Hirdetés
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
telya
aktív tag
az oke, de amig egy konkret fasza modellben lesz tegra2, az meg gondolom nem a napokban lesz, ha meg is jelenik a kozeljovoben, tuti nem lesz olcso, en meg nem nagyon szannek a telora tobbet 80k-nal, amibol epphogy kijon a 3 szobanforgo telo valamelyike hasznaltan..
egyebkent jelen pillanatban az sgs-t latom talan eselyesebbnek kicsit, mint a tobbit, ezt meg jol atgondolom..
-
telya
aktív tag
az sgs-nek mondjuk az erosebb 3d teljesitmenye sem gyenge erv, ebbol a szempontbol az jovotallobnak tunik, a legujabb google teloban is amit most adtak ki ugyanaz a hw van meg. egyre bizonytalanabb vagyok
ami meg szempont lehet: hallottam hogy multitouch szempontjabol a nexus one (es talan a desire is) nincs teljesen a toppon, sokszor pontatlanul erzekeli mar 2 ujjas lefogasnal is.. ez sgs-nel mennyire all fent?
sgs-re tenyleg nincs meg rendesen 2.2 sem, szoval ott meg lassabban jonnek a frissitesek?
illetve aksiban a 3 telo hogy viszonyul egymashoz? -
telya
aktív tag
hali. mostanaban akarok beruhazni valamilyen androidos telora, a legnagyobb eselyes a desire es a nexus one (esetleg sgs vagy ha tudtok hasonlot, mondhattok), hasznaltan vennem es ahogy lattam, olyan 80k kornyeken mennek mostanaban ezek jo allapotban, garival. ti melyiket valasztanatok? nexus one-ra ahogy hallottam, hamarabb jonnek a frissitesek (ott mar van 2.3 talan, desire-hoz van mar/lesz?), es 2 mikrofonja van noise cancellinghez, a desire-ben viszont van radio, optikai trackpadje van, meg van ra htc sense amit jonak mondanak (ez utobbi nem kulonosebben szempont sztem). szoval ti mit valasztanatok?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest