Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Így készül egy Earfun headset
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
válasz vehement69 #93 üzenetére
nem ott ahol én tanultam...
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
bigmasterg
addikt
válasz vehement69 #113 üzenetére
Moto-nak ott van a Milestone, ami azért igen jó kis készülék (hol van itt szakadék?), Samu meg már bejelentette a hasonló hardveres android telóját. Az LG meg egyszerűen nincs jelen a felső kategóriában.
OFF: Azért azt megnézném, hogy egy pár száz oldalas pdf-et hogy nyomtatsz ki puskának. /egyetem rulz/
[ Szerkesztve ]
-
ByB
addikt
válasz vehement69 #125 üzenetére
Ez övön aluli volt!
-
Integra
titán
válasz vehement69 #125 üzenetére
neked valami mobilaréna fóbiád van?
már megfigyeltem, hogy te állandóan az itt dolgozókat szapulod, szurkálsz meg beugatsz nekik. mi neked ebben a jó vagy az érdeked? te valami orákulum vagy vagy mi a fasz?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ThorsHUN
őstag
válasz vehement69 #156 üzenetére
Tenyleg talalt valami otmegoldast az Apple a hozzank hasonlo helyzetu nepek problemajara, hogy mi is tudjunk csengetni neki Bocs teljesen kiment a fejembol.
De itt sem egy az egyben vasarolsz az applestore-bol, ugye?Mondjuk ugyanezt a megoldast meglephetne a google is.
-
joey04
titán
válasz vehement69 #187 üzenetére
Azért nem ismerem be, mert igazam van. Ott kezdődött a dolog, hogy videókon láttam. Aztán lehurrogtak, hogy videók alapján de döntsek. ok. Akkor láttam élőben, zárt térben, már ott is láttam, hogy nem hülyeség. Aztán tapasztaltam szabadban is, már a borús idő is betett neki. egyébként majd' minden amoledes készülék topikjában van olyan aki ezzel elégedetlen, más kérdés, hogy összességében jobbnak találja mint a sima tft-t. ezt aláírom, elfogadom. aztán kijött egy teszt is, ami szerint valóban gyengébben látható az amoled napsütéseben pl.
nem értem, hogy jön ide az, hogy szebb a képe. ez a kijelentés nem üti az én véleményemet.
Az iPhoneos hasonlat meg kimondottan szerencsétlen szerintem, mert ebből az jön le, hogy azt védem valamilyen szinten. Van jobb kijelző, nem kell ahhoz amoledet venni. Ott van az Acer Liquid, aminek lehidaltam a kijelzőjétől, olyan szép. veri az iphonet. De látatlanban rámondom ezt az X10re is.
Ott volt egymás mellett a liquid, meg a nexus. A liquid kijelzőjét azonnal elfogadtam volna az iphoneba, a nexusé nem kéne...[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz vehement69 #184 üzenetére
"Nekem egyébként inkább tünik "fizetett hirdetésnek" mint tesztnek, bár ezt már írta előttem valaki"
Ezt írtam nem?
Idézőjel tudod hogy mit jelent? Gondolom a hsz-ed szerint, hogy nem. Javaslom nézz utána, mert így elképzelhető, hogy te tünsz gyökérnek, nem pedig én. B+.
Nem véletlenül tettem idézőjelbe. Ha nem lenne, más lenne a szitu, de ott van.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz vehement69 #197 üzenetére
Az a baj, hogy nem vagy tisztában a két win-t futtató készülékkel.
Mindkettőnek van előnye és hátránya is.
HTC HD2: Több RAM, Gyors proci, ebből adódóan dinamikusabb Win használat.
Omnia 2: AMOLED, jobb üzemidő, jobb kamera, 720x480 videófelvétel.
Van egy elég jó objektív magyar teszt, ahol összehasonlítják őket. Kb. egál lett a végeredménye.
A HTC UI-tól nem estem hasra, bár a Samu-s gyári TouchWizz-nél fényévekkel jobb, de ugye ezt amúgy se használja senki.
1 szó mint 100...egyik ebben, másik abban jobb.
A haverodat meg sajnálhatod, hogy ennyire hülye. Adja el, és vegyen egy Szifont ha nem bír vele. Vagy egy egyszerűbb Nokia-t. De lehet ezzel is szenvedne."az Androidnál hiányzik az a bizonyos szalmaszál még, de az se sokáig"
Én inkább a Petronas tornyok összekötő "gerendájához" hasonlítanám, mint egy szalmaszálhoz.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
pzstm
titán
válasz vehement69 #207 üzenetére
pzstm: perszehogy elfogult, és én is elfogult vagyok de félig igazat adnék a kollégának
Mondjuk ahogy nézem kérdéses, hogy tudás vagy eladási statisztika alapján osztotta ki a feketeövet (csak mert egyes alsókategóriás nokiák mellett szerintem sem a HTC sem szifon nem rughat labdába...ha az eladási adat a lényeg )Androidnál hiányzik az a bizonyos szalmaszál még, de az se sokáig, ebben biztos vagyok.
Nyilván....de Android még "gyerek", hogy hasonlatokkal éljek (bár HTC sense nagyon sokat dob rajta )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oalex
senior tag
válasz vehement69 #187 üzenetére
"joey20, megmondom őszintén én nem értem miért folytatod ezt a keresztes hadjáratot, ugyanaz vagy mint Ulkesh, nem tudod beismerni ha tévedtél és a másiknak van igaza."
Teljesen egyet értek, annyi különbséggel, ha szerint már rég rosszabb mint Ulkesh, inkább evone-val van egy szinten. Ulkesh mintha javult volna, de lehet, hogy csak nekem tűnik úgy.
[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!
-
nagyúr
válasz vehement69 #197 üzenetére
Mondd neki hogy ne a gyári Samu Widgetes felületet használja mert az egy kalap szar hanem mondjuk SPB MS-t. Na meg egy normális ROm se árt rá.
Més que un club!
-
moonman
titán
válasz vehement69 #239 üzenetére
nem, ez már többször előfordult azelőtt is. a Kaiser után a Touch Pro2 volt a logikus fejlődési irány, rengeteg videót megnéztem, tesztet elolvastam, teljesen bele voltam esve. majd elmentem a Speedshop-ba, kézbevettem és végül egy Touch HD-val jöttem ki.
HD2 pedig elsőre nem tetszett (ha valaki talán emlékszik, az első kommentem a vele foglalkozó első cikkben az volt, hogy "kösznem, majd legközelebb"), egyáltalán nem volt szimpatikus, most pedig semmi pénzért nem válnék meg tőle. ez ilyen, meglátom, kézbeveszem és vagy bizsereg, vagy nem.
-
Integra
titán
válasz vehement69 #303 üzenetére
végülis semmi, ha eszembe jut, hogy ulkesh is milyen parádésakat tud írni közel 40 körül.. lásd az épp aktuális pixelviccét.. simán ki lehet osztani érte egy "a hét csengettyűs sipkása" díjat, az hót sicher.. tényleg hajmeresztő.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
renato
aktív tag
válasz vehement69 #360 üzenetére
el lehet lenni flash nélkül. de nekem ne kösse meg a kezem senki. a buliba sem biztos, hogy dugni mész, aztán lehet mégis összejön egy csaj, és akkor kellemetlen, ha nincs nálad gumi.
Szóval sosem tudhatja az ember, hogy éppen mire lesz véletlen szüksége. K*rvára nem fog vigasztalni, hogy eddig egyszer sem kellett a flashes oldal tartalma, ha akkor nagyon de nagyon kellene. példákat nem irok, mert flashes oldalt rendszeresen nem látogatok. Viszont rendszeresen találkozom flashes tartalmakkal oldalakkal, melyekre nem véletlen nézek fel. Legyen az zenekar weblapja, valami új überkirály dizájn-terv-cucc, vagy akármilyen netes kampány része.Mellesleg tök mindegy, nem ezen a flash dolgon áll, mert jelenleg kábé sokkal több dologban jobb ez az android mobil, mint az iphone, innentől kezdve nincs miről beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Video konvertálás
- Android felhasználók OFF topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest