- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
telya
aktív tag
az oke, de amig egy konkret fasza modellben lesz tegra2, az meg gondolom nem a napokban lesz, ha meg is jelenik a kozeljovoben, tuti nem lesz olcso, en meg nem nagyon szannek a telora tobbet 80k-nal, amibol epphogy kijon a 3 szobanforgo telo valamelyike hasznaltan..
egyebkent jelen pillanatban az sgs-t latom talan eselyesebbnek kicsit, mint a tobbit, ezt meg jol atgondolom..
-
telya
aktív tag
az sgs-nek mondjuk az erosebb 3d teljesitmenye sem gyenge erv, ebbol a szempontbol az jovotallobnak tunik, a legujabb google teloban is amit most adtak ki ugyanaz a hw van meg. egyre bizonytalanabb vagyok
ami meg szempont lehet: hallottam hogy multitouch szempontjabol a nexus one (es talan a desire is) nincs teljesen a toppon, sokszor pontatlanul erzekeli mar 2 ujjas lefogasnal is.. ez sgs-nel mennyire all fent?
sgs-re tenyleg nincs meg rendesen 2.2 sem, szoval ott meg lassabban jonnek a frissitesek?
illetve aksiban a 3 telo hogy viszonyul egymashoz? -
telya
aktív tag
hali. mostanaban akarok beruhazni valamilyen androidos telora, a legnagyobb eselyes a desire es a nexus one (esetleg sgs vagy ha tudtok hasonlot, mondhattok), hasznaltan vennem es ahogy lattam, olyan 80k kornyeken mennek mostanaban ezek jo allapotban, garival. ti melyiket valasztanatok? nexus one-ra ahogy hallottam, hamarabb jonnek a frissitesek (ott mar van 2.3 talan, desire-hoz van mar/lesz?), es 2 mikrofonja van noise cancellinghez, a desire-ben viszont van radio, optikai trackpadje van, meg van ra htc sense amit jonak mondanak (ez utobbi nem kulonosebben szempont sztem). szoval ti mit valasztanatok?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok