- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Mint rendszer egyértelműen letisztultabb, szebb, jobb, mint a samuké. Engem őrületbe kerget a samsung rendszere, egyszerűen átláthatatlan pl a beállításokban, fölöslegesen bonyolított, mindemellett nagyon csúnyának tartom (mind az elemek kialakítása, mind a színvilág, pedig már kicsit javult a korábbiakhoz képest).
IR: LG televízó és Samsung házimozival gond nélkül kommunikált kapásból. Egy Thomson tévé úgyszintén, viszont volt egy kis szutyok távirányító nélküli, se márkát se semmit nem találtam róla, így még jel alapján beálligatni se volt lehetőség. De ha nem is alapból a távvezérlőről "lecopyzni" a jeleket sok esetben megoldható.
BF: bőven elég, RSS-t tudsz hozzáadni, ha kell (én vártam ezt a funkciót, de nem használom azóta se). Külföldieket viszont használok, ott úgy is gyorsabban vannak fent a hírek
Alapból magyar tartalom egyelőre az Index, Dívány és SportGéza, ami untig elég néha olvasgatni.
Plusz egy: tegnap betrollkodtam a HTC fb oldalán poénból, elvégre mindeni tud a lilulásról és értették a poént; ez plusz pozitívum, felfogás terén is
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 1 / 2
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpársportok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest