- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
az oké, de kicsit vibrál az elején.
-
moonman
titán
egészen érdekes az eredmény, ugyanannyit használtam, mint máskor, sőt most még pár fotót is készítettünk és hazaérve 73%-ot mutatott. elképesztő. namost nem tudom, hogy az új rádió vagy a leárnyékolt irodában 2G-re állított üzemmód miatt, de figyelemreméltó.
(holnap hagyom 3G-n és kiderül.)
-
moonman
titán
köszönöm a válaszokat. munkahelyen sajnos nagyon gyenge a térerő, EDGE is alig van, de nem egyszer a hívás is leszakad (valószínűleg az épület kialakítása miatt), itton viszont teljesen jó a 3G lefedettség is, ráadásul wifi és töltő is van.
mindenesetre hétfőn tesztelni fogom bent, hogy 2G módban mennyivel több szufla marad benne estére - ha sheratan teóriája igaz, akkor a gyenge jel miatt mérhető lesz a különbség.
-
moonman
titán
válasz
#16820480 #771 üzenetére
erről a 2G-3G fogyasztásról van valakinek konkrét tapasztalata, vagy csak gondoljuk, hogy tovább bírja? mert nekem HD2-n Comm Manager-ben lehet gombnyomásra váltani 3G/Auto és 2G mód között, de ilyenkor egy pillanatra leesik a hálózatról és újra fellép ezért kényelmetlen lenne mindig kapcsolgatni, amikor épp netezni kezdek rajta.
-
moonman
titán
válasz
Pszihonaranc #687 üzenetére
na ez az a fajta videó, aminek az égvilágon semmi értelme. azonos gépen, azonos hálózaton, azonos böngészők is képesek teljesen más sebességgel futni, attól függ, hogy hogyan "kapják el a fonalat", simán láttam már két egymás mellett lévő gépen, hogy egyikre pillanat alatt bejött mondjuk az index, a másik meg vagy 20 másodpercig töltött. aztán fordítva.
a kijelzőforgatás meg a másik baromság, az iPhone-ban animáció fedi el a lagot, a Windowsban/Operában pedig szándékosan van késleltetve, még registry érték is van hozzá, ahol lehet állítani a sebességét, de Brandon úgy tűnik, erre x év alatt nem jött rá.
az Alma egyébként hardveresen már nagyon rég nem ellenfél, kicsi, alacsony felbontású, már-már középalsó kategóriás processzorral (legalábbis a nagyokhoz képest).
-
moonman
titán
válasz
Pszihonaranc #606 üzenetére
viszont te is megúszod. (ezt a Speedshop becsületes dolgot meg nem erőltetném.
)
-
moonman
titán
válasz
Darthforce92 #523 üzenetére
cellux?
-
moonman
titán
válasz
Pszihonaranc #498 üzenetére
-
moonman
titán
az Androidos rom számozást nem ismerem, de Windows Mobile-nál a harmadik tagot kell nézni, az a régiószám, az jelzi, hogy hol hozták forgalomba.
egyém pl. 1.48.405.2 (UK) volt, a vodás (DE) 1.48.479.2. az univerzális kelet-európai rom (elvileg ez a tuti) 479.1 szokott lenni. meghát mondom, ha van bármilyen szolgáltatós jelzés, papír a dobozon, dobozban, akkor már gyanús.
ettől függetlenül a készülékek legális forrásból vannak, függetlenek és érvényes rájuk a két év htc jótállás (itthon az e-care foglalkozik vele).
-
moonman
titán
válasz
Pszihonaranc #425 üzenetére
most ez nem tudom, hogy poén akart-e lenni, de mutass még egy eu országot, ahol 25% az áfa.
-
moonman
titán
válasz
ZoliM@ster #413 üzenetére
végülis semmi, de érdemes rákérdezni a készülék eredetére. általában két év gyártói garanciával adják, ezzel nincs gond, de a HD2-vel is voltak frissítési problémák a múltkor (német Vodafone-os rom ment csak rájuk hivatalosan). amúgy a készülékekkel általában semmi gond.
#419: amíg 25%-kal olcsóbban árulják ugyanazt, addig létezni fognak.
-
moonman
titán
válasz
ZoliM@ster #411 üzenetére
különbözeti adózás, 0 Ft. áfa, 0 perces "használt", ahogy tetszik.
-
moonman
titán
válasz
Napfénysüti #378 üzenetére
annak elég egyszerű története van: Sony-nál volt először, majd a fél Vaio tervezőcsoport átvonult az Apple-hez.
-
moonman
titán
válasz
D4rkAv3ng3r #372 üzenetére
"Egyébként ha a nagy bálványodba a szifonba is majd AMOLED fog kerülni (4G), akkor az lesz a hiperszuper."
az Apple mindent jól csinál, ezt jegyezd meg. azt is, amit a többiek találtak ki. az övék az igazi.
-
moonman
titán
válasz
vehement69 #239 üzenetére
nem, ez már többször előfordult azelőtt is. a Kaiser után a Touch Pro2 volt a logikus fejlődési irány, rengeteg videót megnéztem, tesztet elolvastam, teljesen bele voltam esve. majd elmentem a Speedshop-ba, kézbevettem és végül egy Touch HD-val jöttem ki.
HD2 pedig elsőre nem tetszett (ha valaki talán emlékszik, az első kommentem a vele foglalkozó első cikkben az volt, hogy "kösznem, majd legközelebb"), egyáltalán nem volt szimpatikus, most pedig semmi pénzért nem válnék meg tőle. ez ilyen, meglátom, kézbeveszem és vagy bizsereg, vagy nem.
-
moonman
titán
jóvan, látom hálistennek a vihar után érkeztem.
speedshopban jártam, dezirét simogattam. előre szeretném leszögezni, hogy nem fikázás és nem fanboykodás, amit írok, pusztán személyes tapasztalat és szubjektív vélemény.
fél-egyórát nyomogattam (nem figyeltem az időt), és azt kell mondjam, visszavonom első hozzászólásomat: ha nem lenne HD2-m, vennék... HD2-t. a Desire ugyanis élőben egyáltalán nem fogott meg.
az alakja kézreáll, kisebb, hosszúkásabb, sokkal inkább telefon érzést ad, mint a HD2. ezzel együtt nekem már túl kicsi is, főként a kijelzője, mert magasságban szinte megegyeznek. a burkolat a HD2-höz képest bizony gagyi hatást kelt, ez mondjuk inkább a hátlapra vonatkozik, de még a HD2-n körbefutó műanyag is minőségibbnek hat, mint a Desire borítása.
a kijelző szép és nagyon "reszponzív"
a színek élénkek, bár nekem a ledes kijelzők mindig is az energiafogyasztás miatt voltak érdekesek, eget rengető különbséget sosem láttam az LCD-khez képest. és itt jön a nagy de. nekem - kövezzetek meg - ez az Android még mindig fapados. igen, a Sense szépen siklik és a rendszer is gyors, de ezek megvannak nálam is. a menü görgetése az első, ami feltűnt, a kifejezésnél maradva - nem olyan gördülékeny, ráadásul nincs a végpontokon az a rugó effektus, amit az iPhone-nál láthattunk először és egy ideje a Windows-os TouchFlo-k/Sense-ek is tudják, sőt a 6.5-ös WM úgy magától is. mondhatnánk, hogy ez egy apró dolog, de nekem már sokat levont az "élményből".
a programok elég hamar indulnak (bár ahhoz képest, hogy az Android elméletileg kihasználja a hardver összes képességét, egyáltalán nem éreztem gyorsabbnak, mint a jóöreg Windows-t), és a felületük is okés, de - tényleg no offense - valahogy itt is érezni azt a Linuxos összevisszaságot, szedett-vedett feelinget. ezt tényleg nem bántásból mondom, de aki régóta Linuxozik, az pontosan érti, mire gondolok. ez főként a HTC által nem skinelt részeknél jön elő, tehát ezen a téren bizony nem csak a WM-nek vannak problémái, a csupasz Android appok sem nyernének (nálam) szépségversenyt.
egyszerűen nem ragadott magával, nem tört elő a ma oly divatos "instant get" feeling, ez van, sajnálom, én mindent megtettem.
amikor elővettem és mellé tettem a HD2-t, rögtön elmúlt minden kétségem, nekem ez visszalépés lenne, méghozzá nem is kicsi. és nem, nem csak a méret miatt. azt aláírom, hogy a saját gépemen a már berendezett, belakott, otthonos kis kuckóm várt, az összeválogatott, ismerős programjaimmal és az is igaz, hogy az Android nekem egyelőre eléggé idegen, a WM-et pedig ismerem mint a tenyerem. ettől függetlenül, hiába Windows, hiába az ismert bugok, én biztosan nem cserélném el és most már ha választanom kéne, sem hezitálnék egy pillanatig sem.
természetesen senkit nem akarok befolyásolni, aki most ismerkedik a smartphone-okkal vagy már elege van a Windowsból, annak kitűnő választás lehet, de azt mindenképpen javaslom, hogy egy személyes találkozót ejtsetek meg, a vakrandi ugyanis izgalmas, de tartogathat meglepetéseket.
-
moonman
titán
a cikkben 1500 mAh-s akksi szerepel, a specifikációknál pedig 1400. melyik az igaz?
-
moonman
titán
esküszöm vennék, ha nem lenne HD2-m, egyetlen bajom van vele: méretre szinte milliméterre megegyezik a HD2-vel, a kijelző mégis sokkal kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest