Hirdetés
- Motorola Edge 70 - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Előzőleg volt vita a szervíz minőségére.
Fél éve lassan én is aktív tagja vagyok ennek a topiknak, amióta van one-om.És szerintem is elég sok kritikát kapott a szerviz. Többek véleménye az volt, hogy szar.
Emlékszem kép is volt feltöltve, hogy össze vissza volt barmolva, feszegetve a telefon, a műanyag szétjuggalva, tiszta forgács és a többi. Szóval nekem is inkább az jött le, hogy szar a szerviz.
És erre mondják, hogy tisztelet a kivételnek, vagy a kivétel erősíti a szabályt.
Utolsó 2-3 szerviz pozitív tapasztalat volt az adott tagoknak, akik javíttatták a telefonjukat.
Szóval én sem merem szervizbe küldeni, amíg nem lesz komolyabb baja. De ne is legyen.
Kicsit más:
Az a hangerő, külső hangszórók "minősége" valóban érezhetően rosszabb.

Most kipróbáltam én is, tesztelgettem, hangosabban is hallgattam zenét, és tényleg nem olyan. A mély szinte eltűnt! :S
Hát ezt sem értem. Lehet hogy sok ember széthajtotta a kis hangszórókat, és elromlott, azért recsegett, de aki tud rá vigyázni, vagy ésszel hallgatni, annak miért kell szenvednie a többiek miatt?
Mert volt fentebb 1 olyan felvetés, hogy a sűrű hangszóró hiba miatt, recsegés miatt lett visszább véve a mély. Én most erre alapoztam a teóriámat.
Hiszen úgy vettem a telefont, hogy BoomSound! Kibassza az ablakot és a többi. Akkor most 1 újabb vagány fícsör eltűnt?

Vagy csak kivásárolta magát a bícc, és most a HTC úgy gondolta ők jobb hangprofilt tudnak?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Hát ezt sem értem. Lehet hogy sok ember széthajtotta a kis hangszórókat, és elromlott, azért recsegett, de aki tud rá vigyázni, vagy ésszel hallgatni, annak miért kell szenvednie a többiek miatt?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)