- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
premete
veterán
válasz
volcano #16710 üzenetére
Most írták, hogyan lehet váltani; én nem szoktam, mert a /systemből is kiszedek minden felesleget még flesselés előtt, ha véletlenül benne marad, akkor meg adb-vel. De nem szokott sok minden sallang benne maradni, így is elég volt 90 MB alá vinni a /systemet, hogy mégis minden fontos cucc beleférjen.
-
-
n0_gAboR
őstag
válasz
volcano #16685 üzenetére
Van rá rengeteg ROM, mod, érdemes körülnézni pl az XDA-developers oldalon.
A Desirenel a hibás multitouch-ot is vedd figyelembe a dontesnel! Nagyon sok jatek nehezen (vagy egyaltalan nem) jatszhato miatta, a melleutesek szama is megnohet, ha nagyon gyorsan gepelsz.
Itt talasz egy videot a jelensegrol: [link]Desin hajalmosak akadozni, laggolni neha a legujabb 3D-s jatekok, amik SGS-en roccenes nelkul mennek (melo helyen hasonlitottunk ossze par Gameloft-os cimet)
-
premete
veterán
válasz
volcano #13936 üzenetére
Mi a kérdés? Ezt [elolvastad?]
-
pzoley
őstag
válasz
volcano #13682 üzenetére
Akkor azért vagy ilyen bátor, mert nem tudod mit csinál a root !!! Akkor 1 számú hozzászólást olvasd el, legalábbis az erre vonatkozó részt. Ez a "legfélelmetesebb" átalakítás amit csak lehet csinálni a Desire-vel. Na meg ott az S-OFF. Úgy hogy rettegj !!
Kevesen mertek belevágni, főleg új készülékkel, 1 nap után.Csak annyit előzetesen, hogy papírnehezéket csinálhatsz belőle
Na majd holnap folytatjuk ezt a témát
-
pzoley
őstag
válasz
volcano #13680 üzenetére
Egyáltalán nem mondasz hülyeséget "kolléga". Root, nand backup,felteszel egy másik rom-ot, kipróbálod, tetszik, nand backup, és így tovább. Csak az SD kártya mérete szab határt vágyaidnak. Kb 5 percenként válthatsz rom-ot. Éljenek a HEKKEREK !!!
Különben a Froyo 2.2 is multitaszk, és a skin is meg van már sima Desire-re. -
pzoley
őstag
válasz
volcano #13678 üzenetére
Ha a HD romot teszed fel, és nem gyomlálod ki, akkor bizony Te sem számíthatsz kevesebb forgalomra, igaz havonta.A külföldi főrumokon azt írták, hogy csak a frissítések / alapból 18 program frissít / 2.8 GB forgalmat generált 1 hónap alatt.És ez csak a frissítés !!
Van még egy éjszakád, hogy átgondold. -
pzoley
őstag
válasz
volcano #13676 üzenetére
Mert ha azt írja, hogy volt olyan nap, de még az se!!!!!!!!!!!!! Csak ki kell számolni óránkénti adatforgalmat, és már ki is derül, hogy valami sántít. Arról nem is beszélve hogy ha ez igaz lenne, akkor naponta 4x kell tölteni az aksit, mert ugye folyamatos wifi adatletöltéssel az azért eszi az aksit.Az is tuti, hogy k*rva jó munkahelye van, soha nem alszik. De elhiszem, hogy van végre egy ember aki kihasználja a Desire tudását maximálisan !!
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
volcano #13645 üzenetére
Én is használtan vettem egy kedves, megbízható barátomtól, akit itt mobilarénán ismertem meg... neki kb fel évig volt meg, nekem kb egy hónapja van. A cucc zsír imádom, mindig is egy Desire vágytam.... mellesleg én is 90 ért vettem
Minden működik benne, nagyon sütemény az egész vas, csak akad egy dolog amit remélek hogy minden készüléknél előfordul , nem csak nálam : ha megkérhetném az összes desi tulajt próbálja már ki hogy: egy újjal finoman megkopogtatja hátul a kamera körüli területet ... mit tapasztalatok?? Nektek is olyan mintha kotyogna valami
. ?
-
-
racerx
őstag
válasz
volcano #13629 üzenetére
Ahogy nézegetem, olyan 1200 kürülire szokták (1190Mhz pl a leedroid), kernel függő. pl richardtrip is erre lövi. De sztem premete a nagy rom huzogató és gyorsaságbajnok, majd ő okosabbat tud biztos mondani
.
Szvsz nem érdemes vele foglalkozni, az alap 1 giga is bőven jó, semmi akadás sehol.
3d nél meg a gpu hiánya a szűk keresztmetszet, nem a sebesség. -
-
pzoley
őstag
válasz
volcano #13574 üzenetére
[Itt] megtalálod a saját rom-mal kapcsolatos leírást, bár én nem azzal kezdenék, hogy azonnal egy új rom-ot raknák fel, ha nem először megismerném azt ami rajta van
A root-al azért óvatosan, mindent csak a leírás alapján, lépésről lépésre.Szintén a linkelt oldalon van a driverek telepítése PC-re részletesen leírva.
Ha új rom-ot raksz fel, és ext3 partíciót kell csinálni, akkor a mai napon lett kitárgyalva sokadszorra, olvass utána.Üdv a táborban, sok szerencsét.
-
james008bond
őstag
válasz
volcano #13574 üzenetére
Szia!
Az első hozzászólásban le van írva elég részletesen minden a Rootolással kapcsolatban. Ha van konkrét kérdésed, akkor, ha tudok, segítek. Mondjuk én is itt tanultam meg 1-2 dolgot ezzel kapcsolatban, tehát inkább csak felhasználói szinten értek hozzá, nem vagyok programozó.
Saját ROM? Elvileg, ha összegyűjtötted az apk-at, amiket szeretnél mindig a telón látni és nem akarod utólag feltelepítgetni, valamint azt szeretnéd, hogy alapértelmezésként az SD-n létrehozott ext3 partícióba menjenek a progik, akkor igen. Egyébként szerintem egy jól működő, beállított, paraméterezett teló esetén sztem jó alternatíva leget az sd-re készített Nandroid mentés, backup, ez kb 10 perc alatt mindent visszaállít.
Progikban tudok segíteni, jelenleg kb 106 alkalmazás van a telómon ( a gyáriakon kívül ).
HD ROM-ot is kérdezted fentebb. Nekem most az van fent, belefőzve a "saját" programjaimmal, nekem azért tetszik, mert így majdnem olyan, mint a Desire HD
Na meg persze full magyar nyelvű, meg van egy pár klassz progi alapból benne ami nekem tetszik, elérhető vele a HTC Sense felület és ez szerintem nagyon jó szolgáltatás, talán kevesebbet is fogyaszt, van gyári HTC navigáció ( igaz a hangos részért fizeti kell ), stb. Nekem bejött. Viszont tudni kell lemondani a kameráról, mert az ( remélem, csak ) egyelőre nem működik ezzel a ROM-mal, illetve e videólejátszás szaggat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest