- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
lcee79 #30679 üzenetére
Több gyártó gyárt LCD-t a HOX-hoz is, mint minden más telefonhoz. Az egyik gyártó kijelzőinél merülhettek fel problémák. Éppen ezért nem igaz az sem, hogy az első széria mind hibás.
Ami egyértelműen a kezdeti időszakhoz köthető, az a wifi probléma. Azt szintén valamikor nyáron oldották meg, az ez előtti készülékeknél bárki belefuthat. De annál a problémánál viszont a felhasználó szokásain múlik sok minden, mert amennyiben nem hordja farzsebben a készüléket, illetve vigyáz rá, hogy a hátlap ne nyomódjon be soha, akkor a wifi probléma nem fog előjönni még egy első generációs HOX-nál sem. -
-
la_cc
addikt
válasz
lcee79 #30560 üzenetére
Persze, hogy nem a karcok miatt...
Pár hónapja volt valami post, hogy mit érdemes még plusszban feliratni, ha már amúgy is szervízelteti az ember...
Amire emlékszek még, hogy volt tutira, az hogy gyorsan merül, meg talán nagyon melegszik.
Valami tipp, hogy mit irassak még fel?
Hány hét alatt csináltatják meg? Csere telót adnak? Valaki tapasztalatok Voda szervízzel?
-
Töpi
tag
válasz
lcee79 #30250 üzenetére
Nem, nem az energiatakarekos mod miatt van. Ha kikapcsolod akkor is produkalni fogja. Nekem harom hete egyetlen egyszer sem kellett kikapcsolgatnom a wifit ezzel a trukkel:
A routeren(tp-link 3600) wireless settings/mode-on belül át kellett állítanom 11bgn mixed-et bgmixed-re.
Tehát a telefon valamiért nem szereti az n szabványú wifi sugárzást. Legalább is ezzel a routerrel. Ha csak simán 11n only-ra állítom akkor is szakad.
Ebben az a szívás, hogy hiába van n-es routerem, így is csak g-sként tudom használni sajna a wifit.Bar tobben legyintettek, hogy ez nem megoldas, de probaljatok csak ki, nekem egyetlen egyszer sem szakadt meg meg a net meg energiataarekos modban sem. Elotte orankent tobbszor is ki-be kellett kapcsolgatnom.
Egy probat mindenesetre szerintem meger, vesziteni nem fogtok rajta -
s3nsitivity
addikt
válasz
lcee79 #30255 üzenetére
De az csak pletyka volt!
Igaz ez az Augusztus is csak olyasmi, amit a HTC mondott az annyi, hogy 'még a nyár folyamán.'Elevate tagokról nincs hír, de az a jó hír, hogy nincs hír.
Illetve arról lehetne hír, hogy elfogadják e a jelentkezésem vagy sem, akkor több hírrel tudnék szolgálni.
-
BenHans
addikt
válasz
lcee79 #29911 üzenetére
Ezzel a melegedéssel annyira nem értek egyet, mert nekem a HOX szinte égette a tenyeremet, és már a kijelzőnél is kellemetlenül forró volt az ujjaimnak. Mindezt 10-15 perc 'Daddy was a thief' játék után, kb.25C°-os szobahőmársékleten, de hasonlót produkált 25perc netezés után is.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
lcee79 #29797 üzenetére
Esetleg nem töltőn csinálja ezt?
a rossz frekvencián kapott töltés pont ezt eredményezi. Egyébként kétlem, hogy szoftveres hiba lenne de ebbe csak resi után lehet biztos az ember.
Na de amiért felléptem:
Twitteren mostanában az ment, hogy a Taiwani frissítés nyitó konferencián azt mondták, hogy Tegrára nem lesz frissítés.
Na nem tudom ide is ide ért e ez a pletyka mert nem igazán van kedvem x oldalt vissza olvasnide megnyugtatok mindenkit, fals hír.
Volt szó a Tegrás telókról de csak annyi, hogy a butterfly(Droid dna) pár héten belül megkapja a frissítést utána meg jönnek a Tegrások ergo a HOX és a HOX+.Örvendtem.
Folytatom a nyaralásom, egy hét múlva vagyok. -
ferob
őstag
válasz
lcee79 #29803 üzenetére
Mint írtam, hiába kérdezed ki állította mostanában vissza a telefonját, mert az maga az android, ami jelen esetben a JB.
Az meg egyértelmű, hogy régen nem pontosan ennyi volt, mert azóta néhány frissítésen átesett.
Azért mert eddig nem jött elő semmi hiba, attól még bármi baja lehet és mivel senki más se fog tudni titkos csodamódszert a szoftver alaphelyzetbe állításán túl, ezért más megoldás nincs ezen meg a szervizen kívül. -
ferob
őstag
válasz
lcee79 #29797 üzenetére
Attól az egyébtől csak úgy tudsz megszabadulni, ha a teljes androidot letörlöd a telefonról, ami gondolom nem cél.
A Best Deals-ből azért van kettő, mert az egyik a widget, de valamilyen szerencsétlen módon a One X-en valamiért ugyanaz mindkettőnek a neve, de más HTC-n ez jól látszik, viszont ebből következik, hogy mindenkinek kettő van belőle.
Én inkább gyanakodnék hardveres hibára, ha meg erről van szó, akkor a szervizben úgyis elveszik minden adatod, szóval célszerű lenne először magadnak megpróbálni, hogy visszaállítod a gyári beállításokat, aztán még mindig adott a másik lehetőség, ha nem javul. -
s3nsitivity
addikt
válasz
lcee79 #29290 üzenetére
Nem tudom a ringtone mappát mindig cserélem ah telefont váltok mert le vannak mentve a csengőhangjaim és eddig minden Androidos telefon beolvasta (20+)
De végülis lényegtelen, a lényeg, hogy ha saját mp3 filet akarsz használni éretseítőként akkor azt az SD-n a megadott mappába kell helyezni akkor lesz benne a listában
-
BenHans
addikt
válasz
lcee79 #26234 üzenetére
Ez még magánvélemény szinten is több sebből vérzik. A Gar az field, ez meg BlinkFeed.
akoska07-nek van amúgy One-ja. Írtam neki egy privit, hogy megoszthatná a tapasztalatokat egy teszt formájában, és írtam pár kérdést is, de nem jött válasz.
Tehát a kérdéseim maradtak... Pl. Mi igaz a torzításból amit itt MA-n tapasztaltak? vagy A régi szép időjárás animációkat ki lehet tenni? (pl. bekapcsolom a képernyőt csöpög az eső és egy ablaltörlő letörli, nap felragyog, minuszok vannak esik a hó és jégvirágosak lesznek a kijelező sarkai)
Ezt már valószínűleg csak Veletech-en fogom megtudni.
szerk: Erre a gagyi műanyag One X-re nekem tényleg ilyen volt a reakcióm ===>
-
istnag
addikt
válasz
lcee79 #26234 üzenetére
Itt a fórumon isvan már pár embernek saját.
Morelocale-t nem ismeri
Na és akkor ott be is fejeztem,hogy a Blinkfield nem működik együtt másik launcherrel.
Nagyon laikus a tesztíró.26236:
Jó olvasni ilyeneket,hogy elégedett vagy vele. Én jövőre fogok váltani a One S-ről,azt még nem tudom mi leszaddig,de vagy HTC vagy valamilyen Lumia ami addig kijön. -
Tyer
őstag
válasz
lcee79 #25446 üzenetére
Kb 4szer tettem ujra.
Mindiga legujabb
Csaj távoli asztallal is megcsinálta.
Elküldtem2x a rendszeradatokat.
Letöröltettél a Daemon Tools-t, mert az is lehet...Az meg hogy az mit jelent:
Particionált a vinyom:
C: Rendszer. Ha nem muszáj, a Windows szemetén kivül nem teszek ide semmit.
D: Adatok, progik, stb. Itt van az Office, Winamp, minden felrakva.
F: 32es Pen Drive
G: Mobile Winyo 160 GB -
Tyer
őstag
válasz
lcee79 #25442 üzenetére
FelTettem, XP-m van, és nem ismeri fel.
HTC-s csaj , meg szervizes foszer szerint az a baj, hgoy csak a vindoz letszükséges dolgait telepitem a c:-re.g0n21: TTPod az Zenelejátszo.
Annyirabajom nincs, csak olvasok itt 3-5 óra kijelzöidöket 55 ora üzem mellett...
Folyton megy a 3g, mega wifi, ami épp elérhető
Nem auton van a fényerőm, hanem olyna 30% körül, de ez nem változtat semmit, mert enélkül is ilyen adataim vannak. -
Hegasus
senior tag
válasz
lcee79 #24994 üzenetére
haverom kapott wp 7.8-at (ami kinézetre közel azonos a wp8-al), nyomogattam egész jónak tűnik, egyszerű, gyors, de én mindenképp maradnék az androidnál, valami nagy húzóerő kéne, hogy áttérjek és a lumia 920 nem az.
szerintem se fog bejönni... mindenki megveszi az s4-et (kis fikázás után), aztán kijön az ipoop sssss és arra áttérnek... aztán 3. helyen one és a z lesz, de nem nagyon kiugróan.
amúgy ez a lumia 920 is érdekes, mert olvastam valamelyik fórumon egyik t-s vagy telenoros eladótól, hogy kijött az s3, mindenki rohant megvenni, majd hetek-hónapok múlva hozták vissza, hogy miért nincsenek olyan jó alkalmazásai, mint az énfónos ismerőseinek... a lumiák meg ott porosodtak a polcokon...(#24995) Lufoo: próbáld meg a factory reset-et, és ha nincs változás, akkor valószínű alaplap csere a szervízben.
-
Hegasus
senior tag
válasz
lcee79 #24991 üzenetére
amúgy igen, de fogalmam sincs itt melyik réteg szavazhatott... mert mondanám, hogy a kisebb és hozzáértőbb rom-olgatós réteg, de akkor meg hogy-hogy így elhúzott a wp8
, a reklámfüggő réteg se lehetett, mert az s4 és a iphone5 sincs sehol
lehet hogy meglátták az s4-et és majdnem mindenki "f*ck this sh*t, im going to buy wp8" -
Hegasus
senior tag
válasz
lcee79 #24986 üzenetére
mondjuk én se biztos hogy cserélek, főleg ha kinyitom, és a képek is megfelelőek lesznek.
Most láttam egy szavazást, persze sokmindent nem szabad levonni belőle... :S
(#24988) Tyer: 4+4 mag, nem rossz elképzelés e szerint a videó szerint, de a gyakorlat általában mást mutat mint az elmélet...
-
Hegasus
senior tag
válasz
lcee79 #24466 üzenetére
mert "szavazás alapján" a felhasználóknak nincs szüksége rá, felesleges, mert azt szeretik ha minden úgy van ahogy és nem kell hozzányúlni.
#24468 lcee79 és ezért érthetetlen számomra ez a "a widget felesleges" dolog egy androidra, mert ha nem akarnám a testre szabhatóságot, akkor ott a többi rendszer...
-
Bulitt
addikt
válasz
lcee79 #24463 üzenetére
De kikapcsolható
Személy szerint engem nem érdekel, hogy jön ez a blinkfeed, amíg kikapcsolható. Van aki használja, van aki nem. Picit olyan érzésem van, hogy amerikai piacra tervezve, ahol az átlag polgár csak ránéz a képernyőre, és ott van minden. Egy kicsi kis agy munka se kelljen.
-
Tyer
őstag
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
lcee79 #24428 üzenetére
ebben a cikkben több országban is csináltak számvetést,és egyedül UK-ben volt ez a helyzet amit belinkeltél! ez így nem teljessen korrekt szerintem! én is olvastam! linkeld be a többit is,ahol a hox a listán sincs!(#24430) WinnerB0Y
igen tény,hogy nekem sem nyerte el a tetszésem a kerekded forma!jobb örültem volna,ha a galaxy s2 formáját követik!
és tényleg olyan érzés mintha ki akarna csúszni a kézből! de nagyon jó telefon,nem csak szoftverileg!
egy hülye hasonlattal élve ha van egy versenyautóm,nem annyira érdekel az ,hogy hogy néz ki,de legyen gyorsabb mint a többi! -
conanabarbár
aktív tag
válasz
lcee79 #24415 üzenetére
tévedsz,nekem ez az első HTC telefonom.ha tudom,hogy ilyen,nem veszem meg,de nem tudtam!
abból gondolom,hogy neked nem volt s3-ad,hogyha lett volna,nem irnál róla hülyeségeket! szeritem abban te is egyetértesz,hogy más egy telefont 1 órát nyomkodni,és más nap-mint nap használni,előnyeire,hátrányaira rájönni!(#24422) Tigerteam
igen high-end zenéhez nem valóak ezek a fülesek,de szerintem mindenki örült volna egy beats audio fülesnek!
sajna nekem nincs márkás head setem,azt használom ami van jelen esetben ezt! -
Valkűr
addikt
válasz
lcee79 #24415 üzenetére
A Samsung gyári fülese is egy kalap xar, mint minden más telefoné. Nem is azért adják, hogy high end zenéket tudj hallgatni vele. AKi komolyabb hangra vágyik vesz magának komolyabb fülest. A HOX sztem egész jól szól a Sennheiser CX300 vagy a Shure SE315 fülessel. Nyilván nem lesz tőle a hang egy kiemelkedő de simán vállalható. DE nem tudom ki, hogy van vele, én zenét sem ezen hallgatok, mert ahhoz az összes mobil túl hamar lemerül.
-
Valkűr
addikt
válasz
lcee79 #24412 üzenetére
Én sem. Ráadásul miben is jobb a Samsung? Fotózásban? ÉS ettől már jobb telefon? Rendben akkor lássuk mit tud a Nikon Tükörreflexes gépemmel szemben! Egy telefont nem a benchmark eredmények, vagy a kamerája tesz jóvá, van millió más dolog ami fontosabb. NO comment...Ez kb olyan mint az IOS betegség, volt a páromnak Iphone, de a hátam közepére nem kéne, pedig mások áradoznak róla. Ettől még nem lesz szar telefon, de jobb sem mint a másik..Ahogy sztem a Samsung sem jobb, csak mert egy két dolog jobban tetszik benne néhány embernek.
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
lcee79 #24390 üzenetére
szóval Te a minőségi cucc alatt CSAK az anyaghasználatot,és a külsőt érted?
az tui,hogy a HOX jól össze van rakva!!bár ide is tudok ellenérvet,ha behal az akku,majd a HTC cseréli 20000ftért.nem tudsz nagyobb teljesítményűt beletenni!Mert sajnos ez elég ramaty ami benne van!
Viszont teljesítményben,optimalizáltságban,zenelejátszás minőségében,fotók minőségében,játékok alkalmazások gördülékenységében a samsung nagyon csúnyán elpicsázza a hox-ot! eleve ez a füles amit a onex-hez adnak,egy kritikán alluli darab!!a hangminősége a telefonnak gyenge a beats audio is azért van benne,hogy mégse legyen annyira vérszegény! a samsungban minden hókuszpókusz nélkül,a gyári fülesével nagyon élvezhető a zenehalgatás!a hoxon élvezhetetlen!!
Nekem az első HTC-m ez a oneX meg az utolsó is! (már bánom,hogy eladtam ezért a galaxy S3at)
na mindegy ez az én véleményem,úgy hogy mindkét telefont használtam!
De minden bizonnyal azok sokkal jobban tudják akik nem is próbálták,csak a szájuk jár!(kinek nem inge nem veszi magára) -
BenHans
addikt
válasz
lcee79 #24390 üzenetére
Sajnos ez így van... De azért addig ne keseredjünk el míg bármelyik cikkben is szerepel az hogy nyereség.
Nagyon szurkolok a HTC-nek mert a Samsungot tekintve annyi a kompromisszum(amire kényszerítenek) hogy nem igazán tudnám szeretni.(((Am felmerült bennem egy olyan gondolat, hogy mivel a HTC és az Apple 10 évre békét kötött, nem lehet hogy egész véletlenül az Apple szeretne a háttérből jelen lenni az android piacán...? Mert ugye már nincs Steve Jobs akinek a nézeteit már mindannyian jól ismerhetjük. Sokan arról számoltak be hogy az iOS gördülékenységével bír a One és hasonlóságot véltek felfedezni... És tudom hogy elég hihetetlen de szvsz lehet benne valami... Az is érdekes hogy a HTC pont most kezdi el hogy a későbbiekben több update lesz (mit az alma, mindent frissít csak a valós újdonságokat nem lehet majd használni) )))
-
lcee79
addikt
válasz
lcee79 #24319 üzenetére
legújabb antutu 3.1.2-vel 13754 lett.. ez is kevesebb mint a régivel, sőt most azt mutatja, hogy volt egyszer 14743 is az én device-mel..
Százalékosan kevesebbet csökkent mint a másik, de csökkent, nem nőtt az biztosJa és a 2 teszt futtatása után ~15%-ot merült az akksi...
Ha dogzik a tegra, azért fogyaszt rendesen -
Valkűr
addikt
válasz
lcee79 #24316 üzenetére
Vannak kamu tesztek amik folyamatosan lejárató kampányt folytatnak a HTC ellen. ÉN annó mikor az első ilyen teszt kijött azonnal cáfoltam ezt saját tesztekkel, úgy, hogy dugig volt pakolva a telefon és még úgy is leterhelve 6380 körül volt elsőre, másodjára 6740 és harmadjára 6480-as eredmény jött ki, szóval az átlag 6400 minden esetben megvolt, ettől kevesebb nekem soha nem volt. Ezek a 4600-4700-es adatok úgy gondolom egyszerűen nem valós eredmények.
-
Xaels
félisten
válasz
lcee79 #24190 üzenetére
Mynokiablog xD Amúgy a képen a One sokkal élesebb képet mutat.
WP8-al nem foglalkoztam mostanában, nem tudom van-e már rendes Opera vagy ahhoz hasonlóan jó böngésző rá, de általánosságban nézve a nők nagy részének elég amit a WP nyújt. Színes, nehéz elcseszni és könnyű kezelni. Páromnak L800-a van és nagyon el van vele.
-
simico
aktív tag
válasz
lcee79 #24190 üzenetére
Én feleségemnek keresek egy normális telefont már hónapok óta, ami kb max 4 colos (max 4,3) és jó tudás stb, de valahogy még idén nem jött el... (ja és nem iphone )
Szintén zenész
Én is már másfél hónapja keresek valamit a Blade helyett, de egyszerűen nem találtam semmi normális telefont ami megfelel 3 egyszerű kívánalomnak. Ami papíron jó lenne, az a gyakorlatban egy hulladék, ami meg jól működik az nem felel meg valamelyik kívánalomnak (és túl drága is). One S tulajdonképpen akár jó is lenne, ha lehetne kapni a szolgáltatónknál is, mert normális boltokban annyiba kerül amennyiért One X-et veszek.
A vége az lesz, hogy megkapja az én One X-em (akár tetszik neki a "túl nagy" méret, akár nem) én meg megveszem az új One-tValaki kérdezte a fehér koszolódást, kopást: nekem november eleje óta van, nem koszolódik, nem látok rajta kopást vagy kifényesedést.
-
Bulitt
addikt
válasz
lcee79 #23525 üzenetére
Telefonon is, és a gépre kimentet videónál is jelentkezik. Nem tudom miért csinálja, és ha megnézed a linket amit beraktam, nem csak nekem hanem másnál is. De csak sztereó felvételnél. Valahogy rosszul kezeli a két mikrofont egyszerre, vagy nem tudom.
Én letiltottam és nem is jött vissza
-
LouiS22
veterán
válasz
lcee79 #23414 üzenetére
Félreérthetően fogalmaztam: én abból gondolnám, hogy a lekért adatokat a maps kezelné, mert pl. a Google Now-ban a navigációra kattintva bizony a Maps indul el/töltődik be. A kirakott térkép viszont biztosan a webről jön (mondjuk tök logikusan a Maps is a webet használja, szóval lényegében egyről beszélünk). Amit te letiltottál, az a Maps globális használata a telefonodon.
-
LouiS22
veterán
válasz
lcee79 #23411 üzenetére
Jó, hát ha te mondod. Nyilván van egy külön api a Google Mapsnek és egy külön api a Google Now-nak. Még véletlenül se használják ugyanaz a processt. Tök logikus, nem?
Meg aztán töltögesd befelé az imádott NNG-t, mert az magyar és megszoktuk windóz alatt, más nincs és nem is lehet, azok szarok. Hajrá, éljen a warez
-
LouiS22
veterán
válasz
lcee79 #23408 üzenetére
Srácok, a térkép önmagában nem nagyfogyasztó, higgyétek el. mai statom: 15 órája megy a telefon, most 38%-on van a töltöttség és a Térkép elvitt belőle 4,6 százalékot úgy, hogy Foursquare-ezek, meg BKV-nál használom a Google Now-t, ami szintén térkép alapján dolgozik.
Majdnem biztosan mondom, hogy a két poszttal korábbi bejegyzésemben leírt pipa kivétele a gyógyír a bajra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest