- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oraculus
tag
Sziasztok!
Ma reggel tölteni szerettem volna a készülékemet mivel az akku töltöttségi szintje 51%-ot mutatott, így behelyeztem a töltő dokkolóban. Kb. 10 másodperccel később a készülék már hanggal jelezte, hogy teljesen fel van töltve és az akku töltöttségi szintje is 100%-ot mutatott.
Nem értettem a dolgot mivel tudtam, hogy 51%-on volt ezért kikapcsoltam a készüléket és kb. 15 percre újból töltésre raktam. Töltés alatt a kikapcsolt készülék LED-je folyamatosan narancssárgán (pirosan) világított.
A 15 perc végén még töltés közben bekapcsoltam a készüléket, a LED világítás zöldre változott és a töltöttségi szint pedig még mindig 100%-ot mutatott.
Amióta levettem a töltésről, bármit használok/csinálok a készüléken, a töltöttségi szint mindig 100%-ot mutat.
A készülékem gyárilag kártyafüggetlen és nincs rootolva.Tapasztalt már valaki hasonlót a saját készülékén?
Üdv.
Ori -
Oraculus
tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire új, vagy régi a hír de tegnap óta van olyan videó lejátszó program ami "konvertálás" nélkül lejátsza "akadás mentesen" a XviD, DivX, Mkv és a RMVB videó fájlokat az Eclair és FroYo Android készüléken.
A program neve Rock Player és itt [link]letölthető.Üdv.
Ori -
Oraculus
tag
Sziasztok!
Vásárolt, vagy tudja valaki mi a különbség e két Brando képernyővédő fólia között?Ultra Clear Protector Plus
http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=43358Enhanced Protector Plus
http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=43377Melyik mire jó?
Üdv.
Ori -
Oraculus
tag
Ezeket a billenytűkombinációkat találtam még:
FieldTest *#*#7262626#*#*
HTC Function Test Program *#*#3424#*#*
GTalk Service Monitor *#*#8255#*#* -
Oraculus
tag
válasz
feketepeti #1391 üzenetére
Szia!
Biztos vagy benne? Mert nekem rejtett a hálozatom, de tudom a nevét és annak biztonsági protokollját és gond nélkül rácsatlakozik.Bekapcsolod a Wi-Fi utána:
Menu->Settings->Wireless&networks->Wi-Fi settings->Add Wi-Fi network.
A Network SSID-be beírod a hálozat nevét, a Security-be kiválasztod a hálozat biztonsági protokollját (pl.WPA/WPA2 PSK, stb). Save és kész is van.
Természetesen ehhez tudni kell a "rejtett" hálozat nevét és protokollját, ha nem tudod akkor nem tudsz rácsatlakozni = game over. -
Oraculus
tag
Sziasztok!
Azt tapasztaltam, hogyha visszakapcsolom a képernyőt (screen timeout után) a jobboldali felső sarokban amikor átmegy jobbról balra az időjárás felhő pár másodpercig sárgás-rózsaszínű vibrálás látható. ( És itt nem a napsugárra gondolok) Amint a felhő átment és megállt már nem látható, minél nagyobb a képernyővilágítás annál jobban vibrál és látható. Más programoknál nem tapasztaltam ilyet. Valaki megnézné, hogy nála is ez van? -
Oraculus
tag
válasz
Coyote01 #1013 üzenetére
Szia!
Tudtommal nem lehet, talán majd a 2.5.2-es verzióval kijavítják ezt a "hibát".
Valahol írták, hogy a Navigon program (2.5.1-es verzióig) automatikusan azon a nyelven beszél és működik mint a készüléken beállított nyelven.
Tehát ha Magyar nyelvre lenne/lehetne beállítani a Desire akkor a Navigon program is teljesen Magyar nyelven működne.Nekem sem sikerült átállítani a nyelvet, hiába van a mappában a Magyar hangfájl.
Üdv.
Ori -
Oraculus
tag
Látom a sp**dshop is csökkentette a Desire árát, rögtön bruttó 20ezer forinttal
Holnap lesz egy hete, hogy megvettem a készüléket és máris ennyit csökkent az ára.
Mi lesz egy hónap mulva? Utánad dobják, csak vidd el? -
Oraculus
tag
Sziasztok!
Lenne két szokatlan kérdésem a mágneses bőrtokokkal kapcsolatban:
- Hosszú távon nem teszi tönkre a beépített giroszkópot?
- A memóriakártya tartalma nem sérülhet? (adatvesztés stb.)
Üdv.
Ori -
Oraculus
tag
Ma élesben kipróbáltam a navigációt a HTC Desire-el (Navigon 2.5.1)
- Az akkumulátort 100%-an volt feltöltve.
- SIM kártyát nem tettem bele, hogy ne fogyassza az is az akkumulátort (hálozat kereséssel stb.).
- A készülék hang és fényerejét maximumra állítottam, hogy lássak és halljak is valamit.
- Csak a Navigon programot indítottam el és csak a beépített GPS modult kapcsoltam be.Körülbelül 1,5 órás folyamatos navigáció mellett az akkumulátor 60%-ra csökkent, a beépített GPS modul végig kifogástalanul működött.
-
Oraculus
tag
Sziasztok!
Lenne két szokatlan kérdésem a mágneses bőrtokokkal kapcsolatban:
- Hosszú távon nem teszi tönkre a beépített giroszkópot?
- A memóriakártya tartalma nem sérülhet? (adatvesztés stb.)Üdv.
Ori -
Oraculus
tag
Sziasztok!
Tegnap egész nap az új Desire készülékemmel voltam "elfoglava"
A Symbianos Nokia N82 után és mint első éríntőképernyős pda/telefon egyszerűen elképesztő (maximálisan pozitív értelemben). Még a feleségemnek is tetszett.
Néhány hete volt a kezemben egy Nokia N97 Mini és öt perc után az volt az érzésem, hogy gagyi kínai cucc. Nem akarok ezzel megsérteni senkit, ez a saját szuverén véleményem a készülékről.
A HTC Desire készülék már most túlteljesítette elvárásaimat.Le a kalappal a HTC előtt
-
Oraculus
tag
Megérkezett a "drágaszág", este szépen kicsomagolom és...........
Már előre látom az asszony, hogy mennyire boldog lesz a következendő kb. 2 hétben -
Oraculus
tag
Sziasztok!
A készülékhez tartozó 4GB memóriakártya a készülékben volt, vagy a dobozában?
Üdv.
Ori -
Oraculus
tag
Kicsit megváltozott a Desire csomag a Speedshopban.
Most ugyanannyiért a Sygic Lite Teljes-Európa navigációs szoftvert is adják hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest