Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hi
milyen gyári szám változatok vannak a telóból
tervezek egy ilyen beszerzését de nem szeretnék mellényúlni, hogy esetleg nem eu-sat veszek (kellene a B20) -
istvan1000
csendes tag
Üdv. Azt honnét lehet tudni hogy működik e a telón a mély alvás rendesen ?
-
qbeer666
tag
válasz zAPAtyin #5693 üzenetére
Nekem is ilyen van, nagyon szeretem, néha melegben kicsit rossz, mert a fekete műanyag azért rendesen melegszik. De amúgy tényleg nagyon jó, viszont már kicsit unom, ezért aliexpressről most jön éppen 3 új.
'However bad life may seem, while there is life, there is hope and only death have none.' (Theocritus)
-
zAPAtyin
tag
Megérkezett a tokom alibabától
Nagyon jó minőség, gyors szállítás! (2 hét alatt itt volt) -
denorbi
tag
válasz nagymolnar #5688 üzenetére
Köszi a tanácsot meg fogadom. Sajnos a gari, ha nem sikerül rá vennem őket hogy javítsák így is úgy is ugrik.
-
igali
tag
Van akinek PLK-AL10-es változat van, és tudott már MM-re, 6-ra váltani?
-
-
Willie
őstag
Sziasztok!
A Telekomnál kapható készülék kártyafüggő vagy kártyafüggetlen? A Honor 6-ból ott is függetlent árultak.
Előre is köszi.
szerk.: Közben megtaláltam a hozzászólások között, hogy a Honor 7 is független náluk.
[ Szerkesztve ]
-
FekaP4
csendes tag
válasz silver-pda #5684 üzenetére
De, ami azt illeti igen.
Felkutatom már a beállítástKöszi!
Shingen
Szerintem ez a HiCare frissítése, nem a ROM-é.
Ahogy látom neked még a régi van...[ Szerkesztve ]
-
denorbi
tag
válasz nagymolnar #5680 üzenetére
Csak a digitizer!
-
Shinnokina
tag
Hatos telepítése óta most olyasmit tapasztalok, hogy lefagy a facebook pages, de állandó jelleggel. Csak teló újraindítás után működik, akkor is csak ideig-óráig, aztán megint befagy. Wipe chache- már csináltam A zenelejátszó érintőgombjai nem érzékelnek rendesen, többször tapizni kell, hogy menjen. Spotifyban szintén. Fejhallgató gombját többszöri nyomásra érzékeli csak. Akadozik a programok kilövése és belassult az egész rendszer. Azt hiszem ebből hamarosan teljes gyári reset lesz
edit: elfelejtettem, hogy appok közötti megosztás is bekrepált. Pl. ha Instagramról akarok megosztani facebookra vagy pagesre, az első alkalommal nem csinál semmit, majd újrapróbálkozáskor elposztol. Youtube-ról Facebookra ugyanez a helyzet (az alkalmazéson belüli megosztás gombról beszélek, nem url másolásáról). Galériából fénykép megosztása Facebookra ugyanez. Többször kell próbálkozni, hogy sikerüljön.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
denorbi
tag
válasz Fionella #5666 üzenetére
Nekem is nem rég meg repedt a kijelző, de nálam se volt semmi előjele. Nincs semmi sérülés rajta! Most még harcolok, mert van egy sárga folt rajta ami nem a repedés miatt keletkezett. 47ezer az durva összeg. Ha nem sikerül javítattnom akkor inkább be rendelem külföldről tizenezerért
-
Azazel71
aktív tag
válasz arnyjaro #5672 üzenetére
Frissítések nevezetű alkalmazás menüjében kikapcsolod a frissítések keresését.
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
arnyjaro
tag
Sziasztok!
Nem szeretnék frissíteni b330-ra, de a frissítő képernyő állandóan megjelenik automatikusan. Már nagyon idegesít. Tudja valaki esetleg, hogy tudnám ezt kikapcsolni? -
Azazel71
aktív tag
Holnap este folyt. köv.
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
válasz Fionella #5669 üzenetére
Hmm....elvileg itt kellene lennie, de nincs itt semmi...: http://www.hihonor.com/de/support/software-list/[link]
a uk.-n,az fr.-en az it.-en sincs semmi....valami gond lehet a szerverükkel...
-
Fionella
tag
válasz nagymolnar #5661 üzenetére
Olcsóbban és bosszankodás nélkül.
-
-
Fionella
tag
válasz Azazel71 #5662 üzenetére
Ugyan, semmi gond! Végül is nem részleteztem, hogy frissítettem.
OTA volt egyébként. Viszont helyi frissítést még sosem csináltam. Leírnád nekem priviben, honnan kell leszedni a teljes ROM-ot és hogy kell telepíteni. Bár már csak holnap este lesz rá időm.
Köszönöm előre is! -
Azazel71
aktív tag
-
-
FekaP4
csendes tag
Sziasztok!
IGO Szülinappot használ valaki?
Ma elindítottam, és visszafelé halad a térkép.
Nem a telefon teteje felé, hanem az alja felé.
Gondolkodtam, hogy ha tolatok hátha jó lesz, bár kicsit lassú lakott területen kívül... -
Azazel71
aktív tag
válasz Fionella #5655 üzenetére
Ez esetben bocsánat,ritka az ilyen önállóság...
Egy javaslatom van még, ha OTA frissítés volt, próbálkozz meg a netről letöltött teljes rommal egy helyi frissítéssel, illetve ha helyi volt, akkor frissítsd újra. A helyi frissítés általában csak másodjára lesz teljes.
Ha el is szúrtak valamit hardveresen a szervízben, a szoftban attól még ott kellene lennie a menüpontnak, legfeljebb nem működne.
[ Szerkesztve ]
-
nagymolnar
tag
-
Fionella
tag
válasz nagymolnar #5659 üzenetére
Az eredeti árajánlat 41.700,- Ft volt. Igaz, ezt velem elfelejtették közölni. Ellenben visszaküldték a készüléket. Másodszorra a szolgáltatón keresztül küldtem, de közben a gyártóval is felvettem a kapcsolatot. Ezért tudok az első árajánlatról. A végső ár 48.700,- Ft. Megmagyarázta a szerviz, hogy a különbözetet a szolgáltató pakolta rá...
-
Snike
aktív tag
válasz Gabesz87 #5653 üzenetére
Azazel71-et tudom idézni,
Sokszor leírtam, bármilyen anomália a frissítés után : visszaállítás gyári állapotra. Ne kinlódj, ne szidd a szervízt, csinálj egy visszaállítást, ELŐTTE kapcsold ki az automatikus helyreállítást, utána pedig ne biztonsági mentésből állítsd vissza az alkalmazásokat, hanem egyesével telepítsd újra a playről.
Az adataid, kontaktjaid kivételek, ezeket lehet mentésből visszatenni.
Ha eddig megvagy, már csak egy wipe cache kell(ha nem tudod hogyan, segítek) és minden rendben lesz.- wipe cache sem muszály (legalább is nálam már nem kellett)
[ Szerkesztve ]
PS5, mert az jó! :)
-
Fionella
tag
válasz nagymolnar #5656 üzenetére
Ja, nem a két szép szememért cserélték, fizettem érte elég szép összeget.
Az "okos" gombnál hajlott meg egy kicsit.Nem dobálom, nem ütöm. Még soha egyetlen telefonomnak sem volt semmi baja. Fogalmam nincs mikor, mitől hajlott meg.
Még csak nem is én vettem észre, de onnantól kezdve zavart.
Meg biztos nem jó, ha állandó a feszülés az LCD-n, ezért döntöttem a javítás mellett. -
nagymolnar
tag
válasz Fionella #5655 üzenetére
Mi most cseréltünk LCD-t egy H7-en és elmondhatom, hogy az LCD és digitizer egy fém alapra van felrakva (vagy fordítva, de igazából az LCD a telefon alapja. Erre megy egy panel és a sallang meg az akku. Ennyi a telefon. Azért a youtube szétszerelések viccesek, mert olyan, mintha pik-pakk szétjönne minden... Pl az aksiért élet-halál harcot kell folytatni, hogy leszedd az LCD alapról....
Tehát a szerviz valóban nem sok mindent tud javítani...
Így elmondható, hogy örülj, hogy cseréltek mindent, mert magától ritkán hajlik a cucc...
-
Fionella
tag
válasz Azazel71 #5649 üzenetére
A szervizből frissen telepítve (B180) kaptam vissza (elvileg). Mivel meghajlott a ház (nem tudom mikor, mitől, de nem is ez a lényeg) cserélték a hátlapot, előlapot, LCD-t stb, plusz szoftver. Tehát a "szűz" készülékre ment fel a MM. Ettől függetlenül többször indítottam gyári visszaállítást abban reménykedve, hogy segít. Ki volt kapcsolva az automatikus helyreállítás és mivel a mobilon nincs is jelenleg semmilyen mentés, így az sem zavarhat be. Memóriakártya addig szintén nem volt benne.
Az (#5651) -es leírásod alapján wipe cache is kész. Változás semmi.
Arra gyanakszom, hogy valamit összerakásnál szúrtak el és nem is "látja" a mobil az érzékelőt.
Amúgy nem ok nélkül szidom a szervizt. Korábban egy másik márka miatt is volt már gondom velük.(#5646) xSide :Intelligens asszisztensnél nincs ehhez kapcsolódó menüpont.
-
Azazel71
aktív tag
válasz Gabesz87 #5653 üzenetére
Nézd meg az akkukezelőben, mi fogyaszt extrém sokat.Ha megvan melyik az, töröld a gyorsítótárazott adatait, és ha nem nagyon fontos, töröld az appot is. A wipe cache nem csodaszer, az ideiglenes fájlok, átmeneti adatok tárolására szolgáló partíciót törli.
-
Gabesz87
veterán
Hát ezt nem hiszem el, komolyan. Tökre örültem, hogy milyen jól bírja az akksi első töltés után, miután a héten feltettem az MM-et, és megcsináltam a visszaállítást...még az ébrenlét is szuper volt, ergo aludt szépen. Péntek du. meló közben ránéztem, és akkor valami megmakkant benne megint, és azóta ismét folyamatos az ébrenlét. Nem értem, hogy mitől, csak úgy egyik pillanatról a másikra. Megpróbálkozom még én is ezzel a wipe cash-el.
-
Azazel71
aktív tag
válasz newman8929 #5650 üzenetére
Telót kikapcsolod.
Nyomva tartod a hangerő fel gombot, és a bekapcsoló gombot amíg megjelenik egy menü.
Ez a recovery menü. Itt kiválasztod a wipe cache-t, utána pedig a reboot system-et.
Ennyi.NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
válasz Fionella #5635 üzenetére
Sokszor leírtam, bármilyen anomália a frissítés után : visszaállítás gyári állapotra. Ne kinlódj, ne szidd a szervízt, csinálj egy visszaállítást, ELŐTTE kapcsold ki az automatikus helyreállítást, utána pedig ne biztonsági mentésből állítsd vissza az alkalmazásokat, hanem egyesével telepítsd újra a playről.
Az adataid, kontaktjaid kivételek, ezeket lehet mentésből visszatenni.
Ha eddig megvagy, már csak egy wipe cache kell(ha nem tudod hogyan, segítek) és minden rendben lesz.A hatos droid a gépházban elég komolyan más, mint az 5, ezért kell ennyit szöszölni vele.
-
GardaY
tag
válasz Shingen #5647 üzenetére
Én is megkaptam 105ért pedig új ügyfél vagyok a telekomnál (viszont a telenoros kártyámat használom benne mert az a fő számom)
3 és fél órát tudtam navizni waze-val, max fényerőn,folyamatos mobilnettel, töltés nélkül, ha valakit érdekel.[ Szerkesztve ]
Asus Z87 Plus, Intel i5 4670K, 20gb DDR3, R9 280x, 120gb SSD, WD 2tb, 550w Chieftec /// P30 Pro 256gb ///
-
Shingen
addikt
Igen van rá MM.
Hibákkal különösebben nem találkoztam, nem játékra való telo.Múltkor a Media Markt-ba 115 volt. Én akkor vettem. BP.-n.
De ha van régóta T mobilos előfizetésed pl. aranykártya azt hiszem 105 megkaphatod 2 év hűséggel, azok is kártyafüggetlenek.[ Szerkesztve ]
風林火山
-
bl4ze
veterán
Kacerkodom egy 7essel. Hol lehet most legjobb áron beszerezni? Vannak hibái, betegségei? Nexus 5-rol valtanek. MM van rá ha jól látom? Köszi 😃
.:. bl4ze .:.
-
Fionella
tag
válasz markymango #5643 üzenetére
Köszönöm! Sikerült. De hogy az ujjlenyomat azonosítót hova tüntették?
-
Shingen
addikt
-
Deck
titán
Gondolkodóba estem a Honor 7 miatt, de lehet megvárom a 8-ast.
Érdekelne, hogy a nem túl erős gpu ami a telefonban van mennyire érezhető? Laggolás, akadás? Játékok? Amúgy, játszani nem szoktam csak böngészés, youtube, fhd stream, sorozatozás (hd, fhd), pókeres játékok, fényképezés, angry birds maximum stb. Milyen játékokhoz gyenge a gpu? Melegedéssel, hogy áll? Mivel a Honor tetszik is, a másik esélyes a Galaxy S7 de nem hiszem, hogy megérne számomra azt a felárat. Ha valaki veszo a fáradságor és válaszol annak nagy köszönetem.
PS5
-
Fionella
tag
Sziasztok!
Valaki megtenné nekem, hogy MM alatt a teljes menüről készítene képernyőmentéseket?
Ma kaptam vissza a szervizből a telefont és gondoltam, ha úgyis szűz, le is frissítem, mielőtt újra belaknám.
A frissítés megtörtént, de gyanúsan rövid a menü. Az ujjlenyomat beállítását pl. nem is találom.Köszönöm előre is.
-
golan7
tag
Hívásrögzítésre próbáljátok ki ezt:Call Recorder - Boldbeast
Egyszer kipróbáltam, nálam működik rendesen!
-
KáZéé
tag
Úgy tűnik sikerült nekem is megoldani a folyamatos ébrentartás problémát.
Végül ami megoldotta:
1. Kikapcsoltam a biztonsági mentést és visszaállítást
2. Kikapcsoltam a google play automatikus frissítést és az értesítést az új frissítésekről.Időkép appban kikapcsoltam sok frissítést, ami megmaradt annak a frissítési intervallumát növeltem.
-
zAPAtyin
tag
Köszi.., megtaláltam.
-
GardaY
tag
válasz zAPAtyin #5629 üzenetére
Emlékeim szerint, amikor megnyitja a tallózót akkor jobbfelső sarok, 3pötty menü, beállítások, ott pedig a speciális tárolók megjelenítése.aztán már lesz SD kártya, rámész az SD kártyára és alul az összes kijelölése gomb
Asus Z87 Plus, Intel i5 4670K, 20gb DDR3, R9 280x, 120gb SSD, WD 2tb, 550w Chieftec /// P30 Pro 256gb ///
-
-
Shingen
addikt
Hali!
Pl. messengerben, hogy lehet kikapcsolni, hogy a billenytűzet feldobjon szavakat mikor gépelsz?
Telo beállításai között kell keresni?
Köszi風林火山
-
B. Tamas
aktív tag
válasz vpeter3 #5605 üzenetére
Köszönöm, meg is rendeltem én is.
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
Azazel71
aktív tag
válasz kekkola #5624 üzenetére
Legyőztem az ösztönös ellenkezésem, és kipróbáltam, valóban működik, az általad leírt módon...kellett neki egy kis idő míg megtalálta saját helyként a szomszéd falut, de utána tette a dolgát...amíg újra le nem tiltottam.
-
Azazel71
aktív tag
válasz Shinnokina #5619 üzenetére
Úgy rémlik, hogy mintha olvastam volna valahol, hogy be kellene állítani egy másodlagos helyet is, hogy hajlandó legyen működni...de ebben nem vagyok biztos, mert nem használok ilyesmit.
-
Azazel71
aktív tag
Igen. Ez a " deep sleep " megnevezés, amit a kolléga "bedobott", kicsit megtévesztő, semmi misztikum nincs benne, normál állapot, ha egy ideig nem nyúlsz a telóhoz.
-
Honor 7:)
tag
válasz B. Tamas #5601 üzenetére
Grundigot tudom ajánlani tescoba van is 2.1 amperes ,de szerintem erdemesebb venni egy invertert ,300 wattos van 4 ezerert es jo egy notebook vagy akar egy elektromos hutőtaskara is 12v -240 volt ot csinal es hasznalhatod a sajat toltojet , ezekbe van tulmelegedes tulfeszultseg vedelem
-
Shinnokina
tag
Sziasztok! 6-os telepítése után tapasztaltatok olyat, hogy az accuweather nem hajlandó frissíteni? Hiába húzom le, forog forog, majd kiírja, hogy be kell kapcsolnom a GPS-hozzáférést hozzá, majd miután ezt megteszem, ugyanúgy nem frissít.
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
kekkola
senior tag
Igen, pont ez lett volna a tippem... Amióta BB-m volt, azóta gyári beállítások visszaállítása után nem teszek vissza előző biztonsági mentést, főleg ha azért csináltam az FR-t, mert valami gond volt a működéssel. Ott cipelte magával a backup a bug-okat. Ebben az esetben is arra tippeltem volna, hogy 5ös rendszer mentése hoz valami olyasmit nálad, ami benyal a hatosnak. FR majd újra belakás 0-ról. Ez a tiszta.
Nálam az ujjlenyomat olvasón kívül (majd kap egy FR-t) minden ok, az akkuidő félelmetesen jó lett. A készenléti fogyasztás éjjel 3% úgy, hogy minden be van kapcsolva a hangon kívül.
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
Snike
aktív tag
válasz kekkola #5606 üzenetére
Öröm Boldogság!
Nem tudom mi volt az igazi oka annak, hogy nem ment deep sleep-be a telefonom, de a gyári visszaállítást csináltam "automatikus visszaállítás" kikapcsolásával és megjavult!kekkola
"Biztonsági mentés és visszaállítás"-nál az "automatikus visszaállítás" kikapcsoltam és úgy kértem Gyári adatok visszaállítását. (ez régi programokat újratelepíti és azok akkori beállítását végzi el a telefonon)Úgy látszik valamelyik régi programbeállítás elcseszte a telefon ébrenlétre kapcsoló funkcióját.
Újraindítás után kb. 2x azért megkérdezte, hogy van nekem egy ilyen fiókom, ne állítsa vissza a régi programokat? - nem, nem -> és lám megjavult.[ Szerkesztve ]
PS5, mert az jó! :)
-
James67
aktív tag
válasz gyulamester #5612 üzenetére
Nem ezt kerestük. Ezt tudjuk, ez alapján lehet számolgatni hogy mennyi idő telt el az utolsó töltés óta.
Az 5572 hsz-ben lévőt vették ki az MM-ben.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 8 4/64
-
mpeter94
tag
-
James67
aktív tag
-
Gabesz87
veterán
MM-ben hol lehet megnézni az akkuidőt? Mármint hogy mennyit ment az utolsó töltés óta. 5-ös rendszernél tudom, hogy kiírta ott az akku menüben, de itt sehol nem találtam.
Nagyon durva, tegnapelőtt késő este húztam le a töltőről, és még most is 46%-on van, 20 óra hátralévő idővel. -
elin
tag
válasz gyulamester #5597 üzenetére
Most letöltöttem az Operát, azon még működik. Miért erőltetnek ránk valamit, amit nem akarunk?
De szerintem előbb-utóbb az Opera is behódolGardaY: Ja...ezt a hírt nem láttam.
[ Szerkesztve ]
Honor 9 grey > Honor 7 silver
-
doongoo
addikt
válasz undersance #5596 üzenetére
akku alatt teljesítmény módra van állítva?
-
Azazel71
aktív tag
válasz B. Tamas #5601 üzenetére
" ... Ilyen párszáz forintos kínai vackokban nem bízom..."
"Item location:Hong Kong, China " "Brandnbranded/Generic " plusz az a ledes világító kábel...a pendrájvomat nem dugnám rá.....
"...Item location:HongKong, Hong Kong " " Brandnbranded/Generic "
Mellesleg a telónk is kínai ugye. Szerintem ha tényleg jót akarsz, vegyél eredeti Huaweit.
-
B. Tamas
aktív tag
Olyan "problémába" ütköztem, hogy a régi telefonom autós töltője ezt a telót nem képes olyan gyorsan tölteni, ahogy a navigáció meríti (Waze-t és Sygic-ot használok). Sajnos még szinten tartani sem képes, kb 5 percenként merül 1%-ot. Eredeti gyári HTC töltőm van, még anno a Sensation-höz vettem jó drágán. Ilyen párszáz forintos kínai vackokban nem bízom (eBayen már van 300Ft-ért is töltő), nem akarom se a telót kinyírni sem a kocsit felgyújtani.
Ellenben néztem két közepes árfekvésű töltőt, szerintetek melyiket vegyem meg:
1. LED Light Cable + Car Charger Adapter for Huawei Ascend P6 P7 P8 Lite Honor 7 6
2. 2.1A/1A Dual USB Mini Car Charger Adapter+Cable For Samsung HTC LG Android PhoneOlyanról már nem is álmodom, hogy Navi + zenehallgatás A2DP-n egyidőben...
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Futás, futópályák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xbox Series X|S
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Delta Force (2024)
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest