- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
tdhenry #35280 üzenetére
Anno nekem Nokia Lumiával volt ilyen: a második garanciális kijelzőcserekor olyan került bele, ami azonnal karcolódott, mintha nem Gorilla Glass lett volna - ugyanúgy használtam, mint előtte bő 1 évig, ami alatt nem lett karcos. Amit a Gorilla Glass sem szeret, az a homok
-
rosejbli
senior tag
válasz
tdhenry #35280 üzenetére
Nem valószínű, szimplán annyi lehet, hogy más széria.
Gondolom ha eddig nem használtál semmilyen védelmet, akkor nem most foglak meggyőzni, de szerintem érdemes rá üveget rakni.
Ha nagyon nem szeretnél, még mindig van ez a nanolöttyös technológia, viszont azt havonta újra kell kenni és nagyobb karcolás vagy esés ellen abszolút nem véd. -
nrg_52
addikt
válasz
tdhenry #35144 üzenetére
"A kijavitas vagy kicsereles idotartamaval.." . A Google jobarat.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
tdhenry #35133 üzenetére
Elvileg a kettő egybe van ragasztva, így kapják az alkatrészt, ezt maga a Honor magarország erősítette meg. Azt, hogy ezek itt mit kókányolnak a szervizekben... mert ahogy nézem egy ideje nem cserélnek kijelzőt, hanem kifeszegetik a régiből az akkut. Ami nem biztos, hogy jót tesz neki...
-
west76
aktív tag
válasz
tdhenry #33104 üzenetére
De azt se felejtsük el, hogy mit jelent a teljesen lemerítve vagy feltöltve, mert, amit a telefon mutat, vagy épp nem mutat, az nem az aksi valós fizikai töltöttsége. Az egy viszonyszám, amit a telefongyártó gondol megmutatni a felhasználónak. Mivel feltételezhető, hogy nem totál idióták tervezik a telefonokat és tisztában vannak az aksi működésével, így nagyon valószínű, hogy eleve úgy írják meg az aksi kezelő és visszajelző kódot, hogy normál használattal egy felhasználó ne tudjon kárt tenni. Pl. Amikor már 0%-on kikapcsol a teló, akkor valójában szinte biztos, hogy kb 5-10% valós töltöttsége még van. Amikor azt látod, hogy 100% akkor pedig szinte biztos, hogy az aksi 90% körüli valós töltöttséggel bír. Soha semmit nem szabad 100% kihasználtságra tervezni. 😉 Szóval ez az aksi bohóckodás egy tök jó hoax.
-
Cunaja
addikt
válasz
tdhenry #30791 üzenetére
Akkor egy kis off.
Anyókámnál van a Huawei P7, előző telefonom.
3 és fél éves eredeti akkuval. Simán bírja 1 napig nyomkodással. Mindig úgy töltöttem, hogy rádugtam este és reggel levettem.
Szóval a teória, hogy vegyük le 80-90%-nál, ez nem teljesen igaz.
A P7-et senki nem nyúzta agyon, olyan szinten mint én.
Kb. 200x volt bootloop-ban, illetve 2x totál halott volt. Szervizben nem volt és most is tökéletesen üzemel. (Saját romon).
Az akkut nem érdekli ha rajta marad, mert mikor nektek 100%-ot mutat, valójában akkor van 95%-on. Mérjetek rá.
Az akku a 15%-alatti állapotot nem szereti sokszor. Folyamatosan 10%-alá engedés károsítja már. Ha 5%-alá engeditek folyamatosan, akkor csak 1 évig fogja bírni. Ha 3%-nál teszitek fel, amikor már kikapcsolt, az = az akku megölésével hosszú távon.
Ezek után döntsétek el, hogy mi a jó technika.
A Huawei lelkét eléggé ismerem, nem levegőbe beszélek.
Elnézést a nagy off miatt. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
tdhenry #30592 üzenetére
Azt csak egy nagyon jószívű TMX-es kollegának köszönheted, azért megvonhatták volna a jótállást, ahogy ez szerepel is a garanciális feltételek közt (csak hakan jegyzem meg a keret szervizes ára kb. ~1000HUF, azért nem szaroztak rajta, egyébként tuti elhajtanak). Egyébkét azt hiszem, ha a sérült alaktrészt hivatalos szervizben cserélteted, akkor a többi alkarészre megmarad a jótállás.
-
dussy
őstag
válasz
tdhenry #28851 üzenetére
Ma gyakorlatilag nem volt a kezemben a telefon, SOT 44 perc. Napsütés, szabad ég alatti, teli térerővel, semmi ingázás.
@athomi: amikor 5-6 hónapos volt a telefon nem volt ilyen gondom. Nem gondolom, hogy a frissítések okozzák, szimplán az akku élettartama erősen romlik.
@Corsa02: köszi a wifis trükköt, ez így működik is. A WIFI+ is jól tud ezzel működni?
-
rosejbli
senior tag
-
Zeki
nagyúr
válasz
tdhenry #26973 üzenetére
Kérdés hogy van beállítva a szoftver, az a 100% nem-e csak 90 alapból.
Mert azért ismerek embereket, akiknek évek óta éjjelre töltőn a teló, és mégis bírja. Igaz ők nappal sem gyilkolják az akkut fészbúkkal/ messengerrel/játékokkal/musicalyvel. Vannak akiknek ez a legfontosabb, hogy 2 percenként megnézzék mi van a falon, meg azonnal kapjanak értesítést. A lányom is ilyen, a wc-re is viszi néha. BETEG. -
Soltee1
tag
válasz
tdhenry #21825 üzenetére
2016. szeptember. 1
Olyan progikat teszek fel amikről tudom micsodák és ennél a telónál az engedélyek elég egyértelműek és személyre szabhatók. Uhogy a bizt.javítás nem érdekel.Cserébe tényleg sokkal jobb a droid 6 (saját vélemény!!!!)
A nougat-al úgy érzem kezdenek elmenni abba az irányba, hogy megmondják mi a jó nekem és ezt nem szeretem.pl. az egyik ami kiakasztott a nougatba, hogy ZÁRKÉPERNYŐN!!!! le lehet húzni az értesítési sávot és bármit kapcsolgatni!!!!!! Ez milyen??? A zárképernyőn nem lehessen már babrálni!!!!
(sztem)
-
-
Sanki
addikt
válasz
tdhenry #6464 üzenetére
Az a HiSuite program frissítése csak.
(#6458) Kölyök1990: Mindennel meg lesz elégedve, én is G2-ről jöttem, nincs okom a panaszra, kiváló a sebessége a Honor 8-nak. Képek esetén én azt vettem észre, hogy könnyebben elmosódhat a kép, mint a G2 esetében. De ezt lehet még csak nem szoktam meg (meg mostanában jobban is remeg a kezem...).
(#6467) Mozzarella: hm, ezt hogy?
-
clon
senior tag
válasz
tdhenry #5578 üzenetére
Igen és mivel nem teljes a rendszer és a GPS műholdakat is igénybe veszi így gyakorlatilag nem fog az átlagfelhasználónak jobb pozíciót biztosítani mint a legrosszabb eleme a rendszernek vagyis a GPS - tehát hiába a nagyobb pontosság már az átlagfelhasználó felé mivel nem teljes a hálózat így feltehetően egyenlőre nem lesz pontosabb mint a GPS.
Máshol megemlítik, hogy a 18db műhold fele még nem üzemel csak teszt alatt van és 1 már elromlott. Azért nem kellene készpénznek venni, hogy az átlagfelhasználó a közeljövőben érezhetően használni tudja, mert a cikk is említi a zárt körű "felhasználókat" akik vélelmezhetően a tesztidőszakot és utána is egy darabig kizárólagosan fogják használni. Az amerikai és az orosz sem volt hozzáférhető rögtön, az európai még nem is teljes, de már az átlagfelhasználó hozzáféréséről beszélnek (ne vicceljünk, az első nem az átlag ingyenes felhasználó hanem a "baráti" országok kukkerolása lesz). -
forgonati
őstag
válasz
tdhenry #4842 üzenetére
Én nem vagyok, ideges...
Ha jól értem, más a téma, más fényviszonyok, tehát nagyjából semmi sem egyezik, így nehéz összevetni őket. Nekem viszont van rá lehetőségem, mert most is kitudok fotózni az ablakon, le tudom fotózni ugyanazt a szomszéd házat, ami 2 éve a P7-el. Össze tudom vetni.
Meg aztán tudod, ahány ember annyiféle képpen fotóz. Nehéz ez így. Ezek csak az én személyes tapasztalataim. Picit többet vártam.
-
forgonati
őstag
válasz
tdhenry #4834 üzenetére
És? Most komolyan pár hjónapon rugózol? Ennél jobb érved nincs? Ezer bocs hogy nem néztem utána a napra pontos megjelenési dátumoknak. Jézusom.
Annyiról van szó, hogy egy több éves (már direkt nem írok számokat nehogy beleköss) telefon, ami anno sokkal olcsóbban indult, hozza ezt a szintet, vagy jobbat. Ennyiről volt szó. -
forgonati
őstag
válasz
tdhenry #4531 üzenetére
Tegyél már be képet ha tudsz, mert szerintem meg nincs.
Itt egy példa. Az egyik kép letakart kamerával, a másik nem.
-
törölt tag
válasz
tdhenry #3549 üzenetére
P6, így már világos.
Lassabb, mint a belső tárhelyről, de nem annyira, mint P6 -nál.
Persze ez azon is múlik, hogy mekkora képeket nyitsz meg. Én szoktam használni telefonokon nagyobb állományokat, képeket is. Egy 30-40 megás cucc már azért már meg tudja dolgoztatni a "fizikát". Gyári kamera képekkel nem igazán lesz gond.
-
m1lan
őstag
válasz
tdhenry #3450 üzenetére
Én S3 LTE-ről váltottam, a Honor 8 ég és föld minden tekintetben. Korábban nem gondoltam volna, hogy lesz olyan telefonom, ami egy napnál többet bír. Az S3-at délután lemerítettem, kora estére feltöltöttem teljesen, utána kicsit használtam még, másnap reggel rá kellett töltenem (kb. 93-95%-ig sikerült általában) és így bírtam ki délutánig. Ha csak WiFin használtam, 4,5 óra körüli kijelzőidőt tudott, mobilnettel alulról súrolta a 3 órát. Mindezt 1 nap alatt, nem 2,5
@Corsa02: gyári 6.0, a B120 végű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged