Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snike
aktív tag
Sziasztok!
mitől lehet, hogy akivel beszélek annak viszonylag jól hallom a hangját(az övé is közel jár a bugyborékoláshoz), de a környezetének olyan hangja van mintha a vízzel teli medencében lennék és fentről beszélnek hozzám.
Köszi,
PS5, mert az jó! :)
-
nickedez89
senior tag
Most frissítettem a vibert tegnap és azóta nekem is megjelent az ikonszámláló!
Nem tudom, hogy előtte volt-e mert nem is kerestem a lehetőségét?!
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
njnl
aktív tag
Viberen is elérhető az ikonszámláló... Ez csak nekem tűnt fel most, vagy tényleg új opció?
PLK-L01 B330-on másnak is eltűnt az a funkció, hogy ha az alkalmazásváltót hosszan nyomtuk egyből előugrott az előző alkalmazás?
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
doongoo
addikt
PLK-AL10: meg is érkezett a 6.5.1-es developer rom...
-
Tamás34
senior tag
válasz Azazel71 #4390 üzenetére
Ez így van! Mindenkinél máshogy viselkedik a telefon! Én alap felhasználó vagyok, gyenge játékokkal szoktam játszani néha unalom űzés céljából, kis fotózás,kis netezés, szóval semmi extra! Telefonálni is kb. 2 órát szoktam havonta! Ezért remélem, hogy nem fog melegedni nálam, mert az engem nagyon zavarna!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
Azazel71
aktív tag
válasz Tamás34 #4389 üzenetére
De aztán ne az én anyám, ha mégse jön be...
Az én véleményem is csak egy a többi közül, sokféle tapasztalat akad, szerintem eléggé felhasználói szokásoktól függ, ki mit gondol erről a telefonról.
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
válasz Azazel71 #4386 üzenetére
18 perc video, háttérben gmail,viber,wifi, szinkron csak mint máskor : címtár, gmail,google drive, csak ami kell, nincs face, se messenger eleve telepítve se...
Alig több mint langyos.
Szerintem nincs nálad hardverhiba, egyszerűen csak túl sok dolog szívja az akksit, pörgeti a magokat a kamerával egyidőben.
Mazsolázgass kicsit, tényleg kell-e minden szinkron folyamatosan, amit bekapcsoltál, fontos-e mindennek futni, ami fut a háttérben...
Persze jogos elvárás, hogy bírja ezeket, és bírja is, ha mellé még vastagon használod a kamerát, akkor is, de ha így már melegszik, hát az is jogos szerintem.
Ha kifagyna, újraindulna, ilyesmi, akkor azt mondanám, hogy nanehogymá ennyi pízér....de nem, csak melegszik...NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
soundman1
senior tag
Ha lollid van h7-en, akkor nézd meg a Beállítások/Wifi/Menü-Speciális beállítások 2. sorát: Wifi ébrentartása alvó módban-nál Soha legyen beállítva.
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
Azazel71
aktív tag
válasz qbeer666 #4385 üzenetére
Így azért kicsit más a leányzó fekvése.
Azért ez mégis csak egy telefon, nem videokamera, vagy fényképezőgép...kicsit olyan, mint ha campingbringával mennél neki a Tour de France-nak.
Ilyen feltételek mellett nem csodálom, hogy melegszik, szerintem bármelyik teló melegedne.Most kiváncsiságból elindítottam a kamerát...
[ Szerkesztve ]
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
qbeer666
tag
válasz Azazel71 #4384 üzenetére
3 óra kijelző idő,ebből összesen 50 perc fölött van a kamera app használata. Szülinapi zsúr volt. Folyamatosan fényképeztem. Most külön teszteltem. 13 perc videózás alatt is felhevült. Ha másért nem ezért megpróbálhatod megnézni, hogy neked melegszik-e. Persze ezalatt wifi és auto szinlronizáció be volt kapcsolva. Esetleg futott a messenger meg még 1-2 dolog a háttérben (a zsúr alatt nem, de a délutáni teszt alazt igen).
Bár úgy gondolom,hogy hardveres a baj, mivel a google camera appal is ugyan ezt csinálja. Idegesítő tud lenni sajnos.
[ Szerkesztve ]
'However bad life may seem, while there is life, there is hope and only death have none.' (Theocritus)
-
Azazel71
aktív tag
válasz qbeer666 #4378 üzenetére
Nekem továbbra sem...se video, se fotozás közben.Pedig még tok is van rajta. Az egyetlen, amikor melegszik, az a töltés.
-
Azazel71
aktív tag
-
Azazel71
aktív tag
-
*Tata*
senior tag
Nem csináltam vele semmit.
Mikor megvettem(Márc. közepén) rá 10 percre jelezte a B180-at, felraktam rá, tegnap pedig a B330-at jelezte.[ Szerkesztve ]
-
qbeer666
tag
Újdonság. Eddig is melegedett a telefon miközben használtam a kamera appot, de most egy ilyen szép napon tesztelgettem és hát iszonyatosan forrósodik, meg merül. Sajnálom.
'However bad life may seem, while there is life, there is hope and only death have none.' (Theocritus)
-
xSide
őstag
válasz gyulamester #4370 üzenetére
Link2SD / keresőbe Google+ / hosszan nyomvatartod mikor beadja és KEZELÉS.
Itt tudtam letiltani root nélkül...[ Szerkesztve ]
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Megrendeltem T-nél a telefont, már alig várom, hogy a kezembe tartsam!
A képernyő alján levő szoftveres sávot el lehet tüntetni? Volt egy Nokia telefonom, ott egy felfelé pöccintéssel megoldható volt!köszönöm!
-
*Tata*
senior tag
Tegnap kiírta a telefon,hogy frissítés jött. B330.
Felraktam rá és az lenne a kérdésem, hogy azóta nincs böngésző parancsikon.
Elő lehet ezt szedni valahol a készüléken,mert sehol nem találom. -
gyulamester
csendes tag
Abban tud valaki segíteni, hogy a Google+-t hogyan tudnám tiltani, esetleg letörölni,mert nekem az fogyaszt nagyon sokat, de az alkalmazás listában nincs ott. Lehetséges, hogy root kell hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
gabenn4241
tag
Nos tanácsaitokat igyekszem majd megfogadni. A facebook alkalmazást töröltem, a gmail és a messenger maradt védett a többit kilöttem. Egyelőre biztató, mivel reggel 8 óta 14%-ot merült és majdnem 1 óra a kijelzőidő...
-
undersance
tag
válasz doongoo #4367 üzenetére
Soha nem teszem repülő módba, de ma éjjel bekapcsoltam 45%-on. Reggelre kikapcsolva találtam a telefont, totál lemerült. Android rendszer 31%, Exchange szolgáltatások 17%, Gmail 15%, Android OS 10%, Google szolgáltatások 6%, Viber, Google alkalmazás, Képernyő 4%. Szóval néha meg tud hülyülni a rendszer, és ez teljesen független a repülő módtól. (B180)
-
doongoo
addikt
válasz gabenn4241 #4363 üzenetére
Én éjszakára automatizálva repülő módba teszem, így 1-2% fogyasztás van csak.
-
qbeer666
tag
válasz Dello79 #4364 üzenetére
Okostelefon, használni kell. De ha este elalszom ésvéletlen bekapcsolva hagyom a wifit meg a szinkronizálast akkor nekem is tud ennyit fogyasztani simán. Ez szerintem nem korrekt. De nagyjából ennyi hibája van ennek a telefonnak. A készebléti idő. Egyszer már említettem, hogya régi szar telefonom nulla használattal 1 hónapot majdnem elmegy 1500 mAh akksival.
Reagálva az átlagfelhasználóságra. A messenger, meg fb pároselég sokatfogyaszt. A nessenger nekem is védett. Tényleg csak azokat kell védetté tenni, amiket rendszeresen használsz. + elég sokat tud a telefon merülni 2 óra telefonálástól, szóval az kb. -45 perckijelző idő (tapasztalat).
-
Dello79
aktív tag
válasz gabenn4241 #4363 üzenetére
1. Facebook kb. eltávolít felesleges app és máris jó a fogyasztás
2. Okostelefon , használni kell , bír 1 napot.. este felteszed tölteni.. reggel leveszed.. miért fontos az mennyit merül akkor töltöd..
3. Simán ki lehet belőle hozni 5-6h kijelző időt.. 2 SIM -el is.. fényerő levesz 5-10% -ra
4. Nekem csak a Viber védett
5. A Honor -ban van az egyik legjobb energiakezelés.. miért nem használod ??Beállítások > Összes > Energiatakarékosság > Energiafigyelés.. és ott van millió tipp hogy lehet még jobb..
6. Installigens mód bekapcsolás..
-
gabenn4241
tag
Sziasztok! Egy hete vagyok majdnem tökéletesen elégedett tulaja egy honor 7nek. Asus zenfone 2 laser-ről váltottam. Nagyon tetszik eddig. Komoly bajom nem volt az asussal de dual aktivra volt szükségem, és a zenfone 2 4gigás verzója, illetve a mate 8 már nagyon batár volt nekem. Így jutottam el a H7-hez. Mind a kijelző, a kamera, a sebesség, a kezelőfelület nagyon tetszetős. A fő és egyelőre egyedüli problémám a készenléti fogyasztás, meg úgy eleve az energiafogyasztása nem tünik teljesen frankónak. Egy éjszaka 15-16%-ot merül. Kijelző időben eddig még a 4 órát alig /de inkább nem/ tudtam megközelíteni. Nem vagyok hardcore felhasználó. Nem játszom egyáltalán. Amire használom az telefonálás átlag napi 2óra, 2 sim, az egyik 4g-n + facebook, messenger, gmail, céges email szinkronizáció + a gyári idöjárás widget.
Ezzel így normális, hogy egy éjszaka ennyi szufla eltünik az akksiból??? Az asus egy éjszaka 2-3%-ot fogyasztott és érzésre használat közben is jobban bírta Van-e valami tipp, praktika a készenléti fogyasztásra, és az üzemidőre? Esetleg milyen appok tiltása kilövése ajánlott/nem ajánlott. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!!! -
Azazel71
aktív tag
Jut eszembe...B330-on eltűnt az a laggolás ami eddig volt, miután rányomtam az exponálásra...azonnal kattint.
-
qbeer666
tag
válasz Tamás34 #4356 üzenetére
Nem ismerem az S5-öt személyesen, de pro módban 1000 százalék, hogy erősebb a H7 kamerája (meg HDRben). Láttam már tesztképeket. Azonban eszméletlen javulást azért ne várj.
-
Azazel71
aktív tag
válasz Tamás34 #4356 üzenetére
Támogatás van, bár sajnos nem olyan mértékben és tempóban, ahogyan sokan vártuk..
Azért várd meg pár fotósvénájú kolléga véleményét is...
[ Szerkesztve ]
-
Tamás34
senior tag
válasz Azazel71 #4355 üzenetére
Szerintem megveszem, puding próbája az evés! Amoled kijelző után biztos furcsa lesz, de egy idő után majd megszokom! Huawei leányvállalata a Honor, remélem azért szoftveresen támogatva lesz.
Köszönöm a véleményedet!
-
Azazel71
aktív tag
válasz Tamás34 #4354 üzenetére
Ha mindenképp váltanál valamire, akkor igen.Egyébként nem biztos, nem vagyok biztos benne, hogy fotózásban erősebb a H7, bár én csak kattintgatós kocafotós vagyok, akinek a pro.beállítások java része a misztikum kategóriába tartozik.
Átlagos felhasználás mellett a másfél napot mondanám tutibiztosnak, de simán meglehet a 44-46 óra is.
A face, viber, böngészés ujjgyakorlatnak is kevés a H7-nek, akár egyszerre is, döccenés nélkü...
[ Szerkesztve ]
-
Tamás34
senior tag
Köszi a választ! Átlagos felhasználó vagyok! Játszani nem igazán szoktam telefonon, ha igen, akkor is gyengébb játékokkal: Kb. Legyen ön is milliomos, pasziánsz, torpedó stb..! Viszont fotózásra sokat használom az S5-öt, tehát a fényképezés fontos! Facebook, Viber, Internetezés is lényeges! Átlagos felhasználás mellett 2 napot bírja?
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik ez a telefon! Megéri Galaxy S5-ről váltanom? Telekomnál venném, mert kártyafüggetlenként árulják és úgy tudom, hogy Dual simes. Így a Vodás kártyámat is tudnám használni!
Köszönöm!
-
igali
tag
Van valakinek kinai, PLK-AL10 tipus, es kapott mar ertesitott mostansag, hivatalos (nem Developer) Marshmallow-ot?
Nem hiszem el, hogy erre meg mindig nincs hivatalos, mig mas tipusokra, mas orszagokra meg igen. :/ -
lenovomen
aktív tag
Nekem mostanában meg szokott néha egy kicsit akadni az animált felület. Nektek nem? Vajon mi lehet az oka? Gyenge gpu?
-
undersance
tag
válasz lenovomen #4343 üzenetére
Ha jól emlékszem, ez valahol az Android 5.0 környékén jött be (legalábbis a jó öreg Nexus 7 2012-m esetén), és sebességbeli problémák miatt volt rá szükség. Néhány naponta újraindításkor rendbe tette az alkalmazásokat, de hogy pontosan mit csinált velük, azt már tényleg nem tudom. Szerintem ez is ugyanabból az okból lehet, mert itt sem frissít minden egyes restartnál.
-
Azazel71
aktív tag
válasz Memmaao #4341 üzenetére
Próbáld ki azt, hogy beállítások/egyebek/mobilhálózat/preferált hálózattípusokban az automatikus 4g3g2g helyett, az automatikus 3g2g-t, állítod be.
Van ez a Signal plus technológia a telóban, hogy ha többféle hálózat is elérhető, akkor a legerősebb jelűre mászik, és ezért néha szinte folyamatosan váltogat,aztán meg két szék közt a földre esik.... ez főleg a hanghívásra használt LTE-vel fordul elő...
-
tiger71
aktív tag
válasz Azazel71 #4344 üzenetére
Nálam az van amit leírtam, én elérhető vagyok, hívni is tudok, de a hívás felvételekor (kapcsoláskor) nincs semmi hang, csak a letevéskor a pittyenés! A hétvégén próbálom ki telenoros kártyával! Telekommal produkálja a hibát! A sim szolgáltatós, nem vágott! Pld nekem a telenoros vágott kártyát nem is látta a Note4-em, míg ki nem cseréltettem a szolgáltatónál...
Predator Helios 300...
-
Azazel71
aktív tag
válasz tiger71 #4342 üzenetére
Te azt írtad nincs semmi hang híváskor, nem azt, hogy nem vagy elérhető.Amit leír, az valami hálózati gubanc lesz, ki kell próbálni másik szolgáltató kártyáját.
A nano sim házilag lett vágva, vagy szolgáltatótól van?NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
lenovomen
aktív tag
Újraindításkor nektek is néha előjön egy olyan ablak, hogy "az Android frissítése" ?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni: Független Honor 7 készülék, Magyarországon vásárolva(Edigital), kb. fél éves.
Nagyjából 1-2 hónapja jelentkezik az a hiba, hogy a telefon hívás tekintetében nem elérhető, a hívó fél számára ezt mondja be, azonban smsket megkapom, pl. viber üzeneteket, egyéb mobilnetes tartalmakat szintén megkapom.
Ha én kezdeményezek hívást, mintha feléledne a telefon, megkapom az eddig elszalasztott hívásokról a hívásértesítő smsket. Eddig amit tettem: gyári beállítások visszaállítása, teljes gyári recovery megvolt.
Szervízbe elküldtem, 2 hét visszaküldték, érdemi leírást a szervízben történtekről nem kaptam, számomra érthetetlen tesztelési eredményeket, mely szerint hibátlan a készülék. A hiba néhány nap után visszatért, sőt fokozódott.
SIM kártya hiba nem lehet, míg a szervízben volt a telefon, 2 hétig egy lenovo telefont használtam, azon nem jelentkezett a hibajelenség.
Ami még furcsa, hogy a hiba mintha helyfüggő lenne, egy kb. 12000 fős kisvárosban élek, itt állandóan jelentkezik(téterő, !g hálózat van), a kb. 50 km-re levő megyeszékhelyen, más nagyvárosban egy alkalommal sem.
Ami még nagyon fura, hogy párom Honor4x telefonja hasonló hibajelenséget művel, csak nem annyira gyakran, mint az én 7esem ::-(((
További ötlet?????[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
Azazel71
aktív tag
válasz MiklosSaS #4337 üzenetére
Melyik rom van a telódon most? Melyik típusú teló?
Ha plk-l01, akkor itt az összes rom : [link]
Ha B330-ról mennél vissza akkor Staker 3021-s hozzászólását. keresd.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz newman8929 #4320 üzenetére
Esetleg tudnal linket küldeni a 180-ról mert sehol nem találom. Köszi!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
tiger71
aktív tag
válasz unskillful #4333 üzenetére
A hétvégén lesz időm játszani vele...most is meló estig...
Bele ásom magam, s kipróbálok mindent... Többek között másik simet is!
Predator Helios 300...
-
tiger71
aktív tag
-
unskillful
aktív tag
válasz tiger71 #4331 üzenetére
A viber hívásnál a "média" hangerőt használja, ellenben sima telefonáláskor a "hívás" hangerőt. Tudom blőd dolog, de vidd fel az összes hangerőt maxra a hang/hangerő beállításoknál. Szerintem mivel viberen hallasz is és téged is hallanak nem hardveres probléma lesz... esetleg nincs-e beragadva a hangerő le gomb... Sok ötletem nincs.
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
Azazel71
aktív tag
válasz tiger71 #4331 üzenetére
Ahha..azt hittem már elvitted szervízbe...tuti hogy valami hardveres gond, amit nem fogunk itt megoldani...ha szoft lenne, a rom csere tuti helyrehozta volna.
-
tiger71
aktív tag
válasz Azazel71 #4329 üzenetére
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy mobil hívás közben nincs hang (nem hallható semmi) egyik oldalon sem? Hívás bejön, fogadáskor némaság, nem hallanak a másik oldalon sem, csak a kinyomás pittyenő hangját... Ellenben viberen tökéletes! Mobilnet megy, sms is...csak a hívással van gond!
Megoldás?
Előre is köszönöm a segítséget!Gyári vissza állítás, viber törlése, B180 romra visszatérés nem oldotta meg...
Predator Helios 300...
-
James67
aktív tag
válasz newman8929 #4317 üzenetére
Beállítások-jogosultságkezelő-megbízható alkalmazás (be)-Indításkezelő (be)-Hozzáférés tel.azonosítóhoz-engedélyez, az összes többi értesít. Nekem így van beállítva.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 8 4/64
-
tiger71
aktív tag
Erre esetleg más ötlet valakinek?
Gyári vissza állítás, viber törlése, B180 romra visszatérés nem oldotta meg...
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 300...
-
-
Dexxter182
tag
B320-an nekem hülyéskedik az SD kártya olvasás. Leáll a file kezelő, galéria, zene lejátszó.... Igaz csak class6-os a kártya, lehetséges hogy ezért hülyül meg MM alatt? Lolli alatt semmi gondja sem volt.
Ellenőriztem a kártyát nem hibás, de tettem be másik kártyát is (C10) azzal ment rendesen.Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
Azazel71
aktív tag
válasz newman8929 #4320 üzenetére
B180-ra fel kell tenni előbb a PMPlus appot.(kereső)
-
gyulamester
csendes tag
válasz BloodyWayZ #4311 üzenetére
Én is ilyen tokot használok, már lassan egy hónapja egy nilkin fóliával, de eddig semmi nem történt, se karc, se a fólia ledobása, eddig elégedett vagyok, de ez úgy látszik nagyon szerencsefüggő
-
Azazel71
aktív tag
válasz newman8929 #4317 üzenetére
Alkalmazások/speciális/engedélyek/mikrofon/Felvevő, Alkalmazások/speciális/engedélyek/tárhely/Felvevö,
Alkalmazások/speciális/engedélyek/telefon/Felvevő
Legalábbis B330-on.
-
Azazel71
aktív tag
válasz BloodyWayZ #4315 üzenetére
Nincs mit...én inkább eladnám a grillrácsot..
-
fila
senior tag
Bejelzett a frissítő!
Ota-n jön a B330!
Este kipróbálom!!!
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
Azazel71
aktív tag
válasz BloodyWayZ #4311 üzenetére
Erről a témáról volt egy hoszabb szappanopera itt, használd a keresőt.
Együttműködnek, csak 10 fóliából 9-et hazavág állítólag a rácsos tok.
-
BloodyWayZ
csendes újonc
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a telefonhoz vettem egy grid covert (párom szerint a grillrácsosat) viszont az eredeti műanyag képernyővédő fóliát le kellett szedjem mert megsérült, Viszont most gondolkodom abban, hogy tetetek rá egy üvegfóliát, de nem tudom mennyire szeretné egymást a kettő (mind okos tok funkcióként, mind ugy, hogy egyáltalán ráfér e a tok ha van rajta üvegfólia.
Valakinek volt már esetleg tapasztalata ilyen téren?
-
-
James67
aktív tag
válasz newman8929 #4280 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 8 4/64
-
EtonBlazer
csendes tag
Köszi akkor várok hátha valaki megoldja majd
-
Azazel71
aktív tag
válasz EtonBlazer #4303 üzenetére
Telepíteni engedi, de semmit nem csinál, meg sem jelenik, csak a beállítások/alkalmazások listában.
-
EtonBlazer
csendes tag
Mm-ra is fel lehet rakni a korábban linkelt touchplus.apk-t?
-
marci94
csendes tag
válasz Azazel71 #4300 üzenetére
Engem sem a pontszám érdekel, csak furcsának tartottam hogy az említett két régebbi teló jobban teljesít.
Valami hardveres gondra gyanakodtam.
A G2 után hosszas válogatás után döntöttem ennél a készüléknél, és nem az ár volt a fő szempont.
Egyenlőre úgy nézki hogy beváltja a hozzáfűzött reményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest