- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #36463 üzenetére
Közben megtaláltam. Elnézést.
Kinek milyen ötlete van arra, hogy ha nem tudom a cid-et, akkor melyiket tegyem/tehetem fel? -
-FreaK-
veterán
válasz
HUTCHDB #35564 üzenetére
Kezd elegem lenni a MIUI-ból.. Hibák:
- mióta feltettem a legújabbat (2.28) nem megy Play Store mert azt írja no connection (más progival van ofc)
- azóta nem megy a Gmail sem, csak többszöri manuális frissítésre húzza le az emaileket.
- A doubleTwist Alarm clock nem működött, reinstall után sem
- A zenelejátszás (poweramp) néha magától megáll, kilép a program azt hiszem.
- A notification csak három pöttyként jelenik meg, akkor is ha csak egy van
- A lockscreen-en nem lehet állítani hangerőt
- Sokat fogyaszt, egy Sense5 alapú romhoz képest mindenképpen, korábban elég volt két naponta töltenem simán, most már inkább minden nap rádugom mióta MIUI fut. Nem sikerült kiderítenem, hogy miért, valszeg maga a rom ilyen.
- Néha azért akadozik. A Swiftkey lassabb mint eddig, ez zavar a legjobban.,Amúgy frankó, tetszetős, vannak benne hasznos dolgok is, de sok mindent nem használok ki. Témázásra még nem volt időm.
-
-FreaK-
veterán
válasz
HUTCHDB #35564 üzenetére
Már két hete használom és meg vagyok elégedve vele. Van egy-két hülyesége ami nem tetszik, pl. lockscreen-en nem lehet hangerőt állítani, fel kell oldani hozzá, a notificationokat nem rakja ki, mindig csak a három pötty van stb. Bosszantó apróságok, de meg lehet lenni velük is. A sebességgel sincs sok baj, használható.
A múlt hetire nem frissítettem, mert nem volt benne olyan újítás ami érdekelt volna, de mostanit felrakom majd ha már letölthető (Itt, a jb-4.2-t kell megvárni)
Tervezem, hogy ezeket a dolgokat amik zavarnak, megírom feedback-ként, hátha csinálnak velük valamit.
Most már a következő telómig (ami valszeg a HTC M8 lesz ) már hagyom rajta ezt a MIUI-t.Egy ingyenes MIUI témákkal foglalkozó oldalt nem tud esetleg valaki?
Más: van egy új kernel Sense5-ös romok alá, lehet hogy teszek majd vele egy próbát: Origin Kernel [SENSE 5] [Stock HTC 4.18.401.2 src] Linaro 4.7 | S2W
-
-FreaK-
veterán
válasz
HUTCHDB #35544 üzenetére
Persze, én használtam pár hétig a különböző verziókat. Szép-jó, de kicsit lehetne gyorsabb. Ami miatt abbahagytam az az hogy nálam death sleep probléma jelentkezett, vagyis a régről ismerős alvó állapotban lefagyós dolog. Ez nem mindenkinél volt, de nálam néha igen. Egy próbát szerintem érdemes tenni vele, mert a fejlesztő azért ért a dologhoz és szépen fejlesztgeti, jobban mint Lyapota az övét.
-
-FreaK-
veterán
válasz
HUTCHDB #35481 üzenetére
Ez a miuiandroid.com-os Sense5 alapú rom, a legutóbbi verzió, tegnap jött ki azt hiszem, feljebb már volt linkelve a 2.7-es elődje. Itten található meg.
-
Lacopapi
addikt
válasz
HUTCHDB #35462 üzenetére
Tudod,a pap,meg a papné esete...mivel nekem a fekete Sense nem tetszik,így felüdülés a színgazdag Miui.Még úgy is,hogy előtte is Nova launcherem volt. Az s2w csak a 4.1.7-es verzióban volt benne,az újakban már nincs,gondolom fogyasztási megfontolásból...viszont így a Tricksterre sincs szükség. Tényleg csak néhàny plusz appot tettem rá. Egy darabig marad
-
-FreaK-
veterán
válasz
HUTCHDB #35456 üzenetére
Ha más nincs akkor tedd fel mondjuk a Next kernelt , ez van AOSP és Sense verzióban is, így csak ki kell derítened hogy hogy épp milyen van fent.
Le tudnád írni, hogy melyik volt most fent nálad ami nem tetszett és melyiket rakod fel most? Mármint fájl nevet
amelyiket jobbnak találod azt rakom én is.
-
Lacopapi
addikt
válasz
HUTCHDB #35438 üzenetére
Ilkyen hanyattesést nekem a Blade rommal produkál-úgyhogy azt nem teszem fel....okát nem tudom,de már nem erőltetem,vagy ötször kísérleteztem vele-nem megy,hát nem megy. A MIUI-nál ez fura,dehát....nem egyformák a gépeink.Mégegyszer : nekem semmilyen problémám nem volt és nincsen ugyanazzal a rommal,amelyik Neked nem megy fel...ez van. Nem a rommal van a gond,szerintem,mint ahogyan a Blade is sokaknak működik,gondolom baj nélkül,éppencsak nekem borul fel az emberke telepítéskor
-
Lacopapi
addikt
válasz
HUTCHDB #35433 üzenetére
Nem értem,nekem semmi gondom nem volt a zip felrakásakor...szokásosan kiveszem a bootimage-t,flashelem,azután zip a recoveryben és kész illetve kell a gapps is,de az sem gond. PhilzTouch-ot használok.A Miui-nál kivételesen mindent úgy használok,ahogyan ők elképzelték,semmi módosítás.
-
-
Lacopapi
addikt
válasz
HUTCHDB #35388 üzenetére
Nincs mit,most már csak azon drukkolok,hogy nálad se legyen gond,mert nem ok nélkül emlegettem a Defy-t,annál az a rom ami egyikünknél hiba nélkül ment,a másiknál rossz volt,holott ezt semmi sem indokolta.Valami halovány gyanú befészkelte magát a lelkembe a CM11-el kapcsolatban,ami ugye bzoley fórumtársnak szuper,nekem meg az istennek sem akar normálisan működni....sosincs kizárva az user error,csak éppen valószínűtlen (én már csak tudom). Innentől kezdve viszont felmerül a készülékek különbözőségének a lehetősége. Ilyen összetett rendszereknél szerintem egy ellenállásérték-változás vagy bármi apróság is fontos lehet.
-
Lacopapi
addikt
-
Lacopapi
addikt
válasz
HUTCHDB #35328 üzenetére
Én az LQ-t tettem fel,amúgy mindegy,csak apró eltérések vannak,utólag belegondolva az LS a jó választás...LQ-nál van egy plusz beállítás CPUQuiet megnevezéssel,ennyi a különbség.
Nincs szolgáltatás?? Nekem nem volt ilyen gondom vele. Beállításokat a külön telepített TrickstreMod-al lehet elérni,pontosabban én azzal csináltam.De az oldalon van egy felsorolás,hogy miket kell beírni,indításhoz meg leállításhoz..
bzoley...jelenleg semmi problémát nem találtam-ez a tegnapi frissített verzió.
-
Lacopapi
addikt
válasz
HUTCHDB #35324 üzenetére
Simán felmegy Sense alá
Pár napja tettem fel stock romba... De mint mondtam,a stock kernellel semmi gond nincsen,lényegében a legjobb,csak van ami hiányzik belőle (nekem)
A biztonsági mentést még sosem használtam,de megpróbálom,bár tényleg mintha a dropboxot ajánlaná.(Hülye vagyok,most nem sense van fenn...na majd később) -
kirkri
addikt
válasz
HUTCHDB #34531 üzenetére
Azon a telefonon nincs már garancia, szóval azt csinál vele, amit akar.
Már nekem sincs s-off készülékem, mert túladtam rajta.
Aki pedig megvette, annak gőze sem volt a ROM cseréről sem, nemhogy az s-off-ról, szóval a feledésbe vész ez a kuriózum telefon.(#34498) illes0102: Akkor mondd már meg kérlek, hogy nyitva van-e a bootloader. Ezt a kedves eladó végig titkolta.
-
szunyi777
őstag
válasz
HUTCHDB #34144 üzenetére
Cm kernelt használ a Color, de 4.2.2-őt, és azért kaptál bootloop-ot, mert amit linkeltem kernel, az meg 4.3-as CM10.2 boot.img.
Repackolva xm kernellel talán megy...de, hogy melyikkel azt nem tudom. A 306-os az cm10.2-höz is jó. -
Lacopapi
addikt
válasz
HUTCHDB #34137 üzenetére
Érdekes,nekem nincs gondom a merüléssel,9-kor vettem le a töltőről ,mostanáig folyamatosan bekapcsolva és nyúzva még 65% -on vagyok (ez eddig két óra kijelző). Ez a kelekótya aztán minden módon megpróbálja magára vonni a figyelmet,mert üzenet,vagy hívás után a gombok is villognak,nem csak a visszajelző fényecske...
GPS jó,legalábbis sem a Sygic,sem a Maps nem panaszkodik,gyorsan találnak és tartják is a jelet. -
szunyi777
őstag
válasz
HUTCHDB #34106 üzenetére
-ChromeBookmarksSyncAdapter.apk
-GoogleBackupTransport.apk
-GoogleContactsSyncAdapter.apk
-GoogleLoginService.apk
-GoogleServicesFramework.apk
-NetworkLocation.apk
-Phonesky.apk
-SetupWizard.apk
-ContactsProvider.apk (Módositott)A többi felesleges dolgot nem teszi fel, az egész 11mb ellenben a 80mb-al szemben, és szinkronizálják a google névjegyeket!
FB sync nélkül is letöltheted, ha érdekel. 4.2.2 és 4.3
Ezek elvileg minden rommal kompatibilisak, mert nincs bennük a módositott ContactsProvider.apk. -
szunyi777
őstag
válasz
HUTCHDB #34099 üzenetére
Feljebb irtátok, hogy nem magyarul indul el...
A GAPPS, ha fel van téve a rom után, ott az első inditáskor lehet a nyelvet változtatni.
A linket a GAPPS-ra érted?
Cm-hez való GAPPS?!
A GAPPS-nál mindegy mihez való, csak a verziószám stimmeljen...
A 4.2.2 és a 4.3 GAPPS-ok...
De én jobban szeretem az ultra slim GAPPS (11mb) nincs benne semmi fölös dolog.. -
szunyi777
őstag
válasz
HUTCHDB #34097 üzenetére
Van változás, rájöttél miért nem megy a hangszoró?
Most töltöm le...Eltart 1 darabig...
Nagyon sok helyen nem tartalmaz magyar forditást?
Állitólag tete van kinai app-al, de azok eltávolithatóak..Más:
Portoltot appok, bootanimációk, hangok, stb...Lista
1-2 jó dolog van, ami jó a mi készülékünkhöz is.
Én a KitKat hangokat, bootanimációt próbáltam. -
Lacopapi
addikt
válasz
HUTCHDB #34087 üzenetére
Hát ennyiért csakugyan ajándék -én is HTC-t használok,az RC-E 230 -t és nagyon meg vagyok vele elégedve,pláne,hogy valamennyi funkció működik is. Persze a Beats is,bár azt írták régebben,hogy azzal nem kompatibilis,de ez nem igaz...
Colorra ránézek megint-nekem el sem indult,de lehet,most jobbak az égi viszonyok -
bzoley
veterán
válasz
HUTCHDB #34079 üzenetére
Igen, amiről szól az írásod, abba nem feltétlenül szükséges.
Főzött romnál itt talán a szakács elképzelései lehetnek szimpatikusabbak, a gyárinál, a sebesség talán nem olyan lényeges, ha nem lassabb. Korábban említettem a Kitkat-CM11 párost, nálam az lenne a tökéletes, ha létezne. Sajnos a HD2 ezekkel együtt is elég öregecske volt, viszont pazarul nézett ki, kézreállt a kezelése, jobban tetszett, mint az előző 4.3-cm10.2 páros.
Kollegámnak van One-ja(rádumálltam, hogy neki arra van szüksége ájfón helyett, nem is győz hálálkodni).
Néha megfogdosom, de nem tudom eldönteni, hogy a kettő közül melyik tetszik jobban. Sebességben nem érezhető nagy különbség, a hangja viszont baromi jó.
Az utóddal még várunk, míg tuti, hiteles infók is lesznek. -
-
bzoley
veterán
válasz
HUTCHDB #34074 üzenetére
Köszi, olvastam. Ez alapján ment a bootloader nyitás, de aztán akadtak apróbb problémák. A toolkit-ben nem volt cwm, nem tudtam, melyiket, honnan érdemes leszedni, talán a rootról sem volt egy szó sem, aztán találomra cwm-ból nyomtam root gombot, amiről nem tudtam, hogy csinált-e valamit, majd miután jópár supersu-t letöltöttem, végül play-ről telepítettem. Szóval jó az írás, hasznos, köszönet érte, de itt-ott hiányos egy amatőr számára. Linkek, lépések, magyarázatok, alternatívák, lehetséges problémák. Szerencsére nem ma kezdtem, így feltaláltam magam, mindössze ez a típus volt még idegen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest