- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Bár Huawei P9 lit-om van, de a tegnapi és mai használatom jól mutatja, hogy mennyire függ a képernyő idő a használattól.
Tegnap 93%-ról (ekkor vettem le e töltőről) 72%-ra esett le míg könyvet olvastam rajta. A képernyő használat 2 ó 5 perc lett.
Most 63%-on áll, a képernyő használat 2 óra 18 perc, szinte csak telefonáltam vele. -
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #27633 üzenetére
Korábban a Rocket Dial-t használtam, de tele volt apró számomra idegesítő hibával. Most a True Phone Dialer & Contacts-ot használom, amibe a magyar nyelv 100%-os, nem kevert az angollal. Logikusabb, jobban testre szabható, és szebb is. Valamint hibátlanul teszi a dolgát évek óta.
-
ORCA58
addikt
A P9 Lite telómon vettem észre, hogy azokat az alkalmazásokat, amelyekhez ki lehet tenni widgetet, és persze kis is teszem, nem zárja be. Persze a szükséges beállításokat is megeszem mellette.
Pl. aCalendar, vagy a Chrome.
Kíváncsian várom, hogy az újabb EMUI 8 vajon hogy működik ezen a téren. A képeken nem látni néhány beállítást, ami az EMUI 5-ben volt. Pl. a bezárás képernyő kikapcsolás után. Bár lehet, csak elköltöztették? -
-
ORCA58
addikt
válasz
Darksiders84 #27131 üzenetére
Jó választás, bár a térképben itt is van néha hiba, mint minden más naviban!
Nem szükséges net. Viszont ha van traffic szolgáltatásod, akkor csak bekapcsolt nettel tudja a forgalmi adatokat lekérni. Szoktam használni, hogy ha lehet, elkerüljem a dugókat. Minimális a net adatforgalma.
Fizetés után azonnal megkaptam e-mailben a kódot.
Természetesen ha a google fiókod marad, akkor másik készüléken is használhatod. -
ORCA58
addikt
-
ORCA58
addikt
Nekem is van olyan app, amiben benne van a kapcsoló, hogy állandóan fusson, az fut is ha be van kapcsolva.
A másik megoldás, hogyha az apphoz tartozik minialkalmazás, és egy ikon ki van téve az asztalra, azt nem zárja be. Legalábbis az aCalendart így tudom csak állandó futásra kényszeríteni.
A harmadik, amikor úgy van megírva, hogy sehogy se álljon le. A Sygic nálam ilyen. Ha használom kézzel kell kilőni a végén, mert az bizony az idők végtelenségéig ragaszkodik a már egyszer elfoglalt helyéhez. -
ORCA58
addikt
Rosszul tudod!
Nincs töltésszám! A töltési ciklus nem azonos a töltések (rész töltések) darabszámával! Ezek, ha eddig nem tudtad, most mondom. Li-Po, Li-Ion akkuk. Ami régen volt az mai akkukra már nem igaz!!
Régen az autókat be kellet kurblizni. Emiatt most is így indítod be a kocsidat? -
ORCA58
addikt
válasz
mumtaz #24392 üzenetére
Szerintem semmi esély sincs rá. A korábbi telefonjaimat android 6 alatti, ha rádugtam a tv-re pendrive-ként látta és lehetett róla filmet lejátszani. Az új Huawei teló már nem tudja, gondolom az android nem engedi.
rosejbli
Sajnos nekem sem "legtöbb rádióm" van. Jobb híján jack dugós kazettával használom zene hallgatásra, kihangosításra. -
ORCA58
addikt
válasz
tgabor94 #23956 üzenetére
Kétszer találkoztam nagy merüléssel (P9 Lite). Midkét esetben a Google volt a hibás.
Először a helymeghatározás. Kikapcsoltam, megszűnt a merülés. Pár napra rá visszakapcsoltam már nem merült.Azért ha nem kell, és legtöbbször így van kikapcsolva hagyom.
A második a Play alkalmazás volt. Gondolt egyet, és bekapcsolta az automatikus frissítést (talán egy Play frissítés során) De igazán akkor lett jobb, mikor ismét frissült a play. -
ORCA58
addikt
válasz
Darksiders84 #23456 üzenetére
A számítógépes világban soha sem tartunk fontos adatot CSAK egy helyen. Főleg nem telefonban.
A mentést már a Commodore megszületése előtt "feltalálták".
Mindenki a saját hibájából tanul igazán. Gondolom már van mentésed. -
ORCA58
addikt
Kifutott a szerkestési időm.
Röhejes, de az 500 MB-os Alcatel OT995 még mindig több app-ot tud a memóriában tartani, mint egy 2GB-os Huawei. (lehet a 3-4 GB-os már lepipálná) Igaz ekkor már 50kB alatti a szabad memória, meg már minden szempontból használhatatlanul lassú.ADAM1337
Ha az app úgy van megírva, hogy maradjon a memóriában, (esetleg van ilyen beállítása) akkor nem lövi ki. Vagy van esetleg kirakható Widget hozzá, (ha kell ha nem ki kell rakni) akkor is benn tud maradni, pl aCalenadar. -
ORCA58
addikt
válasz
nrg_52 #23350 üzenetére
Az a szomorú, hogy igaza van.
A Mate 10 reklámfilmjében szerepel, hogy már nem is okos telefon. A többi Huawei sem az, mivel képtelen megjegyezni az appokat, amiket használni akarunk. Ezek szerin ennél butább lesz??Szilasi70
Tudjuk, de a Huweinél ez nagyrészt csak elméletben igaz. A fő, hogy sok sok üres memóriának örülhessen a felhsználó.
Ha rendszeren ránézel egy app-ra, lehet hetekig bent marad. Ha szándékosan nem nézel rá, előbb utóbb kilövi.
Ezt próbáltam, igaz kevesebb memóriával bíró Huawenél, de az elv ugyan az.Kruso77
Éppen fordítva! Az a baj, hogy sok az üres RAM! -
ORCA58
addikt
Sajna hiába is sír miatta az ember. P9 lite esetében béta tesztelőként és máskor is megírtam a Huaweinek, hogy a bezárás kényszerítés csak meggyorsítja az app bezárását. Ha kikapcsolom, akkor is bezárja, 1-2 óra vagy ha éppen olyan kedve van 1,5 nap után. Megjósolhatatlan, hogy mikor, és miért. Viszont volt olyan eset is, hogy egy bizonyos app-ot nem zárta, be hiába is szerettem volna.
Van eset, hogy ki lehet kényszeríteni, hogy ne zárja be. Ilyen pl. az aCalenadr esetén, ha kiteszek egy aCalendar widget-et.
Azt is megírtam nekik, hogy egy Alcatel OT995-ös a 500 MB memóriájába több app. marad akár hetekig is, mint a P9lite 2 GB-jába. De sz....-nak rá.
Szerencsém, hogy nekem nem lényeges, hogy mindig minden üzenetet azonnal lássak, nem lógok a nete, így amire használom 95%-ban megfelel. -
ORCA58
addikt
Cunaja bejegyzéséből vette a linket a P9 topikból. [Oreo]
-
ORCA58
addikt
válasz
stigma #21476 üzenetére
Nekem a P9 Lite-on korábban a Play áruház automatikus frissítésének kikapcsolása megoldotta a gyors merülést. Egy Play frissülés ezt megoldotta, de nem kapcsolom vissza, ha kell frissítek kézzel. A Google féle adatok biztonsági mentését is kikapcsoltam. Az auto szinkront sem használom, szinkronizálok, ha valamit változtatok a naptárban vagy névjegyben. Közösségi oldalak szinte soha sem futnak.
Jelenleg 1600 órája megy, és ha nem nyomkodom nyakra főre van, hogy 3,5 nap után töltöm csak akár 2,5 óra kijelző és 2 óra telefonálás mellet. -
ORCA58
addikt
válasz
fpatrik17 #20567 üzenetére
Esetleg az OTG kihasználása?
nrg_52
Ezt komolyan gondolod, vagy csak vicc? A WD40 nagyon híg olajos folyadék. Az a lényege, hogy minél jobban szétfusson a felületen, a legkisebb résekbe behatolva, és jól kenjen. Biztos nem sokáig maradna benne. Nem hinném, hogy örülnél neki, ha azzal lenne összemaszatolva a teleód. -
ORCA58
addikt
Köszi.
Ilyen és villámos képet sokat látni mostanában a Huawei - Honor topikokban.
Úgy látszik más univerzumban lakom, mert villámot már nem is emlékszem mikor láttam utoljára (némi dörgés hang szűrődött csak el hozzánk) így nem is tudok kísérletezni a fotózásával.
Csillagos ég meg a városban nem nagyon látható. -
ORCA58
addikt
válasz
Csabikavagyo #20476 üzenetére
Egyiket sem látom!
-
ORCA58
addikt
válasz
galuska95 #20237 üzenetére
Itt ilyen nincs. Bár be lehet állítani, hogy mit lőjön ki képernyő kikapcsolás után, ha azt kikapcsolod egy app-nál, az attól még nem biztos, hogy nem áll le. Van egy bizonyos határ, (talán még app függő is) ami felett a kínaiak nem engedik futni az alkalmazásokat, függetlenül a szabad memória méretétől.
Lehet, hogy a tétlenséget nézik, lehet mást nem tudom.
P9 lite a telefonom 2 GB-ot használhatna a rendszer, de 500-600 MB alá még soha sem ment a szabad memória, bármit is próbáltam elkövetni. A 7-es droiddal ezen a téren legalább jobb mint a hatos volt.
Az Alacatel OT995 csak 500MB-os volt (most is az), de az az utolsó bitig képes volt kihasználni a memóriát. Most is több appot tud a memóriában tartani, min a P9 lite. Az más kérdés, hogy manapság használhatatlan a sebessége (lassúsága) miatt. Az az én szerencsém, hogy az általam használt programok még beleférnek a keretbe. -
ORCA58
addikt
Esetleg Ultra energiatakerékos mód. Telefon SMS megy. Kirakod a képernyőre a fényképező és NAVI ikonját és onnan használod. A helymeghatározás is bekapcsolható, nekem elindult a NAVI (P9Lite), bár csak pár métert próbáltam. Igaz a navi nem éppen a takarékosságáról híres.
Cserébe szinte mindent leállít, ami addig futott. -
ORCA58
addikt
-
ORCA58
addikt
válasz
Cunaja #18161 üzenetére
Aki tud kínaiul megmondhatja a főnöknek is. Egy korábbi azt hiszem Mobilarena riportból tudom, hogy egy kínai férfi. Ha jól rémlik azt hangsúlyozta, hogy mennyire fontosak az ügyfeleik.
Már látjuk semennyire! Ő is felveszi a nagy fizut aztán sz..... az egészre, mint a csapata. Ráadásul azt lehet tapasztalni, hogy egy átlag felhasználó sokkal jobban ismeri a telefonjaikat mint ők.
Viszont nagyon kedves leveleket tudnak írni. Ez is valami! -
ORCA58
addikt
válasz
Adami83 #18083 üzenetére
Ez az átment ronda az biztos. Szerencse, hogy gyorsan lapozgatok, így nincs sok idő nézegetni.
A merüléshez csak annyit, hogy az 1-2 % az a normális. Ha agyon csapnak sem tudom mi okozza néha a "Titanik szindrómát". P9Lite-on a Nugat Béta csinálta nálam. Hónapokig volt fent, mert csak a héten jött a frissítés. Az ég világon semmi különöset nem csináltam a ROM-mal (még FR-t sem). Csak kikapcsoltam egy időre mindent ami szinkronizál, netet használhat a háttérben akkor jó volt, és egy idő után meg is javult. Bármit bekapcsolhattam éjjel mély alvásba ment a teló is. A Play ez idő alatt azt hiszem frissült. Hogy más google szolgáltatás is vagy sem nem tudom, mert nem kérdez csak frissül.
Az csak hab a tortán, hogy a frissítéssel a normál üzemidő sokkal jobb lett. -
ORCA58
addikt
válasz
szendo777 #17863 üzenetére
Régóta olvasgatom a fórumokat, és a Play mint őrült nagy fogyasztó mér többször meg lett említve.
Volt, akinél csak az újratelepítés segített. Vagy ami fant0mi írt. [link]Nekem P9 Lit-on a Béta csinálta. Kikapcsoltam minden automata szinkront, éjjelre WiFit stb. Akkor nem csinálta. Aztán napokkal később ezeket visszakapcsoltam de akkor már jó volt.
Talán közbe a play is frissült, de ezt nem mindig feltűnő.
Oszhgiv
Mikor kikapcsolod a telót, akkor bal alsó sarokban (ha jól emlékszem) van a pipa, amivel az ébresztést kikapcsolt állapotban funkciót ki-be lehet kapcsolni. Alapeset bekapcsolva, így figyelni kell, hogy mondjuk színházban nehogy megszólaljon.Megelőztek!
-
ORCA58
addikt
válasz
#16820480 #17587 üzenetére
P9 Lite-om van, ott tudom nézni.
Összehasonlítottam a Multitasknál és a fejlesztési lehetőségeken belüli Futó alkalmazások szabad memória méretét. A Multitasknál kb. annyival mutat többet, mint amennyi a Beállítások app. mérete. Hogy miért?
Ez persze nem a teljes használat, mert ha a tárolt folyamatokat is nézem ott + 300 MB le van még foglalva. Mindez úgy, hogy gyakorlatilag semmi telepített app-ot nem futtatok most. -
ORCA58
addikt
válasz
#16820480 #16871 üzenetére
Nekem a p9 lit-on soha sem volt FR, még verzió váltás után sem, de volt óriási merülés, ami most nincs, Akkor kikapcsolgattam mindent ami állítólag az androidot nem engedi aludni. (mindegyik Google app-hoz köthető). Pár hónap után visszakapcsoltam próbaképpen mindent, és azóta sem merül drasztikusan.
Viszont egy telefonnál sem tapasztaltam ilyen mértékű merülést (Még Huaweinél sem) ahol Android 6 alatti a szoftver!? Azóta pedig folyamatosan "javítják" a mély alvás funkciót. Talán ez a baj forrása.
-
ORCA58
addikt
válasz
mati12 #16447 üzenetére
Olyanról is olvastam, de nem biztos a Huawei telónál is igaz, hogy ha mkv fájl volt a telefon memóriájában, az zavarta meg. Olyankor abba a könyvtárba ahol az mkv fájl van bele kell tenni a .nomedia fájlt. Ilyenkor alapból nem keresi teló, nincs a filmek listában ,de fájlkezelőből megnyitható.
-
-
ORCA58
addikt
válasz
#95687424 #15525 üzenetére
Na meg azért, hogy náluk vásárolj telefont. Bizonyos esetekben kedvezményesen akár a telekomos árnál (ami drágább legtöbb esetben a piacinál) 50-60%-kal drágábban is megkaphatod. Nekik óriási buli.
Az árat a telefon nélküli 2 éves szerződéshez kell viszonyítani, ahol sokkal nagyobb lehet a kedvezmény e-miatt olcsóbb a más üzletben vásárolni. -
ORCA58
addikt
Aki nem idegenkedik külsős program használattól annak a True Phone Dialer & Contacts [link]
Mióta rátaláltam, semmilyen gyári nem felel meg nekem.
Hátránya, hogy EMUI gyári launcheren a nem fogadott hívás kis piros ikon a gyári tárcsázó ikonján tud csak megjelenni. Ezt már megszoktam. -
ORCA58
addikt
válasz
newman8929 #15327 üzenetére
A P9 Lite-on a MindigTv-nél eltűnik. (Nugat béta)
-
ORCA58
addikt
válasz
Darksiders84 #12744 üzenetére
Egyszer használtam, mert egy hülye ügyfél (akkor még nem tudtam, hogy ő) hívogatott, és többször nem nem szólt bele és ha be le is szólt azt mondta én vagyok. A hangját nem ismertem meg, így letiltottam. Hetekkel később írta e-mailben, hogy hiába hív, mindig letetszem. Ezek szerint arra következtetek, olyan, mint ha kinyomnád.
-
ORCA58
addikt
válasz
istnag #11928 üzenetére
istnag, ctibor, sayCet, goop
Tényleg P9 Lite van, és a sima Messengert-is kidobja, mint sok mást.
Csak az akartam leírni, hogy 3GB-nál (P9) kevésbé, 4GB-nál (Honor 8), meg még kevésbé zavaró, ha a 1-2GB-ot felszabadít a rendszer. 2GB-nál ez már túl sok.
Amíg 2GB elég az alkalmazásoknak, addig a H8 és P9 tulajok még elvannak, ha túl sok alkalmazást nem akarnak együtt futtatni, de ha majd több kell, akkor ott is gondok lehetnek, ha nem változik a memória kezelés.Azt hittem, hogy az 1GB-os G6 után évekig nem lehet memória gondom, és tessék, az új rendszer megcáfolt, ez sajna sokkal kevesebbet bír el, mint az előd, de ez szebb, és sokkal jobb is lenne.
Na de nem panaszkodom tovább, és bízom benne, hogy majd javítanak rajta, vagy nyerek a lottón, és veszek egy P9-et vagy Honor 8-at. Esetleg már P10-et?
Köszi a türelmeteket. -
ORCA58
addikt
válasz
istnag #11919 üzenetére
A tények nem azonosak az üldözési mániával. Itt is és más Huawei fórumban is olvastam, hogy bizony van, hogy leállít bizonyos appokat miközben több mint 1-1,5GB vagy több szabad memória van.
Tudom hol lehet beállítani, hogy ne tegye, de fütyül rá. Ha nem állítaná le teljesen, akkor meg kellene kapni a Messeneger Litera az üzenetnek, de nem jön míg kézzel újra nem indítom. Várhatok heteket akkor sem. Ha 10 percenként jönne az üzenet nem állítaná le, mert használatban van, de van hogy egy napig sem kapok egyet sem. Akkor bizony úgy dönt a rendszer, hogy nekem erre nincs szükségem. A gyári alkalmazások mindig működnek.
Vagy lehet nálad normális, hogy ha egy hívás miatt leáll a zenelejátszó, és az nem indul utána automatikusan újra, mert nálam nem. Egy Alcatel OT995 a maga 500MB ram-jával ilyent nem csinált, és nem is csinál (Poweramp). Több appot tud huzamosabb ideig futtatni mint a P9 lite a 2GB -jával. Tény van olyan alkalmazás, ami úgy működik, ahogy leírtad, és olyan is ami leáll véglegesen, de a memóriában bent marad a futó alkalmazások közt, és csak kézzel lehet újra indítani, vagy törölni.
Több napos tesztben próbáltam a 2 telefont párhuzamosan. Ugyan azokat az alkalmazásokat indítottam mindkettőn. Az Alcatel egyet sem lőtt ki míg a Huawei többet is, többször. Az más kérdés, hogy az Alca a mai appokkal már szinte használhatatlanul lassú, de működött.
Eztekt a 6-ossal is meg-meg csinálta néha, a Béta Nugat pedig rendszeresen.
Ha a P9lite is 3 GB-os lenne, néhány alkalmazással több futna azon is, és ott virítana 1,5-2 GB szabad memória . Volt, hogy addig dolgozgatott az okos szoftver, hogy 1GB volt szabad a 2+ből, azaz szinte csak csak a rendszer futott. -
ORCA58
addikt
Na ezt kellene megértetni a Huawei-nél is!
clon
"úgyis ki fogja lőni az okos rendszer" Ez a Huawei és Honor készülékek hibája. Gyakorlatilag újra kitalálták a TaskKillert, mai az android energia felhasználásának a fő ellensége! A készülék eldönti, hogy szerinte melyik app-ot fogod használni. Ha csak akkor zárná be az alkalmazásokat, ha be van kapcsolva a Bezárás a képernyő kikapcsolása után, akkor nem lenne semmi gond, de hajlamos azokat is bezárni, -a jó ég tudja milyen logika szerint- aminél ez nincs engedélyezve. Konkrétan, a P9Lite esetében egy Messenger lite-ot, ami azért fut, hogy a gyerekek elérjenek, naponta 5-10 néha több alkalommal meg kell nyitni, hogy ne záródjon be, vagy ha már bezárta, újra fusson: Na ez az igazi energia pazarlás.
A minap nyilatkozták a Huaweinél, hogy a "4GB mindenre elég". Úgy még nagyon sok is, hogy abból 2-2,5 GB-ot az OKOS RENDSZEREÜK nem enged használni. A Honor 8-on a 3GB-ot meg lehet tölteni? Mert a P9 Liton a 2GB-ot még nem tudtam, nem engedte.
Persze van aki örül ennek, mert mindig azt nézi mennyi a szabad RAM.Szinte semmit nem kellene tenniük, csak ezt kikapcsolhatóvá tenni (elméletileg ha nincs bekapcsolva az energia takarékosság így kellene működnie) Akkor tökéletes készülékeket gyártanának.
Pár éve a Xiomi telefonoknál lehetett olvasni, hogy ezt-azt leállít ha akarod ha nem . Akkor 3. volt a gyártók rangsorában. Most hol tar? Pedig nagyon kedvező még mindig az ára. -
ORCA58
addikt
válasz
glacious #11665 üzenetére
Nem mindig, csak ha olyan funkciók vannak bekapcsolva, amik használnák Wi-Fit akkor jelzi bekapcsoltnak.
Már több Huawei fórumban is volt róla szó. Nekem is azt jelezte az akku diagramnál, hogy folyamatos a Wi-fi, de most nem. Nem találom mi volt az oka, talán a biztonsági mentés, vagy a helymeghatározás?newman8929
A Wi-fi + nálam még soha nem volt bekapcsolva.Becksman
Mivel zárod le a képernyőt? Ha külső app-al akkor mindig kérni fogja a kódot. Ha jól rémlik Honor 8-ban is van a minialkalmazásoknál képernyő lezárás ikon. -
ORCA58
addikt
Az telefon adatok mentése a Google fiókra. Sajnos telefontól függetlenül előfordul egy-egy esetben , hogy miért a fene sem tudja, egy éjjel majdnem teljesen le tudja szívni az aksit. Máskor pedig szép csendben el van a háttérben. Én azóta nem hagyom bekapcsolva, mióta nekem is lemerítette teljesen az aksit.
gery2123
Tudom, hogy jó dolog lehet, de nekem még sohasem állította vissza semmit, pedig ráérős időmben direkt próbáltam is! Ha nem lett volna a Huawei mentés, semmi nem maradt volna meg, nem bízom benne. Ugyan úgy cserben hagyott, mint a Google névjegy mentés, már többször is, ahol eltűnt néhány munka miatt nagyon fontos, majd néhány csalási névjegyem. A telefonon nem töröltem semmit, csak egy-két adatot bővítettem, és szinkronizáltam. Szinkronizálás előtt megvoltak. Ezt google naptár mentés is eljátszotta már velem. A jelenlegi és a korábbi telefonomon is. -
ORCA58
addikt
-
ORCA58
addikt
Nem azzal van a baj, hogy a program felügyeli, hogy feleslegesen ne fussanak alkalmazások.
A gond az, hogyha az EMUI 5-ben ott a lehetőség, hogy beállíthatod, hogy melyik alkalmazásokat zárhatja be és melyiket nem a képernyő kikapcsolás után, de ezt nem veszi figyelembe. Pontosabban, ha a bezárás engedélyezve van, akkor hamar bezárja, ha nincs akkor is bezárja, ha úgy gondolja, nem használod elég sokat.
A P9lite telefonból mivel cska 2GB-os (ezzel büntetik a magyart) jelenleg buta telefont csinál, mert csak a gyári alkalmazások futnak folyamatosan. A Messenger lite csak akkor marad a memóriában ha folyamatosan ránéz az ember, vagy állandóan üzenetet kap. -
ORCA58
addikt
Legyen igazad, de kétlem a Huawei jelenlegi durva memória ürítési mániája miatt.
A Zenfone valószínű azt is bent tartotta, amire csak egy egy rövid időre volt szükséged. A Huawei, pedig hajlamos lelőni fontos appokat, ha úgy látja nincs eléggé sok üres memória.
Egyáltalán ha akarod meg tudod tölteni a memóriát úgy, hogy a csak 400 MB maradjon szabad, és azt tartja is? -
ORCA58
addikt
válasz
kicsigal #10737 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. Mindkét formában létezik. Ha bemész a memória tisztításba. Jobb felül fogaskerék, azon belül memória tisztítás fehér lista. Ez a korábbi lista.
Ez együtt változik a "bezárás képernyő kikapcsolás után" beállításaival, csak itt azt van bekapcsolva, amit meg szeretnénk tartani. Hogy ennek ellenére kilövi vagy sem, arra sajnos nekünk nincs befolyásunk. -
ORCA58
addikt
válasz
sharp4 #10573 üzenetére
A kínaiak nem tanulnak más hibájából. Ha jól rémlik a Xiaominál olvastam korábban , hogy rendre leállítja a programokat, nem működnek a widgetek stb. úgynevezett energia takarékosság miatt. Meg lehet nézni, mennyit esett vissza a rangsorban, pedig most is nagyon kedvező az árfekvésük.
Erre a Huawei is elkezdi ugyan azt. Nem lepődnék meg, ha sokan elpártolnának tőlük. Ott vannak a beállítások az Akkumulátor menüben, de csak dísznek, mert hiába kapcsolgatod, úgysem azt csinálja.
Jelezheted 1000-szer, szerintem nem fogják megcsinálni. Mikor észbe kapnak, már késő lesz. -
ORCA58
addikt
válasz
sharp4 #10373 üzenetére
Gondolom a korábbi telefonodban Qualcom chip volt, ebben meg Kirin. Más a gyors töltés szabványa.
Ez a mai "korszerű, fejlett ?? és modern" világ egyik nagy buktatója. Minden gyártó a saját ötletét akarja használni, nincs egység semmiben.
Huawei -Honor gyorstöltő!
Pár év és az sem lesz mindegy, hogy a x gyártó kávéját milyen pohárba töltöd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby rádiós topik
- BestBuy ruhás topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest