- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BirgiV
csendes tag
válasz nrg_52 #17531 üzenetére
Honor 8 mellett döntöttem,várom,hogy megérkezzen majd.
Az mindegy h az üvegfólia 0,33 vagy a 0,2 mm? Melyik a célszerűbb?
Láttam hátlapi fóliát is,érdemes azt is venni,ha teszek rá tokot? Illetve akkor illeszkedik egyáltalán a tok rá,ha lesz rajta hátlapi üvegfólia is?
Egyébként egyszerű felrakni vagy inkább vigyem be valahova?Headset-et milyet javasoltok? Valaki azt írta,hogy ebay-ről nem venne,de max. én akkor használom,ha tudom,hogy hosszabban fogok beszélni.
-
natë
nagyúr
Jól látom, hogy a huawei home/launcher kissé több memóriát eszik, mint a Nova pl?
-
tdhenry
tag
válasz newman8929 #17585 üzenetére
Szintén zenész. Nagyon sokat kihoz a mágnes
-
SlausK
tag
válasz FrankMonzano #17593 üzenetére
Google mentés, vagy Google szinkronizáció beragadhatott.
Kapcsold ki mindet majd vissza. -
Gedeon31
addikt
Nagyon érdekes dolog történt. Pár hete meg jött 381 frissítés, de nem szerettem volna fel tenni jó volt a 360. Erre ma azt veszem észre, hogy a horgásztónál vettem ki a tokból és frissítés megy a 381-re.
-
Sragi
őstag
válasz newman8929 #17585 üzenetére
Arra figyelek nagyon
Zsebbe nem rakom ha nem muszáj
Gép mellett van az asztalon vagy a vezérlő alatti kis fiókbanQuqesz:
-
Dwatti
addikt
válasz FrankMonzano #17593 üzenetére
Kattints rá és ott a többszörös alkalmazások alatt látható mit kezel.
-
ORCA58
addikt
válasz #16820480 #17587 üzenetére
P9 Lite-om van, ott tudom nézni.
Összehasonlítottam a Multitasknál és a fejlesztési lehetőségeken belüli Futó alkalmazások szabad memória méretét. A Multitasknál kb. annyival mutat többet, mint amennyi a Beállítások app. mérete. Hogy miért?
Ez persze nem a teljes használat, mert ha a tárolt folyamatokat is nézem ott + 300 MB le van még foglalva. Mindez úgy, hogy gyakorlatilag semmi telepített app-ot nem futtatok most. -
törölt tag
4g+ mizéria
huawei válasza:
lehetőséget biztosított arra, hogy teljeskörű tájékoztatást nyújtsunk az Ön számára.
A készülék támogatja a 4G+ funkciót, viszont az elérhetőségéért a mobilszolgáltató a felelős, kérjük vedd fel velük a kapcsolatot ez ügyben.
Ha bármi kérdése van forduljon hozzánk bizalommal és mindent megteszünk a megoldás érdekében!
Voda:
Köszönjük, hogy felkereste ügyfélszolgálatunkat!
Amennyiben telefonkészüléke támogatja magyarországi 4G frekvenciáinkat (800 és 1800 Mhz), illetve Carrier Aggregation képes, úgy igénybe veheti 4G+ szolgáltatásunkat is. Azonban fontos megjegyezni, hogy nem minden készülék jelzi ki külön a + felirattal kombinált 4G hálózatot, továbbá ezen szolgáltatásunk egyelőre Budapesten és annak agglomerációjában, valamint Tatabánya egyes helyein érhető el.
Természetesen folyamatosan fejlesszük hálózatunkat, így a jövőben cégünk számos más, kisebb és nagyobb városban is be fogja vezetni a 4G+ szolgáltatást.
Szíves megértését köszönjük!
Bízunk abban, hogy a válaszunkkal segítségére lehettünk!
sajnos semmivel sem vagyunk előrébb
-
Quqesz
nagyúr
Nekem rendben van az üzemidő, nem lett rosszabb a b360 után. Nincs hiba sem.B381 frissítés után volt gyári vissza és mindent újratelepítettem(no backup)
Sragi
Bár nem dolgozom a szakmában, de gépész levék és anno én is tanultam..[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Dwatti
addikt
Kapcsold ki a Huawei fiókvédelmet . majd :
1.
- Beállítások > biztonsági mentés visszaállítás > gyári adatok visszaállítása
Végig megy a folyamat majd újra betölt a rendszer - most ne állíts be semmit > Telefon kikapcs. és 2. pont
(első pontot kihagyhatod ha előtte törlöd a bejelentkezett Google fiókot )
2.
.- Most úgy indítod el a telefont, hogy a hangerő fel gomb + a power gomb egyszerre nyomva tartod amíg be nem jön a recovery menü.
- Kiválasztod a Factory Reset lehetőséget, ekkor csinál egy alap beállítást.
- Végzett, akkor Wipe cache partition lehetőségre is tapizz rá.
- Újraindítod a telefont és használatba veszed.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz glacious #17574 üzenetére
Szerintem csak olyan intelligens a rendszer, hogy kikapcsolja a kijelzőt amikor pislogsz, hogy addig se fogyasszon És ezt úgyse látod, mert addig csukva van a szemed. Mint az autóknál a start-stop rendszer.
fdisk: Én ezen már MIUI-nál is kiakadtam, hogy feleslegesen takarítja a memóriát. EMUI egy fokkal jobb, de itt is úgy látszik vannak hülyeségek sajna.
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
kerestem az összefoglalóban, de részletesen nem találtam, szeretnék egy gyári állapotra visszaállítást (FR), mi ennek a pontos menete? B381-re frissítés után lenne, nem vészesen de nekem is merülget, volt főverzió váltás is annó... előre is köszi!
-
Darksiders84
aktív tag
B381 második töltés után este 60%-ról reggelre 10 ébredtem ráadásul ugy hogy kikapcsoltam minden felesleges szinkonizálást és még az egy nap se lesz meg. Zavar nagyon nem javul egyre rosszabb. Vissza lehet valahogy állni a régire törölni kell ezt?
-
glacious
addikt
válasz #16820480 #17572 üzenetére
Elég sokminden, amit kiír a rendszer, kamu. Tegnap töltőről lehúzva másfél órát használtam megállás nélkül a készüléket és ebből 1 óra 7 perc kijelzőidőt írt ki.
(#17575) zzola: a másik vicc, hogy a program, amit használtam az pedig 1 óra 21 percig futott
Mindez összesen 30% merülést eredményezett, szóval ha magamnak kalkulálom, akkor ugyanúgy kijön a 4,5-5 óra, mint a 6-os rendszeren
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ClioRS #17558 üzenetére
Mondjuk amit a rendszer kiír, az szerintem nagy kamu a RAM kezelést illetően. Nálam olyan 2,1-2,4 között mozog, ha elkezdek elindítani mindent, ami a telefonon van, akkor sem megy 2,4 fölé, ami nevetséges, mert a egyrészt mire használja akkor a maradék memóriát, csak ott ül üresen? Másrészt nem hiszem el, hogy 15 app nem foglal együtt 2-300 megánál többet, de alapból a rendszer meg 2 gigát eszik magában.
-
senior tag
tegnapi nap megint Honor 8 tulaj lettem
-
67tuareg
tag
A páromé is frissített b381-re, de a hívásnál a fotó megjelenítése nem oldódott meg. Amikor ő hiv valakit akkor van fotó a kijelző felső felén, de ha hívást kap csak kis üres kör van!
-
agaron
tag
Sziasztok,
most először van olyan telefontokom, amin ablak is van. Vettem hozzá gyári tokot, és azt veszem észre, hogy néha felvillan az óra. Nem érkezik értesítés, és nem is nyúlok hozzá. A minap frissített egyet a telefon, nem merem kijelenteni, hogy előtte nem volt, de azóta tuti. Valaki találkozott már ilyennel?
Ha érdekes: System update-nel Emui 5.0 FRD-L09C432B381
Köszi előre is!
Steam Deck | PC | PS5
-
clon
aktív tag
A korai 360-ra nekem is megjött az OTA. Lementettem mindent, gyári visszaállítás minden gyalu, OTA frissítés, körbenézés mi van benne (vagy mi nincsen), gyári visszaállítás, belakás (no itt azért beintett - a beállításokat nem mentette le, a programokat igen de az adatokat viszont nem pedig mind a két helyen volt pipa). Ezek után nekem megy minden rendesen, nem vettem észre jelentősebb merülést ugyanazon használat mellett.
Mondjuk a beépített téma (Light) a záróképernyőről a jobb felső sarokból kivette az órát az akku kijelzés és a térerő(k) jelzés mellől.
Viszont a beépített zenelejátszó fejlődött, mert eddig csak és kizárólag ABC sorrendben volt hajlandó megjeleníteni a zenéket mert a sorszámot nemes egyszerűséggel kivette előle (még akkor is ha a névbe volt integrálva ).[ Szerkesztve ]
-
ClioRS
őstag
válasz Pato77 #17555 üzenetére
Én OTA frissítettem, annyi történt, hogy az üzemidő a felére csökkent Aztán tegnap nyomtam egy resetet, most jónak tűnik, megint a régi. Hogy így marad-e, az még azért kérdéses, de én ajánlanám a resetet. Ja, és a foglalt RAM eddig 2,5giga volt, most csak 2, ugyanazokkal a programokkal.
-
Pato77
csendes tag
Mondasz tapasztalatokat 2-3 mondatban? Ha van.
-
Pato77
csendes tag
Hello mindenki.
Ma hozzám is megérkezett a B381.
Jelenleg B360 van a telefonon. Okulva abból, hogy a legutóbbi frissítéskor meglehetősen sok negatív változás történt, amit itt meg is tárgyaltunk, kérném véleményeteket. Érdemes frissíteni? Mi változik? Kinek, milyen tapasztalata van?
Simán nyomjak a gyors frissítésre?
Előre is köszi.
-
Pros
tag
válasz dokee78 #17550 üzenetére
Nekem is hasonló a problémám és irodában dolgozok. Lehet a gyártót kéne megkérdezni miért ilyen gyenge a festés........
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
SlausK
tag
Lassan két hete, hogy megérkezett a GKK Full Armor tok a telefonomhoz. Teljes mértékben megvagyok vele elégedve. Kellemes tapintású műanyagból készült. Három részből áll (alsó, felső, hátsó modul), könnyen felhelyezhető/összerakható. Tény így a készülék elveszíti különleges külsejét, de most fél évnyi Nillkin szilikon tok használata után kellet valami új és ő rá esett a választás.
Képeket itt találtok: [link]
-
Vitya103
tag
válasz Darksiders84 #17543 üzenetére
B381 bol ha nem rakom fel a masokdik kis fájlt akkor mi történik?
-
keszi1991
tag
Hol tudom megnézni illetve kikapcsolni ezt a naptár szinkront? Ez mindenkinek huzza az aksiját csak ugy magétól a háttér ben?
-
Watto1991
senior tag
válasz 7Heads Drago #17535 üzenetére
Nézd, leírtam nekik, hogy többen ellenőriztették IMEI alapján a telefonokat és európai garanciásak, hollandiából jönnek, és 2 év gyári garanciásak. A fenti volt az állásfoglalásuk.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz 7Heads Drago #17537 üzenetére
Ezt nem tudom, de a sima gyártói TMX gari az tuti él, ha teljesülnek a leírt feltételek...
Ugyan ez a P9 VIP garancia leírása, de ez áll benne:
"a VIP tagsággal járó kedvezmények csak abban az
országban érvényesíthetőek, ahol a terméket vásárolták"Tehát ha szürke importos a készülék, akkor a származási országban lehet csak érvényesíteni a VIP garanciát...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz 7Heads Drago #17535 üzenetére
Ha EU piacra szánt a készülék és rajta van a számlán az IMEi, akkor fogadja a TMX. Még csak ÁFA-s számla sem kell, IMEI a lényeg. Viszont az előfordulhat, hogy a 3 hónapos kijelző garanciát nem lehet érvényesíttetni...
-
7Heads Drago
veterán
válasz Watto1991 #17525 üzenetére
Már nem is egy Mobilcorneres vásárló megkérdezte imei alapján a garit és él rá a Huawei center szerint. Na most ha él rá, akkor ez a TMX-es kommentár pont nem ér semmit se. Mivel más nem javítja a Huawei-es készülékeket az országban. Ezt meg te mérlegeld.
Én ha most vennék nem sokat gondolkoznék neki ennyiért. Nem sok ilyen jó telo van hasonló áron.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
ClioRS
őstag
válasz Watto1991 #17525 üzenetére
Ez azért sántít kicsit, mivel mi van, ha meghal az alaplap? Elutasítják a javítást? Olyan nincs.... Vagy maga a TMX mint cég ezt elutasítja, akkor a Huaweinek kell gondoskodnia a javíttatásról. De mivel a TMX a hivatalos partner, ezért náluk. Szóval ez a válasz nem biztos, hogy megállja a helyét
Egyékbént én tegnap nyomtam egy resetet B381-en, most egész normálisnak tűnik az akku. Viszont az email appban nem tudom beállítani a céges levelezést, mert hibás adatokat ír, de ugyanezekkel az adatokkal a Gmail appban be tudtam lőni.
[ Szerkesztve ]
-
glacious
addikt
Köszi a tippet. Kikapcsoltam a naptárok szinkronizálását, egyet kivéve és nem merül olyan gyorsan a b381, egyelőre.
-
TaRka94
senior tag
Nekem a samsung tv akar nehezen kapcsolódni a telefonon megosztott nethez. Miért lehet?
-
Watto1991
senior tag
Sziasztok !
Honor 8-at tervezek, biztonság kedvéért a Mobilcorneres "európai garanciára" rákérdeztem a TMX szerviznél. Az alábbi választ kaptam: " A készüléket garanciális keretek között tudjuk javítani, azonban nem teljesen. Fődarabot cserélni, magát a készüléket cserélni, vagy csere engedélyt kiállítani nem fogunk tudni ilyen esetben. "
Ezt a jövőbeli tulajoknak fontos lehet, inkább lehet megéri rászánni kicsivel többet.
-
tarajos
tag
Szerintem meg összejátszás van... Direkt nem támogatják az újabb telefonok a régebbi tévéket, nehogymá' a parasztnak jó legyen.. Adott a 2 és fél éves Sony tévém (200 lepedő volt), P8-al minden flott... Aztán jött a Honor 8 és lám, nem működik. (Haverom zsír új Sony tv-je bezzeg kezeli) De lehet hogy a fent említett állítást csak beképzelem magamnak
peace
-
Darksiders84
aktív tag
-
Tibusz00
tag
válasz Quqesz #17511 üzenetére
Egyet kell értenem Qeqesz véleményével. A G2 gyári ROM-ok közül nekem a 4.4.4. tetszett legjobban. Jól átgondolt,jól kidolgozott ROM volt. Az 5-ös már nem volt olyan jó. Látszott,hogy már nem a G2 volt a csúcs telójuk. Kiadták, mert megígérték, de már nem fektettek bele annyi munkát.Ennek ellenére a G2-t nagyon szerettem.A Honorból nekem hiányzik az intelligens kijelző, a dupla kopp, és a csoportokhoz rendelhető csengőhang. Az LG menüje valahogy egy srófra járt az én "menümmel" . Minden ott volt ahol kerestem. Az Emui más logikát követ, mint az enyém. Pl a mirrorshare az intelligens asszisztens menüpontban van.
De alapvetően tetszik a Honor. nem bántam meg, hogy megvettem. -
törölt tag
fóliához tapasztalat:
Brotect van fent kb. 3 hónapja, nem levegős, szépen fel lehetett rakni
nem vált fel és érzetre is jó, viszont fényben látszanak már rajta mikro karcok, amiket nem tapasztaltam eddig üvegnél
-
ult1mate
tag
Akkor most melyik a legjobb rom?
Ma jön meg az új H8am és lehet hogy nem kellene frissítenem andorid 6.0-ról ha felajánlja? -
ctibor
senior tag
válasz Darksiders84 #17509 üzenetére
Bocs, de azt ne írd, hogy "FRD-L09 frissítés" mert ez butaság. FRD-L09 a telefonod típus száma és minden firmware ezzel a karakterlánccal kezdődik. De hogy konkrétan melyik ROM-ról van szó azt a megjelölés VÉGÉN találod: pl. FRD-L09C432B380. (A C432 pedig a régiót, ez esetben Európát jelöli)
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
Quqesz
nagyúr
-
ctibor
senior tag
válasz stickermajom #17504 üzenetére
Az a lényeg, hogy műxik!
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
Darksiders84
aktív tag
FRD-LO9 frissítés óta első töltésem 0-ról 100-ra 3 óráig tartott és csak 1 napig bírta előtte 2 naponta töltöttem. Ez így nagyon nem tetszik oda a gyorstöltés (1 óra) és leszabályozva 1 napra az aksi nagyon bosszantó számomra. Most töltöm másodszorra 1 órája 75%-on van nem tudom javul e de nagyon bízok benne még reménykedek mert így kiábrándító. Vagy lehetne valamit tenni?
-
Sragi
őstag
Neked G2-vel mi volt?
-
Quqesz
nagyúr
De, sajnos van ilyen az LG-nél is, van G2/G4 is otthon.....asszony független G4-esén 2016.08.24-e volt az utolsó frissítés és az is csak 6.0......ráadásul mikor kijött a 6.0 az első romok szintén hibásak voltak, meg pár dolgot kivettek. Nem jobb ott sem a helyzet. A v20g-re lett jó az akku ott pl(volt a,b,g szoftverzió)...
+G4 esetében nincs bootloader nyitási lehetőség sem hivatalosan, így custom romokból is talán van 2db)[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Nem tudom már, hogy b360-ban így volt-e, de a B381-ben nem lehet videózás közben fotót lőni(bár eddig is csak fullhd-ban lehetett)
-
nrg_52
addikt
válasz balazs0102 #17500 üzenetére
Ez biztosan valtoztatja.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
newman8929
tag
válasz balazs0102 #17500 üzenetére
Restart volt téma váltás után?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest