Hirdetés
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferke72
aktív tag
Szia!
egyenlőre csak azt tudom ajánlani olvass sokféle tesztet desire-ról..mielőtt eldöntenéd hasonlítsd össze mondjuk telefongurun a két telót illetve mire szeretnéd használni nem mindegy.
a mini pro kijelzője nagyságrendekkel kisebb pl..
nekem is nehéz volt a döntés(desire-sgs-c7)között ingadoztam,egy biztosan meggyőzött vki azt írta itt az év telefonja lett a desire..no commentNem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
Triviális a kérdés viszont nem boldogulok e-mail beállításokkal a desire-n...a gmail fiók remekül megy másikat nem enged felvenni... ű (postafiok.hu)
és a sima mail,sőt k9ben sem tudom beállítani...
segítsetek linkel vagy egy kis infoval...
kösziNem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
ferke72
aktív tag
mindenen kezdetektől végig vezet csak mindíg vmi csatlakozási hibát ír ki...
a user manual ezen részén túl vagyok,van valahol smtp jelölés amit lehet ki kell vennem?
nehéz így,jah és a postafiok.hu neki kell elviekben az smtp hitelesítés.
köszi!Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
ferke72
aktív tag
Igen ezt már olvastam...és ez is hasznos volt az tuti hogy néhány fórumozó aktív segítségemre volt amikor kiválasztottam desikét...és nem bántam meg
igaz multimédiában nem egy sgs ez picit hiányzik viszont megbízható stabil telefont kerestem
böngészni fogom a fórumot,kérdés érdemes más androidos fórumon is itt nézelődni?
köszi!Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
ferke72
aktív tag
Nagyon köszi!egyenlőre még nem merészkedtem rootolás útjára sem...amíg ilyen kis zöldfülű vagyok maradok a hivatalos megoldásoknál... egy biztos még azt sem tudom hogy a kapott 500Mb adatcsomag maradjon e majd vagy elég a 100Mb?
Relatív e-mail letöltés a cél és néha csatangolás,igaz ha jól megnézem elég sok netet igénylő alkalmazás van a marketen isNem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!Érdekes hangminőséggel találkoztam dezikénél..eddig csak nézegettem meg se próbáltam hívni rajta..na jött a döbbenet!Olyan dobozos hangja van telefonáláskor hogy...
Erre van vmi gyógyír vagy együtt kell vele élni?
Köszi!Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
ferke72
aktív tag
válasz hunter84 #17422 üzenetére
Szia!
Most lettem két ünnep között tulaja egy desirenek...Ha slcd akkor nagyon rendben van,viszont nem tudom az e mivel nincs viszonyítási alapom az amoledhez...
Tény hogy engem a telefonálási hangminősége rázott meg legjobban.Ettől eltekintve csak pozitív a tapasztalásom lényeg hogy hd rom nélkül no magyar nyelv benne
Még nem mentem bele hogy videók hogy futnak pl...sok idő kell kitapasztalni minden lehetőséget benneNem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
ferke72
aktív tag
válasz hunter84 #17509 üzenetére
Szia!
Egyenlőre csak azt tudom mondani hogy egy régi 3510-el és ugyanúgy telenor kártyával sajnos jobb a hang minősége.Nem akarom bántani a desire híveket itt kispóroltak egy jó hangszórót a telefon részről..Nem az a nagyon rossz viszont pl egy blackberryhez mérten mélyen kritikán aluli.A zene és rádió fülessel teljesen rendben van,igaz itt lehet szoftveresen tunningolni
A telefon rész egy fórum társsal beszélgetve sajnos ilyen,kicsit érzékeny vok ilyen minőségre viszont ez csak egy negatívum,más pl a név keresés telefon könyvben szintén szokatlan megoldás..
Egyébként a funkciókat illetően még messze nem használtam végig mindent,mailek jönnek szépen,és nem zabál netről nagy forgalmat igaz hsz 1 bejegyzéséből egy két hasznos progit rögtön felraktamNem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
ferke72
aktív tag
Köszi!
Egy biztos mivel talált fent frissítést amikor megkaptam a telót rá is ment..
2.2-öt...Elmegyek itt a környékben szervízessel megnézetem,remélem nem veszi majd el azzal hogy jó darabig nélkülözzem... Amit írtál hogy helyreállt mit jelent,korrigálták a hibát és ráfrissítettek?
Főleg ha nem ad helyette másikat...Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
ferke72
aktív tag
sziasztok!
kis segítséget kérnék tőletek.Ipmartról leszedtem egy motonav progit,annak rendje módja szerint feltettem htc sync-el..erre a helyet elvette memóriából de hogy hova rakta nem tudom.Még uninstallálni sem tudom
Mi lehet a megoldás?Köszi!Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok !
Micro sd kártyával kérnék segítséget tőletek!
16Gb micro kártya nokiában betérdelt névjegy másoláskor és azóta nem lehet formázni.Van rá valami megoldás hogy működjön?
-
ferke72
aktív tag
sziasztok !
Segítenétek root nélküli sd kártyára telepítés a gondom...
elkezdtem egy leírás alapján és nem megy ...
http://mp3pintyo.blog.hu/2010/09/02/android_noroot_app2sd
htc sync nincs fent csak a driverek...és a tools mappa megnyitásáig eljutottam...
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
Előttem szólókhoz annyit fűznék hozzá csak hogy még csak egy hónapja birtoklom desiremet csak jót tudok róla mondani.Aki olyan szimpla felhasználó mint én is bőven soká fogja kinőni a telefon képességeit és szerény 147Mb internal memory helyét..
Első bosszankodásom és talán utolsó nekem nem a külső hangszóróval lett meg hanem a belső telefon dobozka hangjával...erre annyi lehetőség maradt hogy vagy root után megvariálom egy használható radio verzióra vagy így maradok...
A telepítések pedig 1hsz alaposabb elolvasása után sima sdk-val orvosolhatóak voltak.
Multimédiában tényleg nem egy nagy durranás viszont azt amit pl net nélkül három betűs navigációval csinál a telefon na az meglepő volt,ablaknál pár másodperc alatt talált jelet..
HD rom sokak szerint csodát tesz a hely szűkével is,én a gari miatt még nem voltam olya bátor hogy rátegyem,igaz visszállítható a gyári rom bármikor rá ha gond van és szervízbe vivős..Innen ha lesz másik robotom nem tudom mire szavaznék utána viszont sejteni lehet a Htc nem fog leállni az általatok emlegetett tökéletes telefon elkészítéséig,arról pedig csak a Pzoley és hasonló remek emberek tudnak nyilatkozni meddig álmodozzunk mi lehet még akár jövőre az androidból?Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
ferke72
aktív tag
Érdeklődnék szerintetek hivatalos 2.3 frissítést megkapja a desire?
Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
ferke72
aktív tag
válasz Zirowe #20869 üzenetére
Meg lehet találni az online felületen.Be vagy regisztrálva telenor online-ra?
Ott lehet kiválasztani a contact szolgáltatást..én is véletlen találtam rá senki nem reklámozta ha jól tudom kell hozzá 100Mb csomag minimum.
http://www.telenor.hu/telenor-contact/
ez a link..és ott van a mobil email szolgáltatás is azt androiddal nem próbáltam
egy biztos a contact mobilnet csomaggal pillanatok alatt be lehet lőni!Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
ferke72
aktív tag
válasz sippet #20883 üzenetére
igen és előtte mobil email szolgáltatásukat is használtam gyengébb telefonokkal.A contact szerintem is nagyon jó kis app ennél a szolgáltatónál.Pl k9 mail aprólékos beállításai nem épp felhasználóbarátok,aki vágja az angolt tuti remekül tudja használni.
Ezt feltelepítettem,aktiváltam online felületen és csak felhasználói név jelszó beállítás kellett utána futott szépen a szinkronizálás!
Desiren a normál mail progi tuti jó csak ott elakadtam mindenféle pop imap beállításnál..Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
ferke72
aktív tag
válasz Zirowe #20894 üzenetére
Szerintem az e-mail letöltésekhez így is úgy is kell net,az pedig igaz sokak véleménye osztott androidra sem árt minimum 100Mb csomag.. Főleg ha az alap start dolgot nézzük hogy 10kb/13Ft...ez utóbbi nemrég okozott meglepetést nekem is mikor próbahónapom lejárt..
-
ferke72
aktív tag
Szia!
Kis segítséget kérnék próbaként felraktam említett programot és mikor leszedtem valami még fent ragadt belőle..miután uninstall megvolt még 13Mb lekarmolt az internalbol..
Hol lehet leszedni a maradékot?Köszi!Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
ferke72
aktív tag
Valaki aki MotoN-hoz ért segítsen!Internalt lezabálta és nem tudom honnan szedjem még ki ha uninstalláltam már ...köszi!
-
ferke72
aktív tag
Csatlakozni tudok mai iránymutatáshoz ..Szóval 2.2 Rom már sd-re is ment illetve az első hsz. elég részletesen leírja mit tudsz tenni akár rootolás nélkül is az internal memory felszabadítására.
-Avi filmeket pl.rock player remekül viszi,mkv-nak olvass utána majd akár itt akár google-n..
-Megoszlanak a vélemények meddig lesz használható desire viszont ma már majdnem biztos 2.3 frissítést megkapja mivel fejlesztéseken sok múlik,illetve itt is Pzoley áldásos tevékenységének gyümölcsei egy rootolás után sok szabadságot adnak!
Olvass sokat itt is és más fórumokon is(én személy szerint karácsony óta használom,teljes megelégedéssel.)Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
ferke72
aktív tag
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves ha letöltök egy appot és nem telepítem azt hova menti a teló?KösziNem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest