- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Mint rendszer egyértelműen letisztultabb, szebb, jobb, mint a samuké. Engem őrületbe kerget a samsung rendszere, egyszerűen átláthatatlan pl a beállításokban, fölöslegesen bonyolított, mindemellett nagyon csúnyának tartom (mind az elemek kialakítása, mind a színvilág, pedig már kicsit javult a korábbiakhoz képest).
IR: LG televízó és Samsung házimozival gond nélkül kommunikált kapásból. Egy Thomson tévé úgyszintén, viszont volt egy kis szutyok távirányító nélküli, se márkát se semmit nem találtam róla, így még jel alapján beálligatni se volt lehetőség. De ha nem is alapból a távvezérlőről "lecopyzni" a jeleket sok esetben megoldható.
BF: bőven elég, RSS-t tudsz hozzáadni, ha kell (én vártam ezt a funkciót, de nem használom azóta se). Külföldieket viszont használok, ott úgy is gyorsabban vannak fent a hírek
Alapból magyar tartalom egyelőre az Index, Dívány és SportGéza, ami untig elég néha olvasgatni.
Plusz egy: tegnap betrollkodtam a HTC fb oldalán poénból, elvégre mindeni tud a lilulásról és értették a poént; ez plusz pozitívum, felfogás terén is
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest