- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwerty1125
csendes tag
válasz
r3v0Lut10n #6102 üzenetére
nemtom mi a gond. nekem nem volt root-olva a telefonom es 2.1 alatt ment a "proba" CoPilot.
2.2 upgrade utan nem idult, ami a CoPilot hibaja, de az uj verzio mar mukodik rendesen 2.2 alatt is.
Rovid google kereses es hamar megvan a telepito, nem kell rootolni.Korabban iGO-t hasznaltam WinMo-n, ami nagyon klassz volt, de valamit az androidos vonalon nagyon elszurtak. Az amigo szornyu, Motonav mukodik, de valahogy nem az igazi.
Utana kiprobaltam a CoPilot-t es nekem egynelore ez jott be leginkabb. (bar a "csak egyenesen jobbra" eleg vicces) -
qwerty1125
csendes tag
a .nomedia dolog mukodik?
Felraktam a TrekBuddy programot. Tok jo magyarotszagi turistaterkep progi.
De Csak a Borzsony es a Pilis 11000+ gif kepecske ami most mind ott van a galeriaban.Vagy a nomedia az alkonyvtarakra nem vonatkozik?
-
qwerty1125
csendes tag
Nem megy a CoPilot a Froyo-val. Es ezt csak most update utan tudtam meg.
Egyebkent a navigacio zabalja az aksit. A kocsimban van egy tolto, nem tudom honnan, milyen, de azt hasznaltam eddig.
Indulas elott 68%-on volt az aksi. Pestrol mentem Dunakeszire, google navigaciot probaltam es mire kiertem ma csak 63%-on voltam ugy, hogy kozben a tolton volt a telefon. -
qwerty1125
csendes tag
válasz
Játékos #5397 üzenetére
Igen, Google szarakodas a 96x96 kontakt kep meret:
http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=5046Es pont Androidon.
Eleg maceras (nekem) duplan karban tartani a kontaktokat.
Nem erdekel, csak bosszanto.Legalabb nem 30 percig tart a telefon kikapcsolasa a javitas utan
-
qwerty1125
csendes tag
32GB micro SD-t lehet valahol kapni? es mukodik vele a telo vagy vegyek 16GB-t?
Udv.
Z. -
qwerty1125
csendes tag
Frissitettem reggel, de semmi kulonos elsore.
Sajnos ugy nez ki az egyetlen dolog aminek orultem volna ugyanolyan maradt:
A kontaktokhoz rendelt kepek minosege borzaszto vacak lesz.
Hiaba valasztok egy tok jo minosegu kepet, utana a listaban egy nagyon leegyszerusitett valtozat jelenik meg. Mindegy, hogy Google kontakt vagy telefon kontakt. -
qwerty1125
csendes tag
Hali,
Volt mar valakinek problemaja a telefon kikapcsolasaval?
Neha baromi sokaig tart a shutdown. ma peldaul tobb mint 40 percig tartott a folyamat.
Mi a fene tarthat ennyi ideig? -
qwerty1125
csendes tag
RDS-es a radio???
Hat akkor nekem baromira nem mukodik. A radio megy, de semmi RDS info nem jon.Masik erdekes dolog viszont, hogy a gyari zene lejatszoval nem mukodiknek a fulesen talahato gombok. TuneWiki-el ugyancsak nem megy.
A MixZing lejatszoval tokeletesen megy. Valahogy a MixZing magaval ragadta a kontrol-t es hiaba gyilkolom ki akkor is o hasznalja a gombokat.
Valoszinuleg a van egy play-gomb-event es a MixZing berakta magat. -
qwerty1125
csendes tag
válasz
andrew01 #1585 üzenetére
Dehogy is, csak en egyaltalan nem akarok konvertalni.
Talan valami olyasmi megoldas ami masolas kozben automatikusan konvertal. Igy lelkileg en is megnyugodnek
es a telefonon is elvezheto minosegben lathatnam a filmet.
De az egesz nem nagy ugy, mert nem fogok a telefonon filmet nezegetni. Csak kivancsi voltam, hogyan kezeli a film formatumokat.
-
qwerty1125
csendes tag
Van egy WinMo 6.5 telefonom is ami egeszen jo a ketegoriajaban, viszont az Android utan szerintem nem fogok visszmenni soha.
A HD2-t neztem, de nekem mar tul nagy volt a merete. Masreszt a WinMo 6.5 egy zsakutca. hacsaknem sikerul majd rafaragni a 7-es verziot. Ami szerintem megint csak nem lesz akkor siker, ha a multitaszk csak a gyari MS programokra ervenyes. -
qwerty1125
csendes tag
Hi,
NetCounter progit hasznalom forgalom ellenorzesre. Ezek szerint:
Havi total: 40.66 MB
7 nap: 54.50 MB
Mai nap: 316.8 KBMai nap szerintem mindossze az idojarast frissitette es egy emailem jot a Gmail-re.
Elozo androidos telefonomon altalaban 200-300MB/honap jottem ki.
Az elejen kicsit tobbet toltoget az ember,de egy ido utan stabilizalodik a helyzet. -
qwerty1125
csendes tag
-
qwerty1125
csendes tag
Hi,
végre nekem is megvan a telefon!
Elötte egy 1.5 Android telefont tesztelhettem ami nagyszerü volt, de ez szinte tökéletes.
Aminek nagyon örülök az a fizikai gombok a telefonon. A masik telefon teljesen megörjített azzal, hogy véletlenül hozzáértem a home vagy a vissza gombhoz tenyeremmel. A rendes gombok a telefonon (nekem) nem visszalépés, hanem ergonomiai szempontból indolkot dolog.Viszont az ébresztés problémába én is belefutottam. 2-3 alkalommal nem ébresztett és én is arra gyanakszom, hogy a Taskiller-el kilőttem valamit. Bár furcsa, hogy lefekvés elött állítottam be és utána már nem csináltam semmit. Majd tesztelgetek.
Másik a beépített hírolvasó ami nem igazán működik. Automatikusan nem akar frissíten, még akkor sem, ha kézzel akarom frissíteni.
Videolejátszas: még nem találtam normalis programot. (xvid, divx, meg ilyenek) xyflash megy, de borzasztó darabos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest