- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz
Pato77 #17555 üzenetére
Én OTA frissítettem, annyi történt, hogy az üzemidő a felére csökkent
Aztán tegnap nyomtam egy resetet, most jónak tűnik, megint a régi. Hogy így marad-e, az még azért kérdéses, de én ajánlanám a resetet. Ja, és a foglalt RAM eddig 2,5giga volt, most csak 2, ugyanazokkal a programokkal.
-
Dwatti
addikt
-
Dwatti
addikt
válasz
Pato77 #12576 üzenetére
Akkor kapcsold ki aztán fr > majd egyből szerviz menüből wipe data/partition stb de szerintem kezd előröl Downgrade > b131 ...
-
Aryon87
félisten
válasz
Pato77 #12567 üzenetére
Az olvaso eseteben hardveres hibara gyanakszom. Amugy 1 uj van felvive, vagy tobbet is probaltal? A jelenseg ugyanaz-e?
A rendszerlassulas megint egy erdekes dolog, lehet valoban erdemes lenne downgradelni, es megnezni, ott is produkalja-e a hibakat. Ha igen, akkor szerviz lesz -
1stVikman
senior tag
válasz
Pato77 #12428 üzenetére
FRD-L19.em van, OTA-n érkezett B360-nal, telepítés után gyári beállítások visszaállítása, és wipe cache is volt, de ezt a félig látszó óra dolgot az értesítési sávban nekem is szokta néha produkálni. Most figyelgettem, szándékosan nem tudtam előidézni.
Az ujjlenyomat-olvasót nem használom, így az passz, ellenben az időjárás app nálam rendesen frissít.
A helymeghatározásnál az akkukímélő van, azaz mobiladat és wifi adatok alapján szedi csak a helyinformációkat, gps nélkül. Az engedélyek megadva, és rendesen frissíti a helyet.
Kézi frissítésnél sem kér semmit extrán bekapcsolni.Van még pár észrevételem nekem is a rendszerrel kapcsolatban, majd ha lesz időm beírom ide a tapasztalatokat.
üdv: Vikman
szerk.: Valami jó témát tudok ajánlani Emui 5-re?
Próbáltam már párat, pl.: Dark Bloom, ForR, XDA Exclusie for Emui 5 rv 3c, Porsche black, Paint it Black for Emui 5 beta 1 (ezt használom), de valami gondom mindegyikkel volt. Leginkább olvashatósági gondok néhány helyen, vagy valahol minden sötét lett, vagy épp helyenként világosnak hagyták meg. -
Sanki
addikt
válasz
Pato77 #12419 üzenetére
Nálam semmi gond az ujjlenyomat olvasóval, mindig elsőre beveszi. Esetleg azt tudom javasolni, hogy takarítsd meg a szenzort, töröld ki az összes mentett ujjad és add hozzá újra (természetesen tiszta ujjal is).
Az órával kapcsolatban: ott lehet valami téma probléma lesz.
Az időjárás app pedig ilyen akkor. -
gery2123
őstag
válasz
Pato77 #12419 üzenetére
Valami ott nem kerek az tuti, mert nekem ez a felső sáv nincs jelen, az ujjlenyomat nem rezeg, hanem működik, az időjárást ugyan nem használom, de el tudom képzelni, hogy csak gps-el megy sajnos....
Ha van lehetőség esetleg rakj fel egy full romot az hátha megoldja a gondot. Ott a B380 keress rá.. -
istnag
addikt
válasz
Pato77 #12384 üzenetére
Komolyan kérdem nem unod még? Csinálj egy fr t, aztán ha gondod, észrevételed van írj. Nem fura, hogy a problémák 90% a csak nálad jelentkezik? Szerinted ha mindenkinek ilyen sz@r lenne, nem lenne tele a topik? Szóval csináld meg már végre a gyári beállítások visszaállítását és nézd meg mi történik.
-
bibi55
tag
válasz
Pato77 #11965 üzenetére
- Kikapcsolod a telefont.
- Úgy indítod el a telefont, hogy a hangerő fel gomb + a power gomb egyszerre nyomva tartod amíg be nem jön a recovery menü.
- Kiválasztod a Factory Reset lehetőséget, ekkor csinál egy alap beállítást.
- Végzett, akkor Wipe cache partition lehetőségre is tapizz rá.
- Tapizz rá a "Reboot device"-ra (Vagy "Reboot Phone" most pontosan nem tudom) -
szatocs1981
aktív tag
válasz
Pato77 #11962 üzenetére
A kettes pontot csak megerősíteni tudom. Amint manuálisan kilövöd a gyári email kilenst, úgy a "minden bejövő" nézet - amit korábban beállítottál - magától átállítódik az egyik fiók bejövőire.
FR nálam megvolt.
Más:
valakinek a korai (HiCare-es) B360-ra megjött már OTA-n a B380?
Németek azt írják, hogy március 13.-ig mindenki meg fogja kapni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest