- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
lecso56 #18624 üzenetére
Jobb lett, frissíthetsz
zzola
Mozzarella arra gondolt sztem a user error-ral, hogy valami mégsem nálad jött össze jól telepítgetések közt. Ilyenkor néha elég egy kis hiba és annyi(pl letöltés közben megakad maga a letöltés). Az, hogy szinte csak nálad jelentkeztek ezek a hibák és másnak hibamentes azt jelzi, hogy nem a szoftver a hibás. Lehet érdemes lenne felraknod újra a b120-at és onnan ota lépkedni felfele végig. De ez csak tipp.
Ezen a user erroron meg ne háborodj fel, sokszor volt már, hogy vki végigszenvedett egy telepítést és közben ő bahta el(többek közt én is az LG 4X HD frissítését manuálisan kdz-vel, majdnem beégettem a kék színt a kijelzőbe, pedig én rontottam el). -
-
törölt tag
válasz
lecso56 #14392 üzenetére
Hát, igen, ilyet én sem láttam még igazából. Amiből marha sok van mindenhol, az az ilyen arany meg rózsaszín tükrözős tokok, szörnyen néznek ki
zsolt92: Nekem Aukey QC3 van, ezzel nem váltott át gyorstöltésre. De mutatja is az animációt, meg kiírja, hogy "fast charging"?
Quqesz: Hát, lehet, hogy az valami szériahiba volt, de tényleg sokan panaszkodtak rá. Akkoriban hoztam Kínából több embernek is ilyen kvázi névtelen kínai tokokat, azok teljesen rendben voltak, nem törtek, meg repedtek. És ráadásul harmadába kerültek, mint a Nilkin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PlayStation 5
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest