- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sragi
őstag
Következő bugot vettem ma észre. Adott az ujjlenyomat olvasó. 3 db ujjam van beállítva rá. Valamiért nem akarja feloldani a telefont velük. (kezem száraz és tiszta az olvasót megtisztítottam) Újra felvettem az ujjlenyomatokat. Szintén nem megy. 20-ból jóha egyszer. Most jön a csavar ! Okosgombra be van állítva a kamera és a számológép. Dupla nyomás 2x egymás után szépen behozza a kamerát mind a 3 felvett ujjra. Hosszan nyomva bejön a számoló gép. Valaki hasonlóval találkozott? Mintha nem akarná feloldani csak viszont minden mást meg csinál vele.
[ Szerkesztve ]
-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok ffinderben van egy új b380an esetleg valaki próbálta?
-
cozmo
őstag
Annyira erőltette a frissítést, hogy már képernyő feloldásnál ezzel fogadott naponta többször:
Meg ilyen ablak ugrott fel random netezés közben:
Sosem fogom megérteni miért kell mindenkire ráerőltetni a frissítést. Aki nem hardcore user mint én le se tudja tiltani. Tényleg ez lenne a követendő megoldás?Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
cozmo
őstag
válasz Dwatti #11282 üzenetére
Pontosabban: Beállítások > Alkalmazások > Frissítő > Tárhely > Adatok törlése
Megjegyzem ettől még nyaggatott a frissítéssel.
Tovább variáltam..
Beállítások > Alkalmazások > Frissítő > Értesítések (kikapcsoltam, de tovább nyaggatott)
Beállítások > Alkalmazások > Frissítő > Engedélyek (kikapcsoltam mindent ,ez sem volt elég)
Most itt is letiltottam mindent:
Beállítások > Alkalmazások > Frissítő > AdathasználatHa ezek után is frissíteni akar, falhoz vágom...
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
gabeunit
tag
Nem nem.
Az nekem is megvan már Februárban megszereztem. (Amúgy a b360 frissül majd OTA-val vagy ez jött ki most mindenkinek?)
Én a Google Assistantra gondolok, amely először a Pixelekbe jött ki, és a héten kéne kijönne minden telefonra, amely 6.0 felett van. Ez váltja a Google now-ot.
Az "ok Google"-el lehet aktiválni. -
Sanki
addikt
Nougat akku:
Képernyő: 5ó 7p
Tel. tétlen: 62ó 16pAkkumulátor diagramnál "használatban": 2nap 19ó
Úgy emlékszem, hogy 100%-ról indult az akksi, viszont a diagram nem onnan mutatja, hanem kb. 80%-ról.
-
Sragi
őstag
Erre valaki?
-
gabeunit
tag
Sziasztok.
A hétre led beharangozva, hogy kijön az új asszisztens barátomnak már kint van a Z3sán. Mit tudtok ide mikor jön, vagy valakinek megjött már?
-
slake87
csendes tag
-
ocecica
csendes tag
Érdekes dolgok történtek ma a telefonommal.
Próbáltam kinyomozni, hogy más launcherrel működnek e a gyári widgetek. Hát félig
Régebben TSF Shellt és Go Launchert használtam.
A naptár widgetet simán kiraktam mindkettőnél. Na az időjárás már kicsit viccesebb volt.
TSF Shell hibát írt ki rá minden próbálkozásnál, a GO Launcher meg végtelen újratöltésbe kezdett
Aztán le tudtam húzni az értesítési sávot, belementem a beállításokba és visszaállítottam alapértelmezettnek a gyárit, ezzel megszüntetve a problémát.
-
ORCA58
addikt
válasz ocecica #11269 üzenetére
Gondolom ezek a launcher részei. Ha leállítod nincs.
Egyéb launcherekhez is tartoznak olyan funkciók, melyeket másik launcer nem lát.glacious
É az működik is rendesen? Értem ezalatt az ujjlenyomatos feloldást, mely külső képernyőzár app esetén kódot kér Nugat alatt.[ Szerkesztve ]
-
ocecica
csendes tag
Ha már nova launcher... az eredeti launchernél lévő időjárás és naptár widgetet sehogy sem tudom elővarázsolni nova launcher alatt
Erre van valakinek valami ötlete?
-
fdisk
őstag
Ezt a gyorsindító pontot hol találom?
Már a telefonkezelőnél elakadtam. 😀Mi az alapértelmezett dpi a telón?
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Sragi
őstag
Este levettem toltőről
100%-on maradt reggel 4-re. Repülős mód bevolt kapcsolva.
Kb 4 óra alatt nem merült semmit.Más: zarolt képernyőn miért nem látni a Spotify által hallgatott zenet? Másnál is igy van? MM alatt tökéletes volt.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Quqesz #11260 üzenetére
Nos a fent említett trükk nem jött be, a folyamat újraindult kis idő múlva. Viszont talán meg van a gyógyír:
A "Naptár Tárolása" app adatainak törlése. Azóta ha belépek a naptár appba nem indul el a hiba.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
Na a mai napon sikerült kikapcsolásig merítenem a telefont. Ebben nagy szerepe volt a kamerának is.Akkuidő:
feltöltés óta: 55:50h
Kijelző idő: 4:44h
ez nekem jónak tűnik,de a kamera az tényleg szopja az aksit rendesen.Viszont a lemerülés kihozott egy bugot is:
mikor újraindult a telefon mindent leszinkronizált és mikor benéztem a futó appok közé, akkor vettem észre egy "Naptár Tárolása" folyamatot(piros négyzetben 26-os feliratú ikon), ami ciklikusan újraindult kb 10-50sec futás után. Amikor ránéztem a fiókomban a naptár szinkronizálásra észrevettem, hogy kb fél percenként lefut a szinkron(ha több gmailed van, akkor mindenhol). Ami fura, hogy adatforgalomban nem látszódott....
A megoldást az akkustat menüben a fogyasztási szintben találtam meg, ahol ezt a folyamatot leállítottam. Pár perc után megint el fog indulni, de akkor már rendesen fog működni. Ami még fura, hogy ha a naptár alkalmazásba belépek, akkor is elindul a fent leírt folyamat. Viszont ha csak a kezdőképernyőn lapozgatom a naptár widgetet, akkor nincsen ez a bug.
nálam B360 van OTA, fr nélkül.
Nézzétek meg, nehogy vkinek leszívja ilyen miatt a mobilnetjét(az akkura is lehet hatással)Aryon
Azt nem tudom még pontosan, hogy ez most az fr hiánya miatt van, v a rom hibája.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Nekem sincs stabil tartasom. Es igy is csodalkozom, hogy az OIS hianya ellenere milyen jo kepeket csinalok. De ennek a remek kameraszoftvernek is koszonheto.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Azert is teszem fel oket, mert a H8-nak sztem nagy felhasznalokozonsege lesz iden, es biztos hogy sokan fognak erdeklodni a fotok minosegevel kapcsolatban. Nem vagyok profi fotos, de ezzel meglatasom szerint jobb kepeket keszitek, mint az elodokkel (G4 es G5), pedig azok erosebbek kameraban (szamomra most mar nem igazan).
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
Na, akkor sokat kell varni addig
Sebaj, addig megosztom en a kepeimet, sok lesz majd, plane ha jonnek a napos idok.Amugy gyonyoruek ezek a pillangok. Ezek sima mezei pillangok?
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz Aryon87 #11251 üzenetére
Van még pár, elvoltam tavaly a kergetéssel...
Pillangó 1
Pillangó 2Offba rakom, mert nem honor 8-as képek, majd idén is csinálok hasonlókat.
(#11250) P. Laci1975: Szia.
[ Szerkesztve ]
-
P. Laci1975
tag
Sziasztok
-
Aryon87
félisten
Eh, Sraginak akartam cimezni. Fene a nevhasonlosagotokat
Sebaj, nem ment annyira melle az uzenet, ha neked se megy a fotozasXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Sanki
addikt
válasz Aryon87 #11243 üzenetére
Jaa, rajta vagyok. Sajnos a betondzsungelben nem sok fotózni való van. Viszont, ha lesz olyan alkalom, akkor igyekszem majd.
(#11244) felixo: Értesítési sávban már nincs benne, viszont a minialkalmazások között van egy olyan, hogy energiagazdálkodás. 5 funkciót tudsz ki-be kapcsolni, közte van a szinkronizálás is.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Váci kirándulás:
Vonatallomas
Dom
makettasztal
csuklyas femszobor
oroszlan
kiskatona
vilaghaborus emlekmu
oroszlan a ferfival
komp
grillterasz bejarata
vonatallomas este - automataSanki:
Tessek megtanulni, valahol el kell kezdeniXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kinkat
csendes tag
válasz Sawyer_ #11174 üzenetére
Két hete birtoklom a készüléket. MM egy napot volt fenn, így viszonyítási alapom gyakorlatilag nincs, de az 5 óra SOT simán elértem. N-on már más a helyzet, gyorsabban merül/merült (bár kell egy kis idő amire megbizonyosodok) ugyanis észre vettem, hogy a telefon non-stop éber állapotban volt ill. a Google Play Szolgáltatások iszonyat sok energiát fogyasztottak. Ezt sikerült orvosolni a már említett Google fiók biztonsági mentésének kikapcsolásával.
Az okosgomb/ujjlenyomat-olvasó párossal az esetek nagy részében nincs gondom, ám ha kicsit nedvesebb a kezem gyengébben szerepel.
Sony M2-est váltott (CM13-al), így a stockosabb N közelebb áll hozzám.
Gyorsasággal nincs gondom. Kapkodós főleg amióta az animációkat 0,5 re állítottam.
Melegedést tapasztaltam, de nem vészes s nagyobb erőforrást igénylő alkalmazásoknál jelent csak meg. -
Sanki
addikt
válasz felixo #11229 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor a magazin feloldást kell alkalmaznod, majd le kell zárni a kijelzőt, csak feloldani az oldalsó gombbal, majd teljesen lentről felhúzni a kijelzőt. Ekkor előjön pár lehetőség és a beállításokat kell megnézed, illetve a play gombot megnyomni.
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz petya2012 #11216 üzenetére
Kamera használathoz olvasd el ezt a H 8 tesztet és leírást
itt pedig egy fénykép komponálási tipp[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz felixo #11225 üzenetére
NFC wikipedia. Illetve mobilarena.
Beállítások - Egyebek - NFC[ Szerkesztve ]
-
fábiánsándor
csendes tag
Én is nagyon meg vagyok elégedve az üzemidővel. Reggel 6 óta megy a mobilnet. Nem nyomkodtam egésznap, de azért volt kb 25 hívás, meg 1,5 óra netezés. Most van 69%-on.
-
Aryon87
félisten
Nalam no a Nugat. Problemamentes, es az uzemido is jo.
Multkor rakzam is be kepernyokepet rola.
Bar azt megjegyzem, hogy a fotozas csunyan le tudja szivni az akkut... :/Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
petya2012
őstag
sziasztok
valaki tudna nekem privibe javaslatot írni a kamerabeállításokra?mit kell rajta beállígatni,hogy tökély legyen a fénykép?
köszi előre is
egyébként én a telekomtól vettem,mihelyt rácsatlakoztam a wifire rögtön jelezte a frissítést,utána volt gyári adat vissza is
-
felixo
őstag
A jobb felső sarokban mit takar az NFC ikon ?
Redmi Note 9
-
-
Sragi
őstag
Egyelőre nem rossz a Nougat. Ez a 3.nap. Szerintem az akku fogyasztás rendben van teljesen. Csak kicsit fura ahogy bezárogatja az appokat. Majd ki kell tapasztalnom. Ja és hard reset nem volt.
-
ocecica
csendes tag
válasz atravel #11197 üzenetére
Hát letöltöttem párat végül, de egyik sem jött be, kezdjük azzal, hogy a telefon egyből kiabált hogy sokat fogyasztó alkalmazás (gondoltam hogy ez lesz, nyilván végig ébren kell tartania a telefont és az akksi idő is katasztrófa lenne...), úgy hogy gyorsan megváltam tőlük. Csak hát ha asztalon van a telefon kényelmesebb lenne, vagy ha elől lenne az ujjlenyomat olvasó... de nem kötözködök, mert eddig nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal
-
ocecica
csendes tag
A telefonokat imei szám alapján meg régiónként frissítik, így simán előfordulhat, hogy neked már van rá frissítés, a másik meg majd 2 hét múlva kap. Barátommal általában mindig ugyanolyan telefonunk volt, és olyan sosem fordult elő, hogy egyszerre kapjunk meg egy frissítést. Valószínűleg hamarosan az övé is megkapja
-
Quqesz
nagyúr
Akkor az imei száma még nem került be az ota listára. Ne aggódj, pár nap és fent lesz. Addig tapasztald ki, mert jönnek majd az " ezt most méé csinálja", meg az "ezt meg hol találom b+" kérdések.... nekem sem az elsők közt jött meg, kb 1 hetet vártam, de jönni fog....nincs kegyelem!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest