-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
válasz
lenovomen #17669 üzenetére
Jaja. Tök mindegy, hogy FF azt írja, hogy "appeoved", hitelesítési hibával elszáll. Mindegy a menet. A zipek taetalmát néztem és taetalmasabb, mint amik felmentek. A hárimgombos meg nem is jöhet szóba, mivel csak az update.zip tartalmaz update.app-ot, a másik kettő nem.
Fura a zipek tartalma.TWRP ezekkel a zipekkel szintén nem játszik. A zipben lévő script olyan utasítás(oka)t tartalmaz, amit a TWRP nem kezel és hibát dob.
-
nrg_52
addikt
válasz
lenovomen #17668 üzenetére
Most meg sem probaltam, mivel anno ugyanigy probalkoztam vele. L09-en biztos nem fog menni egyik sem, abban is biztos vagyok, hogy nem en voltam az egyeduli "hulye" aki vegigprobalgatta. Hidd el ha fel lehetne tenni tudnal rola, hetek ota ujabb verzion lenne a kemenymag. L19-en mukodik, ok mazlistak, nekunk varnunk kell tovabb. 386-to kezdve vegigmentem mindegyiken... Majd jon medint egy PV vegu 2 fajlos, az menni fog. Vagy megjon Ota-n jovore. 😂
-
Dwatti
addikt
válasz
lenovomen #17670 üzenetére
kb 2 hete próbáltuk 360-ra nem ment fel a B389 . De ezzel itt lehet ismét próbálkozni
-
nrg_52
addikt
válasz
lenovomen #15782 üzenetére
Ha a bizt. szint marc. 1 akkor igen. A kereten nekem is van 1-2 potty, de a hatlapi uveg hibatlan.
@Yasuo: igaz nem itthonrol, de en ezt vennem, gyorsan megjon, 3-4 nap: brotect airglass
-
nrg_52
addikt
válasz
lenovomen #15742 üzenetére
Ff-el proxys modszerrel csak letoltod, majd az sd kartya dload mappaba kicsomagolod elobb a nem eus zipet, szervizmenus frissitessel feltolod, majd az eus zippel ugyanezt megismetled. Osszefoglaloban reszletesebben is le van irva. A 2 zipet letoltes utan a belso tarhely hwouc mappaban talalod.
-
Sanki
addikt
válasz
lenovomen #15727 üzenetére
Full OTA - Full incremental package package, contains ALL the components of update.
OTA - Minimal incremental package, contains ONLY update components with changes.
MF - Multi-File ROM, contains more than 1 update file, this type of update package is used for EMUI 5.
PV - Point-Version ROM, this type of ROM is used to update the Android version (e.g. to update from Android 5.0 to Android 6.0)Hopp, lassú voltam.
-
nrg_52
addikt
válasz
lenovomen #15722 üzenetére
En nem olvastam sehol folyamatos frissitest. A 2 eves tamogatasba pedig az is belefer, ha a masodik ev vegen adnak ki egy frissitest ra, lehet itt jatszadozni a szavakkal.😊 Amugy meg szerintem nem all rosszul, ha jol szamolom a 386 az otodik frissites lesz, a galaxy alpha osszesen ha ennyit kapott 2 ev alatt, pedig dragabb volt anno, mint a honor 8, mellesleg ott is tobb honapos kesesek voltak a regiok kozott frissites teren, kezzel kellett rakosgatni, ha nem gyozted kivarni.
-
törölt tag
válasz
lenovomen #15437 üzenetére
Úgy tudom, hogy a P9 esetében sem jobb a helyzet. Elég gáz, mert egy flagship telefonról beszélünk. A Honor 8 is egy felső-középkategóriás készülék, amit illene rendesen támogatni ily módon is. Akadnak olyanok, akiknek jó móka manuálisan feltenni a frissítéseket, de a többség szerintem jobban örülne az automatikus telepítésnek.
-
jatszo
aktív tag
válasz
lenovomen #14400 üzenetére
Az ígéret megvolt:
"A Honor 8 amerikai premierje után, a márka Google+ oldalán elhangzott: az első tizenkét hónapban legalább három havonta érkeznek rendszerfrissítések a mobilra, és a második tizenkettőben is garantált a szoftvertámogatás, beleértve a biztonsági és rendszerszintű update-eket."
Csak a gyakorlatba nem sikerült átültetni. -
Quqesz
nagyúr
válasz
lenovomen #13560 üzenetére
Én inkább csak microlaggokat vettem észre. Pl mikor galériában rányomsz a listában egy képre és onnan vissza, akkor a kép nagyító/kicsinyítő mozgása picit darabos. Még pár helyen van ilyen, de ezek javíthatóak, és nem vészesek.
Nekem ma inkább olyan volt, hogy az iránytű bolondúlt meg. Polaritást felcserélte meg hasonlók. Újraindítás után jó lett(452 órája volt reboot, szal nem rossz). Asszem legutoljára is csak azért lett újraindítva, mert fullra lemerült. -
Aryon87
félisten
válasz
lenovomen #13502 üzenetére
Igen, el fog menni ha minden igaz. Mate9-re akarok valtani.
Nyugi, semmi gond a H8-al, csak magasabb fokozatra kapcsolnek (tartalomfogyasztas miatt is).Semmi modositas nem volt vegezve, ami indokolna a merulest, majd eszhezterest. Ebbol vagyok biztos abban hogy a Google valamelyik osszetevoje dolgozott hatterben.
-
Dwatti
addikt
válasz
lenovomen #11632 üzenetére
Csak ennyit kell tenned: nem kell a 7 előtt és után már.
b131 telepítés végén :11.- Ha kész van, bejön a nyelvválasztó. Telefont ismét kikapcsolod.
12.- Most úgy indítod el a telefont, hogy a hangerő fel gomb + a power gomb egyszerre nyomva tartod amíg be nem jön a recovery menü.
13.- Kiválasztod a Factory Reset lehetőséget, ekkor csinál egy alap beállítást.
14.- Végzett, akkor Wipe cache partition lehetőségre is tapizz rá.
15.- Újraindítod a telefont és használatba veszed > és keresheted a Nugát frissítést . -
Liliom9
tag
válasz
lenovomen #11508 üzenetére
Szóval, amit az FF letölt az két .zip fájl. Egy update.zip, és egy eu-s kisebb. Először felraktam a sima (nagyobb) update.zipben lévőt. Ebből is kicsomagoltam mindent a dload-ba. Ezt követően újra indult, végigfutott a telepítő, de maradt B360. Ezután töröltem a dload mappából ezt, majd kicsomagoltam az eu-s .zip fájlt és ezt is feltelepítettem. Ez is végigfut, gyorsabban, újraindul és ez után már B380 volt.
Mindkettőt SD kártyára csomagoltam és szervíz menüből indítottam a frissítést.
-
Dwatti
addikt
válasz
lenovomen #11483 üzenetére
Februári teljes rom ,de ott valami gebasz van hogy napi 3 x kell tölteni az akksit ezért ajánlottam a tiszta friss megoldást.
----------
Nálam nem volt gond csak az üzemidő csökkent -1 órát ezért próbaképpen visszatértem és OTA frissítést raktam fel.
De semmi nem változott ! Ugyanúgy -1 óra azaz 4 óra kijelző idő. -
Dwatti
addikt
-
forgonati
őstag
válasz
lenovomen #8908 üzenetére
Csak szólok, tökmindegy hogy milyen üveget rendelsz rá. Levegős lesz mind. Nem is igazán értem miért vettél ennyi fajtát, hisz a kerekítés miatt logikus hogy levegős lesz mindegyikkel... Ahoz hogy ne legyen levegős, annyira kicsinek kellene lenni az üvegnek hogy az meg már totál hülyén nézne ki. Így is minden oldalon vagy 2mm-el kissebbek ezek az üvegek mint maga a kijelző, és ha nem akarod hogy levegős legyen, még 2mm-t le kéne venni belőle. Az meg hogy nézne ki. Az összes kerekített kijelzős telefonnal ez van. Egy baromság ez a 2,5D üveg. Lehet hogy most ez a divat, csak épp nem védhető a szélein és okádék ahogy kinéz rajta az üveg, főleg pár hónap után amikor körben szépen alátapad a por
Nekem Aliról van 2 dolcsis olcsó szar és surprise-surprise ugyanannyira levegős mint az 5x annyiba kerülő Nillkin. Ránézésre semmi különbség. Nincs értelme szerintem üvegekre pénzt kidobni. Ez a telefon ilyen, és sanszos hogy nem lesz rá hajlított szélű üveg. Én legalábbis még nem találtam ilyet.
-
Sragi
őstag
válasz
lenovomen #8908 üzenetére
Ne haragudj de nem értelek.. Jó lehet en szerencses vagyok vagy vigyazok a telefonjaimra.
Motorola Defy 2 evig.
G2 3 évig uveg meg barmilyen fólia nélkül volt hasznalva. Pedig Cnc-s vagyok. Egyébként meg nem könnyű jól felrakni őket. No offense, nem azért írom, hogy okoskodjak de szerintem e miatt eladni egy amugy szinte hibatlan készüléket. -
Geree
senior tag
válasz
lenovomen #7622 üzenetére
Azert van letiltva mert 7-es androidtol a Chrome a WebView is:
https://developer.android.com/about/versions/nougat/android-7.0.html#webview -
Sragi
őstag
válasz
lenovomen #7546 üzenetére
Talan 2x akadt mikor kb 15 app futott. Valamelyik játékból leptem ki (CSR 2). Utána kb egyet akadt a menü mikor lapoztam de kb ennyi.
LG G2-nel többször elofordult de annal se gyakran. Pedig fele ilyen hardver. A fejlesztői opciokban erdemes az animációkat kilőni. Pörgősebb lesz
Szóval nem akad. Valótlant pedig nem all szandekomban állítani. -
DaWehun
tag
válasz
lenovomen #7546 üzenetére
Neked lehet, de gondolom nem ülsz ott Sragi mellett és nem látod, hogy az ő telefonja, hogy működik, vagy igen? Azért ne akarjátok már ráerőltetni a telefonra, hogy mindenkinél szaggat, meg mindenkinél szar, azért mert 1-2 ember tapasztalja ezt... nem akarlak megbántani, de ha nálad a 4giga rammal ez a telefon akad és nem folyamatos ott nem a telefonban kell keresni a hibát...
érdekes módon nougatra is kb 2-3 ember írja, hogy neki lassú és baja van vele mindenki másnál jobb mint a 6os droid és már ne haragudj, de inkább nekik hiszek valamiért.
-
malnabokor
senior tag
válasz
lenovomen #7380 üzenetére
"Sajnálják, hogy nem vagy teljesen elégedett az új rendszer változtatásával. Továbbítják a leveledet a kutatás és fejlesztési részlegnek és remélhetőleg még tudnak itt-ott javítani mielőtt kiadják véglegesen az új rendszert. Ha bármi más hibát is találsz még, mint például ez volt, nyugodtan használhatod a hiba jelentése funkciót a Béta alkalmazásban."
Kb ennyi a lényeg.
-
Sragi
őstag
-
lenovomen
aktív tag
válasz
lenovomen #7379 üzenetére
"HiHonor UK [Case ID #: 69403]
HUHiHonor UK <Uk.support@hihonor.com>
H 2017.01.23. 12:54
Címzett: lenovomen
Dear Customer,Thank you for contacting Honor Customer Care.
We are sorry to hear that you are not happy with the new UI changes. We will forward your feedback to our research and development department and hopefully, we will be able to patch some things up before the final commercial release. If you encounter any issues (like not being able to close an app running in the background), you can also use the Report bug feature from the Beta app.
Thank you for your feedback and have a wonderful day!
Best regards,
Mike
Honor Customer Care Team"Kár, hogy nem tudok jól angolul. De talán értették, hogy mit akarok.
-
ORCA58
addikt
válasz
lenovomen #7374 üzenetére
Az sem mindegy, hogy az előtérben fut, vagy csak tárolt folyamatként. Azt meg tudod nézni a futó alkalmazások menüben. (Nugátnál gőzöm sincs, hol leledzik).
Érdemes megnézni a fogyasztási szint listát is, hogy amíg csak úgy fut, hol szerepel a listában. Ha nem használod, lehet nem is eszik sokat. -
Sragi
őstag
válasz
lenovomen #7372 üzenetére
Normál korlát van.
Elvileg 4-re lehet szukiteni vagy teljesen. Csak ez megint nem megoldas, mert ha megynyitok egy navigaciot, vibert, messengert, gmail akkor mar elkezd bezarogatni.
Annyit lehet hogy amit altiv folyamatnak ir bezarom. Kiprpbalom igy mi történik hogy elindul e újra magától vagy nem. -
Geree
senior tag
válasz
lenovomen #7357 üzenetére
nálam olyan van, hogy hiába van beállítva, hogy a képernyő bezárásával kilépjen az alkalmazásból, a képernyő lezárása után is rendszeresen irogatja, hogy túl sok energiát fogyaszt a háttérben az alkalmazás...
Fura. (A mi band értesítéseit úgy tűnik sikerült megszerelni a MiFit alkalmazás újrarakásával - előtte az Android valamiért nem szólt, hogy az alkalmazás nem fér hozzá bizonyos funkciókhoz, hogy rendesen működjön.)Lehet, hogy Factory reset / clean install kéne....
-
laci0530
senior tag
válasz
lenovomen #7307 üzenetére
Én nem használom az energiatakarékos módokat, eddig jól fut minden. Az alkalmazásoknál egy pozitívumot és egy negatívumot vettem észre: a Mindig tv alkalmazás mostmár fekvő módból is elindul, a Dolphin browsernél viszont a kilépés gomb nem jelenik meg a visszalépésre hosszan nyomva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged