Hirdetés
- Mobil flották
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
james008bond #14296 üzenetére
Az van nekem is, ugyis akartam egy gyorsabb, nagyobb kártyát hát most itt az ideje.
Nincs valakinek egy 8Gb min. class4- es eladó kártyája?
-
james008bond
őstag
válasz
premete #14294 üzenetére
Neked nincs kicsit tuningolva a gép? Mert nekem most épp ennyi az eredményem HD ROM-on: 1601 - 1642( 3x-4x mérve ez a legnagyobb érték ) - részletesebben: 5862-1107-678-261-304, de LeeDroiddal sem sokkal kevesebb....PZoley értékeitől pl messze elmarad, igaz Turbo mod aktiválását mai napig nem árulta el nekem
Amit megfigyeltem, ennek a proginak az ingyenes válltozata mintha több pontot adna...
Amúgy érzetre igen nagy a különbség a két kártyám között, a gyorsabb javára, noha a tesztprogramon ez mondjuk nem nagyon látszik meg. SSD Card speed tester pedig nem lát különbséget, ahogy fentebb említettem. -
premete
veterán
válasz
james008bond #14290 üzenetére
Gondolom, pár percet kibírsz, amíg a kártya a pc-ben tesztelődik.
-
törölt tag
válasz
james008bond #14291 üzenetére
Úgy értem h összeomlik hogy Skypon beszélek rajta, és nincs kedvem letenni
Reméltem gyorsba megmondja valaki -
premete
veterán
válasz
james008bond #14286 üzenetére
-
törölt tag
válasz
james008bond #14285 üzenetére
Érdekes eredmények
Nagyon drága a class 10-es kártya, azt most biztos nem tudok venni, de egy class 6-al vajon milyen lenne?
Tudja valaki a gyári kártya milyen, most nem tudom kiszedni mert összeomlik a rendszer -
nggabi
félisten
Hello.
Gyors kérdés
Ti mit vennétek? Desirét vagy Samu Galaxy S-t?
köszi a válaszokat
-
premete
veterán
válasz
james008bond #14280 üzenetére
CrystalDiskMark3_0_0-en.exe
-
james008bond
őstag
válasz
racerx #14281 üzenetére
Erre gondolsz?Sst ( SD Card Speed Test )
3 féle sebességcsoportba tartozó, 3 féle gyártótól származó karit teszteltem vele a telómban és mindegyikre azonos értékeket írt ki. Ugyanakkor, ha pl kártyaolvasóba teszem és pl Total Commanderrel mozgatok fájlokat, a tesztprogram által jelzett értékeknél lényegesen eltérő értékeket ír ki. Meg amúgy a telóban most Class 10-es sd figyel és a HD ROM egyenletesen, gyakorlatilag akadás nélkül fut, amikor a Class 2 volt benne, bizony-bizony hosszú másodpercekre megakadt, "lefagyott " főleg Marketről telepítés közben a telefon. Ugyanakkor mindkettő karit azonos sebességűnek tesztelte le. Ezért nem jó a program.
Próbáltam még fizetőset is, de az még ennél is rosszabb volt...[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
válasz
james008bond #14280 üzenetére
sd card speed test mért nem jó?
-
james008bond
őstag
Tud ajánlani valaki HASZNÁLHATÓ sd card speed teszt programot, természetesen androidra? Többet kipróbáltam, de egyik se mutat valós értéken ( még csak közelítőleg se nagyon ).
-
racerx
őstag
válasz
N4ri87 #14278 üzenetére
Ja, bocs rosszat linkeltem, azok a zipek így nem mennek. (ezek kellenek ha saját frameworkbe akarnánk berakni, no mindegy..
). Bocs.
A másikkal kell csinálni, az online kitchenbe.
[link]
itt leirják hogyan.Mindig ki kell választani hogy mit akarsz, végén a Leedroid 2.2f frameworkjét, és elkészíti neked. Letöltöd, beflesseled.
[ Szerkesztve ]
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #14276 üzenetére
Köszönöm válaszod!!Az lehet hogy lassu az sd-m.Mindjárt levizsgálom milyen.
-
james008bond
őstag
válasz
siofok #14273 üzenetére
Szia!
Root után nekem is jócskán tovább bootol, de megéri mindazok miatt, ami miatt végül is rootoltam.
HD ROM esetén PZoley-tól tudom, a rendszer maga is az sd-n van...nálam Class 10kari nagyjából egész jól megoldotta a sebességbeli dolgokat, akadozást, stb.
[ Szerkesztve ]
-
N4ri87
senior tag
Sziasztok!
Megis segitsegre szorulok. Leeroid 2.2fhez szeretnek megfelelo battery circle modot feltenni, de sajnos azt sem tudom, hogy hol keressem, azt meg foleg nem, hogy hogyan tegyem fel.
Elore is koszonom!Siofok:
Nekem is sokkal tovabb tart. -
siofok
őstag
sziasztok!
Azt szeretném kérdezni mindenkitől aki rootolta a tellót,hogy root után nektek is megnőt az időtartama a fehér háttér,zöld HTC felirat kintlétének?Mert nekem root után majdnem 1 percig áll ott a kijelző,ami előtte pár mp volt.Mert ha másnál nemvár ott annyit,akkor csinálok 1 unroot-ot,és előről kezdek mindent teljesen,premete által javasolt amonra recovery-vel,stb.
Segítségeket előre is köszönöm!!!Es sürgös lenne a válasz!!
a 0.13-ast próbálta már valaki?Most kicsit elbizonytalanodtam itt az előttem kérdezőtől.Nekem van most 1 1gb-os ext3.0swap.Ez így jó?vagy kell 2db fat32?vagy most hogyvan?
[ Szerkesztve ]
-
killipoly
aktív tag
Sziasztok!
HTC Desire tulaj vagyok es egyik percrol a masikra nem ismeri fel a simemet a telefon.
Megvolt tobb ujrainditas, a sim kartya kiprobalasa masik telefonban(mukodik) es masik simkartya kiprobalasa a Desireben.Semmi.
Otlet?Maga a socket halt be vajon vagy akar szoftveres problema is lehet? -
pzoley
őstag
válasz
james008bond #14267 üzenetére
Neked nem. Ha csak nem akarsz majd később 1G Storage, és Internal memory-t egyszerre.
Ha annyira kell most az az 1G az SD-re, akkor szedd le !![ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
Összedobtam egy témát a HD romhoz:
circle battery B + modded icons in notification area (blue carbon témából) + alternate transition animations.[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz
james008bond #14263 üzenetére
Írtam neked pü-be, már akkor amikor kérdezted, hogy azt én azért csináltam magamnak így,mert a csinálom az 1GB A2SD storage-t, és az 1 GB Internal memory rutint egybe.
-
LouiS22
veterán
válasz
james008bond #14248 üzenetére
RC-hez nem kell második FAT, ez tuti.
-
james008bond
őstag
válasz
Erre valamelyik szakértőnek válasza?------------->(#14248)
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz
sippet #14260 üzenetére
Ha megnézed, azoknak a műsoroknak (pl. Tények) van saját füle, amelyek a tv2 pillérei, magyarán nem valószínű, hogy megszűnnek. BL-re három évre szóló szerződésük van, tehát az sem holnap tűnik el. Az egyedüli kakukktojás talán a Megasztár, de még ebben sem vagyok biztos.
Nekem a menu gomb nem hiányzik, ha rss-ben jön az adat, akkor nagyon nincs mit állítgatni. Mit raktak volna oda? Egy About-ot?
Frissítés meg gondolom lesz, én is láttam benne dizájnbeli "hibákat", a giroszkóp mellőzése azonnal feltűnt. Viszont van. Más csatornák még ennyit sem dobtak össze...
-
sippet
senior tag
válasz
LouiS22 #14259 üzenetére
a szándék dícséretes, de a megvalósítás nem túl jó. ennél egyszerűbb lett volna egy nagyon fasza webappet csinálni, pláne hogy a menük egy része egyszerű hírlistázás, amihez nem kell külön alkalmazás. ráadásul minek pl. egy-egy műsornak fix menüpontokat rakni egy ilyen alkalmazásba? ha megszűnik valamelyik, akkor jön a frissítés? meg újradizájnolják az egészet? értelmetlen. olyan androidos app pedig, ami a menu gombra nem csinál semmit, az már alapból gyanús.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Erősen offtopic, de ma megjelent a Marketben a TV2 androidos alkalmazása. TV2 néven keressétek.
-
potyi23
senior tag
hi. Ti mivel jatszatok le a sima avi fajlokat desiren?probaltam egy lajatszoval,de lassuvolt a frame,es a hang is kesett.Rock player megoldast hozna ,vagy esteleg irnatok olyan lejatszot ami szepen le is viszi az avi fajlokat?
-
siofok
őstag
A kedvenceknél mit jelent a nincs új tevékenység opcio a személyeknél??Utálom mikor azvégett lassul a kedvencek,mert azt töltögeti.
-
törölt tag
válasz
Szia!
Mivel particionálod a kártyát? Köszi
-
james008bond
őstag
Namármost!
Így tettem: sd: fat32--fat32--ext3, majd előszőr felraktam PZoley leírása alapján a LeeDroid ROM-ot, 1 GB internallal, az sd karin ez látszik:Ezután full wipe és felraktam RcMixHD v0.12 ROM-ot ( egyelőre kamera nélkül ) és megnéztem az sd-t újra, ezt láttam:
Namármost: itt úgy néz ki, hogy a második fat32-re NINCS is szükség, csak az ext3-at látom feltöltve adatokkal.
Szakértők, mi a véleményetek? Akkor a második fat32 kell, vagy elég az ext3?
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz
james008bond #14245 üzenetére
A HTC rakott a ROM-ba egy saját backupot, ami a google fiókodba szinkronizálja, hogy milyen programok voltak fent. Először én is meglepődtem, utána örültem, hogy nem kell töltögetnem
-
james008bond
őstag
Na ilyenkor mi van?
Felraktam / újra / a HD ROM-ot, ahogy letöltöttem, tehát lényegében "szűz" rendszert telepítettem. Aztán kicsit magára hagytam a telefont, mire nézem, 66 programot felpakolt magának, mondjuk azokat, amiket használni szoktam / szerencsére /0. A telefon usb-n pc-n volt és wifi bekapcsolva, a kártyán meg Titanium Backup mentésejk a programokról. Mondjuk, ilyesmit már korábban is tapasztaltam ennél a ROMnál. Ez normális? ÉS miért van? Összefüggésben lehet HTC Sense.com-mal? Market?
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
Tudom, hogy most nagyban megy a HD ROM őrület, de nekem a Nimbuzzal lenne problémám. Ha kilépek belőle, majd megnyitom a Facebookot (teljes oldal) a böngészőben, bejelentkezve maradok chaten! Nem tud valaki megoldást rá, hogy kilépéskor kijelentkezzen Facebook Chatről is?
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #14242 üzenetére
sajnos én nemtudok neked ilyenben segíteni,én ehhez a béka segge alatt vagyok!
Annak örülök ha a saját tellóm nem cseszem el.
Ez akkor ezekszerint ismert hiba.ÉS minden videónál szaggat?Vagy mikor?Sajna nemtudok angolul,hogy elolvasgassam.
Egyébként aztnemértettem,hogy nyomtam wipe factoryt,és mégi az uj romban ottvoltak a kedven névjegyek a gyorshívóban.
-
james008bond
őstag
Egyébként most így formáztam a karit: fat-fat-ext3, erre tettem fel LeeDroid-ot+1GB internal és működik. Most csinálok nandroid mentést, majd fel akarom tenni a HD rom-ot. Bízom benne sikerül. Aztán abból is nandroid backup. Szeretné, ha mindkettő a karin lenne és restore-val tudnám újraindítani. Legalábbis, amíg dual boot nem lesz Desire-re.
[ Szerkesztve ]
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #14237 üzenetére
Sztem a leedroid2.2f-hez hasonló.Egyenlőre a gps nemakar jelet fogni a gyári cuccokkal,mindjárt felteszem a motonavot neki.
-
racerx
őstag
válasz
james008bond #14234 üzenetére
igen
-
pzoley
őstag
válasz
james008bond #14225 üzenetére
Mert Normál üzemmódban voltál. Át kellet volna kapcsolni Turbó-ba !!
-
racerx
őstag
válasz
james008bond #14210 üzenetére
Igen.
Ja már látom hogy ment is. Hiába no, nem vagyok mindig itt[ Szerkesztve ]
-
siofok
őstag
és a recoveryben mit kell wipe-olni?Wipe data factory,wipe dalwik cache,wipe ext particion?
-
james008bond
őstag
Namármost felraktam Recoveryből a camfix-et, mégsem látom a camera és camcorder ikonokat a menüben
Bocsesz! Megvannak! Csak nem a "c", hanem a "k" betűnél kellett keresnem...már megszoktam az angol menüt
[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
válasz
r3v0Lut10n #14216 üzenetére
Kösz!
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
nálam egymás után ment, 012 majd camera patch, majd reboot
-
premete
veterán
válasz
james008bond #14213 üzenetére
Akár bele tudod tenni a romba flesselés előtt a kamera fájljait, és úgy flesseled rá a cuccra.
-
LouiS22
veterán
válasz
Szerintem várd meg azokat a változatokat, amiben már benne van. Lehet, hogy neked is egyszerűbb lesz!
-
racerx
őstag
válasz
james008bond #14208 üzenetére
Simán felflesseled.
-
james008bond
őstag
Valaki írja már le legyen szíves, hogy ezt a kamerás dolgot hogyan varázsoljam fel HD-ra?
Kösz! -
racerx
őstag
válasz
r3v0Lut10n #14205 üzenetére
No majd akkor kipróbálom . A parasztvakítós részek egyértelműen teccenek benne, de lesz egy olyan érzésem hogy visszatérek majd a leedroidhoz
. Aztán majd lassan ugyis jön a 2.3 (v 3.0)..
-
siofok
őstag
Már énis feltenném,de várom pzoley kiherélt hdromját.Én nemakarom hogy sd kártya hiba esetén telefon nélkül maradjak addig.
Pzoley-éval meg elvileg ez nemfordulhat elő.
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
racerx #14203 üzenetére
gmail-el nincs semmi gond. a sima "levelezés" (aka mail) száll el, bár már azt is abbahagyta. (nem használom, be sem állítottam, el sem indítottam épp ezért nem értem. de már nem csinálja
) sebességről mi a kérdés ? gördülékeny minden ahogy nézem. 1-2 nagyobb programnál érződik hogy _minden_ sd-n figyel, de extrém példa a pocket legends a maga ~40 mb-jával szerintem
normál használatnál semmi nem tűnik fel. htc hub jó, kamera jó, megy minden program
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
válasz
r3v0Lut10n #14199 üzenetére
A gmail nálam is fc -olt, mikor rövid ideig fent volt a HD rom.
-
racerx
őstag
válasz
r3v0Lut10n #14197 üzenetére
Azért a sebességről irjál majd lécci. Ugyanaz mint a sima?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest