-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Dreamie #2862 üzenetére
szvsz a boltosok nyomkodtak egy keveset, meg tudom érteni
viszont trehanyak voltak
attól függ, mennyivel volt olcsóbb mint egy "rendes " boltban, ha pl 20.000 ft-al, akkor üsse kő legyen karcos a töltő (ez mondjuk érdekes )
ha a mobilnak nincs baja, és tökéletes....
különben legalább le lett ellenőrizve. lehet pozitívan is nézni
ha most elkezd az ember szivozni lehet kap egy bontatlant, de pixelhibasat, vagy kap egy olyat aminek nem olyan jó az osszeszerelese
Én hagynám a francba, használnám azt kész
de tudom van akinek irtó fontos hogy az utolsó ember aki megfogta kínai munkás legyen
-
-
Remus389
veterán
az is lehet a boltosok nem bírták ki és nyomkodták
nem biztos megéri a fáradtságot
jó tudom nem jó érzés, de ha belegondolsz, ha szépen megpucoljak, észre sem veszed
te döntesz, szivozol vagy sem
amúgy ha karcmentes a telefon, tökéletes állapotú, hagyjd a francba használd
inkább ez mint hogy pixelbibis
-
Spark_777
tag
Ezer és egy telefonom volt eddig,és egyik sem volt pixelhibás,erre kiadok egy kisebb vagyont és ez történik.Cserét fogok kérni,nem várom meg míg nekiállnak szétbarmolni,és bütykölgetni...
-
Spark_777
tag
Na holnap megy is már szervizbe a kicsike,ugyanis egy nap alatt sikerült 5 db halott pixelt begyűjtenem
...
-
tomas01
aktív tag
Sajnos egy samsung tabot próbáltam cserélni igaz 3 nap után de elég macera volt. Akkor ti szerencsések vagytok. Ha már gyártani tudják és elég borsos áron adni akkor elvárná az ember, hogy hibátlan legyen.
Elhiszem, hogy nem gazdaságos de csúcs telórol beszélünk nem egy alcatelről :-)
Bár volt olyan, hogy eltünt a pixelhiba egyik telómrol.. -
tomas01
aktív tag
Azért vicces egy 200rugós telónál pixelhiba és nem persze gariba nem cserélik. Jó jó tudom. Mindegyik telónál így van. De akkor is gáz. Miért nem tesztelik a kijelzőket ?
-
Hegasus
senior tag
igaz, én nem ástam bele magam mindenhol az ultrapixel kamerába, de amennyit láttam a hivatalos anyagokba, az annyi, hogy a pixelek szélesebbek lettek, de messze nem vastagabbak....
tehát, ha beletennének egy 8mpx-es ultrapixel kamerát, mi ebből annyit vennénk észre, hogy nagyobb lenne a lencse a hátulján, de nem lenne vastagabb a szenzor, csak szélesebb... (mint a samesung s3->s4 lencséje, csak itt a 8 mpx-es lenne akkora mint ott a 13) -
Burt1793
veterán
válasz
markyy18 #2713 üzenetére
Ne kezdj el Mercizni, próbálj ki egy 5-ös BMW-t!
Nagyon jó cikk, tetszik, mert jól elkülöníthetőek a tények és a saját véleményeid. És erre gondoltam, amikor valakinek írtam régebben, hogy ennyire kitapasztalni egy telefont legalább 2-3 hét alatt lehet, ezek így nem jönnek le egy "egy órás média márktos" nyomogatás után sem. Szóval köszi, sok időt spóroltál meg nekünk!
szerk.: A képek nagyon jók!
Az furcsa, hogy egy filmlejátszós screenshotot teljes képernyőre nagyítva (1080p-s monitoron) pixeles a kép (no nem a film képére gondolok). Pedig a kép 1080p-s. Na mindegy, biztos a monitorom szar (samsung) -
Balinov
titán
nem, nem igazan, jo ez ugy is, ahogy eppen van, csak szeretem frissen tartani a cuccaimat
Kameraval nem voltam nem megelegedve, bar lehetett volna jobb is, tegnap este tettem fel az 1.29-et, egyenlore par kepet csinaltam csak, mintha jobb lenne, bar nem vagyok pixelbuzi.
Ja, multhet vegen elohivattam par One kepet 5"x7"-esbe, nincs szegyenkeznivaloja
-
Poplacsek
senior tag
válasz
kdennis #2644 üzenetére
Bizony ám, itt jön ki az ultrapixel előnye, hogy ugyanannyi fényt sokkal hamarabb begyűjtenek a nagyobb érzékelő pixelek.. Ha mozog a téma, vagy gyenge a fény egyértelműen a H1 a nyerő, jó fénynél meg a mostani upgraddel megközelíti az S4-et. És akkor a nagyobb látószögről és az optikai képstabilizátorról még nem is beszéltünk.
-
ForRedGlory
félisten
-
hurrikan
addikt
válasz
Luser2000 #2000 üzenetére
Nálam sem az X+-on sem az SV-n nem karcolódott össze a GG2.
Annyira szar azért nem lehet. Bár nekem a sima X GG-je sem karcolódott, mások meg karcokról számoltak be ott is, meg hogy a zsebükben lett karcos.
Nekem a betonon csúszott 4métert kijelzővel lefelé mégsem lett karcos.de tény hogy elég sok minden szaladt neki össze és ez gyanús. Pixel hibák, fém ház karcolódás, rossz kamera, Gorilla karcolódás.
Másoknak továbbra sem jelentkeztek ezek a gondok?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
HUTCHDB #1992 üzenetére
Egesz nap uton vagyok, este majd lefotozom, hogy mi van vele. Mondjuk azon az egy progin kivul sehogy sem tudom elohozni a pixel hibat.
Most megyek veszel foliat ra, mert kurvara karcolodik. Kalap szar a GG2, ezen a telefonon...pedig elozo GG2-es kijelzoim nem karcolodtak. Speedshopban van guari folia, remelem jo lesz...
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #1950 üzenetére
Ebben az esetben szerintem egyértelmű, hogy a második progi lesz a szar. Ráadásul nem is egy hibás pixel van elvileg, azt meg biztos ki lehet szúrni máshol is.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #1949 üzenetére
Na jó wtf, valaki mondja meg mi van... a pixel fixer fekete tesztjén nem látom a pixel hibát, de a a Dead Pixel Test fekete részénél meg igen...
Plusz az előre beállított full fekete háttérnél sem látok semmit.... lehet hogy ez a dead pixel tester szar? Pedig azon eskü látom... na megyek aludni, mára elég volt ebből a szarból.
-
ForRedGlory
félisten
Most már nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, a kijelző jobb oldalától számított mintegy 1 cm-es függőleges részen tömérdek pixelhibát találtam, ráadásul van, ami csoportos, nem is egy, leginkább az alsó részén, de felül is van elvétve pár. Azt hiszem megy vissza gariba, mert kezd kicsit sok(k) lenni a "jóból".
Először beazonosíthatatlan oknál fogva megjelent a bal felső szürke részen egy minimális karc, amit hétfőn vettem észre, most meg csütörtökön észrevettem, hogy a kijelző néhol enyhén karcos, most meg azt, hogy tömve van pixelhibával, ami csak fekete háttér esetén látszik.
Nem tudom, hogy nekem van-e ilyen szerencsém, de a HTC-re ez már megint nem vet jó fényt. Hihetetlen... bár örülhetek is a pixel hibának, elvégre kapok majd bele egy vatta új kijelzőt, amikor csak akarom... Lehet, hogy majd pár hónap múlva fogom és kicseréltetem, gy a fél telefon megint új lesz. Aztán, ha így folytatódik, adom is el... pedig esküszöm, próbálom megszerettetni magam a HTC-vel, két nap alatt három ruhát (tokot...) is kapott, erre...pf... lehet érzi, hogy eddig leginkább Samsungom volt, és ott baszik ki vele, ahol legjobban fáj
-
ForRedGlory
félisten
Ja, nem minden képnél javít, vagyis egy részét szépen javítja, de ahol fehérebb a dolog, azt ki is égeti. Kár, hogy nem lehet beállítani neki egy szintet, hogy hány százalékosan javítson. Bár Ennyi erővel akkor már előveszi az ember a photoshopot.
Jah, majd kimaradt, bár ezt már (talán) Te is írtad. Gond leginkább a tájképekkel a kevés pixel miatt... Azt majd holnap lövök, akkor megyünk fel barátnőmmel a Budai várba és a Gellért hegyre.
-
Xaels
félisten
válasz
Hegasus #1685 üzenetére
Csak az elfelejted, hogy ahhoz, hogy az "Ultrapixel" mivoltja megmaradjon ahhoz az érzékelőt egy 8mpx-es verzióhoz meg kéne duplázzák. Ehhez viszont több hely kell és vagy kapunk egy 808 féle dudort HTC módra vagy egy sokkal vaskosabb készüléket, de akár más kárára is nőhet az alkatrész mint pl az akku.
-
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #1402 üzenetére
Kijelzőben én sem számítok már állejtésre, számomra a HOX SLCD2-je a legjobb, amit láttam, kíváncsi leszek az SLCD3-ra, de mivel már 720p-n sem látni pixeleket, ezért nem számítok már állejtésre.
Ellenben az S3 és S4 között szerintem jobban észre fogom venni a különbséget, mert a 720p Pentile az nem nagy durranás szerintem, persze 800x480 RGB-től jobb persze.
Nexus 4 (és Optimus G) meg kb. ugyanolyan jó, mint a HOX, szóval ugyanezt tapasztalhatod.
-
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #1356 üzenetére
Ez pontosan a 4Mpx hátránya. Hogy kinagyítva a távolabbi részletek elmosódnak. Persze makrónál a HTC algoritmusa általában elmossa a háttérben levő dolgokat amúgy is.
(#1357) stilo18: az elképzelés jó amúgy. Viszont ha az érzékelőn tartani akarják az egy pixelre jutó területet akkor, ha növelni akarják a felbontást akkor azzal arányosan az érzékelő mérete is nőni fog. Kérdés az, hogy ezt bevállalják-e vagy sem és, hogy minek a kárára. Magam részéről inkább közelieket szoktam fotózni és legtöbb esetben beltérben vagy rossz fényviszonyoknál és ha ott elég jól szerepel kellően rövid záridővel akkor nekem megfelel a 4Mpx is. Nyomtatásban úgy sem látszik annyira.
(#1361) Balinov: biztos az is közre játszik, de rendszerint mos makrózásnál. Sensation-nél is és One X-nél is ugyanez a helyzet.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1345 üzenetére
"Belenagyítás nélkül az One is jó képet csinál"
nem lehet, hogy a kevés pixel okozza ? (4 mp)
nem vagyok nagy fényképész, de tényleg, alapból elmegy, aztán ahogy belenagyítok, legörbül a szám.... -
atike
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1118 üzenetére
"Az eredmények természetesen összehasonlíthatók, mivel az eszköz kijelzőjétől függetlenül képzi le a grafikát a szoftver. Alapon ez 1280x720 képpontos felbontást és normál minőséget jelent, míg Extreme szint mellett 1920x1080 pixeles felbontásra és magas részletességre kell számítani. Utóbbi nyilván nagyobb terhelést jelent."
-
jagelo
aktív tag
Ez a kamera szánalmas nagyon sem pixel sem a minődség nem nagy ez kompromisszum
-
3ye
tag
válasz
blackydan #774 üzenetére
Hát nem tudom, nem rosszak, de valahogy többet vártam tőle. Annyira nyomták ezt az Ultra Pixel-t, meg a speciális RGB rácsot..stb. Én azt mondom, ha valaki fotózás miatt venne telefont, akkor nem ez a választás. Ettől még persze jó képeket csinál, de ahogy írtam, többet vártam.
-
Dominó85
addikt
Köszönet a cikkért. Nagyon szép telefon, bár a hátlapi része nekem nem jön be. Abban egyet értek, hogy nehéz belekötni, de 1 dolog nagyon zavaró. Mégpedig az örök dilemma, azaz a kamerája. Kiábrándítóan zajos, pixeles, hiányoznak az élek. Nos egy 200k-s termékbe illett volna jobb kamerát tenni. A Nokia PureView köröket ver rá. Elég ha megnézzük a színkezelését a két készüléknek. Messze a Nokiáé a szebb. A másik fájó pont az "egyedi dizájn és formaterv", nos akit érdekel keressen rá a kínai webshopok androidos (2 magos) telefonjaira. Lesz egy rakat klón, ez tény, de sajna ez a HTC One is egy hatalmas klón, még pedig egy előtte majd 1 évvel megjelent kínai telefoné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- PlayStation 3
- Eredeti játékok OFF topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Goddess of Victory:Nikke
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged