Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder1
senior tag
Nekem blitzwolf QC 3-ra képes gyorstöltőm van, de normál töltés megy csak. Tesóm Honor 8 eredeti gyorstöltő adapterével megy rendesen, ki is írja. Szóval nagyon úgy néz ki, hogy csak a gyárival működik.
-
Ryder1
senior tag
Azt majd azért kalkuláld bele, hogy nem mindenki írja ki, hogy baja van a telefonnal és kb senki sem írja, hogy minden oké. Szóval ne ez legyen majd a döntő indok szerintem. Egyébként ha jól emlékszem, akkor eddig minden sárguló kijelzot gond nélkül cserélték garanciában.
-
Ryder1
senior tag
válasz atiss.1977 #8053 üzenetére
Azért a rizses módszert megérné kipróbálni. Ki tudja, hol van még benne víz, ártani nem árthat.
-
Ryder1
senior tag
válasz atiss.1977 #8049 üzenetére
Kapcsold ki és tedd egy zacskó rizsbe, egy próbát megér.
Szervizes trükk szerintem felejtős, ha jól tudom, akkor a mostani telefonokon belül már van olyan matrica, ami folyadék hatására elszíneződik, így egyből tudni fogják, hogy kamu. -
Ryder1
senior tag
válasz Jocco99 #7491 üzenetére
Így hirtelen azt mondanám, hogy nem. Enyém igaz, MM-ből van, de ott számla mellé garilevelet is adtak. Max akkor lehet elég, ha be lehet róla azonosítani a telefont (IMEI szám) és szerepel rajta a garancia időtartama is. De ez csak saját vélemény, mérget azért ne vegyél rá
-
-
Ryder1
senior tag
válasz nickedez89 #6773 üzenetére
Igen, egyébként tényleg nem tűnik nagy fejlődésnek így elsőre. Az a baj, hogy a kezdőára 130k körül lesz szerintem, mostani H7 használt árakat elnézve még hozzá kéne dobni kb 50 ezret. Annyit meg nem ér. De majd a teszt eldönti.
(#6776) Cfc_Boy
Igen, nekem is nagyon bejön a kék. Ha megéri majd váltani, akkor biztos olyat veszek. Mondjuk az a baj, hogy ha teszel rá egy bármilyen nem átlátszó tokot, akkor kb alig látszik valami belőle. -
Ryder1
senior tag
Honor 8-ra ki tervez váltani?
-
Ryder1
senior tag
Edigitálban 117.990 most a Honor 7, adnak mellé ajándék Sziget napijegyet. Hátha valakit érdekel.
-
Ryder1
senior tag
Az mitől lehet, hogy HiCare-ben tegnap még frissíthettem volna 330-ról 370-re, ma meg már nem jelez frissítést?
-
Ryder1
senior tag
válasz nickedez89 #5742 üzenetére
Nekem sincs rajta felirat, 4 hónapja használom, se törés, repedés, se kopás. Tiédnek más baja volt.
-
Ryder1
senior tag
válasz EtonBlazer #4159 üzenetére
Így szülinapomra jó kis meglepetés lenne.
-
Ryder1
senior tag
Hirtelen csak a teszt elejére néztem rá: "Nagyon sokat fejlődött a Galaxy A5 a tavalyi kiadásához képest, de az ujjlenyomat-olvasó hatásfoka lehetne jobb, és hiába számít remek készüléknek, sajnos nem indokolt a rendkívül magas ára." Teszt végén is hasonlókat írnak. Alapjában véve nem tűnik rossz telefonnak, de tényleg drága 130 ezerért. Honor 7 meg pont akciós, 115 ezer több helyen is.
Tegyük hozzá, hogy a tesztet nem olvastam, nem is használtam még, de a H7 így hirtelen mintha jobb lenne.
-
Ryder1
senior tag
Tegnapi twitter bejegyzés alapján a végleges 6.0 az év első negyedévében érkezik, azaz jó eséllyel a következő két hétben.
-
Ryder1
senior tag
válasz anonymus89 #3001 üzenetére
Először nekem is ilyen volt. Gyorstöltést kikapcsoltam, újraindítottam és azóta néma. Sőt, még a gyorstöltést is visszakapcsoltam azóta, mégsem zümmög. Fura, nem tudom, mitől lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Ryder1
senior tag
-
Ryder1
senior tag
válasz Dimond G #2901 üzenetére
Nagyjából úgy számolj, hogy bármilyen tokot kinézel egy magyar oldalon, az ebayről 3-4 hét alatt megjön fele annyiért. Nilkin tokra panaszkodtak páran, ha jól emlékszem, keress rá! Ha gondolod, belinkelem azt a tokot, amit én vettem ebayről 1000 párszáz forintért, kb olyan, mint ez a Nilkin.
-
Ryder1
senior tag
válasz SpeedHUNGARY #2734 üzenetére
Megcsináltam az első két pályát, semmi grafikai hibát, lassulást nem tapasztaltam. Valami konkrétabbat megnézzek még?
-
Ryder1
senior tag
válasz nagymolnar #2665 üzenetére
Ezt a két hetet már kibírjuk szerintem. Bétások meg szépen teszteljetek le mindent.
-
Ryder1
senior tag
válasz nagymolnar #2663 üzenetére
Ez neked béta frissítés, vagy gyári romra kaptad meg már ilyen korán?
-
Ryder1
senior tag
válasz csokebmx92 #2372 üzenetére
Nem ismerem a boltot, de nem trükköznek a garival/tartozékokkal? Pár ezres miatt ne vedd szerintem random gsm boltban. Edigital/Speedshop/Media Markt abszolút jó szerintem.
-
Ryder1
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest