- iPhone topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaRka94
senior tag
-
fdisk
őstag
válasz sanyika987 #17195 üzenetére
Érdekes, de nekem sehogy nem megy fel.
De nem is hittem, hogy jó lesz, mert ez ugyan az mint az ff-en keresztüli.
Azok meg nem mennek fel csak twrp-vel. (kivéve a pv végűek)A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
válasz sanyika987 #17190 üzenetére
És hogy ment fel?
Twrp vagy szerviz menü?A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Sanki
addikt
válasz sanyika987 #17190 üzenetére
Olvasd el a leírást, abba van egy update zip és egy hw-eu zip, kell mind a kettő.
-
nrg_52
addikt
válasz Vitya103 #17187 üzenetére
Nem, de 99.9%, hogy ugy sem fognak ezek felmenni. Ezt pedig arra alapozom, hogy a gyari frissitonek nem tetszenek ezek a csomagok, marpedig a modszer ugyanaz ennel is, mint a proxysnal, csak mas modon veszed ra a gyari frissitot arra, hogy meglassa a frissitest.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Sanki
addikt
válasz sanyika987 #17182 üzenetére
Mind a két fájlt felraktad?
-
sanyika987
aktív tag
válasz sanyika987 #17179 üzenetére
feltettem így fel is ment újra indul de ki írás alapján b360 van most én baxtam el valamit??
iphone 14
-
sanyika987
aktív tag
csak az ugrade.app van a csomagban ez normális??
igaz az 2.8gb
meg egy full_mainpkg.tag fájliphone 14
-
nrg_52
addikt
válasz peanar #17160 üzenetére
Egyetertek azzal amit mondassz, en sem csipazom az indokolatlan sz@rozast. Nalam mas a helyzet: csak a nagyobb merules miatt ment egy fr, semmit nem allitottam vissza, 0-rol ment minden, amit lehetett folosleges dolgot letoroltem, amit nem, azokat tiltogattam (oszes googles sz@r, stb. ), auto szinkronizalas, auto frissitesek, stb. tiltva. Igy is rosszabb (nem rossz, csak rosszabb) az akksi ido, mint az elozo verziokon. Most atlag 4-5H sot, elotte 5-6 volt, pedig nehany verziot fr nelkul ugrottan, wipe cache volt persze.
#17171: szerintem sem fog menni, ugyanazok a csomagok mint ff-ben, de proba cseresznye. 😊
#17170: igen jo lenne, csak sajnos javareszt nem mennek fel ugy, csak manualisan kicsomagolva szervizmenubol. 🙁
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
Honor 8 B389 dload mappás telepítés , saját felelősségre lehet próbálkozni
FRD-L19 / FRD-L09 !
Készüléknek megfelelő verziót töltsd le.
> visszajelzés a telepítésről még nincs ![ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz sanyika987 #17167 üzenetére
Lehetséges, viszont nem lehet felrakni még.
Ezért mondtam, hogy a PV végűt rakd fel, csak azt tudod felrakni. -
Sanki
addikt
válasz sanyika987 #17161 üzenetére
Azt hiszem ennél kell, a 3 gombosnál nem muszáj sd-re tenni.
-
Vertigo
aktív tag
#17158 Settings>Update kornyeken talalni rend szerint (most mar talan majdnem mindenre megerkezett)
Kozben felraktam en is, kb 1 het alatt a kovetekezoket tapsztatltam:
- favorite rendezes -> nem javult
- nehany appnal splashscreen anomaliak -> nem javult (mondjuk amig csak a SS, nem hatalmas a gaz)
- akksi merules nalam eddig nem valtozott, 1-1.5 nap huzos hasznalat mellett (atlagosnal 1.5-2)
- eroteljes laggal eddig nem talalkoztam, egyedul FB es tarsai APP-ok kornyeken futottam bele bosszantobb laggokba (droidhoz kepest elegedett vagyok evvela reszevel, remelem fel ev mulva sem lesz rosszabb)
- auto foto mod, meg mindig hulye (allandoan a vilagos kepet preferalja, meg a dinamikatartomany rovasara is, amihez tag blendevel es hosszu expozicioval probalkozik -> beegett, bemozdult vacak kepek szetmosva zajszuressel, de ahogy nezem masok fotoin is ugyan ilyen, pedig a vas nem lenne rossz, meg manualba kategoriakkal jobbat lehet csinalni mint autoba... marmint nem nappali napsutotte kepekrol beszelek, mert arrol egy 10eves webcam is "jot" csinal)[ Szerkesztve ]
-
peanar
senior tag
válasz nrg_52 #17147 üzenetére
Az a bosszantó, hogy sokan nem is tesznek ellene (egyértelműen user error), ha a helyzet/aksi fogyasztás megkívánja, akkor egy wipe data nem a világ vége mint ahogy a be kell állítani mindent újra sem az.
Persze, mindenkinek más a felhasználási szokása (ahogy te is írtad), illetve nincs két egyforma telefon sem (van amelyiken ez a rom, van amelyiken a másik ketyeg jobban/ ezért is írtam ezt is már többször, hogy mindenki tapasztalja ki, hogy neki illetve a telefonjának melyik a legjobb...) de aki nem hajlandó megadni a telefon/adott romnak az esélyt, nem áldoz rá kb. fél órát, az ne sírdogáljon illetve ne sz@rozza le az adott romot, mert ettől feláll a hátamon a szőr (legyen az akár B131, B360? B380, 381 vagy akár régebbi romok). Aki viszont ezeket a lépéseket végigcsinálva véleményezi a romokat, azelőtt persze -
Sanki
addikt
válasz sanyika987 #17158 üzenetére
Szoftverhez link, a pv végűt szedd le.
http://hwmt.ru/hwmtsite/firmware-database/?firmware_model=frd-l09c432&firmware_page=0Itt pedig leírás, első módszer szerint:
https://m.prohardver.hu/tema/honor_8_tudnivalok_leirasok/hsz_19-19.html -
-
dave0825
őstag
válasz fant0mi #17155 üzenetére
Nekem sem volt gond LG tv-vel, többször is használtam, 3x néztem screenshare-en keresztül 45 perces sorozatot. A hang késett egy kicsit (showder klub-nál lehetett észrevenni, az ugye magyar), de az a távoli wifi miatt volt csak. B380-on vagyok.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Zsozsoka 74
senior tag
Akkor ha jól olvasom akkor inkább érdemes a B360 - on maradni vagy B381 - ami még talán sot időben is megfelelő..
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
atillaahun
veterán
Megosztanék egy akksi kímélő tippet, annak aki még nem ismerte volna. Én is véletlen pipáltam csak be valamelyik nap: Beállítások > Mobil adat > fogaskerék jobb felül > Zárképernyő adat használati emlékeztető.
Ez feloldáskor kitesz egy értesítést az előző feloldás óta eltelt idő alatt mobil adatot használó app-okról. Megnyitva pedig megjelenik a részletező.
Tehát lehet látni végülis mi zabált/ébresztgetett míg aludni próbált a telefon.
Az egyszerűbbik megoldás hogy végleg elveszitek tőle a netet, ha olyanról van szó, ami teljesen indokolatlanul használja.
A bonyolultabb hogy feltesztek egy tűzfalat (AFWall+) 2 profillal. Egy a bekapcsolt képernyőhöz igazítva, a másik kikapcsolthoz és automatizálóval (Tasker) kapcsolgatjátok a profilokat a képernyő állapotához kötve.Nálam a legnagyobb háttér fogyasztók a GMaps, Youtube és GPlay voltak, amiktől nem lehet teljesen elvenni a netet, viszont teljesen indikolatlan hogy a háttérben forgalmazzanak.
-
nrg_52
addikt
válasz peanar #17146 üzenetére
Felolem meg 10x leirhatod, hogy nalad nem rosszabb, szivbol orulok neki, de nalam akkor is rosszabb, ugy hogy az android rendszer normalis mertekben fogyaszt. Nem egyformak a felhasznaloi szokasok, ennyi. No offense! 😀
[ Szerkesztve ]
-
peanar
senior tag
Sziasztok.
Továbbra is sokan "sírnak" a B381 rom miatt, ezért ismételten leírom, hogy a rom fogyasztásban semmivel sem rosszabb az elődeinél (persze masban sem)!
Nekem B380 volt fent előtte (bizonyos okok miatt kapott egy wipe data-t) majd pár nap után manuálisan raktam fel a B381 romot és az ég világon semmi baj nincs vele! Az utolsó töltéssel 2nap 11 órát ketyegett el 3 óra kijelző idővel (most van 12%-on). Mint ahogy annó már írtam, 4 email, 4 chat app, 2 vírusirtó és még jó pár alkalmazás ami folyamatosan fut, BT nap 24 órájában be van kapcsolva, napközben 2 órával tartja folyamatosan a kapcsolatot (igaz, 24 orán keresztül csak az egyik megy).
Feleségem telefonján B360 volt fent korai frissítéssel, arra ota-n ment fel a B381.
Valóban elkezdett zabálni az android rendszer (jobban, többet mint kellett volna). Tegnap csináltam neki egy wipe data-t, majd SZIGORUAN CSAK 1-2 DOLGOT VISSZA ÁLLÍTVA BIZTONSÁGI MENTÉSBŐL (hívás lista, sms-ek, asztal ikonjainak elrendezése) szépen mindent újra letöltött a playről és beallítgatott magának és már minden szép és jó 😉 -
nrg_52
addikt
válasz sanyika987 #17142 üzenetére
A 380 mar biztos nem a 381 jott tobbeknek.
Hoppa, egyet frissithettem volna mielott valaszolok, bocs. 😁
[ Szerkesztve ]
-
TaRka94
senior tag
B380at csak manuálisan. B381-et viszont nem sokára jelzi lehet hogy telepítheted. Megosztott vélemények vannak. Nekem nagyon merült vele, valakinek viszont jó.
-
Sanki
addikt
A B380-at manuálisan is fel tudod rakni, ota-n valamiért sokaknak a B381 jött egyből.
-
sanyika987
aktív tag
Hali
Vègre honor boldog tulaja lettem
Kivève a dobozból azonnal kaptam a frissítèst b360 ra
Kèrdèsem annyi lenne b380 várható a közeljövőben frissítèsben?
Vagy csak mókolással lehet feltenni??iphone 14
-
D4ni
őstag
válasz Zsozsoka 74 #17133 üzenetére
A machine learningre gondolsz, de az ebben nincs . Mate9-től elérhető .
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
cozmo
őstag
válasz Zsozsoka 74 #17137 üzenetére
Ne is mondjátok. B131-en vagyok, és állandóan bezárogatja a strava-t. Agyamra megy a rohadék...
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz atillaahun #17135 üzenetére
Általában mindegyik agresszív(legalábbis sok telóról olvasom hogy zárogatja) még a xiaomi is szereti bezárógatni.
[ Szerkesztve ]
-
raven24
tag
Kirin 960-tól van ez az algoritmus, tehát nincs.
iPhone 14 Pro Max Deep Purple Eladó parfümök!! Nézz be hozzám!
-
atillaahun
veterán
Van, úgy hívják EMUI. Épp csak alólad nem lövi ki az alkalmazásokat. Amúgy egy túlhozott agresszív kínai fos memóriakezelésben.
-
TaRka94
senior tag
Hát be lehet állítani hogy bezárogassa automatikusan a nagy fogyasztású alkalmazásokat.
-
Zsozsoka 74
senior tag
Lehet hogy hülyeséget kérdezek de ebben a teloban is van olyan optimalizáló algoritmus mely megakadályozza a telefon belassulását?
-
dave0825
őstag
válasz Vitya103 #17129 üzenetére
Megtetszettek az új funkciók, meg a sok külső változtatás, így nem. Általában naponta töltöm, mióta B380-on vagyok, de már megszoktam. Meg igaz, hogy mostanában sokkal sűrűbben használom a mobilnetet, vagy legalábbis bekapcsolva be van (elég sokat kaptam), és gondolom ez is meríti elég jól, de előtte sem volt meg a B131 szintje.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
mezaron
csendes tag
-
nrg_52
addikt
válasz TaRka94 #17109 üzenetére
Nekem 4-5, de 380 alatt meg 5-6 volt.
#17106: eros napfeny alatt mi olvashato? Szerintem rendben van. A wifit sem neveznem gyengenek, inkabb atlagosnak. Lattam mar en is erosebbet, de gyengebbet is. A gyari rom is a legstabilabbak, leggyorsabbak kozott van amit az utobbi evekben lattam, de nyilvan megdoccenteni meg lehet mindent. Pl. a p10 erosebb hardveresen de a debreceni euronicsban kiallitott darab sokkal docogosebb volt, mint a nalam levo honor 8. A vodafonnal kiallitott s8 szinten. Nagyon jo kis telefon ez ennyi penzert. 😊
[ Szerkesztve ]
-
bear_
aktív tag
Pár észrevétel három nap használat után:
- Gyenge a wifi: ezelőtt egy nubia z7 minim volt, azzal a kert végében a háztól 20m-re is volt jel, itt már a ház mellett is alig van.
- Napfényben nem olvasható túl jól a kijelző
- A gyári ROM nem túl fluid, néha be-be röccen
- idegesítő az üveg hátlap, nagyon csúszkálPozitívumok:
- Jó az akksija. 7-8 óra SOT-ot simán tud.
- A GSM antenna is fasza. -
7Heads Drago
veterán
-
Yasuo
aktív tag
válasz daver88 #17097 üzenetére
Igen, mobilcornertől rendeltem, és ajándékként volt a dobozban headset, és tok. Bocsi, ezt kifelejtettem. Ez az a tok, ha valaki szeretne rendelni!
-
daver88
aktív tag
válasz BirgiV #17100 üzenetére
kínából ezt a fülest ajánlják most bestbuy-ként minőség szempontjából...de amúgy persze, bármilyen 3,5 mm-es jó bele..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Honda topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest