- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
Hali!
Használ még vki ilyen telot?風林火山
-
veterán
Egy ismerősnek ideiglenesen odaadtam a már 3 éve a fiókban porosodó Honor 7-em (a sajátja elromlott), és kiderült, hogy 2021-ben kijött egy frissítés apró 62 MB, hálózati problémákat javít csak, de dicséretes a cégtől
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
vieri2000
tag
Üdv! Volt már valakinek olyan jelenség a telefonján hogy a Bluetooth nem kapcsol ki teljesen hanem csak fél fényerőre vált? A telefont gyári beállitásokra állitottam vissza és azóta nem kapcsolodik a fülesemhez. Kikapcsolni sem tudom teljesen mert a fényerejéből veszit csak. Teljesen kikapcsolni csak akkor tudom ha kikapcsolom a telefont. Mi lehet a probléma?
-
njnl
aktív tag
válasz Buccer #10631 üzenetére
Én is sokáig kerestem dual activot, de ez már halott ügy. Honor 7-esem kb 3 évvel ezelőtt volt, de nagyon szerettem, utána is Honorom volt. Most viszont úgy érzem jó pár évre megérkeztem a Huawei P30Pro-val. Egyszerűen nekem mindenre megfelel.
[ Szerkesztve ]
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
Shingen
addikt
Hali!
Vki használta már a telot dual simmel?
Kérdésem az lenne hogyan tudok simet között váltani?
Mivel egyiken a mobil net menne, másikon a régi számomat használnám.
köszi風林火山
-
phanonym
csendes tag
Sziasztok!
Eltűnt a Google Play a telefonomról.
Valakinek volt esetleg hasonló problémája?
Gyári beállításokat még nem próbáltam. -
Buccer
tag
Ezt nem tudom, de gyakorlatilag az enyémben is meghalt az akku. Bármilyen töltöttségről kikapcsol, hogy lemerült, időm sincs töltőre tenni. Szinte egész nap be van dugva valahova. Kijelző elrepedt, úgyhogy csere lesz, de nem tudom mire. Pláne dual aktív nincs is
Pécs City
-
fila
senior tag
4,5 év használat után elkezdett behülyülni a készülék.
Folyamatosan újraindul. Egymás után százszor is. Furcsa, ha rárakom töltőre, akkor be is tölti a rendszert, egyébként nem. Ha leveszem töltőről, pár érintés után ismét kezdi az újraindulgatást.Gyári beállítások megvoltak, akksit fél éve cseréltem.
Sima és SD kártya nélkül is ugyanez a jelenség.Javítható vajon? Valakinek ötlet?
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
Tangerine
senior tag
Az akksit leszámítva nekem sincs gondom vele. Na meg a szűkös 16GB. 2015 végén rendeltem a vmall.eu-ról. A közelmúltban az asszony lerántotta 2m magasból, és gyakorlatilag elgörbült a telefon. Kifli lett. A tokból kiállt az egyik oldala. Ha benyomtam, akkor a másik. A kijelzőnek semmi baja. Végül kiegyengettem, és azóta is használom.
De már érik a csere az akksi miatt.[ Szerkesztve ]
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Freel
tag
válasz Buccer #10625 üzenetére
Szia!
Igen, itt vagyok én is még, jelenleg is gyűröm a Honor 7-emet. Rendszeresen fellátogatok ide, csak nem nagyon van mit írnom. 2016-ban vettem a Telekomtól a telefont, lekopogom azóta is hibátlanul teszi a dolgát. Az elején frissítgettem én is B390-ig eljutottam. Ma úgy döntöttem rendetrakok a telefonon, már tele volt dzsúzzal, meg nem volt rajta hely. Letöltöttem az utolsó firmwaret a B396-ot, kibontva bemásoltam a dload mappába, a háromgombos módszerrel frissítettem a telefont. Felfrissült, elindult, majd nyomtam rá egy gyári beállítások visszaállítását és teljes belső memória törlést. Most állítgatom be a telefont. Mai napig használom, tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Filmet, sorozatot nézek rajta, netezek, néha játszogatok. Még mindig tökéletesen teszi a dolgát. Nagyon fogom sajnálni ha egyszer megadja magát, messze az eddigi legjobb, leghűségesebb okostelefonom. -
njnl
aktív tag
válasz phanonym #10618 üzenetére
Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, vidd be egy hivatalos Huawei partnerhez. Nekem már a H8-al voltak aksi gondjaim. Kecskeméten a Firstphone a hivatalos, megrendelték a gyári aksit és beletették.
Mondjuk mostmár van egy P30Pro-m. Nah ennek brutális az üzemideje.Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
BOBAKILL
őstag
válasz Tangerine #10621 üzenetére
Én nagyon szerettem a H7-esemet, mai napig az egyik legjobb telefonnak tartom. De sajnos a szoftverfejlesztőknek és a fogyasztói társadalomnak hála, sajnos szoftveresen elavultá vált, elavulttá tették. Mai napig eredeti akksival tökéletesen működik bár nem használom már 2 éve. Szerintem ne rakj bele több pénzt, jön még jópár android frissítés meg alkalmazás frissítés és a végén már semmivel nem lesz kompatibilis a H7. Új androidot sem fog kapni már.
-
Tangerine
senior tag
válasz phanonym #10618 üzenetére
Ennek a "Polarcell"-nek elég jó az értékelése az angol ebay-en (nem pont a H7-be valónak, hanem úgy általában), lehet, hogy érdemes lenne kipróbálni...
Vagy ezt a pénzt már a következőbe kéne tenni...
Az egyetlen problémám (az akkut leszámítva) a szűkös 16GB (örökké teli van). És hiába rakom át a kártyára az appokat (már amelyiket lehet egyáltalán), a következő frissítéskor visszamászik a telefonmemóriába.[ Szerkesztve ]
-
Tangerine
senior tag
Én ezt vettem először: [link]
Ezt másodszor: [link]Mind a kettő nagyon gyenge. Max a fele lehet az eredeti kapacitásnak. Kicsit vékonyabbak, kicsit kisebbek is mint a gyári.
Leginkább már powerbankkal mászkálok, ha tudom, hogy használni kell a telót.Úgy gondoltam, hogyha nem Kínából veszemhanem az EU-ból, akkor lehet, hogy nem kamu akkut fogok kapni, hanem eredetit.
Ugyanolyan szarok, de legalább sokkal drágábbak voltak.[ Szerkesztve ]
-
phanonym
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Igen, ez a problémám nekem is, teljesen jó lenne még a telefon.
Én ezeket találtam:
[link] Ennél írják, hogy telefonból lett kiszerelve, és gyári, de ki tudja.
[link]
[link]Fogalmam sincs, melyik lehet jó, de annyira nem olcsók, hogy csak úgy próbálgassa őket az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Tangerine
senior tag
válasz phanonym #10613 üzenetére
Én drágát vettem, de az is szar. Két külön helyről is vettem, gyárinak mondottat. Egyik szarabb mint a másik. Kénytelen leszek új telefont venni csak az akku miatt, mert nincs rendes akku hozzá sehol. Amúgy semmi baja.
-
apezka
aktív tag
-
phanonym
csendes tag
Igen. Körülbelül 24%-os. Sokszor random kikapcsol 30% körül, 8-10 ezret rászánnék egy gyári akkura, de a neten kb. mindre azt írják, amelyek hasonlóan néznek ki, és egy gyenge utángyártottra meg nem adok ki annyit, még 3 ezret sem, mert nagyon sokan írták, hogy pár hónap alatt meghal.
2016 végén vásároltam a telefont egyébként.
Nem tudom, mit tudhat egy ilyen. -
phanonym
csendes tag
Sziasztok!
Vásárolt közületek valaki gyári, esetleg megbízható utángyártott akkumulátort?
Ebayes legolcsóbb 3000 forintosról nem olvastam túl jókat, azzal nem próbálkoznék. -
apezka
aktív tag
Sziasztok!Nem maradt véletlenül valakinek sima vagy üveg fólia Honor7-eshez? Az asszony gondolta kidoblya mert úgy sincs már használva atelefon és akkor minek hozzá tartalék fólia.Na vajon minek kellene egy tartalék telefonra tartalék fólia? Hát mert mi van ha elő kell venni azt a telefont... Hát most elő kellett sajnos venni és jó lenne látni is, hogy mi van a képernyőn!Szóval maradt valakinek a fiók mélyén egy passzoló kijelő védő valamilyen fólia?Előre is köszönöm!
Hopp-hopp! Sztornó az egész! Meg lett az "arany tartalék"!
És még csodálkozik a drága, hogy elpakolok előle dolgokat![ Szerkesztve ]
A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
kátú
őstag
Sziasztok! Búcsúzom tőletek, mindennapi használatra egy S10e váltotta a honor t, de azért megtartom a számítógép elé stremdeck klón kent
It still works!
-
noto
senior tag
válasz Anubris #10609 üzenetére
Pro igen túl nagy meg a lekerekités nagyon nem jön be nekem.nagyon gyorsan felltölti a telót viszont.
Igen van egy pár aproság itt is de kinek mi a fontosabb.
Gcam appal nagyon jó fotókat lehet késziteni de a gyári sem rossz szerintem.
Nem mate 20szint mert abban jobb a másik. -
noto
senior tag
válasz Anubris #10607 üzenetére
Oxygen tényleg nagyon jó.
Nagyon testre szabható minden téren jobb mint a mate20és itt a kijelzővel se lesz gondod idővel.Nekem is benne volt a pakliba a mate20
Ja az egyik legfontosabb a frissités erre még 3főverzió váltást megfogsz kapni!
Most jött ki a 10 párnap múlva már tudtam felrakni.
Többi telóknál majd jóval később van ami csak jővőre kapja meg és utána már ell is felejtik e telót támogatni
8gb ram és 256 tárhelly idő álló lesz egy darabig
Ja marha gyors a teló[ Szerkesztve ]
-
noto
senior tag
Bucsúzok a foromtul
jó 2 évig nyuztam a telót nem volt vele gond de mostmár nagyon lassu lett.
de maradok a 7 szériánál az Oneplus vonalon -
kátú
őstag
Valaki nem tudja, hogyan lehet ki kapcsolni a feloldási pint/mintát/jelszót/ujjlenyomatot? Régebben tudtam, de sikerült elfelejteni
It still works!
-
tzimash
őstag
-
veterán
válasz tzimash #10599 üzenetére
Én nem, hamar cseréltem üvegre, mert megsérült.
Elvben egyben kellene lejönnie, elkezded a szélénél "felkaparni" és jön.
Ha legalább egy kis szálacska kapcsolatban tartja a "szigeteket", akkor van esély az "egy húzásra egészet" mutatványra óvatosan segítve a helyzetet, más esetben darabos lesz véleményem szerint.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
tzimash
őstag
Járt már valaki úgy, hogy a gyári előlapi fólia elkezdett lekopni a képernyő közepén? Rendeltem hozzá tempered glass-t, de még nem ért ide.
A kérdés, hogyan tudom majd leszedni a gyári fóliát? Vajon lejön egyben vagy kapargathatom le majd a kis "fóliaszigeteket"? -
Buccer
tag
Nincs valakinek egy olyan honor7 ami behalt, de jó a kijelzője és csak a szekrényt nyomja?
Pécs City
-
veterán
válasz korcsillio #10588 üzenetére
Mellesleg én találtam ebayen (a listában ki lehet választani a 7-et is, nem csak a 7X-et)
Másik
Harmadik (ezt rendeltem még én, 3 éve, itt a topikban találtam, úgy látom még van 5x2 db)[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Lacko87
tag
Én elsősorban a Gearbest -et ajánlom. Mindig innen rendelek. Figyelni kell mert a legtöbb már honor 7 lite -ra van, de találni a Honor 7-re is.
Aliexpress-en nincs Paypal, ezért nálam egyből kiesett.
-
veterán
Aliexpress-t nézd meg, vagy hát nekem is van 1 db felesleg
-
korcsillio
addikt
Ebay-en nem találok üvegfóliát a telefonra.Van esetleg más, hasonló árfekvésű oldal ahonnan tudnék rendelni?
-
Lacko87
tag
Sziasztok,
Az utóbbi időben brutálisan be van lassulva a telefonom. Most másodjára is csináltam egy gyári visszaállítást, de a helyzet nem lett jobb.
Nincs semmi extra app, folyamatosan 1GB felett van a szabad memória, de ha megnyitok egy oldalt akkor hosszan gondolkodik és nem pörök úgy mint eddig.Tapsztalt valaki még hasonlót? Van erre valami jó megoldás, mert ezt a telefon még 2 évig tervezném használni.
Az aksi is gyorsan merül már, lehet hogy ez gyenge és ezért veszi vissza a teljesítményt a rendszer? Akkor egy aksi csere megoldaná a problémát?
-
Rellind
senior tag
FYI
Aksi csere volt mivel 40%nál kikapcsolt szinte azonnal... Huawei szervíz,garin túl,~8ezer pénz...[ Szerkesztve ]
-
Rellind
senior tag
Igen,szintén....Letelt a 2év...
-
veterán
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Nálatok is lassult a Honor 7 rendszere az utóbbi időben, ha a kezdeti sebességet nézzük?
Sokszor lassan reagál, mikor ez szöveg mezőbe bökök vagy lassabban indul el egy app.
Köszönöm!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Buccer
tag
válasz apezka #10580 üzenetére
Pont ez a gondom, ezeket hallottam az utángyártott aksiról, hogy kisebb a teljesítmény. Mutattak videót, ahol simán át volt matricázva nagyobb teljesítményűre az akku.
Valamit lépnem kell, mert már napi 2x töltöm a telót, de a csere bem opció. Vagy xiaomi lesz belőle. Dual aktívot nem fogok honorban sem találniPécs City
-
apezka
aktív tag
válasz hotkar #10579 üzenetére
Az új-régi aksi viszonylatban én is ezt tapasztaltam, ugyan akkora névleges teljesítménnyel.
Én váltottam MAte 10 Pro-ra, azt hittem hgiányozni fog a dual aktív dolog, de meglepődve tapasztaltam, hogy nem is annyira, 1 alatt, talán ha egy tucatszor volt ütközés peddig két céges kártyát használok egy telefonban.
Viszont az FM rádió hiányzik!A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
hotkar
aktív tag
válasz Buccer #10578 üzenetére
Én is cseréltem akksit, névlegesen ugyanakkora kapacitású az új is, de egy picit gyorsabban merül (pl. 22 és 6 óra között 100%-ról 93%-ra merült a régi [persze csak amíg jó volt], addig az új 90%-ra merül készenlétben).
De én lépéskényszerben voltam, mert a régi már 35%-nál kikapcsolt.
-
Buccer
tag
válasz Bubaaa #10575 üzenetére
Mint feljebb írtam, szerintem nekem is kezd halódni az akksim. Viszont fura, hogy éjjel az asztalon hagyva merül 20%-ot. Reggel néztem, hogy továbbra is az email fogyaszt ilyen sokat, bár nem tudom az a mAh amit kiír az sok vagy nem.
Cserélt valaki aksit, amit aliról vagy hasonló kínai helyről rendelt? Mik a tapasztalatok?Pécs City
-
Bubaaa
aktív tag
válasz Szabonoemike #10574 üzenetére
Valószínűleg az akksi ment tönkre. Nekem ahogy elérte a két évet,már egy napot sem bírt ki,délután rá kellett töltenem hogy estig kibírja... Mondjuk nekem a töltéssel nem volt gond,csak a merüléssel.
-
Szabonoemike
csendes tag
Sziasztok! Nálam is előjött egy gondja telefonnak. Nem tölt, rádugom töltőre csippanik és kiírja a töltés jelet, de semmi töltés nem megy át. Éjjelre kikapcsoltam és hagytam töltőn, 8% ról 83 ra töltötte fel reggelre, ez nem normális. Valakinek valami ötlet, hogy ezt miért csinálja?
-
Buccer
tag
Na egy kicsit elkiabáltam. Pár napja brutál merül. Reggel melóhelyen feltöltöm 100-ra, estére lemerül. Tegnap is feltöltöttem kicsit megnyomkodtam és kb 75% körül letettem. Reggelre 55-re lement.
Azt néztem, hogy a levelező mintha sokat enne, de ezekhez a részekhez annyira nem értek. Másnál is ilyen? Cserélt már valaki akkut? Milyenek az utángyártottak? Érdemes?Pécs City
-
Buccer
tag
Sziasztok!
Nem emlékszem, hogy 2 vagy 3 éves volt a telóm decemberben, de a 3 órás képernyő idő jó? Délelőtt töltöttem fel a telefont, de most megint töltőre kellett rakni, este 10-kor.Pécs City
-
veterán
válasz korcsillio #10568 üzenetére
Én szerencsére még nem, de mások igen, viszont nem egyértelmű a megoldás, lehet nincs is rá egyáltalán.
-
kátú
őstag
Békés boldog karácsonyt minden kedves fórumtársnak!!
It still works!
-
GardaY
tag
Sziasztok, rég nem írtam már ide mert telefont cseréltem (Mate 10 Pro), viszont most előkerült a totálkáros honor 7-em és sikerült bekapcsolni és mivel a kijelző teljesen törött, egy OTG egérrel feltudtam oldani és összekötni a TV-vel, és látom hogy a kijelzőn kívűl mindene működik, arra gondoltam hogy szerzek bele egy kijelzőt. Látom páran cseréltek benne panelt, nekem viszont kéne egy karcos vagy akár törött aminek az LCD panelja nem sérült és még érzékel, ugyanis építőipari munkát végzek szóval nem szívesen tartom magamnál a Mate 10 Pro-t. Tudom hogy ez nem a hirdetés helye, da ha valakinek van egy számomra alkalmas panelja, azt szívesen megvenném.
Kellemes ünnepeket!
Asus Z87 Plus, Intel i5 4670K, 20gb DDR3, R9 280x, 120gb SSD, WD 2tb, 550w Chieftec /// P30 Pro 256gb ///
-
Shingen
addikt
-
Csabika101
csendes tag
Karcmentes HONOR 7-em eladóvá vált, Érdekel valakit?
-
eastonhun2
csendes tag
Sziasztok
A honor 7 em havonta felpupositja az uj akkumulátort...Enyire szar akukkat lehet kapni vagy valami bibi van a töltésvezérlőjével??
üdv
Jön a tigris......
-
odipapa
senior tag
válasz korcsillio #10559 üzenetére
#9703 Egyszer már kaptál rá választ.
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Ha nem szeretnék se ujjlenyomatos feloldást,se pin,se minta azt hogyan tudom kikapcsolni?
Beállításoknál nem lehet rányomni. -
Anubris
őstag
Sziasztok,
memória bővítésre SDHC vagy SDXC kártyát kell venni a mobilba?
-
kinzo
csendes tag
Kedves fanok! Az óraállítás óta a zárképernyőn lévő óra és a feloldott állapotban a jobb felső sarokban lévő átállt, viszont a főképernyőn lévő minialkalmazás nem. A minialkalmazásokból mindegy melyiket választom 1órával többet mutat a büdös... valakinek volna valami ötlete? Újraindítás már volt, nem oldotta meg. Köszönöm előre is.
kinzo
-
apezka
aktív tag
válasz Shingen #10550 üzenetére
Anno volt hasonló problémám nekem is pont a honor 7-el. Ott az segített, hogy a factory reset-t nyomtam és utána Gmail fiókot újra beállítottam a telefonon. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy az Kínai piacra szánt h7 (PLK-AL10) volt. Egy próbát megér...
-
Shingen
addikt
Hali!
Mi lehet a baj, pár napja a gmail nem frissül, gondoltam a playbe ráfrissítek, erre a play se működik.
Mindkettő pörög (gondolkodik) aztán semmi.
Nem tudom régi droid verzió van fent és azért hülyül már meg a telo.
Többször újra indítottam hátha észhez tér de semmi...風林火山
-
Rellind
senior tag
Lassan 2 éves a telom. Volt pár hónapja egy kis belassulás..(gyárilag kiadott build ) akkor nyomtam egy resetet majd update. Most 380 van rajta és minden ok. Másnak volt hasonló?
[ Szerkesztve ]
-
apezka
aktív tag
válasz Sanzaa #10546 üzenetére
Én azt gondolom, hogyha a régi aksi felpúposodott akkor annak oka volt. Azaz szerintem az a töltésvezerlés sem az igazi. Így viszont nem csoda, ha nem tölt.
Ha akarsz vele küzdeni akkor érdemes egy főpanelt is cserélni. Bár ha az új aksit már beragasztottad akkor azt is ajánlott újat rendelni, szóval nem tudom megéri-e...A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
Sanzaa
senior tag
Sziasztok! Egy Honor 7-es telón akkut cseréltem, mert fel púposodva és már el volt deformálódva a készülék is. Az új akksival nem akart tölteni. Töltőre dugva csak rebootolt folyton. Az akkut krokicsipeszes usb kábellel feltöltöttem, már bekapcsol rendesen, de most sem tölt még hard reset után sem. Ha töltőre dugom, pittyen és felvillan a kijelző, de nem tölt. Van esetleg tippetek mit lehet még vele kezdeni?
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Bubaaa
aktív tag
Sziasztok! Akit esetleg érdekel 3db kijelzővédő fólia honor 7 hez,az írjon rám. Egy nagy tábla milkáért viheti Budapesten.
Lecseréltem a telómat,és ez megmaradt. 4et rendeltem,de az első olyan jól felment,hogy nem kellett cserélnem fél év alatt. Se karc,se levegősödés nem lett rajta. -
Buccer
tag
Arra van valakinek tippje, hogy a tárcsázóban a nevekre gyorsan lehet keresni a megfelelő számbillentyűkhöz tartozó betűk lenyomásával, de idővel valahogy ezt elfelejti. Akkor a névjegyzékben kell csinálni egy indexadatok újraépítését és meg is oldja.
Kérdés, hogy ezt miért"felejti"el?Pécs City
-
kinzo
csendes tag
Sziasztok, valaki járt már hasonlóan, telefonálás közben a fülemmel/fejemmel nyomkodhattam a kijelzőt és elsikerült "csinálni" a tárcsázó beállítását, de erre nem találok semmi visszaállítást, mellékelek róla képet, a probléma az, hogy a tárcsázó széltében nem tölti ki a képernyőt hanem csak kb 2/3 arányban.
Ahogy a képen is látszik egy nyíl van de ha rányomok akkor átugrik a másik oldalra sajnos nem tér vissza a megszokott felállás, elég zavaró ígykinzo
-
njnl
aktív tag
Sziasztok!
Búzsúzom mindenkitől!
Az összetört Honor 7-esem a biztosító nem tudja javítani és kapok helyette egy Honor 8-ast. Mivel én annó a megjelenés után vettem nemsokkal és rengeteget (napi 6-8 óra kijelzőidőt) használtam hű maradok a márkához, a 8-ast megpróbálom eladni és beruházok egy 10-esre.
Nektek további sok sikert hozzá!
Üdv.:
njnlCs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
jagada
addikt
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, hátha járt már valaki hasonló cipőben.
A telefonomba egy balesetből kifolyólag belefolyt némi olaj. Az esemény hatására a hangszóró nagyon lehalkult, telefonálásnál alig hallható a másik fél beszéde, kihangosítás is nagyon halk lett és rezonál. Szétszedtem, megtisztítottam, kicsit hangosabb lett, de Zenehallgatásánál, kihangosításnál, figyelmeztető hangok esetén még mindig nagyon rezonál a hang és telefonálásnál is nagyon nagyon halk maradt, engem hallanak rendesen, de én nem hallom a másikat. Nézegettem hozzá alkatrészt a neten, de nem tudom, hogy elég volna-e azt a kis 6x12 mm-es hangszórót kicserélnem a tetején [link] , vagy ezt az alsó panelt is cserélni kellene? Ill, hogy lehetne kiszűrni cserealkatrész hiányában, hogy melyik alkatrész romlott el, hibásodott meg?[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
eastonhun2
csendes tag
válasz EtonBlazer #10300 üzenetére
Nekem 40% nál csinálta ugyanezt...vettem bele uj akkut azota minden olyan mint régen.
Jön a tigris......
-
zozohoho45
tag
Sziasztok!
Nem fókuszál a hátlapi kamerám. Rendeltem az aliról egy másikat, de a cserét követően több mint egy perc volt mire elindult az alkalmazás és egy rövid idő múlva már el sem indult hivatkozva, hogy nem érhető el.
Egy teljes szoftver frissítés vagy csere szerintetek megoldás?
Miután visszaraktam a régi kamerát a fókuszálási gond eltűnt, de egy pár hét elteltével újra előjött, először csak a bal széle volt homályos, majd végül az egész kép.
-
apezka
aktív tag
válasz perfegor17 #10533 üzenetére
Milyen sok kínai vackot?
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok van egy honor 7-em plk-al10-es 3gb ram, 64gb rom, kirin 935 cpu.
Etr a sok kínai vackot hogy lehet kitakarítani belőle? -
veterán
válasz vieri2000 #10529 üzenetére
Sosem próbáltam, nincs is most fent a rendes alkalmazás, csak a lite, de egy másik fórum szerint Beállítások -> Fiókok -> Facebook -> Szinkronizálás útvonalon van valami ehhez kapcsolódó dolog.
-
vieri2000
tag
Üdv! Szeretném megkérdezni hátha van itt olyan Guru aki tud segíteni. A Honor 7 telefonra van lehetőség a facebookon is ismerőseim facebookon szereplő képét a telefonomra importálni a hívószám mellé?.
-
albiosz
őstag
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
Oly módon, ahogy itt írja a kolléga? [link]
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Kolléganőmnek van (elvileg) ilyen készüléke, de gondolom hasonló a logika minden Honornál.
Valamiért nem értesíti a VIBER, ha új üzenet érkezik, csak az alkalmazásba belépve látja, ha írtak.
Hol, melyik beálíltásban nézelődjünk? Xiaomi esetében pl. az akkukímélőt kell kilőni, de itt nemt találok ilyet.
FB Messenger rendben értesíti.
-
-
törölt tag
Sziasztok!
A feleségemnek van egy ilyen telefonja, de kezd megfáradni és szerintem elég sok szemetet összeszedett rá az elmúlt években. Arra gondoltam, hogy kicserélem neki az akksit illetve újrateszem a rendszert. Azt hiszem Marshmellow van rajta, a kérdésem, hogy melyik firmware verzió szerintetek a legmegbízhatóbb/stabilabb? (rollback miatt), illetve gondolom nincs rá mód, hogy kapjon biztnsági frissítéseket igaz? Ha jól tudom sajnos ez a teló régóta nem támogatott. Bármilyen tipp/trükknek örülök.
Előre is nagyon köszi!
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Két hét pihentetés után előszedtem a telót és lefrissítettem rajta mindent. Most azt nézem hogy témák menű teljesen üres, csak a gyári Spectrum téma van ott, semmi más. Eddig ha jól emlékszem, magától megjelentek a letölthető témák egy idő után..
Most visszarakom bele a sim-et és elkezdem használni, kíváncsi leszek rá hogy tényleg a google play szolgáltatások miatt volt rossz. Állítólag már lefrissült azóta és megoldódtak a problémák...
Ha tényleg jó lett akkor marad
[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
joker1220
őstag
Szia! Gondoltam kipróbálom egy ilyet:
https://m.mobilarena.hu/teszt/xiaomi_mi_a1_teszt/a_xiaomi_zoldbe_oltozik.html
Összehasonlítottam az eddiginél és kb ugyanazt tudja, csak ezen nyers Android 8.0 van jelen pillanatban illetve picivel nagyobb 5.5". Pont fele annyiba került mint két éve a H7..
[ Szerkesztve ]
-
joker1220
őstag
válasz Gabesz87 #10512 üzenetére
Szia! Most azt tervezem hogy megpróbálom a gyári visszaállítása megint, aztán kipróbálom úgy hogy nem jelentkezek be Google fiókkal, mert akkor nem tud frissíteni semmit és elvileg úgy ki lehet zárni hogy a hibás frissítés okozza a problémát Nagyon sajnálom egyébként mert nagyon meg voltam elégedve vele és hosszabb távra terveztem mint 2 év...
-
joker1220
őstag
válasz Gabesz87 #10506 üzenetére
Sziasztok!
Ugyanez van nekem is.
Csak hogy ne túráztassátok magatok feleslegesen, gyári visszaállítás nem oldja meg / android teljes újrahúzása után 3 napig jó volt, aztán megint elkezdte. Pénteken 8x fagyott szét a telefon, volt ''Launcher leállt'' hibaüzenet, ''System folyamat leállt'' hibaüzenet, és csak úgy hibaüzenet nélkül. Olyan ideges lettem hogy ma reggel 7 kor rendeltem egy másik telefont és 11 -kor már mehettem is érte.
Ha nem lesz semmi javítás rá akkor úgy látszik hogy ennyit bírt a telcsi, lehet belőle nagyon dizájnos papírnehezék Ha meg lesz, akkor ugyanitt Honor 7 PLK-L01 16GB Dualsim független eladó
[ Szerkesztve ]
-
Bubaaa
aktív tag
Pár hónapja egy sárga félkőr jelent meg a kijelzőn. Mivel nekem 32GB van,ezt csak kis GSM boltok árulták. Emaileztem a huawei szervízzel,mondták vigyem be a papírokkal együtt. Mivel van rá két év gari.
Előkerestem a papírt,az eladó csak egy év garit vállalt rá. Augusztusban lesz két éves. Megírtam a szervíznek,hogy a boltban csak 1 évet adtak,kértek IMEI számot. Közölték hogy ez a telefon IMEI szám alapján németországban lett forgalomba hozva,így nincs rá gari,32ezerért kicserélik ha gondolom... pfff
Ezt okulásképp írom,senki ne szaladjon rá,hogy itt-ott 30 ezerrel olcsóbb a telefon.Csak nagy boltból vegyetek,ahol 2 év garancia van ráírva a papírra!
Mivel a telefon eddig tökéletesen működik,rendeltem rá Ebay-ról 4 db kijezővédő üveget kemény 600 forintért Azzal már kihúzom még fél-egy évig. Aztán addig már látni fogom hogy hogy muzsikál a honor10,milyen hibákat tapasztalnak a felhasználók,és az ára is kicsit megy lefelé. A sárga folt nem vészes,remélem kihúzok még vele egy kis időt,mert nagyon jó kis teló még mindig. Néha az újjlenyomat olvasó nem old ki,csak többszöri próbálkozásra,de ettől és a sárga folton kívül tökéletesen működik.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz ktomee #10508 üzenetére
Én mindenképp valami hasonló vonalon akartam maradni (Honor, Huawei), mert megszerettem ezt a felületet (EMUI). Sokáig úgy tűnt, Mate 10 PRO lesz, de nem szívesen adtam volna ki 200e-et, ami azt illeti. Képben volt még a OnePlus 5T, és a Honor V10 (utóbbira azt mondták, ennyiért kicsit csalódás a kijelző minősége, bár én nem láttam). Aztán jött a Mi MIX 2S, amit elég jó áron vettem meg előrendelésben a GB-n. Ma jött meg nemrég, feleségem vettem át, szóval alig várom, hogy hazaérjek
-
Gabesz87
veterán
válasz ktomee #10505 üzenetére
Szintén Honor 7? Ja, nekem sem volt eddig 2 évig semmi bajom vele. Ráadásul most 12-én járt le a gari. 2 év volt rá, ha jól emlékszem. Hát ez szomorú, ha a reset sem javít rajta.
Feleségem meg pont most tudott elmenni sétálni a babával Megőrülök, ha pont most hozzá majd a futár, ás emiatt nem lesz ma telefonom
[ Szerkesztve ]
-
-
Gabesz87
veterán
Pár napja valami nem teljesen kóser a telómmal. Belassul, és random újraindulgat magától. Aztán a főképernyőre visszatérve nem reagál az appokra, az oldalra görgetésre, csak az oldalsó gombok, és a notification bar lehúzása működik. Próbáltam már számtalanszor újraindítani is, de vagy folytatja ugyanezt, aztán egy idő után megint magától restartol, vagy ha mákom van, helyrejön. De ezt nem egész nap csinálja, általában csak délután, 4-5 körül. Furcsa. Nyomok majd egy resetet neki, és remélem, hogy az megoldja, meglátom mi lesz, mert szeretném eladni majd a telefont. Még szerencse, hogy (remélhetőleg) ma érkezik meg végre a Mi MIX 2S-em
-
joker1220
őstag
Köszönöm szépen a gyors segítséget! Sikerült visszaállítani android 5 re Most frissítem B170 -ről B380 android 6 osra. Az 5 frissítése után kellett egy gyári visszaállítás mert 4 GB nak látta a tárhelyet és leszedte a frissítést de azt mondta hogy kevés a tárhely Visszaállítás után már rendesen mutatta a tárhelyet és el tudtam indítani a frissítést. Nagyon kíváncsi leszek rá hogy rendbe jön-e
-
szubrutin
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest