- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külföldi SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgabor94
csendes tag
válasz
ORCA58 #23966 üzenetére
Szerintem majd most tesztelgetni fogom mitől lehet. De valami Google-el kapcsolatos dolog lesz, vagy szinkronizálás. A helymeghatározásra azért nem gondoltam, mert mint fentebb is az ábrán látszik hogy a gps csak akkor volt aktív, mikor a kamerát használtam. Vagy ettől függetlenül is beakadhat a helymeghatározás? Meg majd megpróbálom hogy éjszakára a wifit bekapcsolva hagyom, meg pár beálltást átnézek.
-
stigma
addikt
válasz
ORCA58 #21480 üzenetére
Köszi szépen a segítséget van amit kipróbálok, de mindent azért nem akarok kikapcsolni.
- Google Play auto frissítés => szerintem ez ki van kapcsolva, mert csak wifi-n frissít neki, addig max az értesítés jelenik meg neki.
- AUto Backup => ez jó kérdés megnézem neki, ezt tényleg ki lehet kapcsolni mert neki szerinte nem annyira fontos.
- Auto szinkronizációt nem akarom kikapcsolni, max egy részét csak amiket mondjuk nem hasznl pl.: play filmek ilyesmi -
nrg_52
addikt
válasz
ORCA58 #20589 üzenetére
Miert is ne? Pont ezek a tulajdonsagok teszik alkalmassa a feladatra, plussz nehezen parolog. Nem raonteni kell. Kiprobaltam ovatosan a felesegem ceges telojan. A3 2016, hirtelen kenyszerbol egy alphara valo uveg ment ra ket szelen meretes csikokkal, ~3mm. Elsore egesz jo az eredmeny, az ido meg vagy igazol, vagy megcafol. 😂
-
Sanki
addikt
válasz
ORCA58 #20477 üzenetére
Linkesítve a kép. A kephost.com-mal mostanában bajok vannak.
Nálam is néha látszik a kép, néha pedig nem. -
Adami83
tag
válasz
ORCA58 #18019 üzenetére
Na de most ez így elég gázul néz ki szerintem
Csak hogy a merül nem merül témához is hozzászóljak. Nekem utoljára verzióváltásnál volt fr. A b381el merült nagyon éjszaka 8óra alatt majdnem 20%ot de szerencsére pár napra jött a b389 és az meg ia oldotta a problémát. Most 1-2%nál megint nem merül jobban éjszaka
-
dave0825
őstag
válasz
ORCA58 #16287 üzenetére
De ott legalább meg lehetett külön app-pal, Honor-ra még nincs rendesen működő Xposed. Tudom, hogy ez nem a Huawei-nek a hibája.
(#16288) atillaahun: hát utána kéri, de ha kikapcsolod, már lehet is törölni a rendszert, ha esetleg ellopnák, vagy ilyesmi. Mondjuk ha lemerítik, akkor is kikapcsol, tehát sokkal nem véd többet, ha jelszóval engedné csak kikapcsolni, de legalább +1 biztonság.
-
istnag
addikt
válasz
ORCA58 #11918 üzenetére
Szerintem Neked üldözési mániád van. Most már két helyen van kontroll az appoknál, Huawei/Honor -nál. Egyrészt van a Huawei saját Telefonkezelő app-je, amiben beállíthatod, hogy mit zárjon be és mit sem, másrészt van az Android Doze mode, ami sokkal szigorúbb lett a Nougatban. Itt is megadhatod neki, hogy melyik programoknál mellőzze a optimalizálást,ami nem azt jelenti, hogy, azt semmi esetbe nem fogja kilőni. Amúgy sincs tényleges multitasking szinte egyik rendszeren sem, csak a BB -n volt ez, itt már csak bizonyos program szálak maradnak ébren,ha háttérbe teszel valamit, mint iOS-on is.
-
Sragi
őstag
-
gery2123
őstag
válasz
ORCA58 #11635 üzenetére
Érdekes ez a dolog amúgy, mert lehet kíméli az akkut, de nekem fobtos, hogy minden mentve legyen.
Mennyire kényelmes volt honor8 -al is, hogy csak ráböktem a fiók visszaállításra és szinte mindent onnan folytattam ahol abbahagytam.
Lehet, hogy egy nap 30 perccel kevesebb lesz a SOT, de nekem ennyit megér. -
Semm1
tag
válasz
ORCA58 #11005 üzenetére
Nekem egyelőre tetszik, nem is az hogy látom a szabad 2 GB-t, hanem hogy mikor rá döbbentem másfél hét után hogy még nem kellet újra indítani, vagy tisztítani.
Jó, nekem nincs olyan fontos appom ami miatt zavarna...
4-5 nap alatt simán, szép lassan, és ha nem jutottam valamiért odáig hogy foglalkozzak vele alt jöttek a hibák emiatt, telefonálás megszakad, mikor gyors kellene valami nem tudok rá keresni, navi lefagy...
-
ThorsHUN
őstag
válasz
ORCA58 #10579 üzenetére
Kb masfel eve csinalja ezt felesegem p8 lite-ja a hangouts-al. Mobilneten nem frissit, allandoan kilovi. Akarmilyen beallitast hasznalok. Wifin neha megtartja es atmennek az uzenetek.
Xiaominal Sheratan kollega jart igy a mi 5-tel. Kulso zenelejatszot hallgatott a telefon meg allandoan kilotte.
-
clon
senior tag
válasz
ORCA58 #10375 üzenetére
Igaz. Nem mellékesen azért nem lesz egységesítve, mert akkor valaki fejlesztése lesz az alapja ami mindenki másnak jogdíjfizetést von maga után (amit senki nem akar) vagy évekig tartó pereskedést és a végén büntetést (amiből már kijön a saját fejlesztés is). Az sem elhanyagolható szempont, ha márkát váltasz akkor majdnem mindent meg kelljen vásárolnod ami ugye megint csak az adott márkának üzlet mint kiegészítők eladása
-
Sanki
addikt
Funkciót tekintve ugyanaz. Ha gombbal oldod fel vagy, ha dupla koppal, ugyanúgy kell a jelszó. Ha nincs jelszó, akkor fel tudod oldani a zárat is egy húzással. Volt G2-őm, amit így használtam, pin kód és működött a dupla kopp. Annyi, hogy be kell ütni, jelen esetben is lehetséges lenne ez.
Semmi különbség nincs a gomb és a dupla kopp között. Ugyanaddig jutsz el mindkettővel és be kell ütni a kódot. -
-
-
peanar
senior tag
Igen, vagy gyári vagy semmi
Hasonló anomália fellelhető volt az mm romban is (de mivel senki nem szidta, így sokaknak fel sem tűnt) csak ott a gyári képernyő "kikapcsgomb" hiánya miatt még rosszabb volt a helyzet.
Az android 6-ban akkor jelentkezett (volna) ez a jelenség, ha mondjuk egy okos órával szerettük volna feloldani a képernyő zárat és a gyári szoftveres kikapcs lehetőség hiánya miatt egy utólagos appal kapcsoltuk ki a kijelzőt. Bekapcsolás után ekkor is kérte a pinya koládát, azaz a pin kódot
A fizikai power gomb megnyomásakor viszont android 6-nál is működött.
Szóval mindenkinek üzenem hogy nó para, működik azSzerintem felesleges egymással csatázni, aki türelmetlen, adott egy rém egyszerű lehetőség a B360 rom elérésére, viszont ha nem akar élni vele, akkor meg várjon türelmesen hogy megjöjjön a "jövendő mondó".
Az meg hogy mi volt a samu, sony, lg és társai háza táján...kit érdekel, nekünk h8 telefonunk van, így a huawei/honor által felkínált lehetőségekkel kell élnünk....és valljuk be, azért azokból nincs hiányEz kb olyan, hogy rohadjon meg a win10 hogy "ő" dönti el, mikor akar frissíteni, pedig milyen sokba kerül (bár igaz, sokan szeretnek ott kalózosdit játszani), de mint ahogy ott, így a honor bácsinál is megvannak a kiskapuk...tessék ennek örülni!
De aki továbbra is szarozza a telefont, attol negyen áron bármikor átveszem -
JoeCockBill
senior tag
-
forgonati
őstag
"Nagy baromság a 2,5D üveg az biztos, de nem a gyártók a hibásak, hanem a vevők, hogy megveszik."
Részben egyetértek, viszont a gond az hogy nem sok olyan telefont kapni manapság ami nem elefánt méret, hardveresen nagyon jó, a kamerája is OK, és mégsem kerül egy vagyonba. Hirtelen vagy ötöt tudnék most mondani talán.
Szóval az az user aki nem akar eg zsák pénzt költeni, de mégis szeretne jó telefont az eléggé be van korlátozva... És megveszi a H8-at még ha nem is annyira jön be neki a csúszós sérülékeny üveg, mert sok választása nincs.
Én is egy Oneplus 2-ről váltok, mert bár szeretem, és szerintem teljesen más szint anyaghasználatban (bár ez szubjektiv) de sajnos túl nagy és nehéz. Egy massziv tokkal már 210g a súlya ami bizony rendesen húzza a zsebet. Túl böszme sajnos. -
mb9
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest