- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
volcano
tag
-
volcano
tag
válasz
Brutális eb #16782 üzenetére
nem szép dolog szurkálodni...
-
volcano
tag
MIUI 12.18 ból ki lehet szedni a billentyűzetet és beletenni 12.24 be?
-
volcano
tag
válasz
n0_gAboR #16701 üzenetére
aha, értem. köszönöm a választ. pont ezt a videot néztem pár nappal ezelött. megdöbbentö. erre miért nem figyeltek??? na mind1:S és igen a legelszomoritobb nekem a szövegbevitel.. bárcsak olyan minöségü lenne mint az iphoneon, vagy ahogy mondod sgs-n
( bár igaz egy jo keyboarddal jelentösen csökken a melléütések száma )
-
volcano
tag
válasz
james008bond #16648 üzenetére
köszönöm!
csak mert most a 12.24es van nekem amihez flesseltem egy ENGLISS zip-et csak hát fele maradt CSÍKnyelv
-
volcano
tag
tudna valaki adni egy linket a legutobbi müködö angol MIUI romról? köszönöm!
-
volcano
tag
a gingerninja rom miért annyira lassu ? :S
-
volcano
tag
-
volcano
tag
ROM telepitésben tud segiteni valaki? backup megvolt :S pzoley segitene csak vendégei vannak, és megakadtam!
-
volcano
tag
válasz
Pszihonaranc #13683 üzenetére
vagy csináld azt hogy kiszeded az autobol az akkumulátort és kösd rá a kütyüdre
-
volcano
tag
válasz
pzoley #13679 üzenetére
azigen
igazából nekem amiatt a pár újítás miatt tetszi. skin, multitasking stb.. szerintem szeretném.
Arra van lehetőség , hogy a gyári 2.2froyo-t is elraktározzam az SD kártyán és ha mondjuk szeretném használni a CAM-ot akkor azt visszarakom, majd vissza a másikat vagy most bújjak el akkora hülyeséget kérdeztem?
( olyan szar amikor így az elején nem ért az ember valamihez és kérdezgeti a hülyeséget. így voltam iPhone-nal is a végére meg HEKKER VÓTAM
)
-
-
volcano
tag
válasz
Pszihonaranc #13675 üzenetére
de akkor sem napi 2gb-ban
-
volcano
tag
válasz
Pszihonaranc #13671 üzenetére
okés, majd még szétnézek !
-
volcano
tag
válasz
Pszihonaranc #13669 üzenetére
amit én néztem ma a telenor honalpon, havonta 2500 ft, 2gb adatforgalommal
-
volcano
tag
egyébként használ valaki Telenor mobilnetet? Megbízható? Állítólag nincs hűséghez kötve. Ha már nem kérem, hogy tudom lemondani?
-
volcano
tag
válasz
Pszihonaranc #13661 üzenetére
aha, értem. kösz szépen!
-
volcano
tag
programokat/játékokat csak a Market-ből lehet letölteni?
-
volcano
tag
válasz
Pszihonaranc #13653 üzenetére
Állítólag enyém is makulátlan.. majd holnap kiderül
remélem ide is ér reggelre. kaptam plusszba hozzá 1 tokot + autóstöltőt. Ezt a kis tesztet majd én is elvégzem és majd írok!
-
volcano
tag
válasz
redbiro #13641 üzenetére
Igazából én szétszoktam nézni Gsm boltok kínálatában is. Pl. : http://www.zippzarmobile.hu/ Itt elég jó áron van a Desire a többihez képet és 2év garit is adnak azt hiszem. Én nem vagyok nagyon tájékozott , de szerintem most kijött nagyjából minden
Trophy, Mozart, Optimus 7 és szerintem nem érdemes várni, mert annyival sokkal jobbat nem fogsz találni mostanában a piacon. Én merem mondani , hogy a Desire most a király!
SZERINTEM.
(ár/teljesítmény szempontjából is) -
volcano
tag
egyébként nexus one-nál láttam, hogy van lehetőség SMS írásnál hangvezérelni is. Desire képes erre ?
-
volcano
tag
A Desire maga a tökély. Ha leszámítjuk azt, hogy a billentyűzete olyan jó. Ha olyan lenne mint az iPhone-nál, na akkor az is überelhetetlen lenne. Nem tudom ti hogy vagytok vele..
-
volcano
tag
ugye a Desire-ben a Qualcomm Snapdragon QS8250 (fejböl mondom, nem tudom biztosra a nevét
) proci zakatol 1Ghz-en. Lehet ezt huzni? ha igen nagy mértékben nő a teljesitménye? milyen kockázattal jár?
-
volcano
tag
szeretném kérdezni, hogy saját témákat hogy tudok készíteni , majd alkalmazni azokat?
találtam most böngészve a netet ilyen GUI set sablonokat. igazából nem értek hozzá annyira. nagyjából annyi hogy photoshopban magamnak alakíthatom a témát ízlésem szerint. Ez eddig ok. De utána hogy tudom alkalmazni?
-
volcano
tag
válasz
james008bond #13578 üzenetére
Köszönöm nektek fiuk.
-
volcano
tag
válasz
james008bond #13575 üzenetére
Aha, értem nagyjából. Még arra a konkrét kérdésemre, hogy ha szeretném kipróbálni a telefont azzal a HD rommal ami neked van fent, akkor azt meg lehet ugy oldani, hogy elküldöd nekem a telepítendő dolgokat( vagy nem tudom mik kellenek hozzá
), tehát van olyasmire lehetőség , mint ha pl dvd-ről ráhúznék pc-re egy install.exe-t , doubleklikk, "települ" aztán hadd szóljon, vagy ezt mindenkinek magának kell összeraknia? bocs ha túl értetlen vagyok!
-
volcano
tag
válasz
james008bond #13573 üzenetére
Lenne nekem is hozzád pár kérdésem. Ha van időd válaszolj kérlek. Megéri egy magunk általá készített Rom-ot használni? Ha esetleg megérkezne a telefonom hétfön és szeretném kirpóbálni a te beállításaidat, akkor tudsz abban segíteni. Tehát mondjuk eltudod küldeni azokat a fájlokat/leírást , amikre szükségem van a használathoz ?
-
-
volcano
tag
Üdv emberek!
Újnak mondható vagyok ebben az okostelefon témában. Ha minden jól megy akkor hétfőn kapom meg a HTC Desire-met
. Lenne pár kérdésem. Először is előtte egy iPhone 3G-m volt. Szeretném tudni hogy android hasonlóan jól elvan-e programokkal, játékokkal, etc... ? Mik azok a HD ROM-ok? Érdemes használni olyanokat a gyári 2.2 froyo helyett. Ha igen miért? És ha nem miért? Elnézést ha túl gnóm vagyok, de hát elvégre ez a fórum erről szól
Remélem valaki türelmesen elmagyarázza!
thenksz
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest