- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
delbarta
senior tag
Azért remélem észleled, legalább is nekem nagyon az jött le az írásodból, hogy nem is akartad te igazából ezt a készüléket, ezért mondvacsinált (szubjektív) indokokkal támasztod alá, miért is nem jó ez neked. A leírt hibák többsége nálam sosem jelentkezett, a többi meg nagyon szubjektív. Te egy iphonet akarsz és kész.
Persze ezzel semmi gond nincs, mindenki olyat vesz amilyet akar.
-
Zirowe
nagyúr
Iphone neoprém tokkal is próbáltam,kicsit szorul rá,és pár mm kilóg belőle,de nem vészes.
Ipod zokni se rossz,ha az ember elfogadja az a kilógó másfél centit,de legalább nem szorul rá.
De mondom,a htc hd puha tokja a legjobbMás: ugye a h.263 felvétel mód jobb mint az mp4 a teló videóinál?
Mennyivel jobb?rájöttem közben,h.263ban sokkal kisebb a megengedett max felbontás:S
Mikor jön mára 720p és a divx??!!
Alig várom már!
Csak aztán nehogy ez is kacsa legyen:S -
Ulkesh
őstag
"Egyébként az SGS pont úgy néz ki, mint egy iphone 1:1 másolat"
Nem, nem erre gondoltam
Hanem arra, hogy a Samsung felhasználja a grafikus hardver adta erőt és az UI-t is ezzel gyorsítja a HD felbontású videórögzítésről és egyéb nyalánkságokról, amit a Desire hardvere is tudna nem is beszélve.
Az említett problémák mind szoftveresek egy kis odafigyeléssel és készülékenként pár cent licencköltség kiperkálása után itt sem lenne gond. -
Dinamiq
tag
Néztem én is a videót. Egyből észre is vettem amit írsz. Sztem az a fólia. Nincs odaragasztva rendesen. Van ilyen fóliám GPS-en és tudom, hogy nagyon jó. Bár vannak kétségeim, hogy a Desire tetejére hogy fog odaragadni. Elég "hegyes" a készülék teteje. De ez a fóli érzetre nem is olyan műanyagos, hanem inkább gumi szerű. Rendeltem egy Full Body Maximum Coverage csomagot. Ha az alja és a teteje nem ragad oda rendesen, akkor azt kihagyom. Még így is 4 oldalról védi a telót. Majd leírom a tapasztalatom ha megjött. Elméletileg legkésőbb hétfőn jön.
-
tybsen
addikt
Ez a szinkronizálás-dolog közben elfelejtődött, nem tud valaki valami megoldást erre?
"A sim-en 6 db, a google-n 10, a telefonon 75 kontakt van. Azt szeretném, hogy a telefonon lévő kontaktokat összehozza a google-val, de ez nem jön össze :-/ "
Valaki korábban írta, hogy ő exportálja a gmail-es címtárat majd visszatölti és így szinkronizálja a telefonnal, ez működik?
-
Atus85
aktív tag
-
animoo
senior tag
Én jónéhány telefon után most a Nexusnál érzem ezt az elégedettséget nap, mint nap. Semmilyen alaptulajdonságában nem találok kivetnivalót, nem érzek hiányosságot, mindenhez találok megoldást, a kijelző szép, nagyon gyors, az aksi nekem jó, mert a hasonló méretű és teljesítményű pda-kat veri, és reggeltől késő estig simán bírja erősebb használattal is. Tehát én elégedett vagyok. Iphone-om nem volt, viszont az az érzésem, hogy mivel fordított lenne a sorrend, már nem nyűgözne le annyira, mintha tényleg az első érintős telefonom lett volna, ami egyből minden igényt kielégít. Így nem csodálom, hogy te ennyire szeretted.
Nekem épphogy a Legend kijelzője tűnik kissé fakónak, és olyannak, mint amikor egy fotón csak a brightnesst nyomjuk fel, de pl a kontraszton nem állítunk. Ettől még az is szép.
Tudom, hogy Te sötétnek találod a Nexust, és így is van, de ettől függetlenül összességében jobb ránézni arra, legalábbis nekem. Melegebbek a színei is. Bár majd jöttök és megcáfoltok[URL:http://www.pic-upload.de/view-5543315/0_1.jpg.html]
Balról Nexus, jobbról Legend
-
Atus85
aktív tag
Hát igen, nekem is nagyon a szívemhez nőtt az alma ezért félek az androidtól. Az új iPhone sebessége sem lesz valami lassú gondolom
Egyébként a Desirénél úgyanúgy fel lehet rakni a lefrissebb OS verziót legálisan és egyszerűen mint az iphone-nál? Az almánál azt nem szeretem hogy szét kellett jb-zni hogy témákat tegyek rá.
-
feketepeti
aktív tag
Én 3gs-ről váltottam erre és annál, ha nem is sokkal, de ugyanolyan használat mellett, jobban bírja.
A 3gs, nekem már délutánra szinte mindíg lemerült, nem bírt ki az én tempómban egy egész napot.
Nekem nagyon nem jött be az Apple, de nem akarom szidni, ha nem céges lett volna és fölpattintom, akkor még jó is lehetett volna.Ha megelégszel kisebb kijelzővel és picit lassabb (de azért gyors) működéssel, akkor a Legend lehet a neked való. Határozottan jobban bírja. Nálam volt az is, majdnem meg is vettem, csak aztán a nagyobb kijelző miatt döntöttem a Desire mellett.
De összességében a Legend valahogy jobban sikerült, semmiféle gondom nem volt vele.
Ugyanarra a mailszerverre, ugyanazokkal a beállításokkal az pöccre ment, ez meg nem. Több alkalmazás is van, ami azon működik, ezen nem. Igaz ahhoz volt két frissítés is, egész hamar.Ami jobb volt a 3gs-ben, az a gyári füles, de szerencsére jó ehhez is
-
manchester85
veterán
Na de akkorsem az AMOLED miatt merül jobban, sőt az kevesebbet fogyaszt, mint a TFT. Gondolom a sense felület, a teljes személyre szabhatóság vagy a különféle animációk rendesen eszik az akksit. És akkor még ott van a multitasking is, meg az erősebb hardver. Webböngészőnél meg a flash támogatás.
Jobs papa is megmondta, hogy a flash gyilkolja az akksit...
-
manchester85
veterán
"Ugyanígy hiába a k.jó kijelző, ha zabálja az akksit"
Ez marhaság, az AMOLED szebb képet ad és kevesebbet is fogyaszt a korábbi TFT-nél. Tehát pont a szebb kép miatt kevesebbet is fogyaszt.
Spica nagy visszalépés lenne, Legendet tudom egyedül javasolni az igényeid szerint.
-
delbarta
senior tag
Menj a People részben az All-ra (első ikon). Nyomj egy menu-t és ott a View opciót. Na, itt látod, hogy melyik névjegyet honnan veszi a telefon. Én csak a Google és a Show auto Gmail contact részeket pipálom ki (többiből egyébként kitöröltem mindent). Csak azokat szinkronizálja amik ebben vannak. A többit nem.
-
Integra
titán
trusted shop-ból, mint az amazon, redcoon etc, ezek mind gyártói garanciával adják.
én nem félek ilyeneket online venni, de fontos, hogy ilyen boltból vegye az ember, mert 10-20 euro-n nem érdemes szarozni.
persze ez az mm-es most betett, de a franc se gondolt rájuk..amúgy vicces, már 24 órája van rajta a wifin és alig eszik standby-on.
kíváncsi leszek, hogy irodában mi lesz, ha egész nap 3g-n hagyom. -
Integra
titán
én 480ért vettem amazonon.
azért bebaszott, mikor reggel a kollégám az újságban mutatta..
ráadásul a media markt nem nagyon szokott ilyeneket csinálni, pont hogy szar áraik vannak az esetek többségében. de ez most jó ár volt.
na mindegy, kár azért, mert így a 480-ban a tok és a szivartöltő is benne lehetett volna.
még a 4 gigás gyári kártyával használom, nem vettem nagyobbat. -
Integra
titán
talán ezt megfogják oldani egy újabb frissítéssel. jó lenne, mert amúgy nagyon frankó az fb kliens.
amit még biztos változtatnék rajta az egy egyéni nézet beállítás lenne. üzenetek, linkek/videok, képek. nem mindig érdekel, hogy épp melyik bohóc tolja tele fb-t állandóan zenei klippel, tiltani nem akarom, de látni sem. sajnos van egy jó pár ilyen feltűnési viszketegségben szenvedő ember. szerintem mindenkinek vannak ilyen kontaktjaitwitter annyira nem érdekel, csak játszom vele, meg igazából azon gondolkodom, hogy minek, ha úgyis van fb-nek is saját "twitter kliense", végülis mikor megosztasz egy gondolatot, ugyanaz, csak nincsen korlátozás karakterszámra.. ráadásul a twittert ugye megtudod osztani fb-vel, ha fb-ben felraktad az appot hozzá. kvázi a twitter tök fölösleges.. ok, coco hatalmas melleit mindig követni kell, de ettől függetlenül tényleg értelmét veszti az fb-vel szemben.
a news feed-del is az a bajom, hogy ordenáré mennyiséget tudnak nyomatni. tedd be pl origo-t vagy index-et twitterbe, semmi mást nem fogsz látni
-
EkSYS
senior tag
Hi!
En E90 utan terem at a Desire-ra. Azt tudni kell hogy kicsit jobban gazdalkodik az eroforrasokkal az E90 mint masok (ugy altalaban) - bar lassab is :/. Normal hasznalat mellett minimum 72 orat ment el, de kevesebb hasznalat mellett a 100 ora sem volt ritka!!!!
Nekem altalaban 24-35 ora kozott megy el, normalis hasznalat mellett, kis androdidozas, kis telefonalgatas stb.Sokat segitenek az aksi elettartam noveleseben a kovetkezo beallitasok:
- GSM Only
- ne legyen semmilyen wi-fi, BT stb. allandora bekapcsolva
- hatterkep legyen egyszinu fekete (ne Live)
- fenyero alacsonyan
- minnel kevesebb izgo mozgo- gizmo legyen a screen-ekenIgy azert a ket nap eselyes (ket nap vagy 48 ora azert nem mindegy)
(Ha van neked is tipped meghallgatom)udv
b -
Integra
titán
htc féle friends-et használod?
én dobtam, az androidos fészbúk klienst használom és külön a twittert.
az androidos fészbúk kliens szvsz jobb mint a htc-s, rendezettebb, többet és jobban nyújt. a htc-s egyetlen előnye a szűrés, hogy tud csak fotókat, csak linkeket, csak commenteket is mutatni. viszont mindegyik letölti mindig mindet.
ami az androidos fb kliens hátránya, hogy valamiért sosem az aktuálisat mutatja legfelül, ha kilépsz belőle, hanem találomra valamit.
amiért nem használom a friends-et, az az, hogy ha a twittert is megkell jelenítenie az fb-s dolgokkal együtt, akkor 5 nap alatt se scrollozod végig, egész egyszerűen akkora az info mennyiség, hogy inkább szeparálom teljesen. így egyik lapon felső részben az android fb, alatta meg a htc-s twitter kliens. -
tybsen
addikt
Na segített a hozzászólásod, beindította fogaskerekeket... ezúton is hálás köszönet!!
Bementem az alapbeállítás-varázslóba (vagy nem tudom, mi a pontos neve, ahol be kell állítani a nyelvet meg a különböző fiókokat, facebook, stb) és ott nem volt bepipálva, hogy a google használhassa a tartózkodási helyemet. Ezt bepipáltam és most ott figyel a kijelzőmön az időjárás widget-ben a városom
De rákeresni nem lehet
-
animoo
senior tag
Melyik város az? Én pont, hogy az accuweathert szeretem a legjobban, mert ott van a legtöbb település. A többi csak rosszabb, hidd el. Persze ezzel nem segítettelek ki, de a HTC-sek még mindig jól jártak az Accuweather-rel, Androidra én még nem találtam másik időjárás widgetet, ami azt használja.
-
tybsen
addikt
Na irtam a htc-nek az időjárás widget-tel kapcsolatban (mármint, hogy sok város nincs rajta) és az a nagyon okos válasz érkezett, hogy a widget a www.accuweather.com-ról szedi az infókat, tehát javasolják, hogy először ott nézzem meg az adott várost, hogy ott megtalálható-e (nem értem egyébként, hogy ezt ők miért nem tették meg, két klikk.. kész vagyok az ilyen ostoba dolgoktól).
Lényeg a lényeg, hogy megnéztem ezen az oldalon, és ha a főoldalon beírom a várost, akkor kidobja a köv. oldalt, ahol ki lehet választani, hogy az egész világon keresse, és úgy meg is vannak, még a legkisebb városok is.
Írtam nekik, most várom az újabb reakciót. Hátha változik valami
-
YoungOld
tag
Jogos, elég zavaró tud lenni az ilyen, de azt gyanítom, hogy ez nem a HTC sara, hanem az időjárás adatokat szolgáltató szerveré (most így hirtelen nem tom, melyiket használja). Csak egy gondolat: felteszel másik időjárás appot, az talán másik szervert használ (és abban talán benne van a te településed is, nem tudom). Egy próbát megér, aztán leszedegeted, amelyik nem jó.
-
JarrekStar
tag
-
vatai_b
csendes tag
Köszi, kipróbálom, hogy segít -e az üzemidőben.
Más. Most vettem észre, hogy gtalk-on én 0-24ben online vagyok, hála a desire-nek. Ezt véletlenül állítottam be, vagy default
, nem tudom, mindenesetre kikapcsoltam. Kíváncsi vagyok, hogy e nélkül mennyivel megy majd többet. Eddig átlag 12 óránként lett töltve.
Egyébként pedig ez az első androidom, 4 napja van meg, és kezdem úgy érezni, hogy ez hosszú barátság lesz. -
tibi666
senior tag
-
törölt tag
a task killer ikonját el lehet tüntetni a sarokból. az csak kényelmi szolgáltatás, hogy ott van, mert így a notification bar-t lehúzva bármikor gyorsan eléred. amúgy nyilván azért van ott, mert önmagát leszámítva bezártál mindent.
azzal viszont óvatosan, hogy mit zárogatsz be, főleg a rendszeralkalmazások közül, mert aztán nézel, hogy nem működnek egyes dolgok (péládul ha egy widgetet bezársz vele, attól még ott marad az asztalon, csak nem fog frissülni, de mondjuk az órát bezárva nem lesz ébresztésed, az usb folyamatot bezárva nem fog reagálni rá, ha rádugod a gépre, stb)az, hoyg mi kommunikál a hálózattal, egy kicsit kusza. iletve nem, mert nagyjából minden folyamatosan, és akkor amikor akar, aminek erre engedélyt adtál a telepítéskor (mármint a telepíétssel engedélyt adtál nekik rá). ha nem szeretnéd, akkor persze le lehet kapcsolni a mobilnetet, csak akkor nem lesz mondjuk időjárásod, tőzsdéd, meg mittomén milyen widgeteket használnak az emberek. vagy olyan programokat kell használni, amik nem kommunikálnak maguktól.
az ilyen telefonokhoz adott fülesek a legritkább esetben ütik meg a mércét (péládul a SE agybadugós fülesei egész jók állítólag), ha zenére is akarod használni, akkor jobban jársz egy sajáttal amúgy is.
home gombod meg van, ott figyel a kis házikó a négy hardveres gomb közt
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Posta, csomagküldés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest