Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Faby

senior tag

Na sikerült megoldani az appok visszatelepülés problémáit, hála az itt kapott tanácsoknak, működött a mindenféle netkapcsolat nélküli első indítással. (SIM + wifi nélkül)

Azóta tesztelgetem a pzoley féle legutolsó romot (v1.1)

Eddig jó, FC nem volt.

Kicsit átszabtam az UOT kitchen segedelmével a notif bart, hogyan lehetne betenni a power controlt oda, mert a főzés során felajánlja ugyan az ikonokat, de végül nem megy, csak a programok listája jelenik meg?

Néhány észrevétel még:
    Nekem speciel bejött a főképernyő forgatása is a korábbi romban, ezt vissza lehet varázsolni valahogyan?
    Illetve nem jön be ez a billentyűzet a kurzor nyilakkal, szerintem a trackball mellett felesleges, és csak a helyet veszi el a gomboktól. Akinek, mint nekem is, elég méretes ujjai vannak, sokat számít. Föl lehet tenni valahogy a régebbi, nyilak nélküli verziót?

Kérdezném még, hogy a gyári Részvények (Stock) alkalmazást el lehet büntetlenül távolítani, és ha igen, hogy célszerű?

Videofelvétel elvileg működik 720p-ben, nem fagy ki, mint a korábbiak, a kép azonban színes, szivárványos csíkok halmaza a visszajátszásnál, hang azonban van rendesen.

+ egy kérdés a végére: PDF olvasáshoz (könyv) mi az ajánlott? Adobe reader, vagy valami más?

Új hozzászólás Aktív témák