Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szata.68
senior tag
Egy HATALMAS KÖSZÖNETet küldök pzoley-nak!
Rengeteget segített nekem!A legjobb fórumtárs!
-
racerx
őstag
Na felraktam a Leddroid 2.3-mat. Elsőre felment, semmi hiba. Viszont elkeztema framework-jét módosítani (cirle battery és szép színes ikonok a statussorban stb), na utánna már dobálta a FC-ket
Nem igazán értem mindek kellett mósosítani a framework-res -t na mindegy......hogy egy régi téma se menjen??
Meg aztán a fórumonis olvasom hogy sokan panaszkodnak (pl az UV miatt - mondjuk nálam se ment rendesen 875-ön egy másik kernel).
Ugyhogy szépen visszatettem a 2.2f-et és ezt a kernelt : couttstech-2.6.32.26_OC1190_LeeDroidv2.2f_HAVS@925mV_CMBattFix_BFS_BFQ.
Ezzel elketyeg szépen.
Aztán majd ha lesz egy kis időm (monnyuk a nagy karácsonyi tunyulásban), akkor megnézem hogy az Auraxot tudom e az én szájizemre alakítani, ui ugy érzem Leedroidtól már nem várhatunk sokkla többet mint a 2.2f
-
Integra
titán
miért van az hogy többeket nem látok a peoples-ben, de ha a search gombot lenyomva keresek, akkor kihozza a fullos címtárat és ott meg megvannak????
-
Baboon
senior tag
válasz
pzoley #15676 üzenetére
Rendben elhiszem neked, de
Kérek szépen pár embert (főleg aki nem cserélt 100x romot vagy mit), hogy nézze meg nekem mennyi "dBm" a signal strenght-je.
Settings - about phone - network
nekem -80 és -105 között dobálgatja és ez az erősség a net alapján igen csekély.[ Szerkesztve ]
-
gofry
senior tag
-
Viper26
nagyúr
Éppen ezen gondolkozom, 5 év gari és class 6-os, azt hiszem akkor megy is a kosárba.Silicon power-ről sem hallottam még rosszat.
-
-
Zoty4
őstag
válasz
FeRRaR1 #15678 üzenetére
én 16 GB-os class6os silicon power -t vettem. 5 év gari van rá. Szerintem 5 év bőségesen elég, gondolom nem fogod 6 év múlva is ezt a telefont használni. Így 5 év kb ugyanaz mintha élettartam gari lenne
Meg vagyok elégedve a sebességével egyelőre. és bruttóban csak12k volt[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Viper26 #15612 üzenetére
Márkásat
Kingston
SanDisk
KingmaxNem sokkal drágábbak, mint a no name, de élettartam garosok
adam001
Internet forgalmat minimálisat használnak, ez forintban nem pontosan kifejezhető, sok mindentől függ, de internet csomag LEGYEN mindenképpen a kártyádon. Ha semmit nem csinálsz, csak frissíti az időjárást, havi 30-40 Mb akkor is legyen (bár közel sem eszik alapból ennyit)
[ Szerkesztve ]
-
adam001
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy az állandó frissítések (pl.. időjárás) amiket folyton frissít és ha nincs mobilinternet a telefonon akkor ezt ugye az előfizetéssel számlázzák.Valaki nem tudja hogy ezek a frissítések hó naponta kb.. mennyibe kerülnek. A válaszokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz
Baboon #15651 üzenetére
Márpedig ez így működik.A torony folyamatosan kapcsolatban van a telefonnal.Ha nagy a térerő, akkor szól a telefonnak, hogy vegye lejjebb a teljesítményét. A telefon leveszi, és a vevő érzékenységét is.Ezért van kevesebb térerő. Ha hívásod jön, akkor vissza felveteti az adó a telefon teljesítményét, és adás alatt meg is tartja + a vevő érzékenysége is nagyobb lett. De ha eltakargatod az antennát, nagyobb teljesítménnyel fog adni a telefon, jobban merül az aksi !!
-
racerx
őstag
AuraxTSense v8.1.4 .ből van sima a2ds+ os verzió , vagy csak ez a data2ext van?
-
pzoley
őstag
Azok csak abban különböznek egymástól, hogy minden app benne van, és a b és c kernel más. Ha az 1.0 jó, csak akkor válts az 1.2c-re ha kell minden program, ami eredetileg benne van. Mert csak ebben különbözik !! Most lett kész a 2.0 az már egy jó pár új megoldást is tartalmaz !! De azt még tesztelem.
-
mumk
tag
válasz
james008bond #15671 üzenetére
Semmi gond, mehet arra is, akkor a szokásos 130-140MB helyed marad, viszont akkor érdemes előtte belefőzni azokat a progikat amiket használni szoktál.
-
mumk
tag
válasz
james008bond #15668 üzenetére
Nekem az S-OFF és az N1 partició mellett, úgy néz ki, hogy kb. 103MB a ROM mérete, ebbe még beleteszek kb. 40MB appot amit gyakran használok, ez vidáman elfér a 149MB-os particion és így még marad 200MB helyem ha valamit fel akarok tenni menet közben.
A videón még az első változat van, már sokkal többet tud, aki még nem próbálta és szereti az újdonságokat, mindenképp próbálja ki, lehet hogy nem vágyik vissza a sense romokhoz. -
i400
senior tag
Használta már valaki a pinky desire classic-ot? A launcher pro-s verziót.
Azt hogy lehet megoldani hogy a sense widgetek menjenek más launchereken? -
mumk
tag
válasz
james008bond #15664 üzenetére
Persze, tudok ajánlani, Csak vigyázz vele mert függőséghez vezet.
Minden pénteken jön frissítés, szombaton már van fordított változat. Most az eevek féle változatod preferálom, ez a változat szinte tökéletes.
Full wipe és mehet is fel. Ez a változat kicsit hosszabb ideig megy fel, de várd ki türelmesen. Ha akarsz tegyél bele saját appokat ugyan úgy mint más romba /data/app.
-
rono
csendes tag
Kedves Pzoley a v1.0 hdromodat használom nagy megelégedésemre. Az 1.1, 1.2b ill. 1.2c verziókra javasolod a frissítést, jellemzően a megbízhatóság és az akku idő tekintetében?
-
nlabanc
csendes tag
Oj!
Lehet, hogy hülye kérdés, de összeszedtem a bátorságomat...
szóval, olyan apps van, amivel a menüben tudok programokat (tetszésem szerint) szortírozni?
Pl fa struktúra: Játékmappa, beállítások mappa stb... -
drrdzsi
csendes tag
válasz
james008bond #15653 üzenetére
akkor sajnos kieséses alapon marad az x10!
Pedig a desire...
-
Baboon
senior tag
Sziasztok!
Létezik, hogy a telefon intelligensen kezeli a térerőt? Ha nincs hívásom akkor 1-2 csík van és ha lefogom az alját teljesen el is tudom tüntetni (és akkor nem tudom fogadni a hívást), majd ha mégis fogadom a hívást felugrik 3-4 csíkra és simán végig tudok beszélni 10 percet úgy hogy 3-4 csík marad végig.
Ötlet?Szerk:
Most hívogatom magam másik telóról és hívás közben hiába fogom le az antennát nem megy el a térerő. Érdekes. Azért azt nem akarom, hogy ne érjenek el.[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
válasz
LouiS22 #15645 üzenetére
nem rom függő a dolog, hanem valami más módon végzi az autentikációt. nekem annak idején a t-mobile pulse-on(!), gyári rommal(!) se ment, pedig akkor is médiamániában voltam, de ezt már leírtam egyszer.
behordozott, 20-as számom van, de hogy ez mit befolyásol, arról fogalmam sincs. bár most ezt találtam a pulse topicban, de így nem sok füle-farka van. esetleg kipróbálhatod ezt, de nálam így se megy, hátha neked szerencséd lesz.
[ Szerkesztve ]
-
siofok
őstag
ezeket a kerneleket ismered
Premete?Póbaképp feltettem a legalsó battfix-est.ezzel a kernellel megjavult a képernyőbekapcsolás usb csatlakoztatás esetén,és ezzel a kernellel ha leveszem töltőről,már nem azt irja hogy lemerül,hanem hogy már nemtölt.
Márcsak abban bízok hogy jólesz az akkir idejeis![ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Hogy visszalendüljünk a régi kerékvágásba, a T-nél most készüléket vásárolni szándékozó, vagy már vásárolt és lelkes usereknek egy kérés: aki rooton töri a fejét, majd legyen szíves egy rendszermentést készíteni, kiváncsi vagyok, hogy mit/hogyan kell beállítani/átállítani, hogy a nyomorult mobiltévé fusson nem T-s Desire-okon is
-
manchester85
veterán
válasz
zazumisi #15639 üzenetére
Az a helyzet, hogy én még vásárlás előtt állok (vagyis a családban valaki), úgyhogy egyelőre informálódok, de azért köszi.
Integra, lehet, hogy nemzetközi szemmel ugyanolyan szar mind3, de pl. a voda és a T között hatalmas különbségek vannak, mind készülékárban, mind csomagok tekintetében. Most mondjam azt, hogy médiamánia L-lel 20k a desire, a vodánál meg 87k a legdrágább konstrukcióban is? A csomag tartalma pedig ugyanúgy vetekszik a vodással. Ja, és ez nem egy kiragadott példa, a vodának nincs meg a maga kedvezményes csomagja, minden készülék a független ár körül figyel, amiért teljesen fölösleges két év hűséget aláírni. Elhiszem, hogy a magyar T egy rakás sz*r a nyugati szolgáltatókhoz képest, de itthon is hatalmasak a különbségek, legalább is ha egy teló 4x annyiba kerül hasonló konstrukcióban az egyiknél, mint a másiknál, az nekem elég nagy.
-
LouiS22
veterán
válasz
Integra #15640 üzenetére
Csak szerintem a saját ellenérzésed csak rád tartozik. Ott is emberek dolgoznak (én nem, mielőtt még meggyanúsítanának
), a hibák jó részéről pedig egyszerűen nem ők tehetnek. Te pl. hogy éreznéd magad, ha a saját cégedre, saját munkáltatódra ragasztanának mindenféle gúnynevet? Na ugye...
-
Integra
titán
válasz
r3v0Lut10n #15630 üzenetére
jajóvan
akkor ez nem működik, külön kell kiválasztanom némára.. kár mert jó lett volna ha automatában profilt vált némára, ha arccal lefelé forditom
-
zazumisi
tag
válasz
manchester85 #15634 üzenetére
Ugyan nem Desire, hanem Wave, de nekem is csak azután ment, hogy webes felületen engedélyeztem. Nem díjköteles, de külön be kell kapcsolni. Azt hiszem a 1430-on is megoldható a dolog.
-
-
sippet
senior tag
válasz
r3v0Lut10n #15630 üzenetére
de még egyszerűbb a kereső gomb megnyomása. azt hosszan se kell tartani, és a képernyőn se kell külön matatni emiatt.
érdekes egyébként, hogy mennyien nem használják ezt a gombot, szerintem az android egyik legjobb feature-je (bár wp7 készülékeken is most már kötelező), kár, hogy sok telefonra rá se rakják. azon pl. csak röhögni szoktam, amikor olyanok, akiknek a telefonján van hardveres kereső gomb, a homescreen nyitóoldalára kirakják a google kereső widgetet, ami elfoglal egy egész sort, miközben ugye.
-
LouiS22
veterán
válasz
manchester85 #15626 üzenetére
Nem T-Mo által forgalmazott (értsd:gyárilag kártyafüggetlen) nem fog menni, most próbáltam ki
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
Integra #15627 üzenetére
a lefordás funkció arra szolgál hogy _amikor csörög_ utána lefordítod és lenémítja. így van leírva is. erre ott van a gomb oldalán hogy levedd hangerőt, vagy rakd akár rezgésre. people-ben ... van egy beviteli box a tetején minek bűvészkedsz menü hosszan nyomva tartva meg egyebekkel
katt a beviteli mezőre és lám magától feljön a bill
-
Integra
titán
válasz
manchester85 #15626 üzenetére
működik, egyik kollégám ilyen trémobilos csomagban van.
-
Integra
titán
miért csörög a telefonom, ha egyszer kijelzővel lefelé rakom az asztalra?!?!?!?!?!
nem kéne, hogy automatikusan elnémuljon és max vibráljon?továbbá továbbra is bugos, ha people-ben a menu gombot nyomva tartva felhozom a klavit, és elkezdek irni, akkor egy fekete téglalapba kezd el irni fehér betüket, amit nem lehet eltüntetni, csak telefon ki és bekapcsolással.... másnál is van ilyen??
-
manchester85
veterán
Nem tudjátok véletlenül, hogy a mobil tv funkció működik-e a T-nél a desire esetében? Köszi!
Integra: Köszi
[ Szerkesztve ]
-
siofok
őstag
válasz
siofok #15624 üzenetére
pedig jólenne 1 keveset fogyasztó kernel nekem,mert ez elég sokat eszik,pzoley new kernelétől meg felhangosodik.
De azt a neophyte kernelt sem találom,amit használt utána.
aki próbált több kernelt,megkérném ajánljon,linkeljen be nekem,mert magamtól félek letölteni olyat,amit nemismerek.Lényeg az akkuidő.[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz
siofok #15616 üzenetére
Quadrant-ban csak 1600-1650 közötti, de én a hosszú akkuidőre, és a hibátlan működésre megyek, nem a tesztszámokra, nincs benne semmi (számomra) felesleges program, így belefér teljesen a /systembe a romom. Viszont nem fagy, nem akad, az világít, aminek világítani kell, csak akkor, amikor kell, de a simről beállítja az apn-t, és nincs vele gond.
-
Viper26
nagyúr
8GB-os class 6-os SD-t szeretnék vásárolni, ti milyet ajánlanátok?
-
pzoley
őstag
válasz
LouiS22 #15609 üzenetére
Na vazeg, te értetted félre amit írtam !!! Tudom, hogy nem személyeskedtél, viszont azt is tudom ,hogy a Blue Carbon téma az tényleg az én igényeimre készült. Azért volt olyan hogy kívánságra átalakítottam
Én inkább a "varászlásra" próbáltam válaszolni, de ezek szerint félre ment
-
pzoley
őstag
Kicseréltem az busybox-ot az eredetire, javítottam a scripteket,feltettem a dual script-temet amivel külön kezelem az A2SD és az Internal Storage memory-t. Így nem függnek egymástól, bármekkora lehet a méretük, külön, külön.Valahogy így :
És ezzel itt a válasz LouiS22 -nek is, igaz nem nagy varázslat, és biztos vagyok benne, hogy őt nem érdekli, de mint a saját totálisan átgrafikázott Blue Carbon témám EZ IS EGYEDI
-
pzoley
őstag
Igen, csak tudod, ezt a rendszert azért találták ki, azért vannak kint a forráskódok, és megadva a lehetőségek, hogy olyanra formáld amilyenre te szeretnéd !! És nem arra, hogy feltegyél egy rom-ot, és azt nézd ami lehet hogy csak annak tetszik igazán aki csinálta. !! Lásd az én Blue Carbon témám
Akkor elvileg root-olni sem kellett volna, mert onnantól kezdődik a buherálás.
A portolt HD rom-ok lassulása már rég nem igaz !!! Csak meg kell keresni a jót.
Ajánlani nem tudok !!! A data2sd egy nagyon jó dolog, csak nem az ext4 verziót kell használni.Én már nagyon régóta használom a sajátom, és semmi gond vele.Sokkal gyorsabb mint az ext4-es rendszerű, az sd-n egyetlen egy fájl van, abban dolgozik. Nem írogat össze vissza, csak akkor szól hozzá ha ami adat kell az éppen nincs a cache-be, az ext4-es meg szinte folyamatosan sd-zik.Nem premete-t védem, de mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogy azokat az alkalmazásokat amiket nem használ szedje, ki !!!! Csak a tárhelyet, ram-ot, cpu-t foglalja feleslegesen. Lényeges gyorsulás, stabilitás érhető el vele. És végül igen, ez az új 2.29-es rendszer nem a gyorsaságra hanem a stabilitásra megy. De attól én még a sajátomat felgyorsítottam
-
gofry
senior tag
Ugyanakkor tudom ha olyat szeretnénk ami megveszem kicsomagolom és működik akkor vegyek applet
Bár bennem mindig felmerül, hogy ezt a többiek miért nem tudják.. -
LouiS22
veterán
Egyetértek: mivel a modderek többsége "csak" szimpla bepakolok, kiveszek típusú, sok újítást nem lehet tőlük várni. A másik véglet a totálisan átgrafikázok mindent, mert akkor egyedit alkottam.
Nagyon nagy varázslatot nem lehet alkotni, a kernelt egy ideig lehet optimalizálni, ami meg felette van, annak a forráskódja ugye nem hozzáférhető, innentől kezdve vagy visszafejti az apk-kat és azzal játszadozik, vagy beletörődik, hogy ennyi és kész.
-
gofry
senior tag
válasz
pzoley #15601 üzenetére
Igen most már az van neki, de volt neki magánéleti problémája is bőven most ha jól tudom. Valahogy szerény véleményem szerint, ha nem akarok témát és egyéb modot még ráküldeni a romra és nem kell az adfree, csak úgy simán feltolom és azt szeretném, hogy működjön anélkül, hogy b.zulnom kelljen vele úgy tökéletes. A portolt DHD romoknál rengeteg lassulás és probléma van számomra még mindig, auraxt sense 4 javítást tolt ki 24 óra alatt és nem kis akadások vannak a romjában, valamint a statusbaros ikon kapcsoló cucc sem tökéletes mindig. Vannak itt gyerekbetegségek bőven. A data2ext meg nem egy nem kettő SD-t vágott haza. Akárhogy is nézzük a moddolt és nem hivatalosan tesztelt romok, amelyektől többet és többet akarunk tökéletesek soha nem lesznek. -most mondaná premete, hogy ezért használ ő nyírbált közel gyárit- igen, mert a gyári pont annyit csinál amit biztosan tud, nem többet
Sajnos a modoknál egyre inkább azt érzem, hogy már nem optimalizálni hanem többet és többet belezsúfolni valamint kihegyzni szeretnének a fiúk dolgokat, ami pedig mint tudjuk kétélű fegyver.
húú de filozofikus hangulatban vagyok ma...éljen a VBA -
pzoley
őstag
Ok, konkrétan nem is neked szólt, csak te voltál az utolsó hozzászóló aki a LeeDroid 2.3-at emlegette, bár az előző hozzászólásodban is azt írtad neked bejön.Kinek mi jön be, de hogy a saját LeeDroid fórum is teljesen fel van háborodva, loop hegyek !! Hiába, tudomásul kell venni, hogy neki már a DHD a favorit!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Óra topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Horgász topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest