- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sayCet
aktív tag
Ki lehet valahogy kapcsolni az alacsony töltöttség értesítést?
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
Semm1
tag
válasz sharp4 #10387 üzenetére
Ha nem látszik rajt semmi, akkor csak megpróbálhatják lerázni, lehet kicsit erősködni és érvelni kell de ki fogják cserélni. Nilkin Super Frosted-el nekem sem volt még gondom azon kívül hogy leejtés miatt eltört, pedig már a 4. telefonomon lesz, ha megjön a Honor 8-ra.
@(#10374) zunga: Én sem vettem észre semmi problémát, még ahhoz képest sem ha tudtam róla hogy még nem végleges és helyén kezeltem. Akksi jól bírja, és a pár hasznos új funkció miatt nekem tetszik. Szerintem használható !
(#10359) Sanki: Nekem új, bár még csak másfél hete használom nagy megelégedéssel. Gondolkodtam a kényelem miatt az iPhone-on, de kicsit sem bántam meg hogy fele annyiért választottam mert nagyon jó mind a Telefon, mind az Emui.
Üdv Téma Lakók !
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #10392 üzenetére
A gmail nekem is beakadt tegnap.
Nalam a hangszoro jo, de a G4 es G5-nek mintha hangosabb lett volna. Ellenben a H8 hangszoroja tisztabban szol az en fuleim szerint.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
Ez a gmail frissítés ná!am is beragadt. Nem jött meg egy email és a futó appok közt ott figyelt a gmail v 2 órája. Kilöttem, majd kiderül mi lesz(tippem a wifi-->mobilnet váltáskor megakad az éppen futó szinkron)
Eddig ami kicsit gyengécske a telefonban az a külső hangszóró, de azt is figyelembe véve remek telefon!
dokee78
Nem lehet pl sms-t...bence
Igen, lg tudta eddig is és örömmel tapasztaltam hogy ez is![ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz dokee78 #10380 üzenetére
Eddig úgy nem jött össze, de lehet én bénáztam.... köszi
Más
Lehet volt már: a galériában video visszanézésnél a kijelző bal oldalán a fényerőt, jobb oldalán a hangot lehet állítani. Az ujjat kell le/föl huzogatni[ Szerkesztve ]
-
sharp4
őstag
válasz Matthu #10385 üzenetére
Én a Mobil Home-nál vettem, abból azokból, hogy nem akartam 3 hetet várni, hogy Kínából megérkezzen! Az enyémre 6 hónap garancia van, ebból az okból visszaviheted, bár nem kizárt, hogy leráznak egy külső behatás miatti hibával.
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
sharp4
őstag
válasz Matthu #10381 üzenetére
Lötyög? Az hogy lehet? Én évek óta használom más telefonokon is ezt, de ilyennel még nam találkoztam. Igaz Honor-ra még csak múlt csütörtökön vettem meg!
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
Matthu
aktív tag
Sziasztok!
Használja valaki közületek a gyári átlátszó Honor 8 hátlapot? A Nillkin Frosted 2 hét után lötyög a telefonomon, eléggé idegesítő, le kéne cserélnem.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Kérdés: a képernyőzáron levő értesítéseknél ha elhúzom jobbra belép az appba(pl email). Ha törölni akarom csak a képernyőzáron az értesítést mitt kell beállítanom?(v mit nem vettem êszre)
-
clon
aktív tag
válasz ORCA58 #10375 üzenetére
Igaz. Nem mellékesen azért nem lesz egységesítve, mert akkor valaki fejlesztése lesz az alapja ami mindenki másnak jogdíjfizetést von maga után (amit senki nem akar) vagy évekig tartó pereskedést és a végén büntetést (amiből már kijön a saját fejlesztés is). Az sem elhanyagolható szempont, ha márkát váltasz akkor majdnem mindent meg kelljen vásárolnod ami ugye megint csak az adott márkának üzlet mint kiegészítők eladása
-
goop
őstag
válasz Quqesz #10341 üzenetére
Anno frissítettem a korai verzióra, majd tegnap visszatettem a 6.0 androidot. Amint kapott netet simán ota-n frissült 7.0 ra. Se email, de semmi nem volt még megadva, lehet azért frissült ota-n, mert imei alapján már le volt csekkolva, hogy ezen már volt. Passz, a lényeg, hogy frissült rendesen, és gondolom a stabilra.
-
ORCA58
addikt
válasz sharp4 #10373 üzenetére
Gondolom a korábbi telefonodban Qualcom chip volt, ebben meg Kirin. Más a gyors töltés szabványa.
Ez a mai "korszerű, fejlett ?? és modern" világ egyik nagy buktatója. Minden gyártó a saját ötletét akarja használni, nincs egység semmiben.
Huawei -Honor gyorstöltő!
Pár év és az sem lesz mindegy, hogy a x gyártó kávéját milyen pohárba töltöd[ Szerkesztve ]
-
zunga
tag
Tegnap frissítettem a Hicare-ből a korai rendszerfrissítést. Nekem eddig nagyon bejön. Sokkal jobb, mint az előző verzió. Akkuidőben nem veszem észre, hogy rosszabb lenne. Az éjszakai merülésem mindig 4%, két kártyával, minden kilőve (wifi, bluetooth stb.) és most is annyi volt. Kicsit féltem tőle, de eddig nem bántam meg.
-
sharp4
őstag
Helló
Van egy Blitzwolf QC 2.0-ás töltőm. A korábbi telefonjaimmal működött a gyorstöltés. A Honor 8-al nem megy. Milyen töltővel tudom még tölteni a gyárin kívül?
-
rolee777
tag
Sziasztok! Lenne egy kèrdèsem! A Telenornál kapható Honor 8 szerintetek független? Mert a Telekomos az!
Előre is köszi!Honor Magic V3, Samsung Galaxy Watch Ultra, Samsung Galaxy Z Flip 5, Samsung Z Fold 4 5G, Samsung Z Flip 3 5G, Samsung Galaxy Note 10+, Huawei P30 Pro, Galaxy Tab S 8.4 LTE , Iphone Se, Vodafone Tab Prime
-
lenovomen
aktív tag
Mi az a Link+ élő frissítés funkció? Használja valaki? Mi történik akkor, ha "minden hálózaton" opciót választom? Nem csak wifit...
-
tdhenry
tag
Bocs, csak felidegesített, nem nektek céloztam az indulatot. Drive elönézet, látom az update.app-ott rákatt, betölt 2perc alattmegint valami nézetet, és utána ha rábökök akkor kérdezi hogy mi ez a cucc (dokumentum, zene, kép, stb) és ennyi, nem tudja kezelni akármire bökök.
[ Szerkesztve ]
-
tdhenry
tag
Mi a tökömet csináljak ezzel a googledriveos feltöltéssel mert a telefeon semmit nem tud kezdeni vele?
-
Quqesz
nagyúr
Jópofa dolgot találtam:
Képernyőzáron alulról felfele húzva az ujjat egy menü bukkan elő, amiben vannak appok is
Bocs ha volt már.......[ Szerkesztve ]
-
cozmo
őstag
Kövezzetek, meg de nem szeretnék nugát -ot mi ki nem forr?
Hogy tudom letiltani hogy véletlen OTA frissüljön?Még Galaxy Alpha-n történt, hogy reggel álmosan félrenyomtam (hónapokig a redőnyön volt a telepítés indító levakarhatatlanul, predesztinálva hogy egyszer csak rányomok), nem volt mentésem sem és elkezdte felrakni magát egy úgy verziós frissítés. Aznap reggel nem kellett már kávé, mert úgy felcseszte az agyam. Tehát ezt hogy kerülhetem el itt?
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
-
bryan159
csendes tag
válasz vatomi #10298 üzenetére
Én is használok, előtte egy Samsunggal folyton rezgett a kezemen, hogy megszakadt a kapcsolat, pedig a zsebemben volt a teló. Na ennél semmi gondom vele, tök jól működik. 4k-t simán megér. Én 6-ért vettem majdnem egy éve használtan. Egy dolog, amit kifogásolok, hogy ha már mindkettő Huawei, összehozhatná a teló, hogy a saját lépés számlálása helyett az óráét tegye ki a zárképernyőre.
Egyébként még nem köszöntem be, pár hete lettem Honor 8 tulaj, csak annyira pörög a topic, hogy nem győzöm olvasni, nem tudtam még hozzászólni. Szóval sziasztok!
Google Pixel 8 Pro | Huawei P10 | Huawei Band 7
-
Dwatti
addikt
NFC meg a BT hibát nem találom lehet valamelyik Honor facebbok oldalon olvastam, persze most nincs meg.
Changelog hiba már megvolt emui 4.1 mm alatt is frissítések után ez is XDA-n volt.. itt is írnak róla de máshol is láttam.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dwatti #10348 üzenetére
Azert mondom, nincs vele gondom, de az elejen hozott 6ora SoT visszaesett 5 orara.
Mintha akkora gond lenne
De elvezem, hogy csak akkor kell toltore tennem, mikor mar itthon vagyok, es nem mar a munkahelyen..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #10344 üzenetére
G5-nel is volt gond az elso Nugattal. Sztem a G4re is amiatt kesik a kiadas..
Hmmmm.. akkor tolok egy FR-t neki, lehet arra van szuksege, bar gondom nincs vele.Jelenleg igy allok:
[kép][ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
XDA-n olvastam valahol majd megkeresem
Akksiról itt írnak - sok panasz volt az előző frissítésre , a14.-ei után meg kelllett pár nap és beállt az akksi idő ami javulást hozott.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dwatti #10342 üzenetére
Monjuk több gyártó leállítatta a nugát terjesztését rövid időre, szóval van vmi hiba az tuti.....még nexuson is panaszkodnak, hogy bugos.....én megvárom a tutit, eddig is teljesen meg vagyok elégedve vele...sőt!
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
Én szerintem B360 volt az eredeti amit kiakartak adni a készülékre és utána küldtek volna hibajavításként egy nagyobb frissítést B361 néven.Csak hogy valami nem várt hiba került az eredeti B360-ba BT NFC Akksi merülés - ezért is nem indult el időben az OTA .
Gyorsan elkezdték foltozgatni mielőtt felkerülne a telokra.
Windows 8 nál volt hasonló és ott sem változott a verzió szám egy ideig.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Jött már meg vkinek ota-n a 7.0?
-
szendo777
tag
Újabb infó, a szervízmenüs frissítés nem csak SD-ről működik hanem OTG képe pendriveról is.
Honor 10 kék
-
törölt tag
Sziasztok!
A HiCare alkalmazás 'Rendszerfrissítés korai próba' almenüjéből tettem fel a B360 végű buildet még valamikor januárban. Ha jól értelmezem a hozzászólásokat, akkor ez még a beta verziós Nougat, mert azóta két újabb verzió is kijött ugyanezzel a build számmal. A február 14-i már a végleges, vagy az majd egy új build száma fog kapni? Február végéig az összes Honor 8-as készülék megkapja a végleges Android 7.0-át OTA-n keresztül?[ Szerkesztve ]
-
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Van egy nagyon hülye kérdésem. A telefon töltőjének lehet bármi baja, ha mást (Z2 tablet) töltök vele? Mielőtt kinevet bárki, kicsit ilyen dolgokban egy ideje paranoiás vagyok, mert volt rossz tapasztalatom, hogy nem saját töltőt használtam, és nem minden működött aztán olyan jól. Nem igazán értek ehhez, ezért gondoltam, hogy inkább megkérdezem.
-
Aryon87
félisten
Nekem is az "Ez a frissites csokkenti az energiafogyasztast...." szoveg van. Pedig en a szervizmenus modszerrel tettem fel a 02.14.-it.
Mellesleg nekem 1 oraval csokkent a SoT idom, mielott meg a frissitesdit elkezdtem volna.
Az elso B360 jobb volt nekem ilyen szempontbol.
FR-t most nem szivesen csinalnek..[ Szerkesztve ]
-
Musaka
senior tag
válasz Dwatti #10322 üzenetére
Az biztos hogy jól bekavart a huawei ezzel a 3 változatú B360 nal
Minden ép észnek ellent mond. Nem lennék a software fejlesztők helyében akik azt se tudják melyik verzió dob éppen kritikus hibát és küldik vissza nekik javításra a beta userek. Bár szerintem simám lesz... -
Sanki
addikt
-
Sanki
addikt
válasz Dwatti #10308 üzenetére
Beállítások - Frissítés - katt a frissítésre.
Ha ott írja, hogy "Ez a frissítés csökkenti az energiafogyasztást, optimalizálja az egyes képernyőkön megjelenő szövegeket és javítja a harmadik féltől származ...", akkor a régi maradt rajta.
Mivel a 02.14 changelog nem tartalmaz semmi ilyet.
Ennek kellene lennie:
"A Huawei tervezte EMUI 5.0, az újonnan kiadott Android 7.0 alapokon. A vadonatúj EMUI 5.0, amit az Égei-tenger tiszta kékjei és fehérei inspiráltak. A kezelőfelület egyszerű és okos, és az EMUI 5.0 fejlett és kimagasló teljesítményt hoz, amivel a mobiltelefonok még gördülékenyebben működnek. [Ajánlások] • Tisztább, interaktívabb kezelőfelület Vadonatúj kezelőfelület és effektek, amit az Égei-tenger tiszta kékjei és fehérei inspiráltak. Egyszerűsített gesztusok, amivel a legtöbb műveletet 3 lépésben el lehet végezni. Az EMUI 5.0 testre szabhatóbb, Android...."
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magisk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest