- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
prezson
tag
válasz
prezson #37089 üzenetére
2012/03/04 09:24:17,428mA,99%,3.923V
2012/03/04 09:25:17,428mA,98%,3.923V
2012/03/04 09:26:27,428mA,97%,3.923V
2012/03/04 09:29:07,428mA,95%,3.923V
2012/03/04 09:31:47,428mA,94%,3.923V
2012/03/04 09:34:27,428mA,93%,3.923V
2012/03/04 09:37:07,428mA,90%,3.923V
2012/03/04 09:38:40,428mA,89%,3.923V
2012/03/04 09:38:40,428mA,89%,3.923V
2012/03/04 09:39:34,428mA,89%,3.923V
2012/03/04 09:42:02,428mA,86%,3.923V
2012/03/04 09:44:42,428mA,85%,3.923V
2012/03/04 09:45:18,428mA,84%,3.923V
2012/03/04 09:45:18,428mA,84%,3.923V
2012/03/04 09:47:58,428mA,83%,3.923V:'(
-
prezson
tag
válasz
prezson #37075 üzenetére
Ja, és úgy látom a quick system info pro feszültségként mindig 3923 mV-ot mutat, töltés előtt és utána is. A Currentwidgetet bekapcsolva pedig folyamatosan 428 mA a fogyasztás, megállás nélkül, ha használom, ha ki van kapcsolva, semmit nem ingadozik. Most raktam fel egy miui romot, új pzoley kernelt, ezzel is ezt csinálja.
Szerintetek mi lehet a baj? Van valami olyan, hogy battery sensor, esetleg az romlott el? Az hol lehet, a telóban vagy az akksiban?
-
prezson
tag
válasz
prezson #36680 üzenetére
Valaki?
Érdekelne, vagy valami program, amivel állítani lehet az automata fényerő értékeit, és gyorsan reagál? Mert most feloldás után sokszor 2 mp, mire felvilágosodik úgy, hogy látható legyen...
"Sziasztok! Az a kérdésem, hogy ti automata fényerőt használtok, vagy pl mindig 70%-on nyomatjátok? Melyik merít vajon többet?
A CM 7.2-es romon sajnos elég szar valamiért az érzékelő, nagyon sötét és gyakran változik, bár a beállításokban át tudtam állítani az értékeket világosabbra, feloldás után sokszor 1-2 mp-ig jóval sötétebb, utána áll be, ami iszonyat zavaró, úgyhogy lehet rászoknék arra, hogy manuális, fix fényerőt használnék mindig, ha ez nem akksigyilkos..." -
gps76
őstag
válasz
prezson #35727 üzenetére
Most mar en sem tudom mi nem jo,mert a masik desirem is ezt csinalja.
Ha van muszeretek merjetek mar meg a + erintkezohoz kepest a ket kozepso milyen erteket mutatnak a gyari ill. a tobbi akkunal. nekem a gyarinal 1.xx,a 3000-esnel meg kozel a telepfeszultseget mutatja a mellette levo,a - melletti 0-t. -
nyergess
tag
válasz
prezson #35730 üzenetére
1. Kíváncsi voltam, nem mellesleg azért a bő 2 ezer forintért megérte, hogy ne kelljen ki-berakosgatni akksit, s bírja egy napig a teló. Mellesleg a gyári akksi nem olcsó, s majdnem ugyanott lennék teljesítményben, mint ezzel. Na és igen, direkt a már emlegetett nem teljes kapacitás miatt nem vettem nagyobb teljesítményű akkut, hanem a legolcsóbbat.
2. Tűző napsütésben még nem volt alkalmam kipróbálni, akkor biztos nagyon gáz lesz. De ennél is a kipróbálási kíváncsiság hajtott.
3. Én a DSWS verziót használom, s most megnézve 56 MB a szabad memóriám. S fut minden, amit megnyitottam, ergo nem lő ki semmit automatice. Lehet, újra kéne raknom a ROM-ot, de már megvárom az ICS verziósat, nem vagyok az a minden-héten-új-romot-telepítgető típus.
-
gps76
őstag
válasz
prezson #35724 üzenetére
Ilyen akkor szokott lenni,ha már gyengécske az akku és feltöltött állapotban gyorsan esik a feszültség utána meg húzza valameddig,csak megbolondítja a telót.(lehet a vett gyári akku már jóideje állt valahol használatlanul)
De nálam is volt már olyan,hogy intenzívebb használat után magasabb értéket mutat.
Amit nemrég rendeltem 3000 mAh akkut,az meg olyat csinál,hogy majd egész napi használat után még mindig 95%-ot mutat,utána meg két óra alatt már a pirosban van,pedig próbálgattam stat resettel,teljes merítés töltés,de semmi.
Itt amire figyelmes lettem az érintkezők között nem ugyanazok az értékek vannak feltöltött akksinál a gyárihoz képest,lehet itt van a bibi.
Nekem pl a laptopom olyan,hogy folyamatosan merül utána 0%-al még megy majd egy órát. -
-
arpy17
tag
válasz
prezson #35197 üzenetére
Ha amúgy is GO-t használsz, tegyél fel egy AOSP ROM-ot.
Én pl. a Pzoley féle CM7.1-et használom amióta megjelent, ezel azt a teljesítmény-érzetet hozza a Desire, mint a sógoromnak a Galaxy S II.
Sense ROM nálam még ilyen simán és telepakolva is stabilan még nem ment.
De a MIUI-t is dicsérik, ha meg tudsz barátkozni a felszinével. -
dombila
őstag
válasz
prezson #35162 üzenetére
A családban két Desire van, egy Speedshop-os és egy Extreme Digital-os. Most néztem meg, mindkettőre 24 hónap gari van. Független készülékre 24 hónap az általános, ennyit ad a HTC.
Úgy tűnik az Extreme-nél beszerzési forrás függő lehet, hogy 12 vagy 24 hónap. (A 24 hónapos HTC-től származik, a 12 valamilyen továbbértékesített készülék lehet)
Mindenesetre érdemes felhívni az e-care-t, IMEI szám alapján megkérdezni a garit, és ha azt mondják még az, akkor csak a garipapír nem jó.A villogó LED-ek ill. a kérdőjeles ikon azt mutatják, hogy vagy rossz az aksi, vagy a Desire nem tudja kezelni. Lehet hogy drágább a gyári, de legalább tuti működik...
-
Drenadar
veterán
válasz
prezson #35079 üzenetére
én megnyitnám a webes marketet, ott kiválasztanám hogy my library, aztán ott gyorsan rányomnék mindegyik ikonra hogy install
MIUI beéptett backupja meg nagyon durva, mindent visszaállít még a widgeteket is, a képernyőkön az ikonokat, mindent.
Asszem a MIUI-XJ fog visszamászni a Desire-re
-
Drenadar
veterán
válasz
prezson #35079 üzenetére
vajon mikor valósul meg az, hogy egy sim kártyával több szolgáltatóhoz is be lehet jelentkezni, egyszerre több hálózaton fent lenni (persze különösebb akkuterhelés nélkül) egy időben? jó lenne, és nem hiszem hogy a jelen technológiai lehetőségébe nem férne bele. Tudom a kapitalizmusba nem fér bele
Tud valaki megoldást arra, hogy lehet vásárolni offline? tudom ez így nem helytálló, de ugye nincs nálam a telefonom, és a marketben a vásárlás úgy történik hogy megveszem és letölti. ha a letöltés elmarad, akkor úgy veszik hogy mégsem kell nekem az app.
-
racerx
őstag
válasz
prezson #34834 üzenetére
Én elég sok akkut rendeltem az ebayről (bizniszre is), de az a tapasztalatom, hogy ha szerencséd van akkror nagyjából ua. mint a gyári , vagy picit rosszabb, ha nincs akkor meg szar az egész. Viszont csodák nincsenek, ugyhogy nem hiszem hogy a jelen akku tényleg nagyobb kapacitású lenni mint a gyári, sőt.....
Ezekre azt szoktam mondani, hogy egy próbát megért, nem nagy pénzek ezek, bukott az ember más sokkal többet is hülyeségekkel -
prezson
tag
válasz
prezson #34755 üzenetére
És erről mi a véleményetek, nagyon kamu szagú? http://www.ebay.com/itm/GOLD-2430MAH-HIGH-CAPACITY-REPLACEMENT-BATTERY-HTC-DESIRE-BRAVO-G7-/120803108465?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item1c206d2671#ht_1346wt_901
Viszont több 10 ezer pozitív értékelése van a csókának... Bár tény, hogy elég olcsó ez az akksi, ez pl 5 dollárral drágább: http://shop.brando.com/pda-battery-google-nexus-one-htc-desire-_p04586c1181d039.html
-
prezson
tag
válasz
prezson #34613 üzenetére
Most meg néztem az éjszakai töltést, ahogy monitorozta: szépen fűrészfogszerűen ment felfele, ahogy szokott, aztán 75%-nál szinte semmi idő alatt egy vízszintes ugrással 100%-ra töltődött, ami nagyon nem reális. Mi lehet a baj, mit tudnék tenni? 40 perce húztam le 100%-ról a töltőről a telót, szinte semmit nem csináltam rajta, 91%-on van. Program nem akadt be.
-
prezson
tag
válasz
prezson #34613 üzenetére
http://www.batteryupgrade.hu/shopBrowser.php?shopGroupId=70418404&tracker=adwords_hu_PDA&langId=11&gclid=COe849_7yqwCFY3JKgodRSSzpQ#/assortmentProductId/95069542/shopGroupId/70418404
ilyesmire gondolok... Hogy ez mennyire éri meg, mennyire jó, illetve mennyire gagyi minőség és mennyire teszi tönkre a telót kényelmileg, hogy ha vastag lesz...
-
dombila
őstag
-
siofok
őstag
-
Kevin's
senior tag
-
musspici
tag
válasz
prezson #33568 üzenetére
Egyszerűen írd be egyszer az általad kívánt formában, ekkor az is szerepelni fog a felajánlottak között, ha nem is ez lesz kiemelve. Bökj rá arra a formátumra amit beírtál, így ő azt el is menti magának. Mivel tanítható, minden olyan szóval ez a követendő metódus, amit nem ajánl fel, vagy nem abban a formában, amiben szeretnéd. Fontos, hogy mindig ki kell választanod az felajánlási listából, mert ilyenkor menti el!
-
batabe
senior tag
válasz
prezson #33526 üzenetére
Helo Prezson
már régóta használom az Appbraint, úgyhogy tudok válaszolni a kérdéseidre :
1) ha új romot raksz fel, és bejelentkezel az appbrainbe, akkor az az egy új eszközként jelenik meg, de meg tudod csinálni, hogy a régi rom programjait kijelölöd a weben, és hozzáadod (add to list és kiválasztod a célt) az új romhoz, így már a következő telós szinkronizálás alkalmával megjelenik, mint telepíthető2) vagy az appbrainben engedélyezd a fast web install-t, ami automatikusan felrakja az ehhez szükséges programot és beállítja, vagy kézzel le tudod tölteni a marketből, elindítod, és akkor engedélyeződik, és onnantól működik a több program egyidejű telepítése
3) warezra nem tudok megoldást, de bármely program esetén a megjelenő frissítéskor az X-re kattintva ki tudod választani, hogy:
- hagyja figyelmen kívül az aktuális frissítését a programnak
- hagyja mindig figyelmen kívül az adott program frissítéseit
- vagy uninstallüdv
-
r4z
nagyúr
válasz
prezson #32751 üzenetére
A 32.48-as mellett a 32.49-es a másik nagyon népszerű Radio - azt is megpróbálhatod.
Radio ROM-ok. -
delbarta
senior tag
válasz
prezson #32196 üzenetére
Itt nézz körül: Two-way call recording on Desire
-
Steve1207
veterán
válasz
prezson #32196 üzenetére
Sense-es Gingerbread alapú romoknál tudtommal nincs rá lehetőség (Froyo-nál van) és azt írták xda-n annak idején nem is valószínű. AOSP Ginger 2.3-as változatoknál van (Oxygen, Cyanogen, GingerVillain), hogy ne kelljen kihangosítani, egyből vegyen mindent, úgy ahogy kell. Viszont az új 2.3.5-ös alapú romoknál már nekem nem működött jól, szintén csak kihangosításból vett fel.
-
r4z
nagyúr
válasz
prezson #31932 üzenetére
Ugyanolyan stabil mind, mind a négyet használtam már. A ROM odex vagy deodex felépítése sebességben sokkal többet számít, mint a script. Nagy különbséget nem vettem észre köztük, ha normál használatról volt szó, nem benchmarkokról. Inkább az általuk adott szabad memória a nagy különbség.
-
r4z
nagyúr
válasz
prezson #31930 üzenetére
Igen, ugyanúgy kell particionálni mindegyik A2SD-fajtánál a kártyát (FAT32+Ext).
A2SD = .apk-k átrakva az sd-ext-re
A2SD+ = .apk-k és a dalvik cache átrakva az sd-ext-re
A2SD++ = .apk-k, dalvik cache átrakva az sd-extre, /data linkelve az sd-extre
A2SD-X = majdnem ugyanaz, mint az A2SD++, csak gyorsabb az I/O kezelés (ezt Zoley biztosan jobban meg tudja határozni, mivel ő készítette az utóbbi kettőt) -
prezson
tag
válasz
prezson #29664 üzenetére
"Az normális, hogy ha lerakom az asztalra a pda-m és mutatóujjammal akarok egy doc fájlt pl lapozni, alig érzékeli? Mintha rezisztív lenne... Aztán ha kezembe veszem, akkor megint hiperérzékeny. Ez elég idegesítő pár helyzetben"
valaki tudja erre a választ? ez normális? köszönm a segítséget!
-
sippet
senior tag
válasz
prezson #29374 üzenetére
nézd, ha már tényleg összewarezoltál magadnak pár cuccot, én továbbra is azt javaslom, hogy vezeklésként vedd meg a titanium backup prot. azzal vissza tudod tenni a backupjaidat adatokkal együtt, le tudod választani a marketről az alkalmazásaidat, hogy ott ne jelenjenek meg installáltként, és egy csomó egyéb baromi hasznos funkciója is van. minden gondod megszűnik vele.
-
Szancsó
aktív tag
válasz
prezson #29337 üzenetére
1) Settings / Applications / Manage applications -ben az All fülnél kiválasztod a <rossz programot>, majd ott a Launch by default résznél ráböksz a Clear defaults -ra, ezzel törlöd annak a programnak az alapértelmezéseit. Ezután ha meg akarsz nyitni egy PDF -et, akkor újra rá fog kérdezni.
2) Passz, nekem is halk néha, de ahogy észrevettem attól is függ, milyen telefon van a túloldalon: a legtöbbször nekem is halk, de van 1-2 személy, akinél lejjebb kell venni maxról...
-
prezson
tag
válasz
prezson #29334 üzenetére
Illetve még két problémám van, ha valaki tudna segíteni, örülnék
1) PDF megnyitásra véletlenül rossz programot állítottam be alapértelmezettként, adobe-t szeretném, hol lehet ezt átállítani? Most nem kínálja fel a lehetőséget, hogy melyikkel nyissam meg, és alapértelmezettet sem lehet beállítani.
2) Bluetooth fülhallgatóval, meg anélkül is buszon pl szinte semmit nem hallok a telóból, pedig maxon van a hangerő. VAn vmi belső beállítás, ahol módosítani lehet vmi paramétert, amivel magasabbra lehet emelni a hangerő maximumát?
-
james008bond
őstag
válasz
prezson #26611 üzenetére
és ha ez nem működik, akkor pl az időjárás helyi jelentése sem működne ( amit páran reklamáltak, ha nem frissült, nem találta meg a lokalizációt ), amúgy meg a teló telepítéskor meg is kérdezi, engedjük-e a helymeghatározást, stb. na és ha otthon gépezel, gondolod nem tudják, hogy épp mit olvasgatsz, töltesz le? akit ez érdekel, tuti belelát mindenbe. a csodás internetnek, mobilitásnak meg van ez az oldala is. kérdés, az így nyert adatokat kik, mire használják ( használhatják fel ) és ez neked/nekünk milyen veszéllyel/hátránnyal jár?
egyébként beállítások--->saját hely--->vezeték nélküli hálózatok használata: pipa--->időjárásjelentés működik, nyilván közli a telefon helyzetét, pipa ki esetén máris nem tudja, hol van ( legalábbis időjárásjelentés eltűnik ), ha meg rákatt:
allow google's location service to collect anonymous location data. colection will occur even when no application are running. ---> agree/disagree -
pzoley
őstag
-
Criton
veterán
válasz
prezson #26478 üzenetére
ti hogyan értek el ekkora írási meg olvasási sebességet?
Nekem is egy CL6os 16GBos kártyám van, ami szerintetek jó, azért is vettem.
De a 10et sem érem el mint írási valamint olvasási téren.
A gyárinál gyorsabb az tény. A gyári kártya Samsung 4GBos volt ha jól tudom, a CLt nem tudom a gyárinál. -
kzs
tag
válasz
prezson #25805 üzenetére
Foglalkoztat a téma, és most találtam egy olyan progit, ami ennek a háromnak a funkcióit egyben hozza: még csak most próbálgatom, de jónak tűnik, és teljesen ingyenes: Lmaxi Anti Theft
- sim csere esetén sms-t küld
- sms kodra válaszban elküldi imei-t, gps kordinatakat (gmail link), legutobb tarcsazott hivasokat
- sms kodra lezarja a telefont, vagy masik kodra riaszt (sziréna), harmadikra törölEgy régebbi, sokkal egyszerűbb progi volt a Lost Phone (szintén sokmindent tudott) - viszont egyaltalan nem fejlesztik, ezért arrol valoszinű átállok Lmaxira
Miért fikázzák a lopásgátlóka progikat?
-
potyi23
senior tag
válasz
prezson #25805 üzenetére
hello.delutan irtal errol a lopas ellenes programokrol.Eleg sok helyen megfordulok,ahol enyves kezu emberek vannak,pl egy eve 250 euromtol mentettek meg,ha pont rajta kapom biztosan gyilkossagert ulok..de ez off,ugyhogy nem tema,csak kerdezni szeretnem h melyik az a program ,vagy letezik e olyan h ha ellopjak megtudom h hol van,foleg ugy h kiveszik a kartyat blole.Mert ugyebar az az alap ezeknel a enyves kezu f..oknal h kártyat kiveszik belole.Ha véretlenul ilyen tortenne velem akkkor tudjam h megtudjam nezni merre talalhato az illeto.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
prezson #25806 üzenetére
Nem náluk vettem, csak a telefon adatai vannak meg. De a sim-em az már majd 10 éve tőlük van, ugyanaz a szám. Ha ezek után még csak meg se fogják próbálni, akkor átmegyek a pannonhoz, és veszek részletre egy Dézit.
Nem is az bánt, hogy odalett 120k-m. Nem terem annyi pénzem nekem sem minden bokorban, évente tudok ennyit elkölteni ilyenre, és már ez sem rossz. Viszont most egy évig ugye nem fog menni, pláne, hogy lakást újítunk fel szép lassan.
Az a sok privát dolog zavar, amit "bennehagytam" a telefonban, és az egész érzés, hogy más bitorolja, ami az enyém. Mert ha meg akarnak verni, és elvenni, akkor vagy nem tudnak, vagy agyonvernek és elveszik. Oké, benne van. De így?...
A sors iróniája, hogy kereken egy évvel ezelőtt ugyanitt volt egy majdnem ugyanilyen incidens. Ugyanazt a születésnapot ünnepeltük, csak korán mentünk haza. Egy 5 tagú színes banda betalált, és el akarták venni a telefonokat. Akkor nem sikerült. Most meg, két kis 15 éves csitri? Kilopja a zsebemből? Elég kellemes fintor volt, köszönöm.
pzoley:
És ezt a tiltást nem lehet felülírni? Mert ha nem, akkor ez nagyon jó hír, köszönöm szépen.
-
-
sippet
senior tag
válasz
prezson #24693 üzenetére
a wavesecure az összes általad kért funkciót tudja, de az előfizetős rendszerben működik (én azt használom, de még akkor telepítettem, amikor startupként elindult, ezért ingyenesen premium user lehettem). az egyetlen baj vele, hogy a helymeghatározós funkciója nem működik valami perfekten. a lookout a másik legelterjedtebb megoldás, ez is majdnem fullos (ráadásul ingyenes), de ebben meg nincs a sim cserélős/sms-ezős megoldás. viszont a helymeghatározás ebben perfekt, úgyhogy nálam ez is telepítve van, de csak ez a funkciója van engedélyezve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest