- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
qwerty1125 #6112 üzenetére
Hát. Megvettem ndrive 10-hez magyar mapot, mondom adjunk 1 esélyt neki (korábbi 9es ...). De a marha programja hibáa állítom be neki h kerülje a díjköteles utakat, vígan tervez autópályán. Igazából nem oszt nem szoroz neki h mit állítok be. Copilot ... menjen egyenesen jobbra. Na attól helyből agyfrászt kaptam. Nomeg 30m telepít, és nem lehet sd-re ami szintén durva ... Röviden pórul jártam egyenlőre ndrive-al (pedig nekem jó lenne ha nem pályára akarna mindig terelni). Írtam is nekik síros mailt de sztem úgyse lesz javulás
-
kokler
aktív tag
válasz
qwerty1125 #6112 üzenetére
A Navigon speciel nekem teljesen OK. Voltam már vele külföldön is és itthon is hosszabb úton. Teljesen jó
-
edward2
addikt
válasz
qwerty1125 #5713 üzenetére
Nekem működik.
1000es HTC eredeti töltőm van és nem merül vele. azért a márkát is meg kell nézni milyen 1000 az az 1000 szerintem...
-
edward2
addikt
válasz
qwerty1125 #5693 üzenetére
ha 0.5ös akkor kuka kevesebb lesz akksi mint előtte. Ha 1-es akkor picit tud rá tölteni.
Szerk:
#5685: Wifi N csak Wifi N routerrel megy. Tehát G-s router G-s sebességen megy max. Hiába tud a laptop/telefon N-et. -
sbazsi
veterán
válasz
qwerty1125 #5379 üzenetére
ja. most leszinkronizáltam én is. ehh.
ez öreg hiba. ott a tuti kijelző, a jó képek, és ehelyett egy fos az egész.
pedig az android az már nagy felbontású -
Integra
titán
válasz
qwerty1125 #5408 üzenetére
nekem a telefon kikapcsolása mindig kb 10 sec volt, nagyon gyorsan kikapcsolt, soha nem volt baj. viszont lassan bootolt. eddig. most meglepően felgyorsult.
-
Játékos
addikt
válasz
qwerty1125 #5393 üzenetére
Google szarakodás? Épp Androidon? IPhone-on is Google-el volt szinkronizálva, és kiválasztottam a nagyfelbontású képet, és azt használta! Tehát IOS-el jobban együtt tud működni a Google, mint egy Android géppel? Elég vicces!
Viszont! Miután szinkronizálom (mondjuk rendszer újratelepítés esetén), utána egyszer meg kell csinálni, hogy ne legyen összelinkelve a Google-kontakttal az adott ember, és használja a továbbiakban a telefonon lévőt. Ezt egyszer kell megcsinálni, és utána szépek lesznek a képek. Szerintem bőven megéri!
-
Játékos
addikt
válasz
qwerty1125 #5379 üzenetére
Ez nem így van, többször volt róla szó! Ha nem linkeled össze a Google kontaktokkal, hanem csak a telefonon lévő kontaktokat használod, akkor szép minőségű képek lesznek!
Nekem is ráment egy rakat időm, mire rájöttem, de azóta szépen megy.Nekem semmi bajom a Froyo-val, egyedül annyit vettem észre eddig, hogy az Advanced Task Cleaner nem lép ki, de lehet, hogy ez magának a programnak a hibája, mert az is pont most frissült...
Ja! Eddig sem volt videofelvétel alatt autofocus? -
Alec
tag
válasz
qwerty1125 #2700 üzenetére
ilyen nekem is volt az elején.. javaslom szedd le a rendszerbe esetlegesen belepiszkáló alkalmazásokat (taskkiller, vírusellenőrző, stb..) akkor jó eséllyel megjavul
-
sippet
senior tag
válasz
Nalam is ez van. Egyszer elhataroztam, hogy csakazertis kivarom, de 20 perc utan meguntam, es vegul kiszedtem az akksit. Es ezt minden alkalommal eljatsza. Mitol lehet, azt nem tudom. Azt gondoltam, hogy a htc backup csinalja, hogy kikapcs elott lementse azokat a dolgokat, amiket akar, de egyreszt annak nem kellene ennyi ideig tartania, masreszt amikor kikapcsoltam a funkciot, az se segitett.
-
tonesz
tag
válasz
Nekem csinalt ilyet vagy az sd kartya vagy a systempanel app. volt a ludas.
-
feketepeti
aktív tag
válasz
qwerty1125 #1580 üzenetére
Nincs neki dedikált grafikus gyorsítója. Magának a procinak vannak ilyen képességei, de nem az igazi. Lehet, hogy az optimalizáción még reszelnek egy kicsit (remélem) és akkor talán jobb lesz.
Én nagyon várok egy rom frissítést, főleg a szar mail kliens miatt.
-
andrew01
tag
válasz
qwerty1125 #1580 üzenetére
pff szerinted mig konvertál én ülök és bambulom a gépet?? ezt Te sem gondoltad komolyan... ami pár perc alatt konvertál annak én megnézném a minöségét
-
Daczy
aktív tag
válasz
qwerty1125 #1572 üzenetére
Azta, az a 200-300 meg/hó az húzós mulatság anyagilag...
-
delbarta
senior tag
válasz
qwerty1125 #1560 üzenetére
Nekem az 1.3.5 van fent, de ugyanúgy szaggat. Leszedtem egy konvertáló programot, mp4-be rakja át, egy 350 MB-os sorozat részt 6 perc alatt, egy 175 MB-ost pedig 2 perc alatt konvertált át úgy, hogy minőség romlást sem láttam rajta. Ezután már az mVideoPlayer tökéletes a lejátszáshoz ha felirattal akarod nézni. Ha nem jó a gyári is.
-
YoungOld
tag
válasz
qwerty1125 #1238 üzenetére
Hírolvasóval nekem is van bajom: beadtam neki a "zindexet", meg a "zorigot", de ebből csak az index híreit hozza be. A statisztikában kijelzi, hogy hány hír van egyik és másik helyen, de megjeleníteni az origot nem. De nem magyarázok bele összeesküvés elméletet, neeeem
-
Mappa
addikt
válasz
qwerty1125 #1238 üzenetére
a Video lejátszóra ajánlom a ' Video Player - Jeff Hamilton" verziót ...divx nem visz ..de minden mást ami a telefonnak kell azt gond nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest