Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Csak az AuraxTSense-zel van tapasztalatom. Eddig soha, semmilyen körülmények között nem találkoztam olyan hibával, ami csak egy kicsit is befolyásolta volna a működést. Egyetlen gond volt vele, hogy nem volt az akksinál százalékos kijelzés. 5 percig tartott megoldani UOT Kitchen segítségével. Én ezzel tökéletesen elégedett vagyok, valószínűleg eladáskor is ugyanez a szoftver figyel majd rajta
-
Aryan
senior tag
RCMixHD v0.14 rom bevált nálam nem lassú és nem laggol.
-
Straw
senior tag
Szerintetek melyik most a leghasználhatóbb rom? Nem fontos hogy magyar legyen, csak az a lényeg hogy beton stabil, és hogy gyorsabb legyen a gyárinál, nem mintha lassú lenne de ha van gyorsabb akkor inkább azt pakolnám fel. A Zoli féle Leedroid extended-et valaki használja? Ha igen akkor valami kis beszámoló jöhetne róla.
-
opr
nagyúr
Üdv!
Előre is sorry ha sokszor volt már, de nem fogom végigolvasni a 14k hsz-t
Szal, ilyen telefon vásárlásán gondolkodom, és lenne pár kérdésem:1) AMOLED/SLCD - mindkét tábor bősen fikázza a másikat, de mi az igazság?
Úgy értem, hogy az amoled-re azt mondják, hogy nem látszik napon, az slcd-ről meg valami hibát emlegetnek mindenhol, de konkrétan shol nem említik
2) Belassul-e a telefon az aktív használattól? Pl. miután tele van pakolva programokkal, fényképekkel, videókkal, telefonkönyv, kontaktinfo-k, stb. Azt láttam a tesztben, hogy gyári állapotban nagyon gyors, de anno a km900-ról is ezt mondták, és utána derült ki, hogy egy kínszenvedés volt használni, úgy belassult egy idő után
3) megbízhatóság: vannak-e tipikus hibák, vagy alapvetően megbízható a cucc?
4) fagyások: vannak-e, jellemzőek-e, orvosolható-eMeg minden ilyen, amit jótanácsként mondanátok, ajánljátok-e őszintén/jószívvel, általános tapasztalatok stb.
Előre is köszönöm
Illetve ha lenne valaki, aki a nyugati közelében van mondjuk napközben, és megengedné, hogy valamikor megtapizzam a telefonját azt nagyon megköszönném, kb. egy hónapja vadászok egy példányra, ami nem factory default állapotban van és letapizhatnám. Ezt is köszönöm előre is.
-
kerlas
tag
válasz
r3v0Lut10n #14589 üzenetére
Biztos ami biztos alapon a GMail-ben válaszd ki az össes kontaktot, és csinálj egy exportot így ha szinkronizálás után kitörlődnek, akkor nem jársz pórul, mert vissza tudod importálni a fiókodba.
-
racerx
őstag
válasz
r3v0Lut10n #14584 üzenetére
Én a kontaktokat mindig googléból állítom vissza.Sőt már csak az applikációkat nyomom vissza titaniummal (meg a bookmarkokokat), mert már párszor beszivatott a restore (még ha csak a zöldeket is raktam vissza).
-
racerx
őstag
Tudtok olyan tokot vagy vmi ilyesmit ajánlani, amiben lehet a desirét nyakbaakasztani. Mert ugye az összes teelfonom már van ez a kis lyuk, amibe a nyakbaakasztót bele lehet fűzni, de itt sajna nincs ilyen. Ebay link is jöhet (bár most karácsonykor kicsit lelassul a free shipping
).
-
LouiS22
veterán
válasz
r3v0Lut10n #14581 üzenetére
Majdnem biztosan backup-restore váltja ki ezt a hibát, nálam ugyanis nincs ilyen probléma.
Egyszer, ha van kedved és időd, akkor próbáld ki, hogy nincs contact restore, hanem hagyod, hogy google-ből szinkronizálja le őket.
-
pzoley
őstag
válasz
r3v0Lut10n #14581 üzenetére
Nekem nincs ilyen.De azért írtam a képekre is hogy elsőre, de nézd meg a LeeDroid 2.2f-et. Ott jön egyből minden !!!, igaz nem ilyen csicsásan.
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
pzoley #14561 üzenetére
elején thumb-okat rántja csak be (a háttérkép váltós részen), egyszeri dolog, utána nekem pöccre megy ... amgúy 013-ashoz képest továbbra sincs változás sebességben. ami továbbra is bassza a csőröm hogy az "emberek"-re kattanva FC. és ez ugye akkor is előjön ha vkinek a contaktját szerkeszteném ... hiába töröltem cache-t meg minden :\
-
exlepra
tag
válasz
pzoley #14579 üzenetére
Kb 1 hónaposan kezdte, akkor ki is fakadtam itt a fórumon.
Az email szinkornizációt sem folyamatosra állítottam, 15 percenként frissít csak.
A kijelző alsó részén, kb az antenna fölött melegszik piszkosul.
Kb 10 perc webezés vagy 2-3 angry birds pálya utánreboot, de olyankor meg sem áll, vagy 3-4 szer újraindul, még el sem tudok indítani semmit, beírom a pinkódot pár másodperc és reboot. Olyan is volt, hogy beragadt a fehér képernyő és csak aksi levétel segített.
ex
[ Szerkesztve ]
-
Aryan
senior tag
-
pzoley
őstag
Csak neked halasztja. De majd ha esetleg többen felteszik, akkor reagálnak hogy mit tapasztaltak.Akik tesztelték, mindnek ment elsőre, gond nélkül.Ma reggel is beszéltünk róla, nem volt eddig semmi gond.Ezért mertem feltenni.
Ha valaki más feltette mondjon a tapasztalatairól valamit !!
Te meg akkor próbáld ki az új 0.14-est. -
exlepra
tag
Sziasztok, a reboot és melegdés probléma egyre gyakoribb, most már gyakorlatilag egy hosszabb hívás közben is újraindul, viszem szervizbe.
Mivel tudok backupot csinálni minderől amit javítás után egyszerűen vissza tudok állítani?
thx
-
Aryan
senior tag
válasz
pzoley #14567 üzenetére
Az a baj, amit írtál honlapodon, hogy ajánlott az új kernelt felrakni, na az lehalasztja a rendszert. pl. ilyen hiba üzenet: "Google Services Framework alkalmazá vagy android.process.acore". Már a menüben sem tudok bemenni ilyenkor, csak aksi ki-be segít. Ha nem megy fel a kernel akkor jó csak lassú.
(#14568) pzoley:: annyi nyügje van, hogy nincsen semmilyen hang benne
[ Szerkesztve ]
-
delbarta
senior tag
Azon filózok, hogy érdemes-e data2sd-t használni hosszabb távon? Sokan írják, hogy ez hamar tönkrevágja az sd kártyát a folyamatos használat miatt. ??
-
Aryan
senior tag
válasz
pzoley #14563 üzenetére
Igen volt wipe (factory reset, dalvik cashe és még valami most nem jut eszembe
). Az SD kártya 16Gb-os Kingston Class4-es ami két részre van osztva, egy 14gb-os FAT32 (1. particó), 2gb ext3 (2.particó).
Már a menü is akadozik pl. amikor screeneket váltok.
Először felraktam a romodat, majd újraindítottam a telcsit. Bejött a Sence felület akkor újra recovery és ekkor raktam fel az új kernelt amit kiraktál a honlapodra.
[ Szerkesztve ]
-
Aryan
senior tag
Felpróbáltam rakni 0.13-as HD romot amit Pzoley honlapjáról kaptam le. Alapból nálam valamiért lassú, ha felrakom az új kernelt akkor meg bejön a sence felület, de hibaüzenetekkel elszáll.
-
pzoley
őstag
válasz
r3v0Lut10n #14560 üzenetére
Képernyő váltások, elsőre a háttérkép mozgatás katasztrófa, csak fekete képek, majd bejön a háttérkép. De nem csak én néztem....
Egy biztos, mindennapi használatban a HD gyorsaságra sehol nincs a normál romokhoz képest, és már lassan nincs olyan + funkciója, ami ne lenne meg a normál-ban is.[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz
r3v0Lut10n #14555 üzenetére
Tedd fel az eredetit, nézd meg. Sokkal lassabb mint a 0.13-as.
-
Mörk
csendes tag
válasz
r3v0Lut10n #14556 üzenetére
igen, az
akkor remélem jól fog szolgálni
-
pzoley
őstag
válasz
r3v0Lut10n #14552 üzenetére
Mit raksz fel ? Minek a kernelét ? Nem értem
-
Mörk
csendes tag
Sziasztok egy kérdésem lenne, 68 000-ért megéri a Desire?
-
pzoley
őstag
válasz
delbarta #14547 üzenetére
Fent van a RCMixHD_V013_V1.1++ menü, képek alatt a linkek.
A Blue Carbon téma nem a módosított verzióhoz van, hanem az eredetihez !!
De már csinálom magam miatt is ehhez a verzióhoz. Tedd fel a rom-ot, nézd meg a sebességét, majd utána a New_kernel-t, és döntsd el melyik jobb.Hajnalban néztük egy páran a 0.14-est és mindenki azt tapasztalta, hogy lassabb !!
[ Szerkesztve ]
-
delbarta
senior tag
válasz
pzoley #14543 üzenetére
Én azt már felraktam, nem jött be. Nagyon belassult, szaggatott, az adfree nem működött alatta, nem jelent meg az időjárás az óra widgeten ha az aktuális pozíciót választottam, egyedül a több telepítési hely tetszett benne. A quadrant értéke több lett, de csak az i/o miatt. A cpu sebessége viszont csökkent a v.0.13-hoz képest a quadrant szerint.
Viszont az általad készített romot én is kipróbálnám, ha kitennéd valahova.
-
pzoley
őstag
válasz
james008bond #14545 üzenetére
Pár hozzászólással ezelőtt írtam, hogy ugyan azon az elven működik, és azokat az előnyöket nyújtja !!! De ebbe van már egy pár javítás !! Igaz még majd ki kell nekik adni +1-et a scripthez
-
tonesz
tag
Sziasztok,
proxy beállítás még mindig nem létezik a natív desire-ön? Nagyon kellene, de root-ot meg nem szeretnék...
Tud valaki segíteni? Ötlet?Köszi
Tonesz -
racerx
őstag
Milyen progival lehetne kideríteni, hogy mi zabálja az akksimat? Egy éjszaka (10-12 óra max), esik vagy 30%-ot . Spare parts semmit se mutat.
-
-
pzoley
őstag
Fent van az RCMixHD_v014.zip a data2sd script-tel !!! Lehet bírkozni .
-
racerx
őstag
válasz
Skillet #14531 üzenetére
sztríminget nem próbálam még, passz..
be-ki kapcsolós problémát nen igazán értem. Eleve ha bill zár van akkor nem lehet kikapcsolni, míg fel nem oldod, ha feloldottad, akkor is kb 3 mp-ig nyomni kell a gombot hogy feljöjjön a shutdown menu, és csak ekkeor lehet kikapcsolni, ujraindítani stb.
BEkapcsolás detto 2-3mp ig nyomva kell tartani..
Ugyhogy nem igazán értem tényleg a problémát -
_Blank_
senior tag
Kösz a reagálást, majd ha bemegyek megnézem egymás mellett a kettőt, aztán ha kis fiatal chick lesz eladó akkor SGS, milf esetén Desire..
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz
racerx #14530 üzenetére
köszönöm neked uram. én fent a lokálnál nem a lant hanem az ftp-t választottam :S
de már működik.
viszont a sztríming nem megy. arra van más lehetőség?
az egész fájlt leszedi nekem, csak aztán indul el. ez pár képnél vagy mp3-nál nem nagy cucc, de most pár perce egy többszáz megás video fájlt kezdett áttölteni a telóra... vagy mi.
egyáltalán azzal a lejátszás után mi lesz? ki kell valahonnan törölni majd?
amúgy nem is gondoltam volna, hogy a desire tud 1280x720-as felbontásban is videót felvenni. meglepődtem rajta. :|
makrót hogy kell aktiválni? vagy automatikus?
(power gomb "problémámra" te nem tudsz véletlenül megoldást?)(véget ért a video bekesselése vagy mi. azóta 2 perce fekete képernyő)
elindítottam egy másik fájl kesselését. azt elindította kesselés után. de miközben megy, állandóan eltűnik majd visszajön az alsó sáv amin a video hosszát jelzi. olyan mintha azt hinné, hozzáérek a kijelzőhöz. :S ez nem igazán normális gondolom?![ Szerkesztve ]
-
-
Skillet
addikt
válasz
racerx #14513 üzenetére
nem találok olyat hogy szken :|
lehet én vagyok gyík hozzá. ha van rúter az nem gond? a gép ip címe kell amire csatlakozni akarok? azt beírom, de sehol semmi! port? 21?
mode? aktív vagy passzív legyen?
encoding?
nekem valamiért nem akar menni.
remélem megoldódik valahogy. a POWER gomb dologra tudtok valamilyen megoldást? nem volna rossz...[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz
siofok #14518 üzenetére
Nézd meg most mennyi az Internal Storage ?? Egy egyszerű példa, hogy megértsd
: Csinálsz egy 2 GB ext3 partíciót az SD kártyán. Ha felteszed az új rom-ot, akkor kb így néz ki majd a memóriád : A2SD Storage 870 MB, Internal Storage 870 MB. A sebességről nem is beszélve !! No mennyi most az Internal Storage nálad ??
-
siofok
őstag
Énmeg ezt a romot fogom kipróbálni.
ownhere1.5
Vki próbálta már?[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz
james008bond #14506 üzenetére
Az nem okos dolog
Na de majd !!
Kész az RCMixHD_v013++. Nem véletlenül van ott az a két + jel.
1. A telepítéshez csak egy sima ext3 partíció kell, amiből lejön a rendszer memória mérete kb. 250 MB, ami marad, az két részre osztódik. A egyik fele A2SD Storage, a másik Internal Memory. De a lényeg, nem kell csinálni semmit, automatikusan megcsinálja, mindenféle kézi beavatkozás nélkül. Nem kell sem Recovery, ADB, semmi.Csak feltenni az SD kártyára, és flash-elni a szokásos módon.
2. Kapott egy jó kis kernelt, ami fullos telepítés után, nincs leállítva semmi, 998MHz-en ezt produkálta:Megragadva az alkalmat, egy kérésem lenne a fórumtagokhoz!!
Keresek olyan tagokat, akik segítenének az ilyen projectek-ben. Mint ötletadás,grafika, de főleg tesztelés terén.Egyedül csinálok mindent, nem egyszerű.Várom azoknak a tagoknak a jelentkezését, akik segítenének pl ezt a verziót is tesztelni. Sokat változtattam rajta, nem biztos hogy mindent megtudtam nézni. működik-e rendesen.
Csak PÜ-be írjatok ezzel kapcsolatba, ne a fórumot nyomjuk tele üzenetekkel.
Lehet hogy összeáll egy jó kis csapat ??Köszi : PZoley
-
racerx
őstag
Nézte ezt már valaki? Állítólag megy Leddroidon is.
-
racerx
őstag
válasz
r3v0Lut10n #14498 üzenetére
Ne használj HD romot!
-
Bavid
senior tag
válasz
_Blank_ #14505 üzenetére
Én ma kaptam sgst, én is desire és e között vaciláltam. Sgs nekem külsőre jobban bejött nekem desire-nek az a bronzos előlapja nem tetszik. A kijelző, az erősebb hardver, a beépített memória döntötte nálam a mérleget az sgs oldalára (na meg hogy gps nem érdekel). Kamera minősége is jobb, egyedül a vaku a gáz:S Az sgs minőségével szerintem nincs komolyabb baj, igaz hogy műanyag de szép, na meg nagyon vékony! szerintem nagyon jól néz ki, látszik hogy prémium cucc (mondjuk desire-n is, azt is fogdostam
). Amúgy meg nem bada van az sgs-en, hanem android, touchwiz 3.0-s felülettel (ami amúgy szerintem egész jó, de simán átalakítható).
-
i400
senior tag
válasz
_Blank_ #14505 üzenetére
ezt írta valaki a desire z fórumába ami szerintem a sima desire-re is igaz
:
"A DZ elott SGS-em volt ugyhogy azzal tudom osszehasonlitani a telefont. Az SGS olyan volt mint egy 18 eves kisportolt testu szexbomba. Nagyon kivanatos, nagyon porgos, de a legkulonbozobb helyzetekben ment az agyadra es csinalt olyanokat amitol a hajad az egnek allt. A DZ olyan mint egy 30-as MILF. Ad a kulsejere, tudja mit akar, es azt is hogy te mit akarsz tole, a napi 24 ora hancuron kivul masra is jo: elmehetsz vele szinhazba vagy egy ceges partyra ahol nem fogja berugas utan lehanyni a fonokod Armani oltonyet, es a kollegak szivuk melyen irigyelni fogjak toled (persze ezt kitunoen leplezik
)."
-
_Blank_
senior tag
Nem tudom mit vegyek SGS-t vagy Desirét? : ( Külsőre mindkettő bejön, SGS az egyszerűsége, Desire meg anyaghasználat miatt. Kicsit jobb hardver jobban húz a Samsung felé, viszont a bada nagyon nem tetszik, Sense jobban bejön. Az előbbit már tesztelgetem egy ideje mert van egy a családban de Dézi még nem volt a kezemben ezért nem vagyok biztos a dologban. Plz írjátok meg az ultimate szubjektív érvet/ellenérvet a topik tárgyáról az SGS-el szemben, különben ezt veszem.
-
kerlas
tag
válasz
james008bond #14503 üzenetére
Saját kernelével megy a RCMixHD 0.13, vagy mással, ha igen, melyikkel?
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
A gyári mail kezelőben valahogy meg lehet jelölni olvasottként az összes mailt ?
A webes felületen olvasottként megjelenő email-ek is olvasatlanok valamiért.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115