- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AngeloDivina
aktív tag
Sziasztok! Ma csatlakoztam hozzátok egy Telekomtól vásárolt kék példánnyal. Természetesen független. A védelméről gondoskodtam egy Kínából rendelt flip tokkal. (Nem olyan minőségi mint amit a P8-ra vettem gyári, de a célnak megfelel ideiglenesen.)
A P8-ról csináltam egy mentést az SD-re és simán átmentettem mindent a H8-ra. Működésben nem tapasztaltam semmi különbséget eddig a két telefon között. Majd a tartós használat megmutatja miben jobb a H8. Kizárólag a két kártya lehetősége miatt váltottam és hogy T-től rendes garival és jó ajánlattal tudtam elhozni.Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #10491 üzenetére
Sajnos minden telonal igy van, ahogy a G4 es G5 eseteben is csak igy lehetett.
Mi5-nel pl nem is mukodik.Forgonati: nalam hibatlanul megy. Amugy sokan nem tudjak mukodesre birni a programot markatol fuggetlenul.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Juliuska
senior tag
válasz forgonati #10493 üzenetére
No és vajon a legegyszerűbbet kipróbáltad már...? Elvégzed az engedélyezéseket, beállítod a színeket, váltakozó módba kapcsolod az apk-t, képernyő kilő, majd kipróbálod: ráhívsz, dobsz egy SMS-t, stb.
Jelezd kérlek, ha így sem menne...Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
Adami83
tag
Üdv!
Nézegetem ezt a telót, de szembeötlő volt, hogy pl e-digital meg egy másik webshop között akár 30ezres eltéré is van. Van valakinek 5lete, hogy mi lehet trükk?
-
forgonati
őstag
válasz Aryon87 #10490 üzenetére
Light manager pro van nekem is. Váltakozó módban se működik. Ha rábökök a teszt-re és kikapcsolom a kijelzőt, fel sem villantja a ledet. Az értesítés engedélyeknél hizzá van adva a light manager, mégsem megy... Mit rontok el? MM alatt ment, bár mondjuk ott is elég hektikisan. Pl ha messengerhez kék szín volt állítva, akkor néha kéken villogott, de néha zölden. Mintha a rendszer néha felülbírálná a programot. De miért csak néha?
Keelah Se'lai!
-
forgonati
őstag
Valakinek sikerült már befolyásolni a led színét Nougat alatt? Semmilyen programmal nem tudom állítani. MM alatt lehetett. Lightmanager Pro, Lightflow, egyik se működik...
Keelah Se'lai!
-
-
Halo
senior tag
válasz newman8929 #10419 üzenetére
nekem nem volt ujjlenyomatosom - én is ezt kérdeztem, amit Te - nálam bevált amit mondtak.
feloldáshoz szinte mindegy, milyen az ujjad, ha söprögetni akarok, jobban figyelek rá.Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Aryon87
félisten
válasz newman8929 #10480 üzenetére
Targytalan, forditva akartam csinalni. Valoban kepes arra amire rakerdeztem. Elobb rendes kep, majd szerkesztes, es a locsolo alkalmazasa. En meg a fekete-feher kepet akartam szinezni😂
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ctibor
senior tag
válasz danee992 #10471 üzenetére
Ha kiderül egy készülékről hogy lopott, akkor IMEI szám alapján technikailag letiltható, az más kérdés, hogy megteszik-e a szolgáltatok.
Ha viszont arra gondolsz, hogy pl. T-mobiltól vetted, de Telenor + Vodafone kártyákat teszel bele, ez semmiféle gondot nem okozhat, ettől ne félj!
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
-
Aryon87
félisten
válasz newman8929 #10478 üzenetére
Azt tudom. A H8-ban is bent van az a resz amire szuksegem van, de az nem csinal semmit.
-
newman8929
tag
válasz Aryon87 #10477 üzenetére
Az ilyen színcserélős kép a szinszűrőssel készül, utólag szerkesztővel tüntetik el a színeket, ill. hagyják meg a színt. Leginkább akkor használja mind2 kamerát amikor kevés a fény. Profi módban csak a színes kamera működik. Off: Véletlen, nem vagy jelen a Huawei csoportban is (Facebook)
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Kene egy kis info a kamerakat illetoen.
Ugye dupla kameras. Ha fotot csinalok, es letakarom a kulso kamerat, meg mindig teljes a kep, vagyis a belso kamera az aktiv.
Mikor mukodik mind a 2?
A masik. A P9 tud olyat, hogy fekete-feher a kep, es mondjuk a tema egy virag, annak a szinet kepes visszaalitani ugy hogy a tobbi reszlet fekete marad.
H8 sajnos ezt nem tudja, de lehetseges lenne ez a kepesseg?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
laci laci
addikt
Találtam 3 szoftver "hibát" a telon.
-képernyő mentés nincs (nem csinálja)
-bejövő hívásnál ha zsebbe is van fel éled a kijelző
-a wifi aktív az akkuhasználatnál, de nincs bekapcsolva..
Mit tehetek ez ügyben? Illetve ha "le fektettem" a szoftvert, mivel tudom majd visszahozni? Köszönöm előre is a válaszokat.Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
ZsyfKo
senior tag
Már írtam hogy lesz egy 120as Honor 8am pénteken amit szeretnék 360ra frissíteni, le is lett írva a menete viszont 24eznem kell és nem leszek gép közelben. Meg lehet oldani hogy sd-ről frissítsek mindent? És ha igen honnan vagy hogyan lehet letölteni a romokat?
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
danee992
tag
Sziasztok, lehet hülye kérdés, de így hogy független a telefon a szolgáltatóknál, továbbra is letiltható?
Értékelést ne felejtsük már el. Köszönöm!
-
Dwatti
addikt
válasz newman8929 #10467 üzenetére
Esetleg rendszer frissítés adatait töröld az alkalmazásoknál mielőtt felrakod.
-
Dwatti
addikt
válasz newman8929 #10464 üzenetére
Rakd rá ujra. De 06ra rakottnál ez emui hiba. Vagy a changelog üres vagy nem változott. Ha fr- t nyomsz akkor meg üres lesz de biztos a 14-ei van fent igy is.
[ Szerkesztve ]
-
clon
aktív tag
Nekem a HiCare-es B360 van fent én már megvárom a stabil verziót OTA-n addig jó ez is (mondjuk nincsen vele gondom).
-
Dwatti
addikt
-
heidrich
senior tag
Sziasztok! B120-ról B131-re FF-nél mindegy hogy OTA vagy FULL-t küldök át a gyári frissítőbe? Ez befolyásolja melyik verzió fog megjelenni a gyári frissítőben (OTA vagy teljes)? Mindenképp teljes csomag kell vagy elég csak az OTA?
Bocsi még nem teljesen látom át a Huawei frissítési dolgait.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
Quqesz
nagyúr
Na ha vki akar venni + usb-c-s kábelt, akkor a madarasban 2500-ért van normális. Az lg 1,8A töltőfejjel karöltve egész gyorsan feltolta(kb 1,5 óra) az aksit. Adattovábbításra is alkalmas(480Mb/s), 30 AWG a data és 24AWG a power.
Delock a márkája(sárga papír fejléc rajta egy fóliában a kábel)[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Gregorg
tag
Pontosan hol is érhető el ez a feb 14-i frissítés?
Ahogy olvasom b36 Hicare-s verzióra simán rányomható telefonról is.Honor 8, Chuwi Hi10 Plus , Ryzen 2600, 16 GB 2666 Mhz DDR4, 1060 6Gb - PUBG nick: ColdGreg
-
zzola
titán
válasz newman8929 #10453 üzenetére
Nekem az a furcsa ezekben a FF-es frissítésekben, hogy az android rendszer nem frissül...
-
Quqesz
nagyúr
Köszi srácok, akkor minden rendben fut
-
spider80
őstag
válasz Valaki87 #10448 üzenetére
Gondolom úgy értette, hogy honor 8hoz képest átlagos.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
laci laci
addikt
Én annyi "hibát" vettem észre, hogy aktív wifit mutat, de n új nos bekapcsolva..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
fdisk
őstag
Ha a playből frissítek nem látszik a letöltést mutató nyil az értesítési sávon , illetve ha lehúzom a redőnyt nem látszik az éppen aktuális letöltési folyamat, csak a végeredmény,hogy az adott program frissítése kész.
Másnál ez rendben van, látszik? (7.0)[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Quqesz
nagyúr
Második feltöltés után 2nap 2 óra/ 4:54 h kijelzőidő. Ez mennyire számít jónak?(bt,wifi,4g bekapcsolva, 5 email és 2 időjárás szinkron bekapcsolva, fotó/videó készítés). Van itt is olyan, hogy kb 4-5 töltés után áll be az aksi?
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz bibi55 #10434 üzenetére
2.14-es updatet nem FF-el hanem letöltöd a full csomagot és dload mappából telepíted szervizmenüből.
-
-
bibi55
tag
Sziasztok!
Nougat-ra frissítés előtt célszerű FR-t csinálni? A telóm gyárilag B131-el jött, akkor nyugodtan rámehetek a korai frissítésre HiCare-ben, aztán FF-fel a 2.14-es updatet?
-
-
ZsyfKo
senior tag
120-ról 360ra frissítésnek mi a menete?
OnePlus 8T
-
laci laci
addikt
Találtam nougatra root-ot és twrp-t. Valaki ki próbálná? Nekem még nem nyitott a bootloaderem. CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE. Vigyázz mélyvíz.. [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Quqesz
nagyúr
Fotózáshoz egy-két tipp:
Felhős időben az automatika a fehéregyensúlyt kissé hidegre veszi, de pro módban csak wb állítással szépen korrigálható. Videózásnál ha pl egy kutyát videózunk és van rendesen fehér szőrzete is, vmint felhős idő van, akkor szeretnek a világos/fehér foltok beégni. Ilyenkor a spot fénymérést érdemes használni, és sokkal jobb lesz. Amin meglepődtem, hogy 15% aksitól tiltja a vakut......
Pro módban ami becsapós, a kereső képen megjelenő fényerősség és a kész képen kevő nem szokott egyezni sötét fényviszonyok esetén.(manuális iso és záridő esetén)
Fotós topikba majd rakok fel képeket, akit érdekel.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
én soha nem is néztem megmondom őszintén... 100 ezres telefon akkor már nem oszt vagy szoroz a tok... Iphone-ra is megvettem a drágábbik Nillkin tokot...
Kevés telefonom tudott ilyen üzemidőt produkálni mint ez ma laza 6 órás kijelzőidő 16 óra készenléttel és 23%-kal raktam töltőre, igaz HD felbontáson a kijelző de most átraktam full hd-ba ha már elmegy 5 óra sot az elég is nekem...játszottam, youtube, face, viber minden volt.... kellemes, hogy nem kell a %-okat lesni rajta.
ja és 6.0-án vagyok, kikapcsoltam az animációkat teljesen, semmi gondom.
[ Szerkesztve ]
-
fábiánsándor
csendes tag
Vodafonos dual kártyások. Akadás van valakinél nougat alatt? Nekem mintha most jó lenne....
-
Halo
senior tag
válasz newman8929 #10403 üzenetére
Ezt panaszoltam én is, segítettek a többiek:
- ha nem zsíros, szutyos az ujjad/leolvasó, és határozottan húzod le-fel-jobbra-balra, akkor működik rendesen.Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Sanki
addikt
válasz newman8929 #10408 üzenetére
Elvileg a 3 gombos nem töröl semmit sem.
-
Shirchy
tag
B120-ra jött már OTA?
"jobb adni,mint kapni" mondta a boxoló... :P
-
Musaka
senior tag
válasz newman8929 #10408 üzenetére
Ezt nem tudtam. Azt hittem az sem csinál FF et.
-
Musaka
senior tag
válasz newman8929 #10405 üzenetére
Nekem ment belső memoriáról 3 gombos módszerral.
-
Sanki
addikt
válasz newman8929 #10405 üzenetére
SD vagy otg-n keresztül. Belső memóriáról nem működött nekem szerviz menüből.
-
Sanki
addikt
válasz newman8929 #10403 üzenetére
Egyelőre én ilyet nem tapasztaltam, 1 nap használat után.
-
newman8929
tag
Zsííír. Köszönöm. Nekem még az ezt megelőző van fent. Üzemidő jobb mint az első 360-é, de még mindig nem vagyok megelégedve vele. A az ujjlenyomat olvasóval történő állapotsáv lehúzás is vacakol néha. Sőt, időnként ha vissza lépek a kezdőkepenyőre csak 1-2mp múlva jelennek meg az ikonok. Hátha ebbe már javult. Volt FR meg chace törlés is.
-
Sanki
addikt
válasz newman8929 #10401 üzenetére
Február 14. kiadás.
Nem töröl semmit sem. Végülis letöltheted bárhol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- Asszociációs játék. :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Facebook és Messenger
- Autós topik
- További aktív témák...