Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed2
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Aha... Akkor nektek kínai verzió van?

-
igali
tag
Köszi CubiaC!
Többiektől is izgatottan várom a tapasztalatokat akik nem regisztráltak a beta-ra, és frissítettek a hivatalos, stabil 6.0-ra.
És ha kérhetem, osszatok meg esti és közeli, makró képeket is

-
kasee
aktív tag
Sziasztok,
Ma váltottam H6 ról...remélem ebben sem csalodom..
Unlock bootloader illetve root ra ezt a leirast talaltam:
http://mobilarena.hu/tema/re_bemutatkozott_a_honor_7/hsz_439-439.htmlItt viszont a Huawei honlap adott oldala nem elerhető
tud valaki frissebbet hogy lehet feloldani rootolni? -
CubiaC
csendes tag
Regisztrálni nem regisztráltam be, mert nekem sem enged. Attól még működik a szoftver ezen része.
#2090 igali: igazából nem tudok nagy különbséget mondani, talán picit gyorsabb és szebb lett. Zökkenőmentesen végigment a telepítés, nem volt semmi fennakadás. A programok, adatok, minden megmaradt.
Ami kicsit zavaró, hogy nem tudom beállítani, hogy a névjegyzékben (google) csak azokat mutassa, amikhez telefonszám is tartozik. Ez nem tetszik.
Ami nem nagy dolog, de tök jól mutat: nem fogadott hívásnál is kiírja, hogy hány mp-ig csengett a teló. Ja és automatikusan írja a hívásnaplóban az hívásidőtartamot is a hívó fél mellé.
Tetszik, hogy megcsinálták azt,hogy a messenger is működjön (a felugró ablakok).
Tettek bele egy iránytűt, az kurva jól működik.

Hirtelen talán csak ennyi, ha lesz még valami majd mondom. De egyelőre nem használtam ma olyan eszeveszettül a telefont. Majd a fényképezésre leszek kíváncsi, hogy javult-e valamennyit esetleg a szoftvere. Ja igen, fényképezés: eltűnt a "jó étel" mód, és lett helyette: "Time-lapse"

Azt hiszem ennyi.
-
Shinnokina
tag
Kb két hete van meg a készülék, és szerintem már be kellett állnia a töltésnek, de picit fura nekem. Nem az átlag üzemindő, egy feltöltéssel wifi/mobilnet és nagy fogyasztó alkalmazások mellett is simán kibír akár másfél napot is, hanem azon húztam fel a szemöldököm, hogy 100%-ról iszonyú gyorsan, néhány perc netezés (értsd: facebook) alatt lemerül 93-92%-ra, majd a 80-ra is elég gyorsan, onnantl viszont középtartományban elég sokáig jól bírja az aksi mindenféle nyomkodás mellett. Ez vajon normális viselkedés? Más telefonjaim nem zuhantak ennyire 7-8%-ot rögtön töltés után percekkel.
-
max-11
tag
Még van kérdésem. Automata módban egy átlag fénykép mekkora lesz a H7-tel? File méretre gondolok...
-
CubiaC
csendes tag
Sziasztok!
Kínai verzióban megjelent már az új android. Viszont úgy kell telepíteni, hogy először frissítitek a HiCare appot, és utána ha ez megvan, akkor beleléptek, és alul van a Frissítés.. ezzel már megtalálja, letölti (0,9 GB) és telepíti a rendszert. Biztos, hogy nem béta, mert én nem jelentkeztem tesztelni. Hajrá mindenkinek

-
tgeri
tag
Sziasztok!
H6 fórumban már kérdeztem, de nem tudott válaszolni rá senki. Mivel asszonynak H7 van és ott is jelentkezik, ezért megkérdezem itt, hátha tudja valaki:
Az miért van, hogy több widget, ami pl. 1x1-es Samsungon, az H6-on 2x2 helyet foglal?Például a Névnap nevű, amúgy tök jó kis cucc is. Samu-n simán 1 ikonnyi helyet foglal el, kis pici. H6-on és H7-en 2x2-t eszik, "a fél képernyőt elfoglalja" és nem értem hogy miért.
Írja is ott, ahola widget ki kell tenni, hogy "Névnap 1x1" (ez gondolom a widget neve), de alatta halványan már az látszik, hogy 2x2, és tényleg: amikor kiteszem, 2x2 helyet foglal...
Hmm?
Előre is köszönöm,
TGUI: https://play.google.com/store/apps/details?id=biz.leho.nevnap -ról van szó, de ez csak egy példa. Több másikkal is tapasztaltam ilyet. Pl. Shazaam app.
-
paolinho
addikt
Itt megleled, remélem, működni is fog.
-
njnl
aktív tag
Fém ház jól bírja, maximum minimális karcok tudnak keletkezni rajta. A kijelzőm még szerencsére nem sérült, a gyári fólia hasznos rajta.
Az újlenyomatolvasót hozzá tudod rendelni az összes applikációhoz illetve külön külön be lehet állítani melyik mikor, hol jelezzen vagy éppen hol ne. (zárképernyőn, érteítési sávban - az felett pluszban)
-
max-11
tag
Sziasztok! Új készüléket válogatok, bent van az élmezőnyben a H7 is. Kérdezném Tőletek, hogy mennyire sérülékeny a háza, kijelzője? - nem szeretem tokban hordani a mobilt. Az ujjl.érzékelővel, ha jól tudom akár az sms kezelést is 'inkognitóba lehet tenni. - ha ez aktiválva van, akkor sms érkezésekor a lezárási képernyőn mennyi infót ad? h pl kitől jött, vagy a szöveg egy része látszik netán? Köszönöm, ha válaszoltok...
-
hoozy
csendes tag
Sziasztok! Úgy tűnik, sikerült letörölnöm az FM rádió progit. Vissza tudom tenni valahogy?
-
zsofiona
csendes tag
Sziasztok!
Media Markt-ban Huawei okostelefonokra megint van 10% kedvezmény jan.30-ig.
Legutóbb végül mindenkinek elfogadták?Láttam, hogy volt aki utólag megkapta de olyan is akit elküldtek... -
blasi20
tag
válasz
davidovi
üzenetére
Hogyha teljesítmény orientált ember vagy akinek szüksége van a erős hardverre akkor S6 (keresztbe levizeli a H7-et). Ha 1 stabil a mindennapi használatra elég telefont keresel, tűrhető aku idővel és kamerával, nagyon jó szoftveres megoldásokkal ami miatt sztem élmény kézbe fogni a telefont minden alkalommal. Ja és ráadásul gyönyörű.
(sztem sokkal szebb telefon mint az S6) -
davidovi
tag
sziasztok, biztos hangzott már el hasonló kérdés, de azért remélem nem baj ha iylet kérdezek.
S4 miniről tervezek váltani és két jelöltem van, az S6 (sima, nem edge) és Honor 7.
ti, mint ezt használók, bátran meritek ajánlani?köszi előre is
-
Honor 7:)
tag
Na én újra rendeltem , és olcsóbb is 20 ezer ft -al holnap jön meg

-
kasee
aktív tag
Sziasztok,
Honor 6 ról váltanék H7-re, mennyivel jobb mint a H6?
Root után meg lehet csinalni, hogy mindkét kártyán legyen 4 g ?
Azt jol olvastam hogy 2 sim vagy 1 sim + microsd megy bele?
Az eu-s verzio is dual active igaz?
kösz -
Gábor870508
csendes tag
Android 6.0 mikorra várható? Tud esetleg róla valaki valamit?
-
gproject
aktív tag
-
Mandra
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ideje eme telefon megvételén, hosszabb időre szeretnék egy megbízható készüléket. Egyedül a kamera aggaszt egy kicsit, több helyen olvastam, hogy nem remekel. A kérdésem az lenne, hogy a csúcskategóriás telefonokhoz képest marad alul vagy amúgy is gyenge. Nyilván nem egy tükörreflexes fényképező szintjét várom el, de azért egy viszonylag jó kamerával rendelkező telefont szeretnék. -
Na, pár napja megérkezett a (mű)bőrtokom, köszönet Golota-nak, amiért korábban belinkelte, ugyanis nagyon tetszik nekem is

Ha valakinek képről bejön, akkor ajánlom, mert kellemes a tapintása, szépen védi a telefont és szerintem nem lett túl vastag tőle. Legfeljebb azt kell picit szokni, hogy az ujjlenyomat olvasó "mélyebbre" került.
Golota írása
AliExpress -
njnl
aktív tag
válasz
Gábor870508
üzenetére
Már csináltam mindent. Nem tudom pontosan mi segített, de ahogy állítgattam a beállításokat utána mindig újra is indítottam és most jó

-
avlisz80
tag
T-nél van 15% online kedvezmény is most ha valakit érdekel!91e nekem megérte!Note4 lett volna még esetleg de közel 50ezer a Honor javára meggyőzött!

-
hoozy
csendes tag
Sziasztok! A héten én is vettem egyet, tetszik nagyon, elégedett vagyok vele! Ez az első androidos telóm, szóval még csak most ismerkedek vele. Van valami módja, hogy az SD kártya ne legyen írásvédett?
-
Gyurczi73
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy ha T most 108k körül adja, az jó ár érték arány ennél a készüléknél?
Én 2-3 évre vészek telefont, ritkán cserélem, ezért kérdezném. -
-
Protector
csendes tag
Igen én is félek tőle hogy a műanyag megadja magát mert nem tűnik túl masszívnak de hát 1500 forintért túl sokat ne várjunk. Majd próbálok vigyázni rá.
-
elin
tag
válasz
nagymolnar
üzenetére
Én is ettől félek - miután az első megrendelésem törve érkezett, kértem másikat. Valahol már sajnálom, hogy nem a visszatérítést választottam. Ennek árából vehettem volna 2 siliconosat, aminek szuper a fogása és nekem szebb is.
Arról nem is beszélve, hogy az iPakyt betettem a polcra
-
nagymolnar
tag
Nekem maradt üveg fóliám, ha valakit érdekel és kihúzom a szarból amíg megjön a rendelése... ( több info privátban)
A fent berakott IPAKY tokkal egy a gond, kb 3 hónap alatt elfárad a műanyag és eltörik a keret...ragasztom, eltörik máshol ragaztom, eltörik a 3 helyen.....KUKA
-
bkiky01
senior tag
Egy kis tapasztalat, hátha segítek valakinek:
Nillkin Super Frosted Shield tokot vettem a telcsihez, egyszerűen number 1-nak tartom, szuper.
Gondoltam rendelek egy Nillkin Super Clear Anti-fingerprint Protectiv fóliát, mert taszítja az ujjlenyomatokat, meg nagyon tiszta képet ad, a 2. igaz, az ujjlenyomatokat viszont semennyire nem taszítja, kár volt érte lecserélni a gyári fóliát, ameddig nem karcolódik össze sztem fölösleges lecserélni..
Remélem van, akinek segítettem..
-
Gábor870508
csendes tag
Értem, köszönöm.

-
blasi20
tag
válasz
Gábor870508
üzenetére
Én is ráraktam az üveget de hát a helyszínelőknek nem kellene sokáig ujjlenyomat után kutatniuk nálam az tuti...
-
-ZsoLi-
tag
válasz
Gábor870508
üzenetére
Inkább vedd le a régit és rakd rá az üveget. Nekem is az van.
-
hounddog
csendes tag
A b140-re majd a b170-re való frissités megoldja az értesítéses problémákat? (alapból a telóra egyébként nem jön frissítés)
-
Gábor870508
csendes tag
Üvegfóliát rakott már rá valaki? Van rajta valami,de én inkább üvegfóliát szeretnék rá. Rendeltem Kínából, de nem érkezett még meg. Rá rakjam szerintetek majd a sima fóliára?
-
kekkola
senior tag
elin, Protector! Köszi a képeket!
-
Captain13
csendes tag
Köszönöm a wifi-bluetooth problémára a válaszokat
közben szerencsére sikerült megoldani, a router volt a ludas
levettem a jelszót és így működik, a jelszó helyett mac szűrést kapott.
(A router (tp-link WR340GD)firmware cserét nem merem meglépni, mert a routeren v2.24 van ami a v2-re utal, de a beállításoknál v5 szerepel és nem mindegy melyiket rakom ) -
Protector
csendes tag
Próbálok mindenkinek válaszolni. A tok kicsit tényleg vaskos a kamerát simán lefedi (tehát nem lóg ki) plusz még talán egy mm. A fekete anyag ilyen masszív gumi szerű cucc, a keret pedig ami nálam szürke az sima műanyag. Gombok a kereten tökéletesen passzolnak és működnek. Képet ha tudok majd teszek fel, de ami az oldalon van ritka eset de ugyanúgy néz ki.
-
elin
tag
válasz
kekkola
üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, de én is épp ma kaptam meg:
Elölről - Hátulról - Oldalról a kamera
Panther - Oldala is műanyag, igen. Elég merev. Már 1x megkaptam ezt a tokot, csak sajnos törve érkezett, a hangerő szabályozónál el volt törve az a mm vékony műanyag. De újraküldték és itt van.De megérkezett a nem "Ultra Thin", hanem "normális", átlátszó szilikon tokom is. Azon nekem jobb, stabilabb a fogás
és végre az is védi a kamerát -
BOBAKILL
őstag
-
kekkola
senior tag
A wifi és a bluetooth ugyanazon a frekin működik valószínűleg (2,4ghz) ezért zavarják egymást. Ha tudja a router érdemes frekvenciát váltani, igaz gyengébb lesz a jel, csökken a hatósugara, de ezek a problémák kinullázódnak. Mobilneten gondolom senkinek sincs ilyen problémája.
-
njnl
aktív tag
válasz
Captain13
üzenetére
A kollégáknak volt hasonló hibája, mi akkor kipróbáltuk, nálunk nem jelentkezett. Talán érdeklődj nála, mire jutott

-
Captain13
csendes tag
Sziasztok
lassan két hónapja vagyok tulajdonosa a telónak de előjött egy idegesítő problémám. Bluetooth headseten szeretnék zenét hallgatni neten keresztül, de pár másodpárc után eldobja a wifi jelet. A headset igaz kinai, de a tesóm telójával működik, nincs mókolás rajta a b130-140-170es verzióval is csinálja. Szovtveres vagy hardveres bug lehet illetve másnál is előfordul? -
Protector
csendes tag
Nemtudom ki kérdezte az iPaky tokot, de én rendeltem egyet az öreg ebayről. Kellemesen csalódtam, abszolút jó és tényleg gyorsan kijött. Jan 5-én rendeltem és mára a kezemben volt. Aki ilyet szeretne szerintem bátran vegye. Innen rendeltem: [link]
-
Liliom9
tag
Teljesen egyet értek. Én is többet vártam a fényképezőtől. A H7 egy (nagyon) jó telefon, de én visszatértem a Honor 6-hoz 3 ok miatt. 13 megapixellel jobb képet csinál (sokkal), kompaktabb, kisebb méretű, és végül 2 SIM mellett, még mindig van SD kártya bővítési lehetőség.
-
Golota
senior tag
válasz
Shinnokina
üzenetére
Szerintem ezt túltárgyaltuk, de még 1x. Nem, nem akarok MILC vagy DSLR szintű képeket ettől a telótól. Azt viszont elvárom, hogy kihozzák belőle, amit lehet és amire a szenzor/optika képes lenne. Az, hogy nem fényképezőnek vettük, az egy dolog. Ettől még ez egy fontos funkció, mert sokszor használja az ember. Lásd korábbi refernciám: ha veszel egy új kocsit és szar a klíma benne, akkor elfogadod a gyártótól, hogy "hűtőgép helyett vetted? Nem? Na ugye?".
-
Golota
senior tag
válasz
blasi20
üzenetére
1) Bocs, de erre nincs időm, mivel a rossz képeket letörlöm. Menj ki, normál fényviszonyok között csinálj egy képet a szabadban. Nézd meg a színhűséget és a kép szélén a színeket. Pontosan fogod látni, hogy mire gondolok. Menj be a menübe, húzd fel kicsit a szaturációt. Hasonlítsd össze a két képet. Utóbbi valamivel jobb lesz, de nem tökéletes. A zöld színeket különösen rosszul lövi, gyakran olajfestmény jellegű lesz.
2) Nem dicsőítek semmit, csak csalódottan konstatálom, hogy a Samsung már az évekkel korábbi modelljében jobban megoldotta ezt a funkciót, lényegesen gyengébb hardverrel. Jobb telefon az S2-S3-S4? Nem, mert a Samsung rettenetesen elkúrta a szoftvert, megbízhatatlan vackok. Jobb fényképeket csinál? Igen! Főleg a hardverek adottságait figyelembe véve. Funkciókat hasonlítok össze.
Mindenkinek meg kellene szabadulni a kognitív disszonanciától. Ez egy jó telefon, de a fényképező nem nő fel az elvárásokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)