Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
undersance
tag
válasz Fionella #9792 üzenetére
Én B180-ról frissítettem, mert az eddigi Marshmallow verziók nem voltak jók nekem (főleg Exchange levelezéssel kapcsolatos problémák miatt), de ez a B390 kifejezetten jól sikerült, és még a 180-nál is jobb az akkukezelése.
Bár elsőre a Google Play Szolgáltatások eléggé gyilkolta az akkut, de ebben a hozzászólásban gyorsan megtaláltam a megoldást:
Akinek nagyon merül a 6.0 a Beállítások/Alkalmazások menüben a Google Play-Szolgáltatásokban az adathasználatnál kapcsolja ki a háttéradat forgalmat. Így éjszaka 15% helyett csak kb. 2%-ot merül a telefon.
-
undersance
tag
válasz choco01 #9655 üzenetére
Köszi! Fel is tettem a 390-et, a gmail-es címemre tényleg azonnal megjönnek a leveleim, de a munkahelyire nem. Úgy látszik, az Exchange szolgáltatásokat nem tartja bent védettként, a védett alkalmazások között pedig meg sem jelenik. Mondjuk furcsa, hogy egy rendszerfolyamatot kidobál a háttérben.
-
undersance
tag
Nekem korábbi Marsmallow ROM-okon problémám volt a Gmaillel, hogy nem jöttek meg időben a leveleim, a Gmail nem is jelent meg a védett alkalmazások listáján (nehány másik Google app is hiányzott), ezért maradtam Lollin. Esetleg valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, hogy ebben a legújabb verzióban ez jól működik?
-
undersance
tag
válasz Azazel71 #5587 üzenetére
Minden beállítást próbáltam, amik mondtál, de nem lett jobb. Még a Google Playt is folyamatosan kilövi, azt sem lehet védetté tenni sehogy, sőt semmilyen Google alkalmazást sem. A lakatos megoldás nem igazán játszik. Utolsó esélyként még felteszek egy teljes angol romot, aztán ha az sem segít, akkor tényleg le kell mondanom az MM-ről.
-
undersance
tag
válasz Gabesz87 #5543 üzenetére
1. A Wi-Fi+ tök jól működik, ha beérek a munkahelyemre, mire kiszállok az autóból már fent is van a hálózaton (ezt a részét nagyon szeretem). Ugyanez hazaérkezéskor nem történik meg (ez meg inkább bosszantó), szóval nekem elég esetlegesnek tűnik a használata. Akkumulátor egyáltalán nem eszi.
2. A Waze indításkor mindig be akarja kapcsolni a nagy pontosságú módot, de ettől függetlenül csak eszköz módban is tök jól elfut. Én arra tippelnék, hogy az akkumulátorkímélés üzemmód olyasmire jó, hogy a Google Mapsben az Idővonalon megjelenített útvonalakat rögzítse. Ez a funkció pl. bekapcsolt GPS nélkül is működik.
Ja, és nem tudom elégszer leírni, hogy nekem az akkumulátorkímélés is szanaszéjjel zabálja az akkut, éjszaka simán leszív 15-20%-ot. Nem tudom, milyen lenne, ha nem kímélné.
[ Szerkesztve ]
-
undersance
tag
válasz Shingen #5532 üzenetére
Nekem Nillkin Nature TPU (a listában a 2-es) tokom van, szerintem kifejezetten jó, hogy átlátszó és nem rejti el a telefont, és eléggé védi a kamerát keretét is, nem kopik. Nem mondom, hogy nem volt már masszívabb szilikon tokom, de számomra tökéletesen megfelel, nem vagyok az a telefongyilkolós fajta, inkább csak karcvédelem miatt van rajta.
-
undersance
tag
válasz atiss.1977 #5468 üzenetére
Féltem tőle, hogy ez megint ilyen egyedi és kinyomozhatatlan hiba lesz... Egyelőre nem tudok mást tenni, maradok 180-on, aztán várok a 340-ra, hátha lesz.
-
undersance
tag
Gmailben build 330 alatt megjönnek nektek a levelek? A Gmail (és a Google alkalmazás sem) található meg a Védett alkalmazások listájában, és sehogy nem sikerült odavarázsolnom (P6-on anno előfordult ilyesmi, de aztán idővel megjelent a listában). 180 alatt ott van, jönnek is rendben a levelek. Kétszer végigmentem már a 100 > 180 > 330 frissítési körön, de a probléma nem oldódott meg. Egyelőre ezért maradt a 180. Valakinek esetleg van ötlete?
-
undersance
tag
Telemaxnak egy jó pont: Haver téglásította a telóját, feladta postán és 48 órán belül csöngetett a postás a javított telóval. Ez azért elég korrektül hangzik!
-
undersance
tag
OTA lefrissítettem, letöltött 1,09 GB-ot, 50+% telepítésnél újraindult, utána optimalizált, még egyszer újraindítottam, és kész. Factory reset nem volt, minden tökéletesen működik.
-
undersance
tag
válasz #09908736 #4945 üzenetére
Ilyen velem is előfordult már egyszer-kétszer. Nekem eddig az volt az érzésem, hogy ez valami Runtastic programhiba lehet, bár már a fene se tudja. Belegondolva, a Waze is rendszeresen elszáll/kilövődik pár perc után, ha megállok és benyomom a képernyőzárat. Mindkettő védett nálam is.
-
undersance
tag
válasz Gabesz87 #4675 üzenetére
Amikor megvettem a telefont úgy voltam vele, hogy majd lecserélem a gyári fóliát edzett üvegre, ha viseltesebb lesz, de durván fél év használat után a fólia még mindig teljesen jó állapotban van. Mondjuk még soha nem törtem be egyik telefonom kijelzőjét sem, szóval számomra annyira nem létfontosságú az edzett üveg. Mindenesetre úgy emlékszem, korábban itt a fórumon elég eltérő tapasztalatokat lehetett olvasni arról, hogy mennyire jól tapadt fel az üveg, szóval nem mindegy, hogy milyet vesz az ember.
-
undersance
tag
válasz Gabesz87 #4670 üzenetére
Én is ezt a tokot vettem (szerintem is nagyon jó, ezen túl én már csak ilyen átlátszó megoldásban gondolkodom), szintén a Speedshoptól. Akkor kb. egy hetet írtak, hogy érkezik, de lett az több mint kettő is, gondolom, ez általában ilyen kiszámíthatatlan dolog. Addig meg vigyázni kellett a telóra jól.
-
undersance
tag
válasz doongoo #4367 üzenetére
Soha nem teszem repülő módba, de ma éjjel bekapcsoltam 45%-on. Reggelre kikapcsolva találtam a telefont, totál lemerült. Android rendszer 31%, Exchange szolgáltatások 17%, Gmail 15%, Android OS 10%, Google szolgáltatások 6%, Viber, Google alkalmazás, Képernyő 4%. Szóval néha meg tud hülyülni a rendszer, és ez teljesen független a repülő módtól. (B180)
-
undersance
tag
válasz lenovomen #4343 üzenetére
Ha jól emlékszem, ez valahol az Android 5.0 környékén jött be (legalábbis a jó öreg Nexus 7 2012-m esetén), és sebességbeli problémák miatt volt rá szükség. Néhány naponta újraindításkor rendbe tette az alkalmazásokat, de hogy pontosan mit csinált velük, azt már tényleg nem tudom. Szerintem ez is ugyanabból az okból lehet, mert itt sem frissít minden egyes restartnál.
-
undersance
tag
válasz Azazel71 #4149 üzenetére
Titkon én is abban reménykedem, hogy nem 4.0-s, hanem 4.1-es EMUI-val fogjuk megkapni a Marshmallow-t, de ez nyilván nem így lesz, csak a szokásos Huawei-féle pepecselés megy. Néhány hónapja még úgy gondoltam, hogy fogunk kapni Android N-et is (hiszen a Honor 6 is megkapja az M-et), de egyre kevésbé bízom már ebben. Meglátjuk.
-
undersance
tag
válasz nickedez89 #3582 üzenetére
Nekem sem volt ezzel probléma, a nyári időszámítás szerint ébresztett akkor, amikorra beállítottam.
-
-
undersance
tag
(#1033) ASRMartyn
Esetleg a Wi-Fi / Menü / Speciális beállítások / A keresés mindig elérhető kapcsolót tedd off állapotba, az talán segíthet egy keveset.
[ Szerkesztve ]
-
undersance
tag
Jut eszembe, a Wi-Fi+-szal kapcsolatban mik a tapasztalatok? Nekem rögtön bekapcsolja a Wi-Fi-t, amint beérek a munkahelyemre, de hazaérkezéskor nem hajlandó rá. Illetve egyszer egy reggel bekapcsolta, amikor kézbe vettem a telefont, de gondolom, nem ez az elvárt működés. Van ötletetek, hogy mit kell tenni, hogy a funkció megfelelően működjön? A hálózat többszöri eltávolítása, majd újra felvétele sem segített.
-
undersance
tag
válasz undersance #744 üzenetére
-ZsoLi-: Elvileg ez nem gyorstöltő.
Sikerült magamnak válaszolnom szerkesztés helyett, gratulálok.
[ Szerkesztve ]
-
undersance
tag
válasz Protector #593 üzenetére
Ismerős sztori. Nekem a P6-om csinálta ezt rendszeresen miután szolgáltatót váltottunk, előtte semmi baja nem volt. Főleg amikor a hotspot be volt kapcsolva vagy a Runtastic futott a háttérben. Az volt az érdekes, hogy újraindulás után akár félórával, amikor beírtam a pint, a Runtastic ugyanúgy futott a háttérben, mintha mi sem történt volna. Gyári visszaállítás nem segített, mással nem próbálkoztam.
-
undersance
tag
Nálatok nem túl nagy a hívás közbeni hangerő? Kihangosítás nélkül, a legkisebb hangerőn is kihallatszik a beszélgetés, nem is beszélve a legnagyobbról. Nem tudom, hogy ez bug vagy fícsör...
-
undersance
tag
Waze-zel kapcsolatban mi a tapasztalat? Csak mert az Ascend P6-on EMUI 3.0-val folyton fagyott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest