Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
őstag
Bitang bizony!
Cyberpunk, Indiana Jones simán megy PT-gel, SW Outlaws-ba is be lehet kapcsolni az indirect lighting-et (ezeket eddig nem tudtam 4070S-sel használni, mert hamar kifutott a VRAM-ból). És, ha még csak részlegesen is, de most már lehet használni a PhysX-et is vele a régi címeknél. Egyébként próbálgattam az MFG-t is, egyelőre csak 3x-szel, nem tudom hogy csinálták, de csak minimálisan vettem észre input lag-ot.
-
Én szerencsére magamnak egyelőre nem látom szükségét a 32GB-ról továbblépésnek. Tavaly ilyenkor az AM5-re lépéskor gondolkodtam picit a 64-re upgrade-en, hogy akkor már... De nem használnám ki és szerintem a 32 még sokáig elég lesz. Legalábbis nem égett a körmömre. Persze a jövőben lehet még belőle szívás, mert ahogy a videokártyák és a háttértárak árai sem normalizálódtak teljesen sohasem, valószínűleg a memória se fog oda visszakerülni többé, ahol pár héttel-hónappal ezelőtt volt.
-
Lord Myn
őstag
Én is megléptem ezt a VGA cserét és, sajnos, ugyanúgy tápot kellett cserélnem, mert nekem meg hiába volt 750W-os tápom a 12V-2x6-on csak 300W-ot tudott leadni, azon kívül meg csak 2db PCI-E csati volt rajta, úgyhogy ment a csere egy 850W-os FSP-re. Most már csak procit kellene cserélnem, mert a 8600G igencsak gyér hozzá... (7700 vagy 7900 lesz majd, memóriát is kellene, de az tuti, hogy nem mostanában
). -
Engem is mozgat a dolog. Van egy ZOTAC 4070 Super-em, és nézem az 5070 Ti nagytesót. Csak 650-es a tápom (igaz, az Seasonic Prime TX), de jó eséllyel azt is cserélnem kéne, úgy meg már túl sok lenne. A 16 GB VRAM miatt kellene, a Photoshop zajszűrése mindent felzabál, amit alárak az ember.
-
válasz
Krugszvele
üzenetére
Nem volt kicentizve, viszont nem lett volna elég/megfelelő csatlakozó rajta az új kártyához (3db pcie vagy egy 12V2x6), úgyhogy most mindenképpen meg kellett lépni a cserét. Egy 600-as FSP-t váltottam egy 750-es Endorfy-ra.
-
Krugszvele
senior tag
Jó ki volt akkor csücsközve a táp, ha már pont ezt a +100 wattot nem bírta el, lehet ráfért a rendszerre, hogy abból is újat vettél. 400-ról fejlesztettél? milyen tápot sikerült venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cyberpunk, Indiana Jones simán megy PT-gel, SW Outlaws-ba is be lehet kapcsolni az indirect lighting-et (ezeket eddig nem tudtam 4070S-sel használni, mert hamar kifutott a VRAM-ból). És, ha még csak részlegesen is, de most már lehet használni a PhysX-et is vele a régi címeknél. Egyébként próbálgattam az MFG-t is, egyelőre csak 3x-szel, nem tudom hogy csinálták, de csak minimálisan vettem észre input lag-ot.

).