Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
Ohh! Szóval minden egyes frissítés hízlalja növekményesen az appok által a háttértáron elfoglalt helyet? Nem is törlődnek a régi verziók?
Amúgy mostmár akkor sikeresen lehet unrootolni a rootolt Honor 7-est, hogy simán mehet utána szervizbe, nem szúrjék ki, hogy rootolva volt? Mert akkor én is megcsinálom. Erre várok lassan egy éve. Kingoroot-al megy? Vagy Towelroot?[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
xSide
őstag
-
nickedez89
senior tag
Én is megcsinálnám magamnak valszeg (illetve már asszonyé a 7-es), csak az a gáz, hogy gari vesztéssel jár ha megbontod!
Mikor szétszedted láttál benne matricát, vagy bármit amiből kiderül, hogy cserélted a házat?Bár a képen kapásból látszik a CE minősítés hiánya a hátlap alján!
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
FekaP4
csendes tag
Ez így nem igaz szerintem.
Az enyém is annak számít, mégis PLK-L01.
Ugyanis lengyel forgalmazó van a dobozon, nem magyar.MOBILCORNER-nél vettem.
Aki ott vásárolja meg a H7-et, mindenki lengyel szürke importot kap, 2 nap alatt bontatlant,
garancia papír nélkül, ami hibátlanul működik.
Mivel online rendelted, nem bontják ki a csomagolást, ergo nem töltenék
ki a garancia papírt, ami nincs is benne....
Viszont a számlán szerepelni fog az IMEI-d, amivel le lehet adni garanciáztatni.A Huawei honlapon is úgy szerepel, hogy vagy gari papírral, vagy számlával
érvényesíthető a gyártói 2 év garancia[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
Nálam sincs vele gond...de nemrég kaptam meg, hogy attól hogy nálam oké valami, attól másnál szar, szóval vegyek vissza az okosságomból.
Ezért nem írtam, hogy jól beállítva, nem megtömve mindenféle third party cuccal, csak mert azok szebben csillognak, meg jobb a szaguk, mint a gyárinak, tökéletesen tudja azt, amit igér.NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
soundman1
senior tag
Yeh! Valóban, flip tokkal standby-ban működik az okosgomb, és az OTG is pöpec lett a javítással. Így tovább, tisztelet a honornak!
A védetté tett alkalmazások automatikusan fehér listára kerülnek, mit kellene még tennem? Inkább kikapcsolom az auto tisztítást, mintha azóta lenne problémám.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
xSide
őstag
-
Azazel71
aktív tag
Neked nem nyírja ki a fontokat a témaváltás MM-en?
Nálam mindíg hazavágta eddig, bármi más témát állítottam be, csak egyetlen betűtípust volt hajlandó használni, arra állt át az óra, gmail,viber, minden.
Csak gyárira visszaállítással jött helyre.NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
Ha az usb lenne szar, nem látná a virtuál cd.-t sem. A win7 pedig hajlamos rá, hogy csak noname usb drive-nak lássa, és csak a micro sd.-t. A térképhez jó a drive, de az alap gond attól megmarad.
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
-
creed2
csendes tag
-
Honor 7:)
tag
Az akksi idő első feltöltés után 3 perc híjján 7 óra kijelzőidő jött össze, de ha kevesebb, pl 5 ora akkor sem megy max 35 orat de gondolom 6.0 al javulni fog a ram kezelés és az üzem idő. Nem tudom mennyire jó az akksinal hogy van az a gyors töltés.... Nekem 0 rol 100 ra max 1.5 ora alatt tölt fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest