Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BirgiV
csendes tag
Bármilyen headset jó hozzá,ami 3,5mm jack csatlakozós?
Vagy érdemes Huawei-t vagy vmi gyárit venni,már ha létezik olyan. -
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Lassan két hete, hogy megvan nekem is ez a telefon, ezért szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat.
Az első 2-3 napban nagyon rosszul teljesített nálam az akkumulátor, de ez azóta hál' istennek rendeződött, és simán kibír 1-1,5 napot egy töltéssel. A gyorstöltés egyszerűen szuper dolog, 1-1,5 óra alatt teljesen feltölti a telót. Az üveg hátlap valóban nagyon csúszós(és nagyon gyönyörű is), de ezt egy tokkal orvosolni lehet. Ha már tok, akkor szeretném megemlíteni, hogy a Nilkin natural TPU tok nekem egyáltalán nem vált be. Ez a 2 hét után szinte teljesen kinyúlt, nem passzol annyira, pedig nem sokszor szedegettem ki belőle. Egyedül a csatlakozóvédő sapkák, valamint az oldalt elhelyezkedő csúszásgátlókat tudnám felhozni előnyként. Ez a tok helyett már a dobozban mellékelt gyári Honor tokot használom. Sokkal jobb minőségűnek tűnik, nem nyúlik, a kivágások is a helyükön vannak. Gyorsaságot tekintve nem lehet rá panasz, egy akadást se tapasztaltam ez a 2 hét alatt. A fényképezőgép képességi messzemenően átlagon felettiek, igazán szép képeket lehet vele lőni, az OIS hiányát sem lehet érezni.
Eddig teljesen elégedett vagyok vele, remélem ez nem fog változni. -
BirgiV
csendes tag
Nagyon hajlok a Honor 8-ra,de láttam,hogy hamarosan megjelenik a Honor 9.
Szerintetek érdemes megvárnom?
Az ujjlenyomat olvasó elvileg előre kerül és ha navigációs gombként is használható mint a P10-nél,az nekem bejön.
A nagy kérdés,az ár,mert az egyik cikkben 100ezret írtak,de nem tartom reálisnak,mert a 8-as is 140-150 körül kapható még mindig. -
nrg_52
addikt
válasz
atillaahun #17089 üzenetére
Mar azt hittem, hogy a honor 8-nak.☺
-
nrg_52
addikt
válasz
atillaahun #17087 üzenetére
Minek a hatlapja muanyag?
-
-
BirgiV
csendes tag
válasz
atosan #17076 üzenetére
A 111 is nagyon jó ár nem,mintha az e-digitalnál pl 150 lenne.
Lehet még egy buta kérdésem?
Hajlok nagyon erre,mi a különbség a sima és a premium Honor8 között?
A memória különbséget látom,de más-más van egyik meg másik oldalon,főleg kamera ügyben.
Szóval,ha segítetek,azt nagyon megköszönöm.
Amúgy a premiummal szemezek,nekem nem kellene a dual sim,de úgy látom "sima" nincs. -
atosan
veterán
Érdekes a Médiamarkt. A fekete H8 102egynéhány ezer a kék meg 111egynéhány ezer.
-
Pankiii
tag
válasz
atillaahun #17072 üzenetére
most sem jo :S
-
törölt tag
Jön a nyár ami hozza az erősebb napsütést, ezért felhúztam maximumra a kijelző fényerejét. Azt hittem (Android 7.0) még mindig nem lehet kikapcsolni az automata fényerőt de észrevettem, hogy alkalmazások veszik lejjebb pl. Chrome. Erre van megoldás, hogy minden esetben azonos legyen a fényerő?
-
BirgiV
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődöm itt is.
A P10-el szemezek,de képbe került a Honor8 is.
Számomra a legfontosabb,hogy jó kamerája legyen és persze az ár sem mindegy.
A Honor azért 50-60 ezerrel olcsóbb.Köszi a javaslatokat!
-
7Heads Drago
veterán
Jó kis app-ot találtam. Igazi akkugyilkos.
5 óra alatt majd 2000 mah nyelt le. [link] -
Pankiii
tag
Hello!
Teso most vett egy Honor 8-at, beállítgattuk, viszont az alkalmazásfrissitő (Google play) nem talál frissítéseket. Rámegyek hogy google play-->Saját alkamzások---> és itt frissités keresés ilyesmi. De azt irja nincs elérhető frissítés. De ha megnyitok egy alkalmazást youtube pl akkor meg kiírja hogy van frissítés és frissítsem. Érdekes.... EMui 5.0 amúgy, azt már sikerült frissíteni -
TaRka94
senior tag
Telekomosok, lehet tudjátok. Mobil L Mobil XL - es előfizetéssel rendelkezők nyárra aug. 31-ig korlátlan netet tudtok igényelni. Telekom alkalmazás - - >előfizetés testreszabása-->mobilnet menüpont alatt.
-
MAX84
csendes tag
válasz
tsabo_84 #15453 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is ehhez hasonló problémám van
De nem segített az újraindítás, sem a rendszer visszaállítás
Péntek este van, teló lerakva. Egyszer csak látom h újraindul - világít a kijelző. Aztán be sem töltött, s újra meg újra... Közben iszonyat forró lett. Nem bírtam vele mit csinálni. Kikapcsoltam, de magától újra be.
Reggelre be volt kapcsolva, viszont wifi-t nem lehet bekapcsolni. Rányomok, egyből vissza kikapcsolja magát. Csináltam egy mentést, gyári adatok visszaállítása, semmiugyan úgy nem lehet bekapcsolni, cserébe megint újraindul, s iszonyat melegszik.
Találtam egy p8 lite hibát, ahol bluetooth használat után csinált wifivesztést. Így visszagondolva tegnap este használtam először bluetoothot (1 hónapos a készülék)
Sajnos nincs ötletem, kedden szerviz lesz, addig meg hááát
semmi...
alza.hu-n vettem, gyári garis, így viszem a József krt. 17-be
-
pászka
tag
válasz
Zsozsoka 74 #17029 üzenetére
Egész nap nem volt töltőn direkt nem raktam rá mert olvastam itt hogy sokaknak gyorsan merül és kíváncsi voltam hogy mi lesz. Most hogy egy éjszakán is túl vagyok szintén pozitív a dolog, mert este 9 körül feltöltöttem 96%-ra majd egy kis netezés után pontban fekvésnél megnéztem hogy 86%-on volt. éjjel fél kettőkor felkeltek a gyerekek ezért nem tudtam visszaaludni így hát szintén olvasgattam meg nézelődtem a telón kb fél órát. Reggel a kelésnél 82%-ot mutatott. Nálam a mobilnet és a wifi a bluetooth állandóan be van kacsolva és két sim-is folyamatosan elérhető.
Szerintem a waze-nál azért fogy gyorsabban az aksi mert folyamatosan ébren tartja a kijelzőt és full fényrőn kicsit többet fogyaszt.
-
Sanki
addikt
Frissítettem az összefoglalót:
- új pont: gyakran ismételt kérdések (ha esetleg valamit kihagytam szóljatok nyugodtan)
- főcímek betűstílusa megváltozott
- bekerült egy figyelemfelkeltő szöveg az összefoglaló elejére -
TaRka94
senior tag
Máris jobb b360. Este leraktam 53%-al,2kor felkeltem, eljöttem dolgozni, most ment le fél7kor 52-re.pedig megy a bt meg zene a telefonról.
-
Sanki
addikt
(#16985) Timoboy: nem lehet, hogy valami speciális indítás kell a hangfal esetében? (Nekem pl. az awei fülhallgatót nem csak úgy be kellett kapcsolni.)
(#17025) kovacsla: automatán ilyet sajnos nem tud gyárilag a rendszer.
(#17030) jololo89: Összefoglalót olvastad? Ugyanis benne van a rollback rész, downgrade.
-
daver88
aktív tag
nekem is tegnap ment fel a b381 és úgy rémlik, valaki írta korábban, hogy rengeteget merült neki éjszaka, még repülő módban is...
most direkt néztem én is, de nálam csak 2%-ot csökkent két kártyával és a Wi-Fi-vel.. -
fant0mi
őstag
Waze es B381. A Wazebol kilepe utan van, hogy a helymeghatarozas ikonja az ertesitesi savban marad. Akkor is megmarad neha, ha kisoprom a memoriat. B360 alatt flottul mukodott. Csakmondom.
-
jololo89
tag
Sziasztok!
Nekem tegnap frissült OTA b381-re. Úgy emlékszem b360 volt előtte.
Meg tudnátok mondani, hogy mire érdemes visszamenni, milyen módszerrel? Független Telekom-os.
Köszi! -
pászka
tag
Szóval B381 első napi használat után nem merítette a telefont jobban mint általában. Reggel 6 óta folyamatos mobil net, és wifi, egy kis videó nézés, Balatonra másfél órás út folyamatosan wazevel közben zenehallgatás bluetooth-on egész nap, emailezés és egy kis böngészés stb, és este 8-ra értem 10%-ra.
-
dave0825
őstag
Ilyen értékelésű eladótól nem is szabad ebay-en vásárolni (Alin viszont ilyen értékelés fölöttivel még nemigen találkoztam
). Ebay-en 98.8% alatt nemigen vásárolok senkitől. Pont ilyen miatt, persze általában visszakapod az árát, ha reklamálsz, vagy legalább százalékot, de attól még nem az van a kezedben, amit szerettél volna, így megint várnod kell, ha veszel, szóval macerás ilyen értékelésű eladóval üzletelni.
-
kovacsla
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy kis problémám, tanács kéne:
Az egyik SIM céges, a másik magán.
Szeretném a cégest ki-, és bekapcsoltatni automatikusan, megadott időpontokban.
Van erre megoldás? Én nem találtam, pedig nagyon hasznos lenne!
Előre is köszönöm! -
Sanki
addikt
válasz
TaRka94 #17021 üzenetére
Örülök neki.
Nyugodtan lehet kérdezni, ha valami nem világos, az összefoglalóban elég sok minden le van már írva részletesen, de persze, ha még lehet rajta finomítani, akkor csináljuk.@Mindenki: elkezdtem egy "gyakran ismételt kérdések" részt összeszedni az összefoglalóba. Holnap kirakom.
-
Sanki
addikt
Leszedheted nyugodtan.
Összefoglalóban is van pár tok, ott is nézz szét. -
bear_
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég kaptam kézhez a telefont, amit a mobilcornertől rendeltem. Feltűnt, hogy az imei számok és a CE jelzés egy-egy matricával vannak a telefon hátoldalára ragasztva. Ez miért van így? Máshol nem láttam ilyet. Leszedhetem őket?
Másik kérdés: Tokot szeretnék rá vásárolni, a következők közül van már valamelyikkel tapasztalat: 1, 2, 3?
-
Sanki
addikt
válasz
stickermajom #17004 üzenetére
Elvileg, bár azt talán nem csinálja.
Majd holnap kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Külpolitika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- The First Berserker: Khazan
- ASUS ROG Ally
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest