- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #34988 üzenetére
Ezt böngészőből toltam, telefontól független
-
r4z
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #34984 üzenetére
Ha már htcsense.com... Pár perce lőttem a képet.
-
prezson
tag
válasz
Pszihonaranc #34249 üzenetére
köszi szépen!
Egy másik dolog, amit nem értek: van az energiagazdálkodásnál olyan rész, hogy mondjuk 10-15%-nál tiltsa le a wifit stb... De hiába állítottam be, 15%-nál automatikusan kikapcsol az egész telefon, aminek nem örülök, mi ennek az oka? Pzoley gingersense-et használok. Miért nem nullánál vagy max 5%-nél lép ki? Nem értem ezt és nem is tetszik.
Továbbá borzasztó, ha az ember zenét hallgat és netezik, egy napot sem bír ki a teló
Ti hogy vagytok ezzel, van aki használ ilyen extra hátlapos akkumulátort? Milyen az, meddig bírja, mennyire rondítja el a telót?
-
edward2
addikt
válasz
Pszihonaranc #32024 üzenetére
Engem érdekelne, de a telepítés az nem akkora ügy. Arra lennék inkább kiváncsi hova csökken a desire internal memoryja ami már alapból fingnyi méretű. Neten olvastam különböző véleményeket.
Valaki arról beszél több lesz meg app2sd is kevesebb adatot hagy fent internalban valaki meg azt írja hogy 20 megát kapásból elvesztesz stb. Most akkor mi van?
-
elttiL
senior tag
válasz
Pszihonaranc #32031 üzenetére
Visszavitte. De azt mondták neki: mit csináljak vele, felküldhetem pestre, frissíthetem, de nincs sok értelme.
Kolléga kicsit elbizonytalanodott, és nem hagyta ott a telót. -
Kevin's
senior tag
válasz
Pszihonaranc #32036 üzenetére
hali
El akadtam a rootolásnál leszedtem a terminál emulátort , de nem jön be ez az erasesize így nem tudom megnézni ? cat/proc/mtd be ütöm és not found ezt dobja ki vki help vagy Pm be vki segíthetne az USB driver stb már meg van ! -
sippet
senior tag
válasz
Pszihonaranc #32033 üzenetére
miért ne változna? elég sokmindent megoldottak már az xda-n, nem egy új hboot fog velük kibabrálni. a modacon egy permrootot már sikerült neki adni egyébként.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #32028 üzenetére
Igen, de azt azért tedd hozzá, hogy jelenleg nincs visszaút a 2.3 frissítésből, se root, mert így teljes a tájékoztatás.
Vagy azóta változott volna a helyzet?
-
elttiL
senior tag
válasz
Pszihonaranc #32028 üzenetére
Ok. de vajon megoldja a gondot, amit írtam? Nem fogad hívást a teló egyszer csak, olyan mintha kikapcsolna a vevője. Ő nem tesz rá semmit. Én vagyok a feltevő, leszedő, átkonvertáló összerakó szétszerelő stb. ember...
-
r4z
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #18471 üzenetére
Meg vagyok róla győződve, hogy nem lesz. De remélem, nem lesz igazam
-
gofry
senior tag
válasz
Pszihonaranc #18461 üzenetére
CM7 nightly build android 2.3.1 ma jött ki: [link]
ugye ez nem hivatalos, de elég jó AOSP romokat gyártanak azért a cyanogen-nél -
LouiS22
veterán
válasz
Pszihonaranc #18461 üzenetére
Passz. Hivatalos bejelentés nem volt erről. Sok újdonság nincs benne, észre sem vennéd őket.
-
Hooper
őstag
válasz
Pszihonaranc #16809 üzenetére
vegyél / vigyél magaddal egy ilyet, én is gondolkodom a most a megvételén, bár ritka h ne lenne a közelemben konnektor, és a töltőt már mindenhová magammal viszem
Ahogy valaki egyszer megfogalmazta a fórumon régebben:
"szeretem a Desire-t...minden nap dugunk" -
CSiPet2
tag
válasz
Az enyém nemrég túlélt egy Budapest - Szombathely utat, ami 3,5 órából majdnem 5 órás lett, hó miatt. 90% körül volt amikor felszálltam pont 10%-on amikor le. Megnéztem 3 rész dr house-t, neteztem vagy fél órát hsdpa-n, utána meg olvastam laputa readerrel, közben háttérben szólt a zene. Gyakorlatilag 10percen kívül végig ment a készülék.
Alap akku. Brightness végig 30%-on.
RCMixHD v0.14b van fenn, ezzel a kernellel (925mV verzióval), meg legfrissebb rádióval...
Jah igen a hd rom batery settings-ébe azért beéllítottam power saver funkcióra... -
kokler
aktív tag
válasz
Tényleg teljesen normális és csak ajánlgatták egymásnak az emberek a fórumon az akkukat, de nagy tapasztalat nincsen vele...
-
LouiS22
veterán
válasz
Nem az akku a gyenge, te hajtottad túl. 5 órán keresztül on volt a készülék. Pörgött a kijelző (ami eleve sokat fogyaszt), filmet néztél (szintén kijelző on, plusz dekódolta a filmet, proci fogyasztotta rendesen az akkut). Olvasás: mint előbb. Teljesen normális dolog, hogy lemerült az akksi.
-
Dude8
tag
válasz
Pszihonaranc #15713 üzenetére
Egy kolega már linkelte előtted, én már azóta használom is, nekem bejön!
-
kosturica
őstag
válasz
Pszihonaranc #13917 üzenetére
Hol jelentették ezt be?
-
csacsi67
addikt
válasz
Pszihonaranc #13917 üzenetére
Ez várható volt.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #13853 üzenetére
E 52-re
Túl sok nekem ez, nem használom ki úgy, ahogy vártam. Szép lassan kikristályosodott, hogy amire használom, ahhoz ez túl van méretezve. Mintha légyre páncélököllel mennél
Nem konyítok semmit ahhoz, amit a Srácok itt a topicban csinálnak, de még gyári Froyo-val se használom ki. A játszi könnyedségű netezés kicsit hiányozni fog, de a zsebemben marad 50 ropi, és 4 napig nem kell töltenem
Meg bevallom őszintén, elmúlt a varázs. Amiben verhetetlen, az az email szinkron, de netezni/filmezni nem ezen kell, a többit hozzák a kisebbek is. Csak nem kell senkinek ma már Dézi...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #13851 üzenetére
El biza
De örülök, hogy Te is tag lettél
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #13849 üzenetére
Keversz Kolléga(hacsak nem értek valamit rosszul)
Én még bőven 100 felett vettem, ami akkor piszok jó ár volt, nekem augusztus óta van meg
Btw, köszi az infót!
-
siofok
őstag
válasz
Pszihonaranc #13816 üzenetére
Köszi,kiis próbáltam mert már annyian nézegették itt.
1274 lett a full. -
r4z
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #13775 üzenetére
Szia! Én Bose In-Ear Headphone-t használok, eszméletlenül jól szól. Ha vezeték nélküli kell, akkor a Sony Ericsson MW600-at tudom ajánlani, de innen többen is a Jabra-ra esküsznek
-
racerx
őstag
válasz
Itt a PH egy embereke árult olcsón eredeti a Sennheiser-eket, talán cartmanes volt a nickje. Viszont multkor már nem láttam hogy árulna..
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Sennheiser PX200-al hibátlanos.
-
BenHans
addikt
válasz
Üdv. Sennheiser; Sony; Pioneer; Bose ... kb. ezek a legjobbak
-
Viper26
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #13653 üzenetére
Nyugi, nekem is ilyen, de ahogy már említették szerencsére nem probléma.
Azt hozzá kell tennem, hogy pont egy leesés után vettem észre, egyből levert a víz...
Így jár aki autós tartó nélkül használja a navit.Szóval azt hittem amiatt lett, de szerencsére nem.
-
volcano
tag
válasz
Pszihonaranc #13683 üzenetére
vagy csináld azt hogy kiszeded az autobol az akkumulátort és kösd rá a kütyüdre
-
volcano
tag
válasz
Pszihonaranc #13675 üzenetére
de akkor sem napi 2gb-ban
-
volcano
tag
válasz
Pszihonaranc #13671 üzenetére
okés, majd még szétnézek !
-
pzoley
őstag
válasz
Pszihonaranc #13669 üzenetére
Napi 2GB ?? No akkor neked nem Desire van !!! Ez elírás ugye ??
-
volcano
tag
válasz
Pszihonaranc #13669 üzenetére
amit én néztem ma a telenor honalpon, havonta 2500 ft, 2gb adatforgalommal
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Pszihonaranc #13661 üzenetére
"de már elérhető a fizetős része is"
Gondolom valami hackelt romban. Tudtommal meg hivatalosan nincs itthon fizetos market, en telomrol sem erem el. -
volcano
tag
válasz
Pszihonaranc #13661 üzenetére
aha, értem. kösz szépen!
-
volcano
tag
válasz
Állítólag enyém is makulátlan.. majd holnap kiderül
remélem ide is ér reggelre. kaptam plusszba hozzá 1 tokot + autóstöltőt. Ezt a kis tesztet majd én is elvégzem és majd írok!
-
N4ri87
senior tag
válasz
Én is tapasztaltam. Tudomásom szerint a kamerából jön és ugyan ezt a hangot hallatja, amikor fókuszál.
-
HIJ
őstag
válasz
Üdv!
Nekem is van vmi. Én a G-sensorra tippelnék...
-
siofok
őstag
válasz
Pszihonaranc #13157 üzenetére
hány mv van benn mikor 100%-ra felvan töltve?4197-nek kell benn lennie,akkor jó
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
Pszihonaranc #13157 üzenetére
nézd meg milyen process van beakadva, mit terheli maxon a procit. akksidnak aligha van baja
(példa program : system panel (lite))
-
sbazsi
veterán
válasz
Pszihonaranc #12683 üzenetére
azért az opera miniről tudni kell, hogy nem direkt a webszerverről húzza le a dolgokat, hanem az opera saját szervereiről, és ott átméretezi pl a képeket is.
sok oldal nem jelenik meg helyesen/teljesen opera mini alatt. -
delbarta
senior tag
válasz
Pszihonaranc #12573 üzenetére
Az be van jelölve, de csak felső sávban lévő információra vonatkozik.
-
LouiS22
veterán
válasz
Pszihonaranc #12487 üzenetére
Ha ennyire nem megy a market, akkor csinálj egy gyári beállítást, és kezdd újra.
-
sbazsi
veterán
válasz
Pszihonaranc #12427 üzenetére
nm. manapság bármit veszek, szétnézek neten, ebayen, külföldön.
5800-ra kijelzővédő fóliát 50 ft-ért vettem.
itthon mennyi egy boriték? mennyi egy bélyeg? mennyi lenne az ember bére, aki feladja? ja, és mennyi itthon egy ilyen? -
sbazsi
veterán
válasz
Pszihonaranc #12420 üzenetére
ebay 1,99 usd
dealextreme 2,24 usd.
mindkettő free shipping -
LouiS22
veterán
válasz
Pszihonaranc #12409 üzenetére
Tényleg olyan nehéz egy kicsit visszaolvasni? Naponta legalább 2x leírtuk, hogy gondok vannak a markettal.
-
knorbi77
tag
válasz
Pszihonaranc #12287 üzenetére
Opera mini, Google Chrome és Mozzilla Firefox is van..elvileg az Opera a legjobb, mert a leggyorsabb és a legkevesebb adatot forgalmazza el, bár én a gyárit használom.Java-t nem tudom
-
kokler
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #12208 üzenetére
Örülök, hogy segítettem
-
N4ri87
senior tag
válasz
Pszihonaranc #12177 üzenetére
Már válaszoltak neked kicsit fentebb.
De azért még egyszer: elvileg, ha te a routeredhez nem állítottál be jelszót, akkor a telefon sem kérhet jelszót. Automatikusan kellene kapcsolódnia. Próbálj meg arra a hálózatra más eszközzel csatlakozni, ha sikerült, akkor kezdhetünk gondolkozni, ha nem sikerül, akkor célszerű a routeren található reset gombot igénybe venni! -
kokler
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #12141 üzenetére
Ha nem volt beállítva a wifi-hez jelszó és komoly a kérdésed, akkor valaki vicceskedett és letitkosította a wifi-det és szerintem a router jelszavát is megváltoztatt
Gratulálok neki ez úton is!
Neked pedig nincsen más dolgod, mint egy factory reset és újra programozod. Persze ezek mind feltevések, feltéve, hogy még mindig fennáll a probléma. -
Attila04
tag
válasz
Pszihonaranc #8293 üzenetére
A doboz hátulján a specifikációknál megtalálható a kijelző típusa. Ha mégsem gyártottak volna új dobozokat az SLCD-s Desirenek, akkor simán visszaviheted a boltba, hogy nem az a készülék van a dobozban aminek a leírás szerint lennie kéne.
-
Joachim
tag
válasz
Pszihonaranc #8293 üzenetére
No és hol is tudom ellenőrizni, vagyis megnézni milyen kijelzővel van?
Az enyém 2010. július 10-i születésű és HBOOT 0.83.001Ennek root-olásával kapcsolatban továbbra is várnám a tapasztalatokat, ötleteket!
HELP ME!!!! -
makaveli666
senior tag
válasz
Pszihonaranc #8283 üzenetére
Visszavonom amit mondtam...Ez a videó Fake ez nem lehet igaz.... Oké tudjuk hogy működik az lcd...de ezt már túlzás...kicsit fakó a feketéje, de nem kék...És van millió 1 más videó ahol a két kijelzőt hasonlítják össze, vajon ott miért nincs szinte semmi változsá (én legalábbis csak azt vettem észre hogy vízszintbe az SLCD szar, de ki tartogatja vízszintesen at elót^^)
-
makaveli666
senior tag
válasz
Pszihonaranc #8283 üzenetére
AUUUCHH ez a videó most engem is elriasztott a Dézitől....Pedig jövőhétre terveztem a megvételét....
-
válasz
Pszihonaranc #6435 üzenetére
Ejj. .. minek veszekedtek, amikor simán verekedhetnétek is.:p.
Amúgy love Froyo.. gyors -
N4ri87
senior tag
válasz
Pszihonaranc #6430 üzenetére
Asszem nem okosság pártoskodni fiatalember! Csak nyugodtan... Tudják a nagyok, hogy mi a helyzet. Majd megoldják.
-
james008bond
őstag
válasz
Pszihonaranc #6266 üzenetére
Szerintem hívd fel őket és megmondják. Ha ők sem tudják, akkor valszeg senki más sem, hogy NEKIK ( XXL-nek ) mikor lesz Desijük.
-
LouiS22
veterán
válasz
Pszihonaranc #6266 üzenetére
Bocsi, de miért nem őket kérdezed? Egyébként az egész országban nem nagyon találsz Desire-t. Ha meg valahol van is, az biztosan drágán adják. Hiába, kereslet és kínálat...
-
delbarta
senior tag
válasz
Pszihonaranc #4417 üzenetére
Én bőven örülnék annak is, ha a meglévő felbontást tudná jó minőségben, folyamatos 25-30 fps-el produkálni, nem 15-el. De persze kell a 720p, mert a másikban is benne van és jól mutat majd az adatlapon.
-
LouiS22
veterán
válasz
Pszihonaranc #4417 üzenetére
Igen, igaz, de azért a Majmok bolygóját nem ezzel fogod leforgatni a youtube-ra. Nincs konstans 25 fps, és egyébként egy bolhaf*sznyi méretű szenzor soha nem fog HD minőséget produkálni, maximum csak a felbontás fog stimmelni.
-
Dinamiq
tag
válasz
Pszihonaranc #4066 üzenetére
Olvastam tegnap egy cikket a technet.hu-n a Galaxi S-ről. Feltettem a benchmark progit (Quadrant Standard edition) és leteszteltem. A cikk írója szerint a Desire 526 pontot ért el, míg a Galaxy S 843-mat. Nekem froyo van a gépen (DeFroST 2.0c) Ezzel 1480 pont körül jött össze. Online a progi. Az teszteredményeknél egy listába teszi a te géped, így tudod hasonlítani másokéhoz. Volt a listában alattam kb 4-5 hellyel Galxy S is. Tényleg olyan 800 pont körüli teljesítménnyel. Csakhogy az is Froyoval volt!!! (Galaxy S 2.2) Hozzáteszem, hogy ez a teszt grafikát is mér, nem csak cpu benchmark.
Nem tudom, hogy mi az igazság. Azt írtam le amit láttam és amit tapasztaltam. Egy biztos, nagyon jó telefon a Galaxy S is. Akkora különbség nincs köztük. A grafikus gyorsító jó dolog, a belső memória is és a super amoled is. Ezzel szemben a Desirenek vannak hardveres gombjai, vakuja, és minőségibb a borítása. Lehet, hogy jól hangzik, amit a samu tud, de jövő év elején tuti, hogy még ennél is sokkal jobb telefonok jönnek.
Az meg már csak fél év. A Desire jó telefon. Főleg a 2.2-vel lesz az. Itt már tényleg semmi akadás. Sem a főmenüben, sem az smsek közt. A böngésző is hibátlan. A samu-ról meg majd 3-4 hónap mulva kell fórumot olvasni. Addigra tisztességesen le lesz írva, hogy mi a hibája. Akkor majd lehet hasonlítani.
-
Bond41
csendes tag
válasz
Pszihonaranc #1037 üzenetére
Szia!
Ha 0 perces használtként lett véve akkor nincs rá a 3nap cseregarancia. Legalábbis nekem egy hasonló ügyben ezt mondták. Azóta nem is vettem soha többet ilyen feltételekkel telefont.Üdv
-
tariattila
veterán
válasz
Pszihonaranc #1469 üzenetére
a Desirének tényleg nem tud ártani... csak annak aki az Evo után sóvárog...annak igen!
-
gofry
senior tag
válasz
Pszihonaranc #1469 üzenetére
Eddig le voltam maradva htc fronton
Most igyekszem pótolni
-
rondzsy89
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #977 üzenetére
Azt sajnos nem tudom.
-
tybsen
addikt
válasz
Pszihonaranc #801 üzenetére
En egyelore csak kiprobaltam egy gyorsetterem parkolojaban es ugyanott, ahol korabban iphone-nal is jo vetel volt, a desire is talalt jo jelet. Sot olyanokat is felhozott, amiket a masik korabban sosem latott. Tehat ilyen szempontbol nalam ugyanazt, sot kicsit jobban hozta,mint az alma, csak kicsit gyorsabb,mint a sima 3g iphone.
-
ByB
addikt
válasz
Sokkal jobb a WiFi-je, mint a Legendé. Én tömegközlekedve rendszeresen tapasztalom, hogy jelez elérhető hálózatokat, illetve a céges WiFi-t már a földszinten érzékeli, pedig a IV-en vagyunk, ráadásul több, mint 4 méter egy emelet.
-
tonesz
tag
válasz
nekem teljesen jól megy. Panasz nincs rá egyáltalán, igaz csak a lakásban használom, de ott megy mindenhol.
-
moonman
titán
válasz
Pszihonaranc #687 üzenetére
na ez az a fajta videó, aminek az égvilágon semmi értelme. azonos gépen, azonos hálózaton, azonos böngészők is képesek teljesen más sebességgel futni, attól függ, hogy hogyan "kapják el a fonalat", simán láttam már két egymás mellett lévő gépen, hogy egyikre pillanat alatt bejött mondjuk az index, a másik meg vagy 20 másodpercig töltött. aztán fordítva.
a kijelzőforgatás meg a másik baromság, az iPhone-ban animáció fedi el a lagot, a Windowsban/Operában pedig szándékosan van késleltetve, még registry érték is van hozzá, ahol lehet állítani a sebességét, de Brandon úgy tűnik, erre x év alatt nem jött rá.
az Alma egyébként hardveresen már nagyon rég nem ellenfél, kicsi, alacsony felbontású, már-már középalsó kategóriás processzorral (legalábbis a nagyokhoz képest).
-
FRENK1988
veterán
válasz
Pszihonaranc #685 üzenetére
Egyre jobban kerülget a birtoklási vágy
kib@szott nagy kijelzője vagy a HD2-nek -
HardRic
addikt
válasz
Pszihonaranc #687 üzenetére
Olyan idegesítő vagy. Komolyan, aláírásokat fogok gyűjteni, hogy eltiltsanak innen.
-
Sefter
veterán
válasz
Pszihonaranc #622 üzenetére
így van, "a használt 0 perces" egy adózási kiskapu...
-
moonman
titán
válasz
Pszihonaranc #606 üzenetére
viszont te is megúszod. (ezt a Speedshop becsületes dolgot meg nem erőltetném.
)
-
-
joey04
titán
válasz
Pszihonaranc #585 üzenetére
mert mégis hol kérdezze meg??
egyébként akkor igazad lenne, ha elmondanád neki, hogy a cikkben benne van, hogy:
Kapunk még egy Quickoffice-t is, igaz, csak megnézni tudjuk vele a fájlokat, a teljesértékűt meg kell vásárolni. Van még itt egy PDF nézegető is,
-
ocean drive
csendes tag
válasz
Pszihonaranc #585 üzenetére
Harmadszor
De gondoltam az egy-kétezer forintos árkülönbség mellett lehet értelmes kérdésekre, értelmes válaszokat kapni...
-
tibi666
senior tag
válasz
Pszihonaranc #536 üzenetére
ma sem vetted meg?
-
Inarus
addikt
válasz
Pszihonaranc #517 üzenetére
Kicsit le voltam maradva... Rá kellett vennem magam, hogy nekiessek ennek a "pár" hsz-nek...
-
tibi666
senior tag
válasz
Pszihonaranc #511 üzenetére
annyira sok hasonlóság van a milestone és a cliq között. lol
-
tibi666
senior tag
válasz
Pszihonaranc #508 üzenetére
motorola droid = motorola milestone amerikai változata
hd2 nekem már túl nagy lenne. nincs kis kezem, a milestone pont ok, de zsebbe már ez is határeset.
-
törölt tag
válasz
Pszihonaranc #503 üzenetére
nekem nem tetszik a Legend... meg az túl kicsi is szerintem érintképenyős telefonhoz. a Nexus az egyik legszebb most a mezőnyben, ha meg a szögletesség is játszik, akkor Droid
-
moonman
titán
válasz
Pszihonaranc #498 üzenetére
-
moonman
titán
válasz
Pszihonaranc #425 üzenetére
most ez nem tudom, hogy poén akart-e lenni, de mutass még egy eu országot, ahol 25% az áfa.
-
tibi666
senior tag
válasz
Pszihonaranc #385 üzenetére
ha nem tetszene, mi lenne?
-
eos30d
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #385 üzenetére
Dehogynem
Hisz szerintem az elsők között megvettem,meg nem válnék tőle. csak a tegnapi képemre a válasz éjfélig való tiltás volt.... arra írtam
-
Bling95
őstag
válasz
Pszihonaranc #279 üzenetére
tudom hogy bravo volt dee amikor írtam a kommentet akkor erre nem gondoltam
-
Probber
őstag
válasz
Pszihonaranc #289 üzenetére
Hangszínszabályzó!
Külön belehet állítani a mély, közép és magas hangtartományt. -
tibi666
senior tag
válasz
Pszihonaranc #289 üzenetére
-
BoneDragon
veterán
válasz
Pszihonaranc #275 üzenetére
Ha az x10 nem kap 2.1 androidot mire bejön Téhez a desire, akkor egyértelmű lesz számomra, hogy melyiket is vegyem...
-
BoneDragon
veterán
válasz
Pszihonaranc #264 üzenetére
Nekem is olyan telóm van 4 éve
Desire vs X10, számomra nagyon nehéz választás
-
asadasad22
őstag
válasz
Pszihonaranc #258 üzenetére
hat, ha valamilyen telefont vennek most, akkor tutira ezt vennem (vagy nexust). csak nincs most kedvem hirtelen ennyit kiadni telora, egyelore varok inkabb, nem szoktam gyorsan cserlgetni a teloimat
-
tibi666
senior tag
válasz
Pszihonaranc #258 üzenetére
légyszíves, holnap vegyél egyet magadnak.
nem tudom mi tart vissza.
-
vehement69
senior tag
válasz
Pszihonaranc #231 üzenetére
az igazán érdekes mezőny nyár vége-fele lesz evostul, G4 iPhoneostúl és WP7-estül
de nem árulok el nagy titkot, ha elárulom, nem, nem gondoltad jól[ Módosította: bolondember ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest