Hirdetés
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
volcano #13645 üzenetére
Én is használtan vettem egy kedves, megbízható barátomtól, akit itt mobilarénán ismertem meg... neki kb fel évig volt meg, nekem kb egy hónapja van. A cucc zsír imádom, mindig is egy Desire vágytam.... mellesleg én is 90 ért vettem
Minden működik benne, nagyon sütemény az egész vas, csak akad egy dolog amit remélek hogy minden készüléknél előfordul , nem csak nálam : ha megkérhetném az összes desi tulajt próbálja már ki hogy: egy újjal finoman megkopogtatja hátul a kamera körüli területet ... mit tapasztalatok?? Nektek is olyan mintha kotyogna valami
. ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest