- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lupi86
csendes tag
válasz
ClioRS #27318 üzenetére
Szia!
Nálam is előjött a probléma, még szervízbe is beadtam, ott újratelepítették, de a probléma még mindig fennáll.
Érdekes módon ha csinálok egy "index-újraépítést" az csak kb fél napig oldja meg a problémát, utána ugyanúgy "elromlik" a gyorskeresés funkció.
Te nem tapasztaltál hasonlót? -
clon
senior tag
válasz
ClioRS #26481 üzenetére
Elméletileg lehet vásárlót veszíteni, de mint ahogyan írtad az ár vagyis az ár / érték miatt savanyú szőlő de még mindig jobban lehet járni vele.
(#26482) nrg_52: minden mobilgyártó szemrebbenés nélkül hazudik a vásárlóinak, DE csak akkor ha már megvette a telefonját
Szerintem nincsen olyan telefon amelyikkel nem teszik meg max. annyi a különbség, hogy más a mértéke egy-egy alkalommal de a lényeg ugyanaz - egyszer nagyot vagy sokszor kicsit.
Ott a "szifon" mint kiderült szándékosan lassítják a telefont az új telefonok eladásának érdekében. -
Liliom9
tag
-
Molylepkeee
csendes tag
válasz
ClioRS #25554 üzenetére
Ezt én is így gondolom, sajnos volt már dolgom letiltott készülékkel, az nem csinált semmit (külföldön, külföldi simmel viszont ment gond nélkül).
Most megnéztem az MM-es számlát, és rajta van a pecsét, hogy "Fizetve".
Minden esetre írtam az eladónak érdeklődés képpen, de én továbbra is valami hardveres geb@szra gyanakszom.
Most hogy ilyen könnyen visszament az EMUI, csak factory resetelnem kell, visszazárni a bootloadert, és elküldeni a Huaweinek... -
Bass
addikt
válasz
ClioRS #23520 üzenetére
Nekem 100mbites digim van 300-s tplink routerral. Letöltés 44mbit feltöltés 54mbit ,ping 6ms. Az a vicc hogy a LG G4-m anno az is 40mbit körül teljesített ami szomorú annak fényében hogy asszony Meizu m3s telója ugyan akkor,ugyan ott 90mbit körül teljesít,akkor hogy is van ez? A meizu 40e ft volt 😁 Akkor is próbáltak magyarázni mindenfélével meg hogy jó ez így,szerintem nem. Ha egy filléres (de persze ennek ellenére jó kis teló a Meizu ) teló kihasználja a sávszélességet egy drágább prémium teló(A G4 is) meg nem az már baj.
-
-
törölt tag
válasz
ClioRS #17558 üzenetére
Mondjuk amit a rendszer kiír, az szerintem nagy kamu a RAM kezelést illetően. Nálam olyan 2,1-2,4 között mozog, ha elkezdek elindítani mindent, ami a telefonon van, akkor sem megy 2,4 fölé, ami nevetséges, mert a egyrészt mire használja akkor a maradék memóriát, csak ott ül üresen? Másrészt nem hiszem el, hogy 15 app nem foglal együtt 2-300 megánál többet, de alapból a rendszer meg 2 gigát eszik magában.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
ClioRS #16972 üzenetére
B380
Ennyit tud nekem kb.
Az viszont érdekelne, hogy éjszaka miért volt sárgában a mobilhálózati jel. Mondjuk olyankor megy a wifi. Nappal meg nem általában. Habár azt se értem miért jelzi be kékkel a wifit, amikor csak délután és éjszaka megy. Nappal mobiladat van. Az ingyenes T-home net miatt ki is lőttem a Wifi+ is nyár végégig. Tegnap délután óta egyáltalán nincs a wifi bekapcsolva. De miért jelzi be?
Este már muszáj lesz töltőre vágni.
Ilyen jól azért a Honor 6 se futott. Nagyon tetszik az üzemideje. -
newman8929
tag
válasz
ClioRS #15905 üzenetére
Nekem van ilyen, én is meglepődtem, kicsit lilás. A gomboknál vigyázz, mert könnyen törik, nekem ki is esett a power gombnál. Meg a sarkain könnyen reped, "Sűrűn" leszedtem, kb hetente takarítani, ezért is adhatta meg magát, de muszáj is volt mert össze gyűlt alatta a por/kosz.
Jelenleg ilyet használok: [link] De ez se az a kimondott kék ami a képeken van. -
szabo.csabi
tag
válasz
ClioRS #13977 üzenetére
Kösz az infót srácok! :-)
Nem fizetnék a 4 + 64 GB-s verzióért 2 év gyártói garival 130-140 eFt-ot ha olcsóbban is megúszhatom de amennyire lehet, szeretnék biztosra menni. Nem verem a fogamhoz a garast de nekem 120 körül van a lélektani határ egy telefon esetén.
Gari ellenőrzése IMEI szám alapján lehetséges? Azaz, például a MobilCorner által kínált kütyüt, hogy tudom csekkolni hogy valóban van-e rajta gyártói gari?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged