- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Most már nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, a kijelző jobb oldalától számított mintegy 1 cm-es függőleges részen tömérdek pixelhibát találtam, ráadásul van, ami csoportos, nem is egy, leginkább az alsó részén, de felül is van elvétve pár. Azt hiszem megy vissza gariba, mert kezd kicsit sok(k) lenni a "jóból".
Először beazonosíthatatlan oknál fogva megjelent a bal felső szürke részen egy minimális karc, amit hétfőn vettem észre, most meg csütörtökön észrevettem, hogy a kijelző néhol enyhén karcos, most meg azt, hogy tömve van pixelhibával, ami csak fekete háttér esetén látszik.
Nem tudom, hogy nekem van-e ilyen szerencsém, de a HTC-re ez már megint nem vet jó fényt. Hihetetlen... bár örülhetek is a pixel hibának, elvégre kapok majd bele egy vatta új kijelzőt, amikor csak akarom... Lehet, hogy majd pár hónap múlva fogom és kicseréltetem, gy a fél telefon megint új lesz. Aztán, ha így folytatódik, adom is el... pedig esküszöm, próbálom megszerettetni magam a HTC-vel, két nap alatt három ruhát (tokot...) is kapott, erre...pf... lehet érzi, hogy eddig leginkább Samsungom volt, és ott baszik ki vele, ahol legjobban fáj
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Mobil flották
- Suzuki topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Huawei Watch GT 5 // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest