Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor esett a hétvégén
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FrankMonzano #8995 üzenetére
fentebb Sanki belinkelte
8963. hsz
-
törölt tag
válasz
FrankMonzano #8993 üzenetére
-
clon
senior tag
Igazad van, semmiből nem tartott volna mind 64GB, DE most is van 64GB verzió ráadásul az arany mellett már kékben is van - tehát most is van lehetőség 64GB-ra. Attól eltekintve, hogyha csak 64GB-os lenne akkor nem ennyibe kerülne mint most - akkor meg az lenne a probléma, hogy milyen "drága" és miért nincsen olcsóbb kisebb háttértárral.
-
Willie
őstag
Fú srácok, Honor 7 után 16+64GB megoldással nagyon kevés ez a 32GB belső ROM 2 db SIM kártya mellett.
Jobban mondva, ott sosem kellett semmit sem törölnöm, hát itt már most látom, hogy foglalkozni kell a kérdéssel. Fotók mennek felhőbe stb. Viszont a Spotify is nagyon sok helyet foglal offline letöltés mellett. Azt hittem, hogy megleszek a 32GB ROM-mal.
Semmibe se telt volna, hogyha mindegyik modellbe alapból 64GB ment volna... De hát akkor közel tökéletes lenne a készülék.
-
Surplus
tag
válasz
bnorbi93 #8979 üzenetére
Többen is panaszkodtak, hogy nem megy fel. Én a http://www.stechguide.com/-on találtam egy megoldást. Ott két fájlt kell telepíteni egymás után. Nem próbáltam, mert nekem már régebben a HiCare Rendszerfrissítés korai próba-ja felajánlotta az OTA frissítést és azt tettem fel.. Azóta már két update is érkezett a Firmware Finder segítségével
-
goop
őstag
Félig meddig off, a nova launcherrel kapcsolatban, új gyors hívó ikont szerettem volna létrehozni, és nekem is hozzáférés megtagadva jött elő, egy megoldás van, másik telefonon be kell mindent lőni, és áthozni a beállításokat, akkor jól működik.
-
bnorbi93
csendes tag
Sziasztok!
Telekomtól vásárolt Honor 8 készülékem van C432B131 ROM-mal. Érdemes frissíteni B360-ra? Ha igen, le tudnátok írni, milyen módszerrel érdemes frissíteni, hogy teljesen szűz rendszert kapjak? A telefont még nem laktam be, így teljesen új rendszert szeretnék kapni, mielőtt belakom.
Előre is köszi.
-
ORCA58
addikt
válasz
Mátésum #8972 üzenetére
A naptár menüben be van jelölve a helyi állomás naptára? Arra is figyelni kell, hogy új adat felvitelkor hova teszi
(További lehetőségek). Nálam (P9Lite de elméletileg ugyan az) alapból a telefon naptárába és nem a Google naptárába rakta a kézzel rögzített bejegyzéseket. -
Surplus
tag
Nekem is ez volt, de aztàn eltènt a lehetéség, majd a proxyn keresztül bejött egy 494 MB frissités. Proxy ki, letölt, majd telepit. Ujraindit, proxy be és kis idö mulva jött a 847 MB afrissitéseknél. Proxy ismé ki és letölt. Frissités indit, bejött a recovery, FR majd dalvik utàn települt gond nélkül. B360 volt màr a telon.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Van valakinek ötlete, hogy mit csináljak a naptár bejegyzéseimmel, hogy lássam a telefonon? A google naptárra, ha ránézek, ott van az emlékeztető, vagy akármi, a telefon saját naptárában is, de az adott időpontban nem jelzi ki az eseményt.
A másik: az újabb 360-as frissítés új google biztonsági csomag is, és azt lehet a már meglévő 360-ra tenni, vagy nem?Köszi!
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok! Facebook Lite appot használok. Mért van az hogyha kb. 10-15 percig nem nézek rá akkor lefagy az app. Tehát elindul felül a kék vonal nagyon lassan végig megy aztán nem csinál semmit. Az alkalmazás váltóban be kell zárnom és újra indítanom. Kivétel nélkül mindig ezt csinálja mióta a 7.0 android van fent.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
gps76
őstag
Sziasztok, én is beállok a tulajok sorába.
Tegnap felraktam ezt a firmware finder mókolásos OTA frissítést, van ennek valami más verziószáma ami különbözik a B360 januári verziójától, amiről fel lehet ismerni? Mert mintha minden ugyanaz lenne, o
pedig telepítette is, meg bedobott a recovery-be. -
atosan
veterán
Frissítésnél ezt a proxy cuccot hol is kell beállítani?
-
zzola
titán
Érdekes dolog történt! Elővettem a céges 3G modemet, ez egy belső hálózatra csatlakozik a Telekom 3G rendszerén, Németország felé. Lezongoráztam a leírás alapján a proxys frissítést, erre megjelent a frissítőben a gyors frissítés lehetősége, 487MB-ot tölt le. Eddig nem is így nézett ki a frissítő!
Na mindegy, lényeg, hogy frissít!
-
Tanczi01
tag
Sziasztok!
Az ujjlenyomatot kiváltó kódot hogyan tudom megváltoztatni,ha nem tudom a régit???
Egyszerűen nem fogadja el. -
Halo
senior tag
B131 volt fenn, bementem hicare-ba. Egyből fel is dobta a frissítést. Leszedett majd 2,5 Gb-ot, majd kb 5 perc alatt frissült is 7.0-ra.
-
peanar
senior tag
Igen, a proxyt vissza kell állítani, vagy ha van a lakásban másik wifi router, akkor ha megtalálta a frissítést, arra kell átváltani.
Én miután kiválasztottam a teljes csomag letöltését akkor a 800 valahány megáról átváltott úgymond gyors frissítésre és 494MB fájlt töltött le, majd telepített.A másik telefonnal már nem tudtam elővarázsolni ezt a 494MB frissítést akármit is csinálok, ott mindig marad a 8xx MB.
(előtte is már B360 rom volt fent)
-
Sanki
addikt
Hölgyek és Urak.
A személyeskedést itt abba is lehet hagyni.Mindenkinek lehet véleménye, amit kulturált formában meg is oszthat és nem kell egymás torkának esni.
Köszönöm.
-
Sanki
addikt
Akinek a proxy állítás után nem tölti le a frissítést:
Amint megvan a proxy beállítás és jelzi a frissítést a telefon, akkor vissza kell állítani a wifi beállításokat (proxy kikapcs) majd el tud indulni a letöltés.
Emellett javasolt még a "Legutolsó teljes csomag letöltése" opciót választani a sikeres telepítéshez.XDA-n frissült a topik, ott írták ezeket.
-
PeteePeti
őstag
válasz
AngeloDivina #8934 üzenetére
Én be mentem GSM boltba és fel is rakták rá a sima fóliát, tökéletes! Bőr bele bújós tokkal használom!
-
forgonati
őstag
Amugy fura, most hogy nézem a képeket én nem olyan üveget kaptam ami azokon a képeken van. Nekem nem egy nagy kivágás van a kamerának meg a szenzoroknak, hanem 3 külön lyuk van.
Szerintem ilyen üvegekkel kell próbálkozni, ezeken nem buksz sokat ha esetleg nem ül.Szerk.
Most látom, 2 féle üveget is fotóztak ott H8-on. Érdekes.
-
-
AngeloDivina
aktív tag
Látom gond van az üveggel. Fóliát már senki sem használ?
-
Sanki
addikt
-
Shirchy
tag
válasz
balazs0102 #8926 üzenetére
Értem... Mivel nincs jelenleg bajom a telóval és eléggé türelmes vagyok... Várok március közepéig, ha addig nem jön meg akkor felteszem a 3 gombossal a B131-et, vagy a B360-at, vagy újabbat.
Minden esetre köszönöm a válaszokat. -
keszi1991
tag
Végigcsinálom a leirtakat, de vmi nem jo, miután jelez h megvan a frissités a wifid vissza kell állitani ugye? Mert nekem csak ugy indult el a letöltés
-
forgonati
őstag
Most tizedeket nem tudok neked mérni mert nincs hirtelen nálam tolómérce, bocsi. Csak sima mérőszalaggal mértem. Így szemre 64mm. Persze lehet hogy itt is ott van az a plusz 4 tized, nem tudom. De az a 4 tized semmit nem számít szerintem, mert a Nilkinnél is van úgy 1,5mm levegős rész körbe, meg ennél is kb annyi van. Annyira mindegy. Ráadásul úgy vettem észre hogy a telefon üvege sem egyforma ívben hajlik mindenkinél, mert valakinél ugyanaz a Nillkin üveg kevésbé levegős, valakinél meg jobban.
Én azt mondom hogy inkább veszek ebből az üvegből 60 centért 5 darabot, és még mindig nem költöttem fele annyit sem mint 1 Nillkin ára. És különbség meg szinte nincs is. Azért tudom mert én is elkövettem azt a hibát hogy a Nillkinnel kezdtem... Az sem volt jobb mint ez.
-
keszi1991
tag
Na jo nekem a full verzip se megy fel firmewarel, nem tudom mi lehet a baj..nem hiszem el
-
balazs0102
senior tag
válasz
Shirchy #8924 üzenetére
Én letöltöttem az orosz oldalról a b131-et, a FULL jelzésűt, kicsomagoltam. SD kártyára csináltam egy dload nevű mappát. A kicsomagolásból csak az update.app fájlt belemásoltam. Megnyitottam a szerviz menüt rányomtam a szoftver frissítésre sd-ről és ment minden utána magától. Sztem ez a legegyszerűbb, ennél már csak az ota lenne egyszerűbb, de b120-ra nem jött. Kamera javulás miatt pedig váltani akartam gyorsan.
-
Sanki
addikt
válasz
forgonati #8919 üzenetére
A nillkin 64,4 mm.
Ha beleszámoljuk azt is, hogy a gyártás során van egy bizonyos szórása, akkor máris kijöhet az, hogy akinek kisebb a kerekítés, annak ez a fólia jó lesz, akinek pedig nagyobb, annak már levegős.(#8924) Shirchy: megjöhet a B131 is, csak várni kell vele. Ha az megvan, akkor már a B360 jön.
(#8921) sajp63: beállítási problémák talán, esetleg megpróbálhatod újra rakni a hicare-t.
-
Shirchy
tag
Nekem még B120-as szoftver van rajta és nincs nyűgöm vele egyelőre,de úgy látom szinte mindenki frissített már a 3 gombos módszerrel...
Elnézést, ha lesz akit/akiket kiakasztok.de csak, hogy tök tiszta legyen számomra is...
B120-ra akkor nem is fog jönni frissítés (valamilyen szoftver hiba miatt és muszáj feltenni a 131-et 3 gombossal),vagy csak jóval később fog érkezni rá egyből a 360? -
Sragi
őstag
válasz
forgonati #8918 üzenetére
Le kell nyelni.Ez van sajnos. Szerintem pedig nagyon jó érzés fogni a 2,5 D lekerekítés miatt a telefont. Igényesebb. Ízlések és pofonok.
A jack csatlakozó már más dolog.Itt még van legalább,viszont idővel az usb c type majd kiváltja. Szerintem az sem lenne rossz megoldás. A hibrid slot viszont szerintem is nagy ganéság.
-
zzola
titán
-
forgonati
őstag
válasz
JoeCockBill #8917 üzenetére
Nekem eddig 1 ilyen telefonom volt, Oneplus X, és azzal is ugyanez a szopás volt. Minden üveg levegős volt rajta, még a gyári eredeti Oneplus üveg is. Az a bajom hogy a P9 is ilyen, pedig ha azon sima üveg lenne, azonnal váltanék rá a H8-ról. Ebből a szempontból visszasírom a Oneplus 2-t amin szinte észre sem veted h üveg van mert tökéletesen kiért a széléig. Vannak ilyen elbaszott divatok sajnos. 2.5D üveg, Jack csatlakozó elhagyása, hibrid SIM slot, stb
-
forgonati
őstag
válasz
lenovomen #8908 üzenetére
Csak szólok, tökmindegy hogy milyen üveget rendelsz rá. Levegős lesz mind. Nem is igazán értem miért vettél ennyi fajtát, hisz a kerekítés miatt logikus hogy levegős lesz mindegyikkel... Ahoz hogy ne legyen levegős, annyira kicsinek kellene lenni az üvegnek hogy az meg már totál hülyén nézne ki. Így is minden oldalon vagy 2mm-el kissebbek ezek az üvegek mint maga a kijelző, és ha nem akarod hogy levegős legyen, még 2mm-t le kéne venni belőle. Az meg hogy nézne ki. Az összes kerekített kijelzős telefonnal ez van. Egy baromság ez a 2,5D üveg. Lehet hogy most ez a divat, csak épp nem védhető a szélein és okádék ahogy kinéz rajta az üveg, főleg pár hónap után amikor körben szépen alátapad a por
Nekem Aliról van 2 dolcsis olcsó szar és surprise-surprise ugyanannyira levegős mint az 5x annyiba kerülő Nillkin. Ránézésre semmi különbség. Nincs értelme szerintem üvegekre pénzt kidobni. Ez a telefon ilyen, és sanszos hogy nem lesz rá hajlított szélű üveg. Én legalábbis még nem találtam ilyet.
-
Sragi
őstag
Nincs szolgaltatos ROM! Anno a T-nel vasarolt Defy is az volt pl (fuggetlen) Honor oldalan is ott van. A Telekom oldalan is, hogy független. Sajnos olyan emberek ülnek az ugyfelszolgalatnal (tisztelet a kivetelnek) akinek utcát kellene söpörni kis tulzassal es nem egy hatalmas tech cég supportjan dolgozni...
-
Sragi
őstag
válasz
lenovomen #8908 üzenetére
Ne haragudj de nem értelek.. Jó lehet en szerencses vagyok vagy vigyazok a telefonjaimra.
Motorola Defy 2 evig.
G2 3 évig uveg meg barmilyen fólia nélkül volt hasznalva. Pedig Cnc-s vagyok. Egyébként meg nem könnyű jól felrakni őket. No offense, nem azért írom, hogy okoskodjak de szerintem e miatt eladni egy amugy szinte hibatlan készüléket. -
lenovomen
aktív tag
Megérkezett a várva várt Nillkin üvegfóliám. Sajnos ennek is levegős az oldala. Mégegyszer leválik eladom a telefont. Már lassan tényleg többet költök fóliára, mint rá.
-
Sragi
őstag
-
Sanki
addikt
válasz
rozsi71 #8879 üzenetére
Csak a HiCare-ben jelez egyelőre.
(#8878) JoeCockBill: mini állvány, nem foglal sok helyet, nekem most jött meg.
(#8887) Surplus: mi a buildszáma?
(#8891) keszi1991: B131-et a korábban leírt módszerrel és most jelez a HiCare, a B360 egyelőre nem raktam fel, de jelzi.
(#8900) zzola: nem nagyon vannak képbe, mivel nincs szolgáltatós rom...
(#8905) legenda007 : íme
-
Willie
őstag
A proxys módszerrel nekem is sikerült B131-ről B360-ra frissíteni. Először feljött egy 2.38GB-os frissítés, aztán pedig egy 494 MB-os. Most már akkor a legfrissebb szoftver van a készülékemen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- BMW topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mozilla Thunderbird
- Energiaital topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest