- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
Stunts666
üzenetére
Ne mindig az átlagfelhasználásban gondolkodjuk, hanem abban, h a LG 130 ezer a MAx meg 210 mondjuk.. Mi indokolja ezt a magas árat? Az LG-ben a Snapdragon 800 proci van, mig a Maxban csak a 600.. Kamera jobb, képe szép, és nagy kijelzős az LG is. Hiába nem használod ki a hardvert, az emberek azt nézik miben tud többet, miben más. ÉS ha ezt az oldalát nézzük, akkor én a Max helyett az LG G2 telefont vinném haza. Mondom ezt úgy, h HTC tulaj vagyok, és voltam is már 3x...
Egyébként jönnek majd a szoftverek amik majd kihasználják a teljesitményt, akkor meg van akinek fontos lesz a különbség...CSinált a HTC egy jó telefont a One személyében, ezt a vonalat kellene erősiteni tovább, főleg ebben a csődhelyzetben amiben vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hisense LCD és LED TV-k
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Egyébként jönnek majd a szoftverek amik majd kihasználják a teljesitményt, akkor meg van akinek fontos lesz a különbség...CSinált a HTC egy jó telefont a One személyében, ezt a vonalat kellene erősiteni tovább, főleg ebben a csődhelyzetben amiben vannak.