- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubi91
csendes tag
Én is most váltottam, csak én honor 20 pro-ra. Hiányzik a távirányító, amit infrának hittem az a távolság érzékelő. Hiányzik a programozható ujjlenyomatolvasó okosgomb. A honor 8on azzal kapcsoltam a zseblámpát. Itt is nyomkodhato gomb az ujjlenyomatolvasó, de nem élhet rá funkciót kapcsolni... Persze jó kis teló ettől függetlenül
-
skyrush7
aktív tag
Családban 3 éve van két Redmi Note 4, én személy szerint nagyon szimpatizálok vele. A MIUI 9 nagyon tetszett, a MIUI 10-el csak annyi a bajom, hogy a Honor 8-amra nem tudom rávarázsolni.
Nyilván ez is szubjektív, de szerintem nem lesz megbánás a vége, ha mellette teszed le végül a voksodat.
-
-
-
peti85
senior tag
Én is jártam már hasonlóan eBay-ről vásárolt SanDisk-el és kollégám is. Mindkettőt ingyen, gyorsan cserélte a SanDisk mindenféle számla nélkül. Ezért én valószínűleg legközelebb is őket választom.
Samsungnál nem tudom mi kell a gariztatáshoz. Sajnos SONY memkarival megszívtam már hasonló esetben. -
rosejbli
senior tag
-
lbence
aktív tag
A kamera programban a felső soron lehet ki-be kapcsolni a mozgóképet, jobbról a második jellel. Sztem csinál sima jpg-t is, a galériában is jobb oldalt fent tudod ki-be kapcsolni ezt a mozgóképet. De én pl. Google Fotók alkalmazást használok galéria gyanánt, ott el sem indul ez a kis pár mp-es videó.
-
lbence
aktív tag
Egyébként azt hiszem, hogy úgy lehet ezt elérni, hogy a zárképernyőn a kijelző aljáról felfelé húzod az ujjad, és bal oldalt a felső sorban található play ikonra böksz. Kikapcsolni meg úgy lehet talán, hogy beállítasz egy bármilyen háttérképet. (Leglábbis nálam ez így most működött.)
-
Diák66
őstag
Megvolt az fr, de már megbántam. Egyrészt nem oldotta meg a videofelvétel problémát, másrészt viszont azóta az értesítésekkel akadtak gondjaim. Egyfolytában értesít mindenért, sokszor nem is tudom mi az oka. Pittyeg azért, ha az időjárás app települést vált (gps alapján, helymeghatározás az előrekelzésnek), facebook app és a messenger is egyfolytában jelez, de van, hogy látszólag felugrik valami, becsipog, de el is tűnik. Mintha kilőné egyből az app-ot, ami jelezni akar. Nagyon zavaró, mert zenehallgatás során percenként belecsipog valami.... már minden értesítést kikapcsoltam, amit lehetett, de valami állandóan bezavar.
Találkozott valaki már hasonlóval, ha igen, mi rá a megoldás? Vagy egyedül vagyok ezzel?
Másik, ha ujjlenyomat olvasóval kapcsolom fel a zseblámpát szépen bezárja az alkalmazást, de igen random módon. Van, hogy képernyő zárást követően, de van, hogy csak utána pár másodperccel. Ezt legutóbb elfelejtette... most megint kezdi.
Köszi.
-
V@ns
aktív tag
Megmondom az őszintét, én HardverAprón vettem, garik nélkül.
Legközelebb itthon veszem, garival.
A kártya átalakítóval pc / laptop / smart tv között volt használva, nem lett defektes hónapokig, majd bekerült a telefonba, és két hónap alatt tönkre ment, emiatt az volt a logikus gondolatom, hogy hát akkor a telefon a hibás.
Ezután XDA, ott is volt erről bejegyzés vegyesen, kinek defektes lett kinek nem, máshol is találtam neten, és ezért kezdtem el utána járni.
Mondjuk ennyire részletesen sehol nem taglalták, csak itt, magunk között a topikban, hogy na kinek milyen márka van, class hányas, mióta van benne. -
PpenoO
őstag
Nekem is megjött a B399. Beállítások - Rendszerfrissítésen keresztül ha teljes csomagot választom elvesznek a telefonon illetve SD kártyán tárolt adatok?
U.I.: Nekem is ez volt az első és utolsó Honorom ha nem adják ki az Oreo-t rá. Remélem Viktor féle stratégia ez és majd eljátsszák mennyire jó fejek mert végül mégis kiadják az új droidot erre a telefonra is.
-
Richie86
senior tag
Igen fura nekem is, én is megnéztem már MM-ben. Csak amiatt jutott eszembe, mert a Honor 8-am megtetszett a feleségemnek, nekiadom. Először úgy gondoltam, hogy Telekomtól hozok ki másik H8-at magamnak (mert nagyon meg vagyok vele elégedve), de láttam, hogy alig drágább a H9, és most ezen morfondírozok.
-
-
dave0825
őstag
Heló! Na jöttünk haza 1 hetes nyaralásból külföldről, így kb. végig repülős módban volt, néha kapcsoltam vissza, és a héten 2x indult ujra magától, egyszer a zsebemből kivéve láttam, hogy kér PIN-kódot, egyszer meg használat közben, kamerát akartam megnyitni, és újraindult.
Egyébként kíváncsiságból repülés közben meg akartam nézni GPS test nevű appal, hogy mennyivel megyünk, vagy milyen magasan vagyunk, de nem talált műholdat. Ez érthető is lenne nagy sebességnél, de barátnőm Huawei Novája pillanatok alatt talált többet is, és működött is neki, nekem meg 1-hez se kapcsolódott.
-
zzola
titán
Tartozékokra 1 év van.
Beépített akkumulátorra 2 év van!"A 151/2013 (IX.22.) Korm. rendelet alapján, az abban foglalt kötelezõ (12 hónap) jótállási idõn felül, (ide értendõek a felhasználó által nem eltávolítható, beépített akkumulátorok is) társaságunk további 12 hónap önkéntes jótállást vállal a termékeire [mobiltelefon, táblagép, Watch (okosóra)], az alábbi kivételekkel: "
-
peanar
senior tag
Szia.
Én évek óta használom, jól működik. Beállítottam külön hétköznapra, külön hetvégére és csináltam egy fehér listát, azt adtam meg a sürgős megszakításoknak, és igy csak a fehér listában lévő kapcsolatok zargathatnak ha aktív a Ne Zavarj mód.
Wifit viszont nem kapcsolgatja,csak az értesítéseket. -
Dwatti
addikt
Kapcsold ki a Huawei fiókvédelmet . majd :
1.
- Beállítások > biztonsági mentés visszaállítás > gyári adatok visszaállítása
Végig megy a folyamat majd újra betölt a rendszer - most ne állíts be semmit > Telefon kikapcs. és 2. pont
(első pontot kihagyhatod ha előtte törlöd a bejelentkezett Google fiókot )
2.
.- Most úgy indítod el a telefont, hogy a hangerő fel gomb + a power gomb egyszerre nyomva tartod amíg be nem jön a recovery menü.
- Kiválasztod a Factory Reset lehetőséget, ekkor csinál egy alap beállítást.
- Végzett, akkor Wipe cache partition lehetőségre is tapizz rá.
- Újraindítod a telefont és használatba veszed. -
dussy
őstag
-
Sanki
addikt
1. Korrigáld felül az automatikus fényerőt, utána elvileg az alá nem mehet. Nálam chrome alatt amúgy jó.
2. Alkalmazást próbáltad újra rakni? Illetve azon belül a beállítások jók? Illetve futhat a kijelző kikapcsolása után is az alkalmazás?
3. Galéria alkalmazás, majd ott felül az albumokat válaszd ki. Úgy mappába rendezi.
4. Ha nyomsz egy alaphelyzetre állítást, akkor minden beállítás és alkalmazás az alapra áll vissza és újra kell mindet rakni. Olyan állapot, mint, amikor kiveszed a dobozból. -
Sanki
addikt
Szia.
Alapból nincs rajta fólia. Valamelyik nillkin tokhoz adnak fóliát (ez sima, nem üveg), ideiglenesen azt ajánlott felrakni.
Hosszútávon viszont jobb az üveg, ha esik, akkor nagyobb eséllyel védi meg. A hátránya az üvegnek, hogy nem ér ki teljesen végig, ami pedig eddig a legjobban bevált az olyan 2k Ft körül mozog (nillkin h+ pro). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest