-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smidti
csendes tag
válasz
kIsDe` #19846 üzenetére
Sziasztok!
Karácsony előtt vettem egy készüléket, illesztési hibás volt, visszavittem... Az Allee bevásárlóközpontban a Telekomnál összesen az enyémen kívül volt még két telefon. Az egyiken még csúnyábbak voltak az illesztések a másikon kevésbé, de mivel nem volt több elvittem azt, mert annak legalább a kamerája rendesen működött. Január másodikán visszavittem a második telefont is, akkor már a Mom parkban lévő Telekomhoz, hogy adjanak egy normálisan összerakott készüléket. Ott azt mondták, hogy ha szeretném akkor elküldhetik szervizbe, de nem érdemes, mivel eddig még sosem cserélték ilyen hibáért a mobilokat, és hogy valószínűleg arról a gyártósorról az összes mobil ilyen illesztési hibás.
Nektek erről mi a véleményetek? Nálatok is hézagos a telefon bal felső illetve jobb alsó része ott ahol a hangszóró rács találkozik a műanyaggal? Ha nem, van esély arra, hogy kapok egy normálisan összerakott készüléket?
Köszönöm, és elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett a bejegyzésem!
Üdv Schmidt András
Új hozzászólás Aktív témák
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest