Hirdetés
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
a kijelző fajtájára is érdemes odafigyelni, a Samu nagyon ütős SAMOLED-et kezdett el használni (és remélem, h a desire utódjában már ez lesz. az amoledre sokan panaszkodnak, h nem elég fényes napfényben
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
veterán
-
-
pzstm
titán
néha felhívlak...első hívás várhatóan 2-3 év múlva lesz
Nyilván tudom miért amcsiban lesz csak kapható...csak példának hoztam...de akkor ott a ZuneHD, ami esetében még a készülés sem kapható (vagy a HTC incredible, ha jók az értesüléseim )iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
moonman
titán
jóvan, látom hálistennek a vihar után érkeztem.
speedshopban jártam, dezirét simogattam. előre szeretném leszögezni, hogy nem fikázás és nem fanboykodás, amit írok, pusztán személyes tapasztalat és szubjektív vélemény.
fél-egyórát nyomogattam (nem figyeltem az időt), és azt kell mondjam, visszavonom első hozzászólásomat: ha nem lenne HD2-m, vennék... HD2-t. a Desire ugyanis élőben egyáltalán nem fogott meg.
az alakja kézreáll, kisebb, hosszúkásabb, sokkal inkább telefon érzést ad, mint a HD2. ezzel együtt nekem már túl kicsi is, főként a kijelzője, mert magasságban szinte megegyeznek. a burkolat a HD2-höz képest bizony gagyi hatást kelt, ez mondjuk inkább a hátlapra vonatkozik, de még a HD2-n körbefutó műanyag is minőségibbnek hat, mint a Desire borítása.
a kijelző szép és nagyon "reszponzív" a színek élénkek, bár nekem a ledes kijelzők mindig is az energiafogyasztás miatt voltak érdekesek, eget rengető különbséget sosem láttam az LCD-khez képest. és itt jön a nagy de. nekem - kövezzetek meg - ez az Android még mindig fapados. igen, a Sense szépen siklik és a rendszer is gyors, de ezek megvannak nálam is. a menü görgetése az első, ami feltűnt, a kifejezésnél maradva - nem olyan gördülékeny, ráadásul nincs a végpontokon az a rugó effektus, amit az iPhone-nál láthattunk először és egy ideje a Windows-os TouchFlo-k/Sense-ek is tudják, sőt a 6.5-ös WM úgy magától is. mondhatnánk, hogy ez egy apró dolog, de nekem már sokat levont az "élményből".
a programok elég hamar indulnak (bár ahhoz képest, hogy az Android elméletileg kihasználja a hardver összes képességét, egyáltalán nem éreztem gyorsabbnak, mint a jóöreg Windows-t), és a felületük is okés, de - tényleg no offense - valahogy itt is érezni azt a Linuxos összevisszaságot, szedett-vedett feelinget. ezt tényleg nem bántásból mondom, de aki régóta Linuxozik, az pontosan érti, mire gondolok. ez főként a HTC által nem skinelt részeknél jön elő, tehát ezen a téren bizony nem csak a WM-nek vannak problémái, a csupasz Android appok sem nyernének (nálam) szépségversenyt.
egyszerűen nem ragadott magával, nem tört elő a ma oly divatos "instant get" feeling, ez van, sajnálom, én mindent megtettem. amikor elővettem és mellé tettem a HD2-t, rögtön elmúlt minden kétségem, nekem ez visszalépés lenne, méghozzá nem is kicsi. és nem, nem csak a méret miatt. azt aláírom, hogy a saját gépemen a már berendezett, belakott, otthonos kis kuckóm várt, az összeválogatott, ismerős programjaimmal és az is igaz, hogy az Android nekem egyelőre eléggé idegen, a WM-et pedig ismerem mint a tenyerem. ettől függetlenül, hiába Windows, hiába az ismert bugok, én biztosan nem cserélném el és most már ha választanom kéne, sem hezitálnék egy pillanatig sem.
természetesen senkit nem akarok befolyásolni, aki most ismerkedik a smartphone-okkal vagy már elege van a Windowsból, annak kitűnő választás lehet, de azt mindenképpen javaslom, hogy egy személyes találkozót ejtsetek meg, a vakrandi ugyanis izgalmas, de tartogathat meglepetéseket.
-
animoo
senior tag
Na végre egy rendes hozzászólás.
Egyébként fura, hogy most már ezt mondom, de Winmoból csakis HD2 (kár, hogy olyan tepsi, különben most olyanom lenne).Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
sbazsi
veterán
amíg 25%-kal olcsóbban árulják ugyanazt, addig létezni fognak.
a "kiskapukat" kellene "becsukni"#422: egyébként engem az érdekelne, hogy Ausztriában a hivatalos (tehát a htc oldalán szereplő) disztribútor hogy tudja majd' 20eft-tal olcsóbban adni? mert ez nem az áfa, az biztos. 150/1,25 *1,2=144.
#424: nem mondom, hogy nem kéne, de a kiskapukat akkor is be kéne csukni, lásd 422-re válasz.
[ Szerkesztve ]
-
Gareth
csendes tag
Csak mivel ezt nem feltétlenül közlik veled az üzletben, ezért a frissítési problémát már csak otthon észleled, így már utólag nem fognak akarni segíteni neked az üzletben; ha jól emlékszem a múltkori német vodás HD2 esetére...
Hogy lehet ezt ott helyben az üzletben kideríteni, mielőtt kifizetnéd?
-
törölt tag
androidnál másképpen megy, de ez gyártótól is függ. viszont ha rátesznek egy másik rom-ot, akkor nem nagyon lehet megmondani, hogy mi volt rajta eredetileg, hacsak nem imei alapján valahogy kinyomoztatja az ember. nekem is volt már fenn a Milestone-on hk-i, szingapúri, thai, európai firmware és most dél-ázsiai van. de egy teljes flashelés eltünteti elvileg a régi fw nyomait.
-
Gareth
csendes tag
Aha, és ezzel az univerzális kelet-európai rommal a speedshop árulná? Miért ez a legjobb rom?
Bocs a sok kérdésért, csak nem akarnék én is olyan szerencsétlenül járni...sbazsi: Nem erről van szó, csak sok fórumozó véleményét olvastam már, akik ott vásároltak és eddig talán "csak" egyikőjük számolt be ilyen durva kellemetlenségről. A hivatalos 2 éves garancialevelüket meg elfogadta az e-care, szóval nem tudom...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
nem tudom tapasztalattal alátámasztani, mert én mindig 2G módban használom a telefonom. de elvileg az lehet mögötte, hogy ha kettősre teszed, akkor ugye a 3G preferált hálózat, de mivel olyan lefedettség nem feltétlen mindenütt van, így a telefon gyakran kényszerül nemcsak cellát váltogatni, de frekvenciák közt is ugrálni, több adóteljesítményt igényelve. illetve gondolom ha éppen 2G-n vagy, akkor is folyamatosan figyel 3G torony után, amire felválthatna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest