- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
Valaki tud megoldást arra gyári telefonon, hogy a google now magyar lokalizáción tudja a kártyás megjelenítést felolvasással?
-
hurrikan
addikt
Nyitott bootloaderre nem megy fel.....
pedig eddig minden frissítés felment érdekes. Csak vissza kellett tenni hozzá a gyári recoveryt.
Most viszont nem megy. Piros felkiáltójellel megáll a közepén....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Elindul a frissítési folyamat, majd a felénél kb megszakad....
Lehet hogy az a baj, hogy 4.0.3 recoveryjét rakom fel.
De 4.0.4-ét az ég világon sehol nem találni, beírtam kismillió féle képpen.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
-
aAron_
őstag
megjött az ICS a htc_32 re
What is your ikigai?
-
beci
őstag
Üdv.Valamiert nem indul el a letoltes frissitesnel,csak fut a csík.Ötlet?Gyári t-mobilos (független) soft van rajt.
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Azt vettem észre,hogy jobban merül a telóm jb alatt. Azt írja az akksi használatnál,hogy android rendszer 14% ez ics-nél 2-3 % volt. Meg van egy ilyen is,hogy android os 9%. Érdekes. Nincs semmi olyan progi ami húzná fölöslegesen az akksit. Factory reset is volt egyszer mielőtt felraktam és utána is egyszer, mert valamiért megmaradtak a képeim meg a fájljaim. Nektek menyit ír az os fogyasztására?
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
useless
aktív tag
Azért van negatív változás. Amikor áthelyezek egy appot mondjuk a telefon tárolóhelyére akkor nem látszik hogy honnan hová rakom, csak ha megnyomom az áthelyezés gombot akkor írja ki hova rakja. Szóval alapból egy programnál nem látom az adatlapján hol van....
[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
baani59
aktív tag
válasz Bazijoe73 #19090 üzenetére
Le lehet választani.
Pl. Menüből a telefonon:
Beállítások->Tárolás->USBBocs, ez az OTG-én csatlakoztatot USB tároló.
A pécén megjelenik egy HTCSyncManager meghajtó.
Azt meg a "Kiadás" paranccsal (XP-én)[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 (Android 14) - Pocketbook Inkpad 4 - Samsung Galaxy Watch 4
-
pingwin011
aktív tag
JB óta valamiért nem ismeri fel a gép a telót USB-vel. Valami ötlet, tipp, javaslat? Próbáltam mindent bepipálni,kipipálni stb, de csak nem. USB hibakaresés ki/be, de semmi. Addig eljutottam, hogy látja a gép, ki is írja, hogy HTC One X, rákattintok, akkor kiírja, hogy belső tárhely, de belépni már nem lép be, nem nyit meg semmilyen tartalmat. Köszönöm!
-
dani993
senior tag
Valaki tudja, hogy az One X+ hátlapja kompatibilis-e? Szívesen vennék egyet ebay-ről ha lesz
-
rígel
őstag
válasz dani993 #19115 üzenetére
Elvileg ugyanaz. Méretre biztos. Viszont szerintem a HOX hátlapjának letisztultabb a festése. A HOX+ nekem ebből a szempontból nem tetszik. Az a nagy piros beats logo szerintem túlságosan ki van emelve, valahogy nem illik az öszképbe. De ez egyéni ízlés kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
szmorocz
csendes tag
válasz pingwin011 #19114 üzenetére
Ezzel nekem is problémám volt Win7 64 bit alatt.
Amikor összekötöd, akkor minden 2-k, 3-ik alkalommal feldobja, hogy van HTC virtuális CD meghajtó is.
Vagy addig próbálgasd, amíg össze nem jön.
Na arról telepítsd fel újra a HTC Sync szoftver és a drivereket és aztán jó lesz.Nekem a TC 8.0 64 bit alatt továbbra sem látszik a tartalom. Mondjuk annyira nem zavar, mert úgyis AirDroidot használok a másolásra.
-
dani993
senior tag
Nem zavar, szerintem a kamera lencse körüli rész is jól néz ki, meg nekem amúgyis a "fekete" verzió van, de feketébbet szeretnék
[ Szerkesztve ]
-
pingwin011
aktív tag
Jobb lett amúgy a videó. 23 helyett 26 fps-t sikerült csinálnom
-
Jamesch
tag
Én se értettem, hogy mi ez a nagy felhajtás a Now-val, amíg nem láttam ezt a videt:
http://youtu.be/fHkhp6BwnGoKommentben (első) írja egy arc, hogy át kell állítani a Now-ban is mindent US-re, meg a telefon saját beállításainál is.
Nekem mükszik, és itthoni időjárást dob ki így is, szóval nem para hogy át van állítva a nyelv.
Ráadásul ugye ha nyomva tartod a Home gombot bejön a Now/Search és ha ott elkiáltod magad hogy Google akkor hangfelismerésbe egyből átvált és lehet mondani neki az okosságokat.Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
g0n21
senior tag
Sikeresen felment a frissítés, de érdekes dolgokat művelt, kapott egy FR-t.
Viszont FR előtt, FR után nem teszi be a calendar-ba a nov1-nél régebbi eseményeket.
Hogy tudnám visszavarázsolni, hogy az összes, 2010 okt1-ig visszamenő naptárbejegyzésem megjelenjen?
Minden régi fiókomat újra beállítottam, naptárnál beállítottam, hogy mindegyiket vegye bele, task-kal együtt... de akkor sem. Ha webes felületen nézem, akkor megvannak a régiek, csak kellenének a telefonba...
Van ötletetek?[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
lcee79
őstag
Valaki írja le hogy lesz tuti jó ez NOW! Ha van kész megoldás!?
(munkahelyemen youtube tiltva van sajnos...)https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Lazika
senior tag
Nektek beszél a Now? Nekem csak a kártyákat jeleníti meg.
-
BenHans
addikt
Alig van JB már felidegesített a Now , ez a hangalapú izé, bármit csinálok csak "felismer" egyéb semmi, wifi megy, mobilnet van, mi lehet a baj? köszi.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Jamesch
tag
válasz BenHans #19130 üzenetére
mindent át kell állítani US-re:
"Spoken answers with answer cards only work in US English at the moment. Here are the required settings: (1) Android Settings -> Language & Input -> Language: choose US English. (2) Google Now settings -> Voice -> Language: choose US English, Speech output: choose Always speak. (3) Google Now settings -> Privacy & accounts -> Search on google.com instead of local domain: select yes/make sure checkmark is there."Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
Lazika
senior tag
Siri elbújhat mellette
-
useless
aktív tag
azért az nem volt annyira mókás most hogy telefonálás közben bejött a htc media link video...
-۞- -۞-
-
Ja jópofa ez a Google NOW. Macska nézett is mit csinálok, nem szokott mellém bújni de most megtette. Biztos marhának nézett, hogy a telefonhoz beszélek Mondjuk egyelőre nem fogom sűrűn használni.
A telefonon néztem meg ágyból, hát nem semmi: [link], a polikarbonát ház nem recsegett be tőle azért tud a htc ha akar
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz dani993 #19141 üzenetére
Jó gyerekek voltunk. A Mikulás hozott JB-t meg ST Teasert Már vagy egy tucatszor megnéztem. Már el is felejtettem jövőre milyen filmeket is akartam megnézni, ez meg fogja határozni a jövő évem mozi tekintetében.
(#19144) dani993: nekem is mindig ott csücsül BRrip verzió a telefonon, ha esetleg unatkoznék van ami mindig feldobja a napom. Sok begyepesedett fan mindig sír pedig JJ nagyon eltalálta a vonalat szerintem. Megvan a klasszikus ST is meg a kicsit modern akció/látvány is és ahogy nézem itt is lesz bőven kibeszélni való.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
BenHans
addikt
Nálam már hasít a NOW! köszi.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
LouiS22
veterán
Aki BKV-zik, az állítsa be a tömegközlekedést. Elkezdi majd dobálni a megállókban a mikor érkezik a következő jármű kártyát. Meg állítsátok be maps-ben az otthoni címeteket, és pár nap múlva már ajánlani fogja munkahelyét is (lokáció alapján), és ad majd egy hozzávetőleges ennyi ideig tart hazamenni kártyát. Marha jó
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
hurrikan
addikt
Nem.
Nem küldik újra, csak a regisztrációs e-mail címre, amiről a teló regelve lett.De lényegtelen, úgysem használtam ki a nyitottságot.
A játékokat meg elölről kezdem majd, ennyi.Visszazártam.
Feltettem a 4.0.4-s RUU-t
Majd frissítettem OTA-n JB-re.Összességében elégedett vagyok, de mintha a Wifi gyengébb volna, ahol eddig fullon volt ott max 2-es de néha csak 1-es az ereje, pedig a "legjobb teljesítmény" most is be van kapcsolva.
-Üzemidő sokkal jobb főleg a takarékos móddal.
-Akku használatnál nem lehet megnézni a kijelző használati idejét
-maga a rendszer pozitív irányba változott, gyorsabb, jobban konfigurálható,nincs akadás sem
-bugot egyet vettem észre, hiába állítom be, a jobb gomb nem hozza fel a menüt
-kamera is jobb lett (29fps lett a videóm), OTG is tökéletesNekem összességében tetszik.
magyarosodott is itt-ott, de a ki-be elég fura fordítás a menüben[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
simico
tag
válasz Lazika #19111 üzenetére
Én is azt tapasztalom, hogy sokkal gyorsabban merül most JB alatt a telefon. Nálam is Android OS és Android System vezet 17-16%-kal Ráadásul mindez bekapcsolt power saver mellett. Nagyon remélem, hogy ez nem marad így
Ez a Google Now biztos jó bohóckodni meg másokat elkápráztatni, de én azt hiszem le fogom tilatni. Notification-be fixen berakott egy "Time to Home ETA: 42 (0 minutes delay)" értesítést és ezt állandóan visszarakja. A közeli mozi programját meg annak ellenére ajánlgatja, hogy ezt direkt kikapcsoltam az opcióinál.
-
Youri
veterán
TomTom már kompatibilis, csak drága
RTX ON
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- iPhone XR 64GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3818
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest